kızlar meraba ben geldim dün çook yorgun oldugum için giremedim oğlumun herşeyi güzel çıktı bir sorun yokmuş çok güzel pozlar verdi hep bize ama heycandan kilosunu ve boyunu unuttum umarım bir yaramazlık yoktur geçmişe bakim geliyorummm
kızlar ilerde oluşabilcek çatlaklar için önlem almaya başladınız mı...
ben 5 buçuk aylık hamişim...:CüvCüv:şuan hiç bişe yok ama korkuyorum ..siz herhangi bi önlem aldınız mı..
önerebilceniz krem vs. bişeyler var mı...
yaaa benimde canım istedi.hem köfte hem dürüm hem kumpir..valla ben bir çok kere yedim hamile kaldığımdan beri..sosis siz de hiç bir şeye benzemiyor..hele ankaranın kumpirleri gibi yoktur..1 aylığına ankaraya gitme durumum var hizmetiçi bir kurs için..bu halde hem gitmek istiyorum hem istemiyorum..ama gidersem yiyeceğim ahdım var..valla ben de saldım x,y, z falan diyemem o zaman insan bir sürü şey hayal ediyor. daha fena oluyor..açımmmmmmmmGypsesra var ya sen bizi öldürcek misin yaa.. Dürüüüüüüüüüm. Şaka yapıyorum ya marul desen canımız çekecek durumdayız.. Benim hamileliğimin ilk aylarıydı, iş arkadaşım dışarı çıkmıştı, yemeği kaçırınca kendine köfte ekmek yaptırmış, ofiste yanımda yemeğe başladı. Bense yeni yemek yemişim ama nasıl canım çekti. Öldüm öldüm. Diyeceksiniz ki e yok muydu biyerden istetseydin. Olmadı o an aklıma gelmedi. Şimdi olsa yapardım tabi..
Gerçekten hamilelerin canı herşeyi çekebilir çok dikkatli yemek gerek onların yanında..
Ya benim de canımı fena şekilde şu Ortaköy'de meşhur olan patatesli şey çekiyo. (Böyle direkt adını yazmamak moda oldu ya ondan öyle yapıyorum, gizemli gizemli, sanki kimse anlamıyor da) Evriş kızar mı acaba içinde mayonez sosis falan var. Evriiiiiiiş yiyebilir miyim bi ara ondan... Başak gibi zehirlenmem korkma...Sosis koydurmam gerekirse...
merhaba kızlar naılsınız henüz< geçmişe bakamadım ama kötü bişey yoktur inşallah.
ağrılarım yine arttı o yüzden fazla oturamıyorum sizler bakıp çıkıcam .biraz geçmişe bakınayım
canımcım al bendende o kadar ne olsaa canım çekiyor hatta geçen gün ne oldu basit birşey ama bana çok dokundu bu hareket kayınvaldemlerdeyiz görümcem kardeşinden elma istedi(kendisi 30 yaşındadaır) kardeşi getirdi oda hapur hupur yedi yanımda ayy bi canım çektii kayınvalidem ne dese beğenirsiniz oğluna döndü ve sende istermisin oğlum getirsinlermi dedi bizimkide yok dedi ayy dedim pes ben orda eşşek başıyım bide hamileyiz yaa normalde olsa önemli diil ama insan bi sorar bi düşünür bende hayatta isteyemem zatii öle cins bi huyum var yani dedğin gibi insanlar çok dikkat etmeli bu durumlarda ama nerdee o ince düşünce -tatlicadiarzu-Gypsesra var ya sen bizi öldürcek misin yaa.. Dürüüüüüüüüüm. Şaka yapıyorum ya marul desen canımız çekecek durumdayız.. Benim hamileliğimin ilk aylarıydı, iş arkadaşım dışarı çıkmıştı, yemeği kaçırınca kendine köfte ekmek yaptırmış, ofiste yanımda yemeğe başladı. Bense yeni yemek yemişim ama nasıl canım çekti. Öldüm öldüm. Diyeceksiniz ki e yok muydu biyerden istetseydin. Olmadı o an aklıma gelmedi. Şimdi olsa yapardım tabi..
Gerçekten hamilelerin canı herşeyi çekebilir çok dikkatli yemek gerek onların yanında..
Ya benim de canımı fena şekilde şu Ortaköy'de meşhur olan patatesli şey çekiyo. (Böyle direkt adını yazmamak moda oldu ya ondan öyle yapıyorum, gizemli gizemli, sanki kimse anlamıyor da) Evriş kızar mı acaba içinde mayonez sosis falan var. Evriiiiiiiş yiyebilir miyim bi ara ondan... Başak gibi zehirlenmem korkma...Sosis koydurmam gerekirse...
oo güzelim nerdeyse 3 aydır kullanıyor çoğumuz bende krem kulanıyorum adını unuttum uzun bi adı var bide badem yağı kullanıyorum her gün sürüyorum düzenli sende bian önce başla bencekızlar ilerde oluşabilcek çatlaklar için önlem almaya başladınız mı...
ben 5 buçuk aylık hamişim...:CüvCüv:şuan hiç bişe yok ama korkuyorum ..siz herhangi bi önlem aldınız mı..
kızlar ilerde oluşabilcek çatlaklar için önlem almaya başladınız mı...
behiyecim göbek şovumuz varya oraya ekleyebilirsn canım
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...-agustos-anneleri-gobus-sovumuz-baslasin.html
bide doktorumun söylediği bukadar olunca tatmin olmak için netten araştırdım oda bitane iyi bişey bulamadım..çok kötü şeyler yazıyo akşam tamam artık ben bebeğimi kaybettim psikolojisine girdim iyice..ağlayıp durdum hala gözlerim ağrıyo..şimdi biraz daha sakinim..olumlu düşünmeye başladım...
Nazanım.. sen Naz ı neden degıstırmeye karar kıldın.. halbu kı nası özdeşleşmişti kızınla..
kızlar meraba ben geldim dün çook yorgun oldugum için giremedim oğlumun herşeyi güzel çıktı bir sorun yokmuş çok güzel pozlar verdi hep bize ama heycandan kilosunu ve boyunu unuttum umarım bir yaramazlık yoktur geçmişe bakim geliyorummm
ahhh çok fena, bilirim bu duyguyu. benim de iki kere başıma gelmişti. ama ben ne yapmıştım biliyor musun, alıntı yaptığım mesajları öylece bırakmıştım. yani benim alıntılarım duruyordu da yorumlarım silinmişti. sonra da dedim "kızlar siz tahmin edin kime ne dediğimi" komik oldu ama valla çok sinir bir durumdu. zaten ben zar zor giriyorum. o kadar döktürmüşüm hepsi silinmiş.... çıldırmıştım.tüm kaydettiklerim kayboldu. şimdi aklımda kalanları yazaım. ama kalmamış. -tatlicadiarzu-
akşam ne yemek yapsam diye düşünüyodum kociş kurtardı beni bu dertten bizim istinyemizde küçük şirin bi dürümcümüz var orda dürümlerii yiyip ordan ver elini bebek sahili yürücez diziyi izleyemicem ama olsnn çokta önemlii diil yanee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?