ay demeee... belik cidden bebiş gıdıklıyodur olamazmı yanesenağlama
ya kıslar bişi sorucam. benim göbeğim sanki iç kısımdan kaşınıyomuş gibi oluyo ve kaşıma isteği duyuyorum. sizdede oluyomu bööle sanki bebek içerden gıdıklıyo gibi ama cidden kaşıyorum kaşınıyo yani
eyvah göbeğin çatlayacaktır da ondan. Benim de krem-yağ başlamadan önce hatur hutur kaşınıyordu. İçten kaşınıyo diyosun ama olsun bence çatlama belirtisi.. şutarafagitti
orta boy bir patatesi m.d. nın tam göbeğine yerleştiriyorsun. (ama önce patatese bir kaç yerinden kesik at. 1cm kadar içeri girsin bıçak. )
max da (benimkinde 360 , 600 ve max var) 8-10 dak kadar pişşin. çıkart, içini yar , güzelce tereyağ ve rendelenmiş kaşarı karıştır patatese. ben bıçakla deşiyorum iyice yediriyorum. sonra tekrar m.d. ye 600 derecede 1 dak bekletiyorum. kaşar ve patates iyice bütünleşmiş oluyor. sonra çıkarıp ortasına diğer malzemeleri koyuyorum.
afiyet olsun oğluşuna. sen yemeyeceksin di mi? sana yasaktır bak....
nazancım bende senin aksine etçilllim etoburum her türlü et ürünleri itinayla yenir
çağla içinde carrefoura bak pazarda bulamadıysan
aaa bende yapmak istiyorum kumpirr ama benim mikrodalgam yok fırında olmazmı banada bi tarif lütfenn
kızalr biraz uzanacaktım ama sizlere göbiş resmimi ve kızımın resmini yüklemey uğraşıyorum nazan bana yardımcı olurmusun .telefonumun kartını taktım bilgisayara oradan yüklameye çaılışıyorum.
istanbullu arkadasalr
ozellikle nazan :)
sana çok yakın biryeri tarif edeceğim çunku belki biliyorsundur. mothercare in tr dist. demsa yani demet sabancı. demstock diye magazalrı var optimumda hani 1 ytl den body almıstı birisi. neyse onun demsa nın outlet magazasıu varmıs kozyatagında yeni ogrendim. hamile kiyafetleri falanda çok uygun fiyatavarmıs bebek giysileridie gitmek isteyen olursa
adres saniye ermutlu sok no2 kozyatagı tel 216 464 66 25 k3 plaza yani sasmaz sitesi on tarafı e5 yan yolda kozyatagında carrefour karsısında kalıyor.
valla ben karar verdim bi club krucam dilber hamilar klubu) hepimiz badik badik yuruyoruz bu agrilardan, valla penguen gibi yurur oldum, gecmiyo da anacim, kalicak bu doguma kadar...allah bize sabir ve acil sifa versin, ne diyim...
eti sadece gerektiği kadar yerim. zevk için asla yemem.
çağla için de pazara bakmadım. ben hiç pazara gidemiyorum ki. haftaiçi 6 ya kadar çalışıyoruz. ama cuma öğle paydosunda pazara gidebilirim, yakında kuruluyor.
olur ama uzun sürer....
ayyy çok gurur duydum ve çok şaşırdım. teknoloji özürlüyümdür. azimle öğrendim foto eklemeyi. ama zaten ben seni okuyana kadar GYPSY anlatmış çok güzel bir şekilde.
buarada kızın ne kadar şirinmiş... hey allahım bizimkiler de böle olacak mı? o günleri görecek miyim? bale kıyafeti içinde, ne şirin....
kuzum benim masamın dibindeki pencere demstock un girişine bakıyor. işyerimin dibinde yani, hergün önünden geçiyorum. öğle paydosunda çok rahat uğruyorum sık sık. ama herzaman güzel uygun şeyler olmuyor. o kadar çok şey aldım ki ben ordan... ooooooo..... 3tl ye 3lü body takım aldım.
beni de ekleyin. genel olarak ağrım sızım yok ama uzun süre koltukta oturunca kalkarken yaşlı kadınlar gibi inliyorum. sinir sıkışması olsa sürekli ağrır dedi doktor. yatarken filan ağrı yok. sandalyede otururken de yok. yayılarak oturunca kalkamıyorum ama, tutulmuş gibi oluyorum.
yemiycem nazan yemiycem ben oglum yiycek ay agliycammmm((
simdi siz bulusmadada tatlıları goturursunuz ben melul melul bakarım :)))
slm kıslar herkes umarım iyidir..ben toparlandım daha iyiyim..bugun bir kez daha anladım bu topikdeki arkadaslıgın önemi..desteği için çok çok teşekkür ediyorum süperwoman"ıma. o anladı kendini ayrıca bana destek olmaya çalşıp konyu bilmedikleri için haliyle sadece cvp verebilen arkadaslar çok saolun..
hava çok güzeldi..sahile yürüdüm biraz denizi görmek uçsuz bucaksız bir huzur veriyor sıkıntımı alıyor sanki..
oğlum bugun hep annesine varlığını hissettirdi..kuzum benm ya... az cık geçmişi okuyup geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?