canım ben van da yaşıyorum.eee adam alışmış burda on onbeş tane allaha emanet doğuran kadınlara ilginç geldi benim titizlenmem heralde.zaten sevk almak için gittim yoksa hiiç işim olmaz buranın devlet hastanelerinde..gerçi bende devlette çalışan bi diş hekimiyim ama tavrım bu şekilde değil hastalarıma..gıcık olduk eşimle vallaa...
Terbiyesiz adam. Bir de senin de hekim olduğunu bile bile bunu yaptıysa daha da büyük terbiyesizlik. Gıcık olunmayacak gibi değil. Dediğin gibi oradaki kadınlar gibi neredeyse eşeysiz üreme yeteneğine sahip değiliz. Utanmasalar bölünerek çoğalacaklar :)) Sen canını sıkma. Ne zaman Ankara'daki muayene?
Günaydıııın,
Sonunda dün doktora gidebildim. Hımm caninuss gibi oldum, bana da bebeğin sıvısı az ve kirli dedi. Çok su içmiyo musun diye de ekledi. İçiyorum ama 3 lt değil dedim. İç o zaman dedi. Endişeli davranmadı doktor çoook ciddi bir durum değil diye düşündüm.
Fasülyeko,
Kızlar sizin tansiyonlarınız kaç çıkıyor dr kontrollerinde???
hayırdır inşallah. anlatamayacağın kadar özel olmalı. bu durmda nasıl moral vereceğiz bilmem ama şunu unutma herşeyin başı sağlık. umarım senin ve sevdiklerinin sağlığıyla ilgili bişey değildir....günaydın kızlar bugun canım sıkkın...keşke anlatabilecegim birileri olsaydı yanımda.....senağlama şimdi biliyorum siz anlat biz varız diceksiniz ama eksik olmayaın burdan söliyebilcegim bişey değil..nasıl davranmam konusunda birinden fikir almam lazım.....bana dua edin..:)Rabbim en dogru şekiilde davranmayı göstersin bana...
isim valla aklımıza en çok takılan ece oldu sanırım ece olarak kalacak. ece odabas nası fena gelmiyor kulaga kısa oz .
buarada burcucum ayrıntılı ultrasondan iyi habeerlerle gelecegıne ınanaıyorum.ohh bebegnıdegörücen neguzel
caninuss ben doktorunun söylediklerinden hiçbirşey anlamadım...
sıvı azalmış neden azalmış bilinmiyor çözümü nedir bilinmiyor akıntıyla gitse öyle yavaş yavaş olmaz birden olur diyor o da olmadığına göre iki hafta öncede herşey normaldi diyorsun yani umarım ankaradaki doktor problemi ve çözümü daha net ortaya koyacaktır.
2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ
1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos ___________________ ERKEK
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ KIZ
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ KIZ
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR BORA
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY
26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ KIZ
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENİZ ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ ERKEK
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL
42.seerni........................................2 5 agustos
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE
52.Siney........................................????????????
sanada çok grçmiş olsun.görmemişim senindemi azalmış sıvın..benim doktorum daha ultrasonla bakar bakmaz yüz ifadesi değişti..ilk sorduğu suyumun gelip gelmediğiydi..sonra emin olmak için hastanedeki radyologa gönderdi ayrıntılı bakılsın diye..oda aymı şeyi söyledi amnion sıvısı normal sınırların altına düşmüş..doktorum hemen bu hafta içinde perinatoloğa gitmemi sebebinin araştırılmasını söyledi..ciddi bi durummuş.şu anda bebekte bi sorun olmasa bile ilerleyen dönemlerde hareket edemiyeceği için kollarında deformiteler oluşabilirmiş..
bence GONCA ODABAS daha hoş.. ece çok yayğın bir isim. çok güzel ama çok yaygın. NAZ gibi.... ben NAZ ı değiştireceğim valla, kafaya koydum....
bence GONCA ODABAS daha hoş.. ece çok yayğın bir isim. çok güzel ama çok yaygın. NAZ gibi.... ben NAZ ı değiştireceğim valla, kafaya koydum....
bide doktorumun söylediği bukadar olunca tatmin olmak için netten araştırdım oda bitane iyi bişey bulamadım..çok kötü şeyler yazıyo akşam tamam artık ben bebeğimi kaybettim psikolojisine girdim iyice..ağlayıp durdum hala gözlerim ağrıyo..şimdi biraz daha sakinim..olumlu düşünmeye başladım...
fasulyem burda yazin cogu sebze var, bitek semiz otu yok, bide isrgan otu cok severim(
buarad xxx uzeine hani sarmisakli yogurt ve domates sosu koydugumuz bir suru seyden yapilan bisi mi, sogukda guzel olur ekmekle:)))) mmmmmm
Evet ESRACIM oğlumu uzun uzun göreceğim için sabırsızlanıyorum, ama korkuyorum da. İnşallah olumsuz şeyler duymam. Kim bilir ne kadar büyümüştür sıpam. Bu arada Ece Odabaş güzel olmuş :) Biz de Deniz Ilgaz'dan vaz geçip Doruk Ilgaz mı koysak diyoruz :) Doruk ismini de çok beğenirim.
bide doktorumun söylediği bukadar olunca tatmin olmak için netten araştırdım oda bitane iyi bişey bulamadım..çok kötü şeyler yazıyo akşam tamam artık ben bebeğimi kaybettim psikolojisine girdim iyice..ağlayıp durdum hala gözlerim ağrıyo..şimdi biraz daha sakinim..olumlu düşünmeye başladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?