2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gözünaydın şekerim ne güzel aferin oğluna

angel gözünaydın canım güzell haberler verelimde içimiz açılsınn

akşam ne yemek yapsam diye düşünüyodum kociş kurtardı beni bu dertten bizim istinyemizde küçük şirin bi dürümcümüz var orda dürümlerii yiyip ordan ver elini bebek sahili yürücez diziyi izleyemicem ama olsnn çokta önemlii diil yanee

Gypsesra var ya sen bizi öldürcek misin yaa.. Dürüüüüüüüüüm. Şaka yapıyorum ya marul desen canımız çekecek durumdayız.. Benim hamileliğimin ilk aylarıydı, iş arkadaşım dışarı çıkmıştı, yemeği kaçırınca kendine köfte ekmek yaptırmış, ofiste yanımda yemeğe başladı. Bense yeni yemek yemişim ama nasıl canım çekti. Öldüm öldüm. Diyeceksiniz ki e yok muydu biyerden istetseydin. Olmadı o an aklıma gelmedi. Şimdi olsa yapardım tabi..

Gerçekten hamilelerin canı herşeyi çekebilir çok dikkatli yemek gerek onların yanında..

Ya benim de canımı fena şekilde şu Ortaköy'de meşhur olan patatesli şey çekiyo. (Böyle direkt adını yazmamak moda oldu ya ondan öyle yapıyorum, gizemli gizemli, sanki kimse anlamıyor da) Evriş kızar mı acaba içinde mayonez sosis falan var. Evriiiiiiiş yiyebilir miyim bi ara ondan... Başak gibi zehirlenmem korkma...Sosis koydurmam gerekirse...

merhaba kızlar naılsınız henüz< geçmişe bakamadım ama kötü bişey yoktur inşallah.
ağrılarım yine arttı o yüzden fazla oturamıyorum sizler bakıp çıkıcam .biraz geçmişe bakınayım

kızlar ilerde oluşabilcek çatlaklar için önlem almaya başladınız mı...
ben 5 buçuk aylık hamişim...:CüvCüv:şuan hiç bişe yok ama korkuyorum ..siz herhangi bi önlem aldınız mı..
önerebilceniz krem vs. bişeyler var mı...

fasulyeko kızın hayırlı olsun
esracım üzülme benim bi arkadaşımdada çıkmıştı diyetle halloldu son 2 ay kendi hiç kilo almadı bebeşide 3900 doğdu.doğum sonrasındada herşey normale döndü .iyi yönünden bak kilon kontol altında olacak ama bebekte güzel güzel gelişecek canım.
kızlar bu ne güzel kedi böyle ya nazan sizin köpişte çok tatlı tam bir hayvan hastasıyım kediye köpeğe deli olrum ama evde beslemk çok hoşuma gitmediği için almıyorum.kız kardeşimin fıstığı var kedi çok yaramaz onu severk yetiniyoruz

aldım canım 3 aylıktan beri buğday fındık kakao yağı karışımı artı lierac krem kullanıyorum göbişim baya büyüdü bugünde güneşte baktım şu anda bişey yok inşallahta olmaz.
kızlar tam 10 kilo almış durumdayım 70 oldum bende diyetisyene gidicem ya öyle deli gibide iştahımda yok ama ağrılardan fazla dolaşamıyorum hareket az of

yaaa benimde canım istedi.hem köfte hem dürüm hem kumpir..valla ben bir çok kere yedim hamile kaldığımdan beri..sosis siz de hiç bir şeye benzemiyor..hele ankaranın kumpirleri gibi yoktur..1 aylığına ankaraya gitme durumum var hizmetiçi bir kurs için..bu halde hem gitmek istiyorum hem istemiyorum..ama gidersem yiyeceğim ahdım var..valla ben de saldım x,y, z falan diyemem o zaman insan bir sürü şey hayal ediyor. daha fena oluyor..açımmmmmmmm

neren ağırıyor deryacım?

kızlar ya göbek fotomu eklicem ama nası noluurr bi kere anlatırmısınız biliyorum çok anlatmışsınız dır ama

canımcım al bendende o kadar ne olsaa canım çekiyor hatta geçen gün ne oldu basit birşey ama bana çok dokundu bu hareket kayınvaldemlerdeyiz görümcem kardeşinden elma istedi(kendisi 30 yaşındadaır) kardeşi getirdi oda hapur hupur yedi yanımda ayy bi canım çektii kayınvalidem ne dese beğenirsiniz oğluna döndü ve sende istermisin oğlum getirsinlermi dedi bizimkide yok dedi ayy dedim pes ben orda eşşek başıyım bide hamileyiz yaa normalde olsa önemli diil ama insan bi sorar bi düşünür bende hayatta isteyemem zatii öle cins bi huyum var yani dedğin gibi insanlar çok dikkat etmeli bu durumlarda ama nerdee o ince düşünce -tatlicadiarzu-
oo güzelim nerdeyse 3 aydır kullanıyor çoğumuz bende krem kulanıyorum adını unuttum uzun bi adı var bide badem yağı kullanıyorum her gün sürüyorum düzenli sende bian önce başla bence
deryacım geçmiş olsun canım bu ağrılar nolcak bilmem benimde belime saknki bıçak sokuyolar :çok üzgünüm:

gamze21,
Elbette şu an bişey olmaz karnın gergin çünkü, ihmal etme hemen bişeyler sür bence. Doğum sonrası karnın normal hale dönüşürken çatlakları farkedeceksin..
Kozmetik ürünlerinden alabilirsin tabi ama en iyisi, kakao, badem, saf zeytinyağı, kayısı yağı sürebilirsin. Ben chicco mamma donna kullanıyorum, kakao yağı sürüyorum, bebe yağı sürüyorum..karışık yani..
Ay didecim benim de hepsinden çekiyo. Evet Ankaradada çok güzel yapıyolar.. Ah ahhh..

ben lierac aldım birde kayısı kremim var o daha güzel geliyor bana kokusu özellikle lieracıda aklıma geldikçe sürüyorum

Ah gypsesraaaa, çok ayıp etmişler, çekseydin kulaklarını..Cık cık cık!!!

valla arkadaşlar dediğim gibi bir teknoloji özürlüsü olarak bi türlü başaramadım ama profilime albüm olarak ekledim.isterseniz ordanda bakabilirsiniz. bakanlardan da yorum beklerim artık dimeee:CüvCüv:

gypsyesra sağolcanım geçti diye seviniyordum ama yine başaldı kuzumda artık gögüslerim altında vuruyor yukarıdada baya ama sağ bacağım iç tarfına doğru baskı oluyor.resmen topallayarak geziniyorum fazla oturuncada kalkamıyorum hep uzanmam gerek birazdan yatacağım kızmda gece uyutmadı 12 de yattım gece boyunca tam 6 kere kalkmışım sabahta okula götürmek için 7.30 da kalktım ağrım ikiye katladı

Caninuss seni çok iyi anlıyorum. daha öncede yazdığım gibi bana da birkaç gün kadar küçük gözüküyo ama çok önemli değil dedi. sonra doppler ultrason istedi. bakalım bende pazartesi kontrole gitcem. umarım herşey yolundadır

Nazanım.. sen Naz ı neden degıstırmeye karar kıldın.. halbu kı nası özdeşleşmişti kızınla..

NAZ , nazanın bir hecesi olduğu için bi de bizim bebiş çok nazlı geldiği için babası çok istedi NAZ koymayı. hala da başka isim kabul ettiremiyorum. ama çok düşünüyorum alternatif isim. NAZ istemememin tek bir sebebi var: son yıllarda çok yaygın. sanki herkes kızına NAZ koyuyor gibi. genelde de ikinci isim ya da uzantı olarak koyuyorlar. ben kızımın ismi çok yaygın olsun istemiyorum. keşke GONCA koyabilseydim. ESRAKO ya satmaya çalıştım GONCA yı ama o da almadı. bi de ben GÜLRU adını çok çok severim. ama çiçeksi bişey olmaması gerekiyor. maalesef....

yupppiiii gözünaydın. bugün güzel haberlere ihtiyacımız vardı. detaylıya giren kafayı bişeye takıp

tüm kaydettiklerim kayboldu. şimdi aklımda kalanları yazaım. ama kalmamış. -tatlicadiarzu-
ahhh çok fena, bilirim bu duyguyu. benim de iki kere başıma gelmişti. ama ben ne yapmıştım biliyor musun, alıntı yaptığım mesajları öylece bırakmıştım. yani benim alıntılarım duruyordu da yorumlarım silinmişti. sonra da dedim "kızlar siz tahmin edin kime ne dediğimi" komik oldu ama valla çok sinir bir durumdu. zaten ben zar zor giriyorum. o kadar döktürmüşüm hepsi silinmiş.... çıldırmıştım.

neyse ki ben dürümü hiç sevmem. kebap döner türü yiyeceklerle hiç aram yoktur. sadece tantuniyi severim bi de iskenderi.... tantuniyi ekşi diye, iskenderi de pidesi ve yoğurdu için. anlayacağınız üzere benim etle hiç aram yoktur. bol maydonoz ve soğan olursa köfteyi de severim. tavuk şiş filan açlıktan ölsem canım çekmez.... o yüzden ye güzelim sana afiyet olsun.
yaaa ama GYPSY sen pazardan çağla almışsın ya, ben neden hiçbiryerde bulamıyorum? migros, manav, şok, tansaş, dia, mahalli marketler... bakmadığımız yer kalmadı yok çağla.... eşim de fuarda aksi gibi... neyse ben de kiviyle idare ediyorum. o da yeşil ve ekşi ya....

valla TELKIRMA cım ben ondan bol bol yiyorum. kendim yapıyorum, içine sosis koymuyorum. ketçap yerine de özel salça koyuyorum daha süper oluyor... turşu kaşar tereyağ salça ceviz mısır.... mikrodalgada yapıyorum. süper oluyor... bence ortaköydekilerden daha güzel oluyor. ha bi de zeytin dilimliyorum içine.... sosise hiç gerek yok, ben zaten sosis salam filan da sevmem... et ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…