2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Sağol bilgi için Tazecim , aradım şimdi Elif hn.ı 8 nisana çağırdı, haftaya gelin göreyim ozman karar veririz dedi ayrıntılı ultrason tarihini, sağolsun telefonda bilgi veriyor hep seviyorum doktorumu : )

:roflol: dıhanırsın da sen şimdi :)) İnşallah düzelirsin de, görüşebiliriz...

Ay çok merak ettim kelebek. Hamile kalamıyordu herhalde? Özetler misin arkadaşının hikayesini?

canım bende yusuf suresini dinletiyorum genelde.senin duyabileceğin kadar sesi duyarmış.kitap bile okuyorum.sakinleşiyor.

kızın hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah.

bende bende...okula her gittiğim hafta daha büyümüş diyorlar.maşallah deyin diyorum bende...

iyi akşamlar kızlar , dünden beri alt karın bölgemde bir basınç var.sanki su dolu bir küre var da sallanıyor gibi, böyle hisseden oldumu aranızda??

canım o bendede var ama benin bebişim başını dayamış.belki seninde öle bir durumun vardır.

prensesim geliyomuş o kadar sevindimki ama eşim pek sevinmiş gözükmüyodu biraz mutluluğumu gölgeledi.. hazırlıklara diğer randevumdan sonra başlicam bende

hayırlı olsun sağlıkla gelsin.

çok geçmiş olsun canım...

allah yardımcın olsun.inşallah güzel haberler duyarsın...

canım geçmiş olsun.inşallah suyla halledersin.sıkıntı yaratmaz sana.bir dahaki gidişinde daha güzel haberlerle dönersin inşallah.

iyiyiz kayra sen nasilsin, ben bugun ise geldim(( senin aagrilar nasil oldu?

valla nurdancım iki gündür maşallah ağrım gün içinde yokluyor asma kalıcı olmuyor.bende rapor aldım riske atmamak için 20 gün evdeyim.sen nasıl oldun?

ne bileyim canım ya sanki çıkacak gibi geliyor bana.ağzım çok kuruyor çok su içtiğim halde....

Güzel haberlerle gel Tazecik, 20. haftadamı yapılıyor ayrıntılı ultason? aramız da 1 hafta var Elif. i arayıp sorayım : )
Kayra biz iyiyiz sen nasıl oldun?

canım çok şükür dahada iyiyim...sağol.

ohhh maşşalah bebişine. neguzelde büyümüş,

canım gebelık sekerı cok sık karsılanan bıdurum.okadar kafaya takılcak bıdurum oldugunu sanmıyorum.dıyet doktorunla ortak bı karardan sonra hersey normale döner inşallah hayatım

o seker yüklemesı ben gıdınce banada yapılcak galiba.off şekerlı suyu nasıl içicem 4 kere kanımı hangı damardan alcaklar bılmıyorum.bayılmasam ıyı.her kan aldırıs benım için ezıyet .

:roflol: dıhanırsın da sen şimdi :)) İnşallah düzelirsin de, görüşebiliriz...

ay bide evet 2 adim yuruyunce dihaniyorum, nefes nefese, esimde guluyor bende kendi halime guluyorum,dudaklarimida oyle boyasam yarim tam olucak, off ne hallere dustuk allahim...

fasulyem valla ben doruk isminide begenirim deniz asıgı bir insan olduum için de denzi isminide secim yapamayıroumb:)

deniz ismini çok sevmeme ragmen ne den koymadıgıma gelcnie cinsiyet farkı anlasılmıyo dyior
deniz hanımmı beymi karısıklık yasamasın ilerde kızım diyorum.)

ay bide evet 2 adim yuruyunce dihaniyorum, nefes nefese, esimde guluyor bende kendi halime guluyorum,dudaklarimida oyle boyasam yarim tam olucak, off ne hallere dustuk allahim...

dahasi esimin acayip bir taklit yetenegi vardir, dilberin adanadan gelen sevgilisi azim'in cok guzel taklidini yapiyor 'nolcak yaaa' diyip, karsilikli kopuyoruz,delikafaduldendelikafadulden..

minik kelebelk senden niye 4 kez kan alcaklarki ?
normalde rutinde ilk tarama testi 50 gr yukleme. hatta kimi dr aclık sekerini almak istemiyor direk içirip glikozu sonra birkez kan veriyorsun olmadı iki kez aclıkla birlikte
4 kez olan ikinci tahlil yani yuksek çıkarsa ilki 4 kezlik olan ikinci sefer yapılıyor sende ilk kez yapılcaksa 4 kez kan alınan sekli değildir

[... Ay çok merak ettim kelebek. Hamile kalamıyordu herhalde? Özetler misin arkadaşının hikayesini? [/FONT][/B]

canım benım bundan önce bır düşüğüm olmustuya,ozaman ben bı topik acmıstım düşük yapanlar ve tekrar hamıle kalmak isteyenler die.orda özellıkle 4 arkadas en bastan berı arkadas olduk.hepimiz aynı zamanlarda düşük yasamasıtık ve tek hayalımız hep beraber hamıle kalmaktı.3ümüz hamıle kaldık bı fundacım kalmıstı.oda pkolu oldugundan cok zor hamıle kalması oyuzden asılamaya basladı.ve ilk denemesınde tutdu.özetle böyle.4ümüzcok farklı bı arkadaslık kurduk.oda izmirden,ok uzagızhepimiz ama sankı yıllardır arkadasmısız gıbı oldu 8 ay boyunca

Sana tam olarak ne demişti dr'un ki bu kadar üzüldün. Geçmişi okuduysan eğer, bana da dün amniyo sıvın azalmış ve kirli dedi, görüntü tamamen homojen görünmüyo, sıvı koyu renkli olması gerekirken ara ara beyazlıklar var dedi. Çok su içmen gerekiyo 3 lt içmelisin dedi. Çok endişelenmedi hemen kapattı konuyu, ben de çook abartmadım açıkçası. Sende durum daha mı farklı acaba. Ya lütfen neden bu kadar üzülüyosun, doğuma yakın bile o sıvı azalıyomuş zaten.Elbette elinden geleni yap ama dr'un çok abartılı bulmuyorsa ona güven lütfen..
Çünkü üzülünce daha çok zarar veriyoruz bebeklere..

Püffff kızlar, 13.00 gibi evden çıkacağım, okula gidip 9. sınıfların sınavını yapacağım. 14.30 civarı okuldan çıkıp doktora gideceğim. Heyecanlıyım, daha yooluuun baaaşındaaayımmmm... püffffff aslında sabahın körüne almak lazım, böyle olmuyor. Gün geçmiyor. püffffffff.......

kafamçokkarıştı hee öylemı bende sandımkı ilk seker yüklemeınde 4 defa alınacak kan.çünkü anneme rutın kontrol için seker yüklemesı yapıldı ondanda 4 kez aldılar ben iyice tırstım yanı.ayy saolcanım cok rahatladım şimdidelikafadulden ya damar cok zor buluyolar bende hadı bırını alırlarda 2 3 4 nası alcaklar diye stres oldum şimdiden içime su serptın kız

canım ben van da yaşıyorum.eee adam alışmış burda on onbeş tane allaha emanet doğuran kadınlara ilginç geldi benim titizlenmem heralde.zaten sevk almak için gittim yoksa hiiç işim olmaz buranın devlet hastanelerinde..gerçi bende devlette çalışan bi diş hekimiyim ama tavrım bu şekilde değil hastalarıma..gıcık olduk eşimle vallaa...

dahasi esimin acayip bir taklit yetenegi vardir, dilberin adanadan gelen sevgilisi azim'in cok guzel taklidini yapiyor 'nolcak yaaa' diyip, karsilikli kopuyoruz,delikafaduldendelikafadulden..

İlahi kızım yaa... Çok güldüm :))))

Yaaa işte ben de aynen deniz aşığı bir insanım ve Deniz ismini bu nedenle istiyorum. Ama kızım olsaydı kesinlikle Deniz ismini koymazdım, çünkü lise çağında arkadaşları tarafından "yazın denize girdim, çok sıcaktı" gibi iğrenç esprilere maruz kalabilir. Ama erkek olunca verebileceği bir cevap var. Kızda yok.

Dediğin karışıklık had safhada annemle babamda var. Babamın adı Işık, annemin adı Sefa. Bankadan arıyorlar Sefa Bey ya da Işık Hanım diye.. sıkıntı veriyor bir yerden sonra..

bebeğine maşallahboy ve kilo çok iyi.benim bi arkadaşımın bebeğinin kalbinde ayrıntılısında delik görünmüş.ama doktoru ona doğduktan sonra bu delik kapanıyor demiş.hatta ona bol bol kırmızı et yada yeme sıklığını arttır demiş.ileriki aylarda tekrar baktığında delik kapanmış.o yüzden bazı sorunlar daha sonra ortadan kalkabiliyor.eminim durum düzelecektir.doğduktan sonrada bi sürü hastalığı olacaktır yaşamları boyunca.allaha emanet olsun bebişlerimiz

benim genelde düşük çıkıyor.9-6 bazen 8-6 son gittiğimde normal çıktı.11-8 idi

ben ilkini yaptırdım.ağrı olmadı.toplam 5 doz ama hamileliğe iki dozu denk geliyor

geçmiş olsun canım.en azından fazla kilo almadan kapatacaksın hamileliği hemde daha sağlıklı besleneceksin.benim 50 gr glikoz testim normal çıktı.119 dedi doktorum iyi dedi.

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos ___________________ ERKEK
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ KIZ
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ KIZ
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR BORA
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ KIZ
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENİZ ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ ERKEK
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

42.seerni........................................2 5 agustos
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE
52.Siney........................................????????????

Terbiyesiz adam. Bir de senin de hekim olduğunu bile bile bunu yaptıysa daha da büyük terbiyesizlik. Gıcık olunmayacak gibi değil. Dediğin gibi oradaki kadınlar gibi neredeyse eşeysiz üreme yeteneğine sahip değiliz. Utanmasalar bölünerek çoğalacaklar :)) Sen canını sıkma. Ne zaman Ankara'daki muayene?

sanada çok grçmiş olsun.görmemişim senindemi azalmış sıvın..benim doktorum daha ultrasonla bakar bakmaz yüz ifadesi değişti..ilk sorduğu suyumun gelip gelmediğiydi..sonra emin olmak için hastanedeki radyologa gönderdi ayrıntılı bakılsın diye..oda aymı şeyi söyledi amnion sıvısı normal sınırların altına düşmüş..doktorum hemen bu hafta içinde perinatoloğa gitmemi sebebinin araştırılmasını söyledi..ciddi bi durummuş.şu anda bebekte bi sorun olmasa bile ilerleyen dönemlerde hareket edemiyeceği için kollarında deformiteler oluşabilirmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…