angel alman hastanesinde ssk geçiyomu yoksa sadece özel sigortamı? birde doğum ne kadar biliyomusun?
angeleyes doktor çok önemli herşeyin tekrar yoluna girmesine sevindim canım .
pinky iyi olmana sevindim sorunun her neyse at gitsin be kuzu acılarınıza üç gün tanıyın sonra atın gitsin diyorlar
ben göremedim... albüm içinde teklif yolladım kabul edersen...a.s.kızlar göbiş şova eklemeyi başardım göbişimi bakmak isterseniz
ben göremedim... albüm içinde teklif yolladım kabul edersen...a.s.
kızlar bende cicilere birşeyler ekledim bakmak isterseniz
birde nurdancım bence odanın rengi çok hoş benimde odam krem rengi ellemicez boyası temiz üzerine sadece bordür geçirirz belki o kadar
bence de DORUK ILGAZ hem daha hoş hem daha manalı... ılgazın doruğu gibi....
burcum güzel haberlerle gel canım birde deniz ismini değiştirmeee ben çok seviyorum o ismi özellikle erkekte çok güzel bir isim,ayrıca eski bi kırığımdı ahh ahh bekarlık günlerimden çok ağlamıştım zamanında neyse denizz olsunnn nütfennnnn hem sende deniz istiyodunn zatennnn
kızlar meraba ben geldim dün çook yorgun oldugum için giremedim oğlumun herşeyi güzel çıktı bir sorun yokmuş çok güzel pozlar verdi hep bize ama heycandan kilosunu ve boyunu unuttum umarım bir yaramazlık yoktur geçmişe bakim geliyorummm
valla arkadaşlar dediğim gibi bir teknoloji özürlüsü olarak bi türlü başaramadım ama profilime albüm olarak ekledim.isterseniz ordanda bakabilirsiniz. bakanlardan da yorum beklerim artık dimeee:CüvCüv:
oh masallah burcu, bi problem yokmus, insallah sekerde de cikmaz bi sorun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?