gypsyesra sağolcanım geçti diye seviniyordum ama yine başaldı kuzumda artık gögüslerim altında vuruyor yukarıdada baya ama sağ bacağım iç tarfına doğru baskı oluyor.resmen topallayarak geziniyorum fazla oturuncada kalkamıyorum hep uzanmam gerek birazdan yatacağım kızmda gece uyutmadı 12 de yattım gece boyunca tam 6 kere kalkmışım sabahta okula götürmek için 7.30 da kalktım ağrım ikiye katladı
nazann
mikro da kumpir nası yapıyosunn
benim oglum hastası onunda fınında çok uzun surede oluyor hafta içi aksam yemegine yetismiyor mikro da hangi ayarda ısııda ne sekil kac dk yapıyorsun yazarmısın ?
sana zahmet :)
canım onu biliyorum da nası ekliyeceğimi bilmiyorum . napim teknoloji özürlüyümde anlatabilirmisin canım ya
:1hug:
yaaa benimde canım istedi.hem köfte hem dürüm hem kumpir..valla ben bir çok kere yedim hamile kaldığımdan beri..sosis siz de hiç bir şeye benzemiyor..hele ankaranın kumpirleri gibi yoktur..1 aylığına ankaraya gitme durumum var hizmetiçi bir kurs için..bu halde hem gitmek istiyorum hem istemiyorum..ama gidersem yiyeceğim ahdım var..valla ben de saldım x,y, z falan diyemem o zaman insan bir sürü şey hayal ediyor. daha fena oluyor..açımmmmmmmm
neren ağırıyor deryacım?
gypsyesra sağolcanım geçti diye seviniyordum ama yine başaldı kuzumda artık gögüslerim altında vuruyor yukarıdada baya ama sağ bacağım iç tarfına doğru baskı oluyor.resmen topallayarak geziniyorum fazla oturuncada kalkamıyorum hep uzanmam gerek birazdan yatacağım kızmda gece uyutmadı 12 de yattım gece boyunca tam 6 kere kalkmışım sabahta okula götürmek için 7.30 da kalktım ağrım ikiye katladı
sağ kasığım kutumun hemen altındaki kemik ağrıyor.
ya kıslar bişi sorucam. benim göbeğim sanki iç kısımdan kaşınıyomuş gibi oluyo ve kaşıma isteği duyuyorum. sizdede oluyomu bööle sanki bebek içerden gıdıklıyo gibi ama cidden kaşıyorum kaşınıyo yani
kasinma oluor ben de de, ama catlicak bence ondan, nasil tatli kaisniyor..
Gypsesra var ya sen bizi öldürcek misin yaa.. Dürüüüüüüüüüm. Şaka yapıyorum ya marul desen canımız çekecek durumdayız.. Benim hamileliğimin ilk aylarıydı, iş arkadaşım dışarı çıkmıştı, yemeği kaçırınca kendine köfte ekmek yaptırmış, ofiste yanımda yemeğe başladı. Bense yeni yemek yemişim ama nasıl canım çekti. Öldüm öldüm. Diyeceksiniz ki e yok muydu biyerden istetseydin. Olmadı o an aklıma gelmedi. Şimdi olsa yapardım tabi..
Gerçekten hamilelerin canı herşeyi çekebilir çok dikkatli yemek gerek onların yanında..
Ya benim de canımı fena şekilde şu Ortaköy'de meşhur olan patatesli şey çekiyo. (Böyle direkt adını yazmamak moda oldu ya ondan öyle yapıyorum, gizemli gizemli, sanki kimse anlamıyor da) Evriş kızar mı acaba içinde mayonez sosis falan var. Evriiiiiiiş yiyebilir miyim bi ara ondan... Başak gibi zehirlenmem korkma...Sosis koydurmam gerekirse...
allaaam sana geliyorummm
valla ben karar verdim bi club krucam dilber hamilar klubu) hepimiz badik badik yuruyoruz bu agrilardan, valla penguen gibi yurur oldum, gecmiyo da anacim, kalicak bu doguma kadar...allah bize sabir ve acil sifa versin, ne diyim...
nazann
mikro da kumpir nası yapıyosunn
benim oglum hastası onunda fınında çok uzun surede oluyor hafta içi aksam yemegine yetismiyor mikro da hangi ayarda ısııda ne sekil kac dk yapıyorsun yazarmısın ?
sana zahmet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?