2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

caninuss ben doktorunun söylediklerinden hiçbirşey anlamadım...
sıvı azalmış neden azalmış bilinmiyor çözümü nedir bilinmiyor akıntıyla gitse öyle yavaş yavaş olmaz birden olur diyor o da olmadığına göre iki hafta öncede herşey normaldi diyorsun yani umarım ankaradaki doktor problemi ve çözümü daha net ortaya koyacaktır.

pazartesi günü randevum..umarım bi sorun çıkmaz..dua edin benim için...

günaydın kızlar
çooook teşekkür ederim güzel yorumlarınız ve tebrikleriniz için
radyoloji uzmanı cinsiyet için kesin konuşunca bende herkese yaydım artık bütün aile akrabalar öğrendiler....
esrako cannisnus çok geçmiş olsun arkadaşlar
caninus inşallah ankaradan güzel habelerle döner
bu arada köpeklerinizin kedilerinizin resimlerini koymuşsunuz hepsi çook tatlı çok şekerler insan başkasına vermeye kıyamaz gerçekten

gözünaydın canım, genel olarak iyi geçmiş kontrolün. doktorlar herşeyi söylüyorlar ama ciddi problem doğurmayacaksa çok üstünde durmuyorlar. benim de örneğin hem kesede bant yani yapışıklık var hem de plasentanın sol damarından kan akışı normal sınırlarda değil. doktor bunları söyledi ama arkasından da "önemli değil, sorun yaratmaz" dedi. gördükleri herşeyi söylemek onların sorumluluğu. o yüzden endişe etme. bol su içelim. ben de çok içemiyorum. en fazla 2 lt günde.

FASULYEKO, maşallah bebişine canım. kalp kapağındaki kireçlenme de sorun yaratmazmış bak sevindim. kilosu filan da çok iyi. hadi gözünüz aydın. amniyo da nerden çıktı şimdi. düşünme bile...

Fasülyeko,
Kızlar sizin tansiyonlarınız kaç çıkıyor dr kontrollerinde???

benim büyük 10-11 küçük de 6-7 civarı...

hayırdır inşallah. anlatamayacağın kadar özel olmalı. bu durmda nasıl moral vereceğiz bilmem ama şunu unutma herşeyin başı sağlık. umarım senin ve sevdiklerinin sağlığıyla ilgili bişey değildir....

isim valla aklımıza en çok takılan ece oldu sanırım ece olarak kalacak. ece odabas nası fena gelmiyor kulaga kısa oz .

bence GONCA ODABAS daha hoş.. ece çok yayğın bir isim. çok güzel ama çok yaygın. NAZ gibi.... ben NAZ ı değiştireceğim valla, kafaya koydum....

Caninuss,
Hımm seni ürkütmüşler haklısın canım endişelenmekte,
Aslında benim de aynı durum ama dr bişey demeyince endişelenmedim. Haftaya ayrıntılıya gircem orda netleşir benimkide..Dua edicez caninuss..

Kızlar bu arada benim sıpayı günde en az 1 defa hıçkırık tutuyor. Çok gülüyorum. O zaman tekmeler daha kuvvetli olduğu için elimle çok net hissediyorum ve gözlerim doluyor :) Çok güzel bir duyguymuş. Allahım, bu sıpalar kim bilir daha ne güzel duygular tattıracak bize :))

buarada burcucum ayrıntılı ultrasondan iyi habeerlerle gelecegıne ınanaıyorum.ohh bebegnıdegörücen neguzel

sağol kelebeğim. inşallah.

CANINUSS bütün dualarımız seninle olacak arkadaşım. Sıkma canını.

canım yaa doktorum yorum yapmıyoki benim sorduğum sorulara verdiği cevaplar bunlar iyi yada kötiü yorum yapsa bende rahatlıycam..sessiz kalması daha fazla sinirimi bozuyo..perinatolog görsün ona göre konuşalım diyo..ay bu bilinmezlik daha fazla geriyo insanı.

Ablası bizim ismimizde Kemal Çağan yazarsan seviniriz.

Çok geçmiş olsun tekrar inşallah pazartesi gidecekmişsin ya dr a iyi haberlerle gelirsin.

bence GONCA ODABAS daha hoş.. ece çok yayğın bir isim. çok güzel ama çok yaygın. NAZ gibi.... ben NAZ ı değiştireceğim valla, kafaya koydum....

Aftabru sen değiştirsende ismini bi süre Nazın annesi olarak aklımızda kalıcaksın büyük ihtimalle -tatlicadiarzu-

bide doktorumun söylediği bukadar olunca tatmin olmak için netten araştırdım oda bitane iyi bişey bulamadım..çok kötü şeyler yazıyo akşam tamam artık ben bebeğimi kaybettim psikolojisine girdim iyice..ağlayıp durdum hala gözlerim ağrıyo..şimdi biraz daha sakinim..olumlu düşünmeye başladım...

geçmiş olsun caninus üzem kendini güzel çıkacak inşallah, bol bol su iç dualarımız seninle

slm kızlar
haberler pek iç açıcı değil yaa üzüldüm açıkçası elbetteki çözüm olunmucak meseler değil ama sanki gebeliğimiz ilerledikçe sorunlar oluşuyor gibi geliyor?yanılıyormuyum sizce?mesela benim hep güzeldii testler vs herşey ayrıntılıdan sonra moral 0 olmuştu şimdi daha iyiyim ama yinede huzursuzum eski gönül rahatlığım yok helincim bi örnek vermişsn kalp deliği ile ilgili ben en son fetal ekoya gittiğimde doktorda bana dediki bebeğin sağ üst köşesine bir delik var ama sakın üzülme kapanır dedi zaten bebeiğimin kalbine giden damarllardan biri tıkalı ama yapıcak birşey yok elden ne gelirki,haftayada şeker yüklemesine gidicem birde orda sorun çıkarsa hepten sinir olurum ama çıkıcak bendede eminim mirmirmirmir
telkırma canninus bol su için
adaşım sanada geçmiş olsun canım umarım rahat bir diyet verir mahrum kalmazsın herşeyden
ecemi hayırlı olsun prensesin

fasulyem burda yazin cogu sebze var, bitek semiz otu yok, bide isrgan otu cok severim(
buarad xxx uzeine hani sarmisakli yogurt ve domates sosu koydugumuz bir suru seyden yapilan bisi mi, sogukda guzel olur ekmekle:)))) mmmmmm

ayyyy ama böle olmuyor ama.... yazın canım açık seçik... böle olunca neler neler hayal ediyorum ... seçenekleri daraltalım lütfen

bence de DORUK ILGAZ hem daha hoş hem daha manalı... ılgazın doruğu gibi....

lütfen artık moralini bozma, ben de bakmıyorum artık internetten, çok moralini bozuyor insanın...

burcum güzel haberlerle gel canım birde deniz ismini değiştirmeee ben çok seviyorum o ismi özellikle erkekte çok güzel bir isim,ayrıca eski bi kırığımdı ahh ahh bekarlık günlerimden çok ağlamıştım zamanında neyse denizz olsunnn nütfennnnn hem sende deniz istiyodunn zatennnn

Alya Yüksek yer, yükseklik, gök
Asrın Çağdaş - Bu asıra ait olan, asıra uygun olan
Deren Toplayan, düzenleyen, pekiştiren
Devin Hareket, kımıldanış
Elgin Başkalarını seven
Göknil Gökyüzüne ait olan, Gök + Nil olarak da düşünülebilir
ıclal Azamet, büyüklük - Ağırlama, ikram - Saygı
Nil Afrika'da bir nehir
Nilay Nil'e ışıklarını saçan ay - Işıklı mavi, ışıklı lacivert
Nisan Yılın dördüncü ayı - Gelin çiçeği
Sezin Sezinleme işi, sezme - Duygulu, anlayışlı
Janset Güneşin Doğuşu (Çerkez ismi)
Janseli Güneşin Doğduğu Yer (Çerkez ısmi)
bunlar netten bulduklarım benim sürekli düşündüğüm kız isimleride nisan evrim güneş isimleri burda da en çok alyayı beğendim daha öncede duymuştum patronumun torununun ismi çok hoşuma gitmişti
j harfi ile başlıyanlarda farklı geldi ama onlarda çerkez ismiymiş

Son düzenleme:
esracım moralini bozma ya 9 ay boyunca bir çok test yapıyorlar ve illaki olumsuz birşey çıkıyo herkes te farlı sorunlar oluşuyo bu aralar testler yoğun e bi de ayrıntılıda bi çok şey görüyorlar ondan kaynaklanıyor bence

adaşım salı pazarına bende gitmek istiyorum ama yeni yerini bilmiyorum metrobüsle gelsem nerde inmem gerekir yada ido ile kadıköye gelsem ordan nasıl gidebilrim?bikaç haftaya niyetim var benimde pazarcı oldum çıktım zatii kaydirigubbakcemile5
birde idonun ordaki mado derken?şu sahile inerken sağdaki madoyu demiyomusunuz hani karşısında mağazalar felan var tam sahile yakın kafam karıştı kafamçokkarıştı

pinkycim neyin var canım inşallah çözümü olan bir sorundur içine atma canım anlat rahatla belki bi çözüm buluruz üzme kendini sakın hiçbişey için üzme bebişinin hatrına

gunaydınlarrrr....

noldu kızlar bir negatiflik havası var daha geçmişi okumadım herkes ii değil mi. gypsy kalp deliği deil o kalp herkesi belli bir haftaya kadar delik. parlaklık olarak gözüküor. sonra kapanıor. çoğu doktor sölemez bile. kalp hemen gelişip bitmior ki anca tamamlanıor. sıkma canını.
geçmişi okuyup geleyim.
caninus sen de su içiorsun deil mi. bak süt meyve suyu harici 3 lt su. unutma. günde süt ve dier sıvılarla beraber 4-5 lt sıvı gelip geçecek bünyeden-tatlicadiarzu- hem idrar yolların da iltihaplanmaz asla devamlı devir daim yapıor böbrekler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…