2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos ___________________ ERKEK
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ KIZ
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ KIZ
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR BORA
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ KIZ
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENİZ ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ ERKEK
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

42.seerni........................................2 5 agustos
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE
52.Siney........................................?????????______________________ KIZ

Aftabru,
Senin gibi düşünüyorum hastalıklar konusunda. Biz elimizden geleni yapalım ama fazla üzülmeye ve gerginliğe gerek olmasın değil mi...Bu arada Naz'a fena alıştık..Ee ne koyacaksın peki..

Deniz Ilgaz, Doruk Ilgaz ikilemi vardı. Doruk daha güzel ama yaşıtlarında çok fazla Doruk ismi olacak bu aralar çok yaygın. Aslında Rüzgar da öyle..Ben taa 2003 yılından beri Rüzgar koyacaktım, yaygın da olsa koyucam yani..Anlamlı bi isim benim için..

Ece ve Gonca arasında ise ECE bence Esrako.. Esra eşin aslen nereli. Odabaş soyadı bana çok tanıdık geliyor da..

ay kıslarr bi mail gelmiş çok güldüm paylaşmak istedim
erkekler için süt şişesi diye
eğer sütümüzü veremezsek bu şişelerden verebilirz delikafadulden

Seerni,
Nisan en güzeli bence. Yanına bir isim daha istiyor sanki ama evlenince eşinin soyadını alırsa nolcak diye kızlara ikinci isim koyulmuyo artık..

aa çıkmadı fotolar bikerede becerbilsem şaşarım zatii tekrar deniyorum

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

Ya Esra.. niye sopalık sopalık konusuyorsun.. yok yıne sorun cıkacak falan.. nıye cıksın be yavrum.. kendını sartlandırıyorsun, gıcık mısın sen??klava:

Gecmıs olsun kuzum.. Allaha emanet olun ıkınızde.. tüm dileklerin için amin dedim tek tek.

Telkırma sana da gecmıs olsun arkadasım.. arkadaslarım su konusunda gerekenı solemısler zaten.. sogukkanlı olman ayrıyetten güzel bir davranıs, takdır ettim.

Aklıma gelmişken
Kızlar DR Elevit multivitamin ilacını (çoğumuz alıyoruz sanırım) gün aşırıya çıkardı. Kilo almanı hızlandırmasın dedi..Bi bilgi paylaşayım dedim..

Bak bunu bılmıyordum.. belki de düzenli ve abartmadan yememe ragmen bu kadar ıstıkrarlı kılo almamın nedeni elevittir.. ama hep yazıyorum, eleviti almak psıkolojık olarak benı cok rahatlatıyor.. acıkcası derdım sadece kılo almak olsun, onu zaten halledıcem ben.. yeter ki Kuzey günde alması gereken tüm vıtamınlerı alabılsın.

evrisim ya sen niye dondurma yemiyorsun kilo almamak içinmi baska bir nedenimi vardı ??.

Yok kuzum.. kılo almak gıbı bır derdım hıc ama hıc yok emın ol.. ole olsa su an 8 kıloya dayandım.. benım tatlı ıle aram cok yoktur.. yanı dondurmayı severım ama Burcu gibi sapkınlık derecesınde değil :))) Bi yiyişi vardı görmeniz lazımdı.. resmen kendını kaybettı :))) canım ıstemedı benım, yemedım.

Böle yazıyorsun gidiyorsun, ne yapacagımızı da bılemıyoruz.. barı birimize ozelden mesaj at, bır sey varsa yapılacak, yapalım.

Yerim seni yaa :))) tamam sana ilgi göstermeyiss :))) Vardır herseyde bı hayır Esram.. şükür ki çözümü senin elinde olan sorunlar olsun hep..

Nerden buluyorsun bu lafları be kadın :))) yazın denize gırdım falan kaydirigubbakcemile3

Ben Deniz olmasında kararlıyım acıkcası.. cok yakıstı senın ogluna Denız..

Nazanım.. sen Naz ı neden degıstırmeye karar kıldın.. halbu kı nası özdeşleşmişti kızınla..

ilginiz için hepinize teşekkür ediyorum kızlar.çok sağolun..isim muhabbeti yapmışsınız bizde ecem düşünüyoruz..benim herşeye esprili bi isim takma huyum vardır.hamile olduğumu öğrenincede julyen ismini takmıştım bebeğe hep julyen diye bahsediyoduk..şimdi okadar alıştımki bi türlü ecem diyemiyorum.başka isim konduramıyorum..dogunca bile julyen diye sevicem bu gidişle...

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos ___________________ ERKEK
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ KIZ
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ KIZ
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR BORA
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ KIZ
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENİZ ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ ERKEK
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

42.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMİH EMRE

48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE
[/QUOTE]

ya dimi esracım ya bende oyle basta hissettigim lay lay lom duygular gitti. bende ikili uçlu yu falan atlattım detaylıyı hele elim yuregimde giderek yaptırtım. antibiyotitk falan içip atesli hastalandıgım için ilk uç ay içinde onlardan sorun çıkmadı geldi seker beni buldu. ve ben sonraki 20 haftayı artık çok rahat geçirmeyeceğime eminim tahlil tetkik surekli kan verme sekere bakma yok parmaga igne batırma testi ki muhtemelen isteniyormus var oglu var yani bisuru sey var. gulluk gulistanlık bir gebelik olmayacak artık benim için bu anlasıldı napalım sure doldurmaca seklinde devam edeceeğiz biz de kızımla. keyfini çıkarma olayı rafa kalktı gibi..

salı pazarı e5 in direk yanında canım. ama tabi oyle uzun ki taa hasanpasa ya kadar gidiyor. ben netten yeni yeri nerde vs diye çok arasırdım sonunda bir arkadasdan al dım tarifini tariflik bir durumda yok e5 den gelirsen sayet çok kolay.
otosan var e5 uzerinde onun tam karsı hizasında e5 in obur tarafı anlamında karsı hizasında ordaki ust geçitin aygagının ordan içeri yurunuyor zaten pazar tenteleri kalabalıktan anlarsın. ama kadıkoy içinden gelirsen hasanpasada vatan hastanesi ve okan unv var onları geçince sagda baslıyormus ordan anlatımıda bu. valal iskele onunden olsun eski pazar yeri onunden olsun sevrisler varmıs ama dun gurodum uzun ukuyruklar vardı servislerin onunde nhiç ugrasılmaz derim ben.
kadıkoye gel ordan e5 den giden minibuslere bin otosan onunde in hemen orda.

gonca oglumun istekleri içinde var ama ben ece ye yapısıtym kaldım sanırım artık isim budur takıldım çunku baska hiçbir isim ece gibi sicak gelmiyor.

bu araad esimin ailesi yani anne babası çorum dogumlu bize bunu soran çok var ama odabas soyadı çok var sanırım cesitliti yorelerde.

aşkolsun yav..konuşkan genel özellik anlamında esracım...konuşkan var geveze var hayatım...sen hep konuş sıkılmam ben
git tabii canım.için rahatlayacak bak göreceksin.
nora be hep senin yazdıklarına aynen diye cevap yazıyorum ya umarım gıcık olmuyorsundur bana..eşim de benimle dalga geçiyor dilber hala diye..popo ağrılarından dolayı acayip yürüyorum..düzeltemez oldum yürüyüşümü..iyileşsem de alışkanlık olacak böyle giderse.
dahasi esimin acayip bir taklit yetenegi vardir, dilberin adanadan gelen sevgilisi azim'in cok guzel taklidini yapiyor 'nolcak yaaa' diyip, karsilikli kopuyoruz,delikafaduldendelikafadulden..
yuh be..benimki de aynen günde 5-6 kez der abartısız..ses aynı..bir de sürekli ne diyeceğimi tahmin eder "ben senin ağzının domarışından omar deyeceğini anlarım" deyip duruyor..ha bir de kıllicik ayaklarını yerim diyor..çok sever ayaklarımı..:roflol:

aslında benimde aklımda ecem ismi var ama ona tek ecem diyen ben olayım yada en yakınları olsun istiyorum. yani siradan ismi ecem olmasın :) ben ogluma hep berkosum falan derim. ecem asıl ismi olunca ona nasıl ecemim mi dyiim olmaz :)))

adaşım o zaman ben araçla gideyim madem e5 e yakın kaybolurum diye vazgeçmiştim boşuna minibüslerle uğraşmim sağolasın canım

arkadaşlar benim bu velet son günlerde kudurdu iyice..dün işyerimde kan şekerim düştü ne yesem fayda etmedi..eşim çikolata alıp geldi.çikolatayı yiyince başladı tepinmeye..nasıl dönüyor anlatamam..ne zaman yemek yesem çok hareketleniyor..şimdi yine kıpır kıpır.çok enterasan bir duygu..siz de durumlar nasıl?yediğimiz şeyler anında geçiyor mu? plesantaya acaba..bi araştırayım ben

evet aynısını bende düşünüyorum..ama benim annem çok severdi hep ilk kız torunuma ecem koyucam derdi..ablamla abimin oğulları oldu...zaten çok hoşumuza giden hah tamam işte bu dedirticek bi isim bulamadık ozaman annemin hatırasına ecem olsun diyoruz..

canım benim de ailemin çağırdığı adım ece . ama annem hep ecem der. okuldakiler ilk adımı duyanlar lal der. ama ecem lafı çok güseldir anneme babama özeldir.o ismi de bana anneannem koymuş baya bir düşükten sonra ben tutunmuşum anneme . anneannemde bak bu kraliçeler gibi olacak bangır bangır gelior demiş tekmelerimden dolayı.

Seerni,
Nisan en güzeli bence. Yanına bir isim daha istiyor sanki ama evlenince eşinin soyadını alırsa nolcak diye kızlara ikinci isim koyulmuyo artık..
eveet annemde en çok bu ismi beğendi ve bu isme çok uygun bir soyismimiz var yine ni ile başlıyor ve uzun bir soyisim o yüzden ikinci isme gerek kalmıyor..

lalece senin isminde çok hoşuma gidiyor lal özellikle
ecem ismide çok güzelmiş ama esrakonun dediği gibi sonuna m ekliyemiyosun severken

kızlar meraba ben geldim dün çook yorgun oldugum için giremedim oğlumun herşeyi güzel çıktı bir sorun yokmuş çok güzel pozlar verdi hep bize ama heycandan kilosunu ve boyunu unuttum umarım bir yaramazlık yoktur geçmişe bakim geliyorummm

tüm kaydettiklerim kayboldu. şimdi aklımda kalanları yazaım. ama kalmamış. -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…