2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

teşekkür ederim canım göbiş resminde çok hoş kibar anne adayısın canım
deryacm ok şimdi gördüm bu arada bende ekledim baby inside fotomu.. ama kocaman oldu kusura bakmayın forumu işgal ettik biras...

ekledim canım
yanlız uyumaya gelince biz birgece babile bir gece kızımla yanlız uyuyoruz sürekli gece görevinde kocişim

teşekkür nazan öyle otururken çekmiştim cadımla ekleyiverdim.kaydirigubbakcemile3göbiş 10 kiloya göre iyi heralde -tatlicadiarzu-

TAZEfasulye maşallah bebişine herşeyin yolunda gitmesi güzel .şeker testinde iyi çıkıcak merak etme

TAZEfasulye maşallah bebişine herşeyin yolunda gitmesi güzel .şeker testinde iyi çıkıcak merak etme

Adaşçığım hoşgeldin. Maşallah Deniz'e

burko sen de mi denizcilerdensin? :)) Deniz mi Doruk mu? diye sordum da arkadaşlara..

Sağolun kızlar.. hoşbuldum. Çok şükür her şey yolunda çıktı da şu şekeri napsam yaaa... Gideyim bari yarın sabah. :uhm: CADIARZU

Son düzenleme:

Haa ben o kısmını kaçırmışım. Sen Deniz'de karar kıldın diye biliyordum da ondan demiştim. Açıkçası ben Doruk taraftarıyım çünkü çocuklara siyasi birşeyler çağrıştıran isimler verilmesine pek taraftar değilim. Kızda Deniz ismine bayılırım. Ama erkek olunca herkesin aklına hemen Deniz Gezmiş geliyor. Çocuğun yüzüne bakıp hemen etiket yapıştırıveriyor insanlar. Yanlış anlama, sevmediğimden değil, etiketlere karşıyım ben

ben de doruktan yanayım canum yaaa... deniz daha bi unisex duruor erkek mi bayan mı belli deil bir de doruk daha maskulen erkeksi bir isim. ilerdeki hayatını da göz önünde bulundurursak doruk daha yakışan bir isim erkeğe. deniz deyince aklıma kumsalda gitar çalan sakal saç karışmış hipi kılıklı erkekler gelior.elimde deil :)

inşallah canım. sence ne yapayım? daha zamanı olmadığı halde şeker yükleme yaptırayım mı? sağlık ocağı yarın sabah bekliyor.

eeeeeeeeeehhh, başlıycam ama dizinize deee, dirseğinize deeee delikafadulden

bana kalirsa 2-3 hafta daha bekle zaten 21. hfatadain, 3 hafat yediklerine dikkat et, tam zamaninda yaptir, ogrensende yine diyet vericek zaten, hemen insulin vermiyor, buara tatli falan fazla yeme, 3 hafta sonra baktir derim..
dizi cok heyecanli buarada....
Ha aklima gelmisken, valla ikiside guzel ya, ben deniz ismini de cok severim, doruk u da...hatta biara bende deniz koysammi diyordum..gonlunden ne gecerse...

DERYAAA allahim bu ne gusellik yaa, yerim ben o cimcimeyi, allah banda verir insallah bi tane boyle...

TAZEFASULYE, gözünaydın canım. NORA ya katılıyorum, 2 hafta daha bekle ama sanki şekerin varmış gibi beslen. tedbirli ol. dondurma filan yeme yani. 2 hafta sonra ölçtür, normal çıkarsa acısını çıkaıırsın bu günlerin.
isme gelince; ben kesinlikle doruk diyorum
1.DENıZ çok yaygın, herkes koyuyor
2.DORUK ılgazla daha uyumlu (tamamlıyorlar)
3.DENıZ siyasi bir etki bırakıyor, sağcı hocası olursa ilerde takar çocuğa, hep yaşadığımız şeyler

dizi bitti, geldim
oysa yapacak çok işim var.
tavsiye ettiğim şarkıyı dinleyen var mı arkadaşlar? çok hoş di mi? ben sık sık dinliyorum

Hah işte ben de bundan bahsediyordum:1rolleyes:

2 hafta önceki fotolarıma baktım da benim göbek iki haftada 3e katlamış sanki. gözlerime inanamıyorum. çok sevimli oldu. ama popoya ne oluyor, o nereye yetişecek anlamadım gitti.... neyse havalar güzelleşti de yürüyüşlere başlayabilirim artık. belki göbeğim dışındaki bölgeleri formda tutabilirim bu sayede.

Bayıldım vallahi Angel.. topıkte olanı bıtebı ne gusel ozetlemişsin kaydirigubbakcemile3 Şimdi benim iyice kafam karıstı.. neden doktorun illa dogumdan sonra bu tetenoz asısı demiş sana.. bunun acıklamasını bılıyorsan lutfen yazar mısın kuzu??

Hayırlı ugurlu olsun kuzum..

Ne alem kadınsın sen yaa.. Deniz isminin çağrıstırdıgına bak, hey allammm kaydirigubbakcemile3

yauw burko , ben senin avatardaki bebeğin yanaklarını ısırmak istiyorum. bebekken benimkiler de biraz böyleymiş. bu kadar değil tabi ama dolgunmuş. albümümde var zaten bebeklik fotom.

Burcum... Denizimin maşallahı varmış, Allah nazarlardan saklasın.. cok sevındım güzel haberlerine.. Onur göremedi değil mi??

kizlr bugun kendime yeni bi catlak kremi aldim, bakalim bi denicem, cok metettiler..
tabi hava guzel diye eve 2 durak yuriyim dedim, yine oturdugum yerden kalkamiyorum(ama napiim hava cok guzeldi dayanamadim(

Kızlar görüşleriniz için çok teşekkür ederim. NAZAN, tam olarak netleştirdin kafamda sana ayrıca teşekkür ederim. a.s.

Burcum... Denizimin maşallahı varmış, Allah nazarlardan saklasın.. cok sevındım güzel haberlerine.. Onur göremedi değil mi??

Hayır ne yazık ki.. USG fotolarını sadece. 340 gr olmuş DORUK Bey diyeceğim artık. çok tatlıydı yaa köprücük kemiklerini bile gördüm. yerim onu ben, annesinin sıpası :)

Bu arada annemle de konuştuk, ben yarın şeker yüklemeye gidicem. Zararı olmaz sonuçta. Varsa bir durum erkenden yakalanır, çünkü ben tatlıya normal mesafede durabilen biri değilim. Ya komple kesicem, ya da tüm aşkımla devam edicem. cokacimcoook Bu konuda da görüşleriniz için teşekkür ederim sizi seviyorum. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…