2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

angeleyes doktor çok önemli herşeyin tekrar yoluna girmesine sevindim canım .
pinky iyi olmana sevindim sorunun her neyse at gitsin be kuzu acılarınıza üç gün tanıyın sonra atın gitsin diyorlar

bu arada göbişler öylesine denemk için çekimiştim hazır MC kartı takmışken ekledim

Kumpir bana göre kesinlikle yasak olmaması gereken, aslında son derece de sağlıklı ve besleyici bir yemekcokacimcoookTabii ki dikkat edilmesi gereken noktalar var. ıçine evde yaparken pişmiş şekilde sosis, sucuk koyulabilir çook isteniyorsa. Ama mayonez kesinlikle yasak!!! Ben fırına önce biraz çizerek atıyorum, 180-200 derecede tam bir saat pişiriyorum. Herhangi bir tepsi olabilir. Fırından çıkarınca soğutmadan içini çatalla ezip içine tereyağı koyuyorum. O zaten kendi sıcaklığıyla eriyor. Sonra kaşar. Sonra da evde ne varsa, o an canım ne çektiyse. Beyaz peynir ve zeytin olabilir. Marul ve ton balığı olabilir. Konserve olmadığı sürece bezelye de olabilir. Ketçap abartmadıktan sonra sıkılabilir. Ben onun yerine paprika sosu koyuyorum, o da çok yakışıyor. Ama tekrar söylüyorum, içinde çiğ yumurta olduğu için mayonez kesinlikle YASAKyasakkelime

angel alman hastanesinde ssk geçiyomu yoksa sadece özel sigortamı? birde doğum ne kadar biliyomusun?

canım geçmiyo sadece özel sigortalar benim dr özel bir klinikte nişantaşında ben oraya gidiyorum doğumlarını sadece almanda yapıyo onun dışında bağlantısı yok fiyatlarını tam bilmiyorum ben dr biraz farklı ödeme yapıcam ..

angeleyes doktor çok önemli herşeyin tekrar yoluna girmesine sevindim canım .
pinky iyi olmana sevindim sorunun her neyse at gitsin be kuzu acılarınıza üç gün tanıyın sonra atın gitsin diyorlar

doğru söylüyosun hamileliğimin başından beri bir sürü sıkıntı çektim bu dr bide senin canını sıktıgıda ayrı bir konu eski dr kavuştuğum için bende çok mutluyum dr gerçekten çook önemli sıkıntılar içinde katılıyorum canım sana hiçbirşeyi takmaya değmiyo üç gün bile barındırmıyacan hepimiz için bundan sonraki süreç çok güzel ve sorunsuz bir şekilde geçer

gypsy nazan ve sklynmaster thanks canlarım iyiym iyiym çok şükr attım giitti.hormonlarımız alt üst oldu malum ben en yogun hissedenlerdenim sanırım...ogluşumlan yemek yapioz anlatıyorum onaa bol bol nasıl yaptıgımı...

bu arada sakaleynmaster ayy resmlerinize baktımda içim gitti vlala anne kız maşallaah nazar degmesin çok şirinsiniz...ayrıca sende çok güselsin ya...bende göbüş resmimi çektim az önce koyarım birazdan..

sonuçları iyiy çıkan arkadslar gözunuz aydın..umarım sonuna kadar hep böyle mutlu haberlerle gelirsiniz topiğimize....

deryacm ok şimdi gördüm bu arada bende ekledim baby inside fotomu.. ama kocaman oldu kusura bakmayın forumu işgal ettik biras...

selam kizlar oh eve geldim, yemegimi koydum, dort gozle yaprak okumunu bekliyorum...

PINKY duzelmene sevindim anim, allah dert tasa sikinti vermesin...

DERYAcim benide listene eklermisin....

ay kizlarr bu kumpir muhabbetinden sonra yarinki menum belli oldu:)) hazir kociste olmiycak, yarin bi basima kalicam, fransaya toplantiya gidiyor yarin sabah, cuma donucek(((1 gece yalniz uyuycam...

kızlar bende cicilere birşeyler ekledim bakmak isterseniz

birde nurdancım bence odanın rengi çok hoş benimde odam krem rengi ellemicez boyası temiz üzerine sadece bordür geçirirz belki o kadar

kızlar bende cicilere birşeyler ekledim bakmak isterseniz

birde nurdancım bence odanın rengi çok hoş benimde odam krem rengi ellemicez boyası temiz üzerine sadece bordür geçirirz belki o kadar

esracim ciciler cok hos, masallah ya bende ayakkabi istiyorummmmm....
sagol canim oda icin, evet simdilik degistirmiycez, herkes sizin gibi dusunuyor, gunes motifleri falan cok hosuma gidiyor bordurde...

Selam kızlar, gittik bugün, her şeyi yolundaymış. Maşallah hiç bir problem yok. Bir tek ilk 3 ayda açlık kan şekeri ölçtürmüştüm, onu da götürdüm yeni doktora. O 103 çıkmıştı, onu biraz yüksek buldu doktor. Bizim için üst sınır 95'tir, dedi. Şeker yüklemesi için 4 hafta sonra gel, dedi ama, yarın sağlık ocağına gitsem mi, diye düşünüyorum.

1 - 2 fotoğraf alabildik. Arkası dönük olduğu için sırtını görebildik. Sanırım aynı babası gibi geniş omuzlu bir erkek olacak :))

bence de DORUK ILGAZ hem daha hoş hem daha manalı... ılgazın doruğu gibi....

Evet aslında benim de çok hoşuma gitti. Yakın anlamlı iki kelime :)

Kız zilli, sıkıyosa kendi bebişine koysana :)))

Geçmiş olsun canım. Aferin oğluna...

valla arkadaşlar dediğim gibi bir teknoloji özürlüsü olarak bi türlü başaramadım ama profilime albüm olarak ekledim.isterseniz ordanda bakabilirsiniz. bakanlardan da yorum beklerim artık dimeee:CüvCüv:

Baktım ben, çok şekersin behiye..

oh masallah burcu, bi problem yokmus, insallah sekerde de cikmaz bi sorun..

SAKALEYN, ne kadar sempatik bir ana-kız olmuşsunuz. bayıldım fotolarıma. ben de yıllar sonra böle fotolar çekeceğim kızımla. göbeğin de olması gerektiği kadar olmuş. ne daha büyük ne daha küçük... maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…