2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yazık sana canım ya..bir de kızının sorumlulukları var tabii.Allah yardımcın olsun

nazann
mikro da kumpir nası yapıyosunn
benim oglum hastası onunda fınında çok uzun surede oluyor hafta içi aksam yemegine yetismiyor mikro da hangi ayarda ısııda ne sekil kac dk yapıyorsun yazarmısın ?
sana zahmet :)

nazancım bende senin aksine etçilllim etoburum her türlü et ürünleri itinayla yenir

çağla içinde carrefoura bak pazarda bulamadıysan

allaaam sana geliyorummm

aaa bende yapmak istiyorum kumpirr ama benim mikrodalgam yok fırında olmazmı banada bi tarif lütfenn

canım onu biliyorum da nası ekliyeceğimi bilmiyorum . napim teknoloji özürlüyümde anlatabilirmisin canım ya
:1hug:

canımcım bende minik kelebeğin yazdığından alıntı yapıyorum sana bi zamanlar o tarif etmişti

ImageShack® - Image Hosting adresine giriyorsuz
orda gözata tıklayıp yükleyeceğin resmi bilgisayarından seçiyorsuz
sonra aşağıda kutucuk var resıze image yazısı var 640*480 seçip
sonrada host it yazısını tıklıyoruz
hotlink forums 1 yazısı olan kutucuğun içini tıklayıp kopyala yapıyorsuz.ve topiğe yazı yazdığımız bölümde grafik ekleye tıklayıp yapıştır yapıyorsuz arkadaslar

kızalr biraz uzanacaktım ama sizlere göbiş resmimi ve kızımın resmini yüklemey uğraşıyorum nazan bana yardımcı olurmusun .telefonumun kartını taktım bilgisayara oradan yüklameye çaılışıyorum.

sağ kasığım kutumun hemen altındaki kemik ağrıyor.

istanbullu arkadasalr
ozellikle nazan :)
sana çok yakın biryeri tarif edeceğim çunku belki biliyorsundur. mothercare in tr dist. demsa yani demet sabancı. demstock diye magazalrı var optimumda hani 1 ytl den body almıstı birisi. neyse onun demsa nın outlet magazasıu varmıs kozyatagında yeni ogrendim. hamile kiyafetleri falanda çok uygun fiyatavarmıs bebek giysileridie gitmek isteyen olursa
adres saniye ermutlu sok no2 kozyatagı tel 216 464 66 25 k3 plaza yani sasmaz sitesi on tarafı e5 yan yolda kozyatagında carrefour karsısında kalıyor.

ya kıslar bişi sorucam. benim göbeğim sanki iç kısımdan kaşınıyomuş gibi oluyo ve kaşıma isteği duyuyorum. sizdede oluyomu bööle sanki bebek içerden gıdıklıyo gibi ama cidden kaşıyorum kaşınıyo yani

sağ kasığım kutumun hemen altındaki kemik ağrıyor.

valla ben karar verdim bi club krucam dilber hamilar klubu) hepimiz badik badik yuruyoruz bu agrilardan, valla penguen gibi yurur oldum, gecmiyo da anacim, kalicak bu doguma kadar...allah bize sabir ve acil sifa versin, ne diyim...

arkadaşlar ne yaptıysam birtürlü fotoları göbüşler topiğine bir türlü ekleyemedim. ama albümüm herkese açık.oradan bakabilirsiniz. bu arada göbüşler topiğinin bi kaç sayfasını da kirlettim kusura bakmayınsenağlama

kasinma oluor ben de de, ama catlicak bence ondan, nasil tatli kaisniyor..

bitane ekleyebildim oda evde öylesine kendi çektiğim bir resim başka ekleyemiyorum ama en kısa zamanda göbişide ekleyeceğim.

Yaassaahhhh bacımmmmm, olmas.. yıyeceksen sade ye, kasar koydur o kadar.. ama oradakı cogu ürün konserve seylerden yapılıyor, mısır bile.. o yüzden cok sulanma derim çünkü ya bozuk cıkarsa, ya bayatsa, nereden bıleceksın, normal ınsan kategorısınde olsan mıdeyı bosalt tamam da.. bu riski alabilecek durumda değilsin.. o yüzden git sade kasarlı ye, tursu koydur ama baska da bısı ekletme derim ben. Sosıs koydurmam gerekırse falan da diye de kendini acındırma boşuna olmassssssssss :mymeka:

allaaam sana geliyorummm

:roflol: çok iyi yaa.. seviyorum seni beaa

valla ben karar verdim bi club krucam dilber hamilar klubu) hepimiz badik badik yuruyoruz bu agrilardan, valla penguen gibi yurur oldum, gecmiyo da anacim, kalicak bu doguma kadar...allah bize sabir ve acil sifa versin, ne diyim...

aynen bende tam badi badi yürüyorum ya çok komik göbişde maşallah ya bi yardımcı olunda ekleyeyim yapamadım
bu arada koçişten habersiz kendim eklemeye çalışıyorumdelikafadulden

orta boy bir patatesi m.d. nın tam göbeğine yerleştiriyorsun. (ama önce patatese bir kaç yerinden kesik at. 1cm kadar içeri girsin bıçak. )
max da (benimkinde 360 , 600 ve max var) 8-10 dak kadar pişşin. çıkart, içini yar , güzelce tereyağ ve rendelenmiş kaşarı karıştır patatese. ben bıçakla deşiyorum iyice yediriyorum. sonra tekrar m.d. ye 600 derecede 1 dak bekletiyorum. kaşar ve patates iyice bütünleşmiş oluyor. sonra çıkarıp ortasına diğer malzemeleri koyuyorum.
afiyet olsun oğluşuna. sen yemeyeceksin di mi? sana yasaktır bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…