2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

eyvah göbeğin çatlayacaktır da ondan. Benim de krem-yağ başlamadan önce hatur hutur kaşınıyordu. İçten kaşınıyo diyosun ama olsun bence çatlama belirtisi.. şutarafagitti

eyvah göbeğin çatlayacaktır da ondan. Benim de krem-yağ başlamadan önce hatur hutur kaşınıyordu. İçten kaşınıyo diyosun ama olsun bence çatlama belirtisi.. şutarafagitti

herkes aynı fikirde ayyyy o zaman çatlıyorum hakikattensenağlama

en sevdiğim şeydlerden brinden bahsediyorsunuz kızlar.
bu arada bir resim daha eklemeyi başardım.bakmak isterseniz kızım ve ben kaydirigubbakcemile3

acil cevaplar için tşk ederim.
kendinize iyi bakın iyi akşamlaar:çok üzgünüm:

nazancım bende senin aksine etçilllim etoburum her türlü et ürünleri itinayla yenir

çağla içinde carrefoura bak pazarda bulamadıysan

eti sadece gerektiği kadar yerim. zevk için asla yemem.
çağla için de pazara bakmadım. ben hiç pazara gidemiyorum ki. haftaiçi 6 ya kadar çalışıyoruz. ama cuma öğle paydosunda pazara gidebilirim, yakında kuruluyor.

aaa bende yapmak istiyorum kumpirr ama benim mikrodalgam yok fırında olmazmı banada bi tarif lütfenn

olur ama uzun sürer....

ayyy çok gurur duydum ve çok şaşırdım. teknoloji özürlüyümdür. azimle öğrendim foto eklemeyi. ama zaten ben seni okuyana kadar GYPSY anlatmış çok güzel bir şekilde.
buarada kızın ne kadar şirinmiş... hey allahım bizimkiler de böle olacak mı? o günleri görecek miyim? bale kıyafeti içinde, ne şirin....

kuzum benim masamın dibindeki pencere demstock un girişine bakıyor. işyerimin dibinde yani, hergün önünden geçiyorum. öğle paydosunda çok rahat uğruyorum sık sık. ama herzaman güzel uygun şeyler olmuyor. o kadar çok şey aldım ki ben ordan... ooooooo..... 3tl ye 3lü body takım aldım.

valla ben karar verdim bi club krucam dilber hamilar klubu) hepimiz badik badik yuruyoruz bu agrilardan, valla penguen gibi yurur oldum, gecmiyo da anacim, kalicak bu doguma kadar...allah bize sabir ve acil sifa versin, ne diyim...

beni de ekleyin. genel olarak ağrım sızım yok ama uzun süre koltukta oturunca kalkarken yaşlı kadınlar gibi inliyorum. sinir sıkışması olsa sürekli ağrır dedi doktor. yatarken filan ağrı yok. sandalyede otururken de yok. yayılarak oturunca kalkamıyorum ama, tutulmuş gibi oluyorum.

slm kıslar herkes umarım iyidir..ben toparlandım daha iyiyim..bugun bir kez daha anladım bu topikdeki arkadaslıgın önemi..desteği için çok çok teşekkür ediyorum süperwoman"ıma. o anladı kendini ayrıca bana destek olmaya çalşıp konyu bilmedikleri için haliyle sadece cvp verebilen arkadaslar çok saolun..
hava çok güzeldi..sahile yürüdüm biraz denizi görmek uçsuz bucaksız bir huzur veriyor sıkıntımı alıyor sanki..

oğlum bugun hep annesine varlığını hissettirdi..kuzum benm ya... az cık geçmişi okuyup geliyorum

Son düzenleme:

benimde öyle oluyor nazan tutlmuş gibi oflay poflaya kalkıyorum.
bal şeker kızım benim olur annesi olur senin kıznda sana benzeyecek .vallahi esranın anlatığını anlayamdım desem kendim çabalıyorum kb düşük olanları ekleyebiliyorum küçültme işinide bulamdım yoksa göbişde gelicekte başım çatlıyor ama ısrarla deniyorum ya bulur yaparım yada yaparım işte okdar.

yemiycem nazan yemiycem ben oglum yiycek ay agliycammmm ((

simdi siz bulusmadada tatlıları goturursunuz ben melul melul bakarım :)))

kıyamam kuzuuummmm. azcık ucundan tadına bakarsın diycem ama o daha kötü olur. tadı damağında kalır. eeee hayat denen yol dikenlerle ve taşlarla doludur.... :1no2: (edebiyat parçaladım)

BEHİYE, göbeğin sipsivri. dimdik. angeeyes ınki gibi...

adaşım şimdi sen waffle yemicenmi bizimle :çok üzgünüm:
ay benim haftaya şeker yüklemem var gitmesemmi acabaa bende yiyiemem bakarsın yada bu cumartesi pazardan ölee bi bakırköy yapayım gidip yiyeyim son kezz :teselli:
nazancım bu tarifi fırında uygulamak istersem ne kadar kalması gerek bide patatesi neye koyuyosun?fırın kabınamı yoksa onlar için özel kaplar varmı?

ingilizce bilen arkadaşlar; sizin için çok güzel bir şarkı önereceğim. ben ve eşim büyük zevkle dinliyoruz. hamilelere özel... COLBIE CAILLAT ın CAPRI diye bir şarkısı var. netten bulabilirsiniz.

deryacım bende albüm gözükmüyor sanırım sadece arkadaşlara açık arkadaşlık teklif ettim kabul ette bende bakayım prenseseee

düzelmene sevindim arkadaşım. konuyu bilmiyoruz ve ben kendi adıma merak ettim. neyse inşallah önemli bişey değildir, sadece hamilelik hormonlarının verdiği bir alınganlık filandır.

kızlar bir girdim bi daha devamını getiremedim forumda bir sorun vardı sanırım şimdi tekrar girince açıldı sayfalar açılmıyodu da.. neysem şöle geçmişede baktım tek tek alıntı yapmayacagım çünkü çok uzun olucaktı bu yüzden benim için iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum hasta olan moreli bozuk olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum yeni katılan ve cinsiyet öğrenen arkadaşlarımıda çook tebrik ediyorum..aklımda kaldıgı kadarıylada tetenoz konusunda bende dün sordum dr bana önermedi istersen doğumdan sonra yaptırabilirsin ama ben hamilelikte önermiyorum dedi..ayrıca ev hayvanlarınızda acayip güzeller sakın vermeyin derim yazık onlara

gelelim dün olanlara biliyosunuz benim 3 lü testim sorunlu çıkmıştı biraz ilgisiz bır dr gidiyodum morelimi bozmuştu .dün eski dr gittim detaylı ultrason için ve sonuçlarımda bir sorun olmadıgını söyle ve nasıl bir dr ki hastasının morelini bozabiliyo anlamadım dedii.bebişimin herşeyi çok güzelmiş gelişimi organları hiçbir sorun yok maşalaah koç gibi geliyo dedii.veee bomba tekrar eski dr devam etmeye karar verdim biraz bana uzak düşecek ama artık güvendiğim ellerde kalmak herşeye değer .. doğumuda bir sorun çıkmazsa alman hastanesinde yapıcaz yine o yüzdenn çook mutluyum diyebilirmmm inşallah herkesin böyle güzel haberlerle gelmesini diliyorumm kızlarr..

angel alman hastanesinde ssk geçiyomu yoksa sadece özel sigortamı? birde doğum ne kadar biliyomusun?

gypy ekledim canım kızlar albümüme göbişde ekledim
göbiş topiğine nasıl ekleyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…