teşekkür ederim canım göbiş resminde çok hoş kibar anne adayısın canımgypsy nazan ve sklynmaster thanks canlarım iyiym iyiym çok şükr attım giitti.hormonlarımız alt üst oldu malum ben en yogun hissedenlerdenim sanırım...ogluşumlan yemek yapioz anlatıyorum onaa bol bol nasıl yaptıgımı...
bu arada sakaleynmaster ayy resmlerinize baktımda içim gitti vlala anne kız maşallaah nazar degmesin çok şirinsiniz...ayrıca sende çok güselsin ya...bende göbüş resmimi çektim az önce koyarım birazdan..
sonuçları iyiy çıkan arkadslar gözunuz aydın..umarım sonuna kadar hep böyle mutlu haberlerle gelirsiniz topiğimize....
deryacm ok şimdi gördüm bu arada bende ekledim baby inside fotomu.. ama kocaman oldu kusura bakmayın forumu işgal ettik biras...
ekledim canımPINKY duzelmene sevindim anim, allah dert tasa sikinti vermesin...
DERYAcim benide listene eklermisin....
ay kizlarr bu kumpir muhabbetinden sonra yarinki menum belli oldu:)) hazir kociste olmiycak, yarin bi basima kalicam, fransaya toplantiya gidiyor yarin sabah, cuma donucek(((1 gece yalniz uyuycam...
SAKALEYN, ne kadar sempatik bir ana-kız olmuşsunuz. bayıldım fotolarıma. ben de yıllar sonra böle fotolar çekeceğim kızımla. göbeğin de olması gerektiği kadar olmuş. ne daha büyük ne daha küçük... maşallah...
TAZEfasulye maşallah bebişine herşeyin yolunda gitmesi güzel .şeker testinde iyi çıkıcak merak etme
Adaşçığım hoşgeldin. Maşallah Deniz'e
burko sen de mi denizcilerdensin? :)) Deniz mi Doruk mu? diye sordum da arkadaşlara..
Sağolun kızlar.. hoşbuldum. Çok şükür her şey yolunda çıktı da şu şekeri napsam yaaa... Gideyim bari yarın sabah. :uhm: CADIARZU
inşallah canım. sence ne yapayım? daha zamanı olmadığı halde şeker yükleme yaptırayım mı? sağlık ocağı yarın sabah bekliyor.
eeeeeeeeeehhh, başlıycam ama dizinize deee, dirseğinize deeee delikafadulden
TAZEFASULYE, gözünaydın canım. NORA ya katılıyorum, 2 hafta daha bekle ama sanki şekerin varmış gibi beslen. tedbirli ol. dondurma filan yeme yani. 2 hafta sonra ölçtür, normal çıkarsa acısını çıkaıırsın bu günlerin.
isme gelince; ben kesinlikle doruk diyorum
1.DENİZ çok yaygın, herkes koyuyor
2.DORUK ılgazla daha uyumlu (tamamlıyorlar)
3.DENİZ siyasi bir etki bırakıyor, sağcı hocası olursa ilerde takar çocuğa, hep yaşadığımız şeyler
kızlar bir girdim bi daha devamını getiremedim forumda bir sorun vardı sanırım şimdi tekrar girince açıldı sayfalar açılmıyodu da.. neysem şöle geçmişede baktım tek tek alıntı yapmayacagım çünkü çok uzun olucaktı bu yüzden benim için iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum hasta olan moreli bozuk olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum yeni katılan ve cinsiyet öğrenen arkadaşlarımıda çook tebrik ediyorum..aklımda kaldıgı kadarıylada tetenoz konusunda bende dün sordum dr bana önermedi istersen doğumdan sonra yaptırabilirsin ama ben hamilelikte önermiyorum dedi..ayrıca ev hayvanlarınızda acayip güzeller sakın vermeyin derim yazık onlara
gelelim dün olanlara biliyosunuz benim 3 lü testim sorunlu çıkmıştı biraz ilgisiz bır dr gidiyodum morelimi bozmuştu .dün eski dr gittim detaylı ultrason için ve sonuçlarımda bir sorun olmadıgını söyle ve nasıl bir dr ki hastasının morelini bozabiliyo anlamadım dedii.bebişimin herşeyi çok güzelmiş gelişimi organları hiçbir sorun yok maşalaah koç gibi geliyo dedii.veee bomba tekrar eski dr devam etmeye karar verdim biraz bana uzak düşecek ama artık güvendiğim ellerde kalmak herşeye değer .. doğumuda bir sorun çıkmazsa alman hastanesinde yapıcaz yine o yüzdenn çook mutluyum diyebilirmmm inşallah herkesin böyle güzel haberlerle gelmesini diliyorumm kızlarr..
ben de doruktan yanayım canum yaaa... deniz daha bi unisex duruor erkek mi bayan mı belli deil bir de doruk daha maskulen erkeksi bir isim. ilerdeki hayatını da göz önünde bulundurursak doruk daha yakışan bir isim erkeğe. deniz deyince aklıma kumsalda gitar çalan sakal saç karışmış hipi kılıklı erkekler gelior.elimde deil :)
dizi bitti, geldim
oysa yapacak çok işim var.
tavsiye ettiğim şarkıyı dinleyen var mı arkadaşlar? çok hoş di mi? ben sık sık dinliyorum
Haa ben o kısmını kaçırmışım. Sen Deniz'de karar kıldın diye biliyordum da ondan demiştim. Açıkçası ben Doruk taraftarıyım çünkü çocuklara siyasi birşeyler çağrıştıran isimler verilmesine pek taraftar değilim. Kızda Deniz ismine bayılırım. Ama erkek olunca herkesin aklına hemen Deniz Gezmiş geliyor. Çocuğun yüzüne bakıp hemen etiket yapıştırıveriyor insanlar. Yanlış anlama, sevmediğimden değil, etiketlere karşıyım ben
ben de doruktan yanayım canum yaaa... deniz daha bi unisex duruor erkek mi bayan mı belli deil bir de doruk daha maskulen erkeksi bir isim. ilerdeki hayatını da göz önünde bulundurursak doruk daha yakışan bir isim erkeğe. deniz deyince aklıma kumsalda gitar çalan sakal saç karışmış hipi kılıklı erkekler gelior.elimde deil :)
TAZEFASULYE, gözünaydın canım. NORA ya katılıyorum, 2 hafta daha bekle ama sanki şekerin varmış gibi beslen. tedbirli ol. dondurma filan yeme yani. 2 hafta sonra ölçtür, normal çıkarsa acısını çıkaıırsın bu günlerin.
isme gelince; ben kesinlikle doruk diyorum
1.DENİZ çok yaygın, herkes koyuyor
2.DORUK ılgazla daha uyumlu (tamamlıyorlar)
3.DENİZ siyasi bir etki bırakıyor, sağcı hocası olursa ilerde takar çocuğa, hep yaşadığımız şeyler
Burcum... Denizimin maşallahı varmış, Allah nazarlardan saklasın.. cok sevındım güzel haberlerine.. Onur göremedi değil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?