2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben ilk dinlediğimde ağlamıştım

Ben de ağladım vallahi. Bebişin yanakları tam ısırmalık değil mi, silikonlu sankidelikafaduldenBen bu bebişe bakıp bakıp ısırsam diye geçirirken, en yakın arkadaşım perşembe günü doğum yaptı. Bebişin yanakları aynı böyle ama o taaa Amerika'dasenağlama

E ama anam sende herseye aglıyorsun kaydirigubbakcemile3 sanırım o bu bahane galiba.. Burcum hamile misin yoksa CADIARZU

Tazefurcu Alla alla.. Doruk mu oldu sımdı adı... neahhh :dilcikar:

benim anneannemin yanakları hala böle. ben de ona benziyorum diye ümitleniyordum; yaşlansam da tombik yanaklarım olacak ne güzel diye, ama benimkiler çöktü şimdiden... belki kilo aldıkça güzelleşir dolgunlaşır...

Çok tombiş olmak da zor anam be. Benim eşimin bir bebeklik resimleri var, sanki michelin logosudelikafaduldenE gelen giden mıncıklıyormuş tabii garibimi. Şimdi bile o yüzden acayip huyludur. 1 metre öteden gıdıklasan güler kahkahalarla:roflol:Hatta birkaç sefer beni tepmişliği vardır:bbo:

yok yok ben hiç kilolu değildim. hayatımda kilolu olmadım. çocukken de zafiyet geçirirmişim. kemiklerim sayılırdı....annemler utanırmış milletten. görenler "ne biçim aile, çocuğu beslemiyorlar mı" diye düşünür diye utanırlardı. kaç kere açlıktan okulda bayıldığım için eve getirilmişimdir. çocukken içtiğim iştah şurupları 20 yaşımdan sonra etkisini gösterdi. ama yine de bebekken de yanaklarım tombişti.

Ayyy Burko.. aksam aksam öldürüyorsun sen beni yaa...michellin logosu muu kaydirigubbakcemile3 tepti mi??? kaydirigubbakcemile3

Neyse kızlar size doyum olmaz. Yaprak dökümü var diye güvenip geldim buraya ama anne sultan birazdan basar burayı. Bana müsaadea.s.

Ayyy Burko.. aksam aksam öldürüyorsun sen beni yaa...michellin logosu muu kaydirigubbakcemile3 tepti mi??? kaydirigubbakcemile3

Sorma ya, yeni tanışmıştık. Gıdıklama fena yaparım dedi. Ne olacak ki dedim, bir gafletle gıdıkladım. Beni bir tepti ki aynen duvara yapıştım-tatlicadiarzu-Bir daha gıdıklamak mı TÖVBEEEE

Sorma ya, yeni tanışmıştık. Gıdıklama fena yaparım dedi. Ne olacak ki dedim, bir gafletle gıdıkladım. Beni bir tepti ki aynen duvara yapıştım-tatlicadiarzu-Bir daha gıdıklamak mı TÖVBEEEE

O hooo, daha yeni tanıştığın adamı gıdıklamaya mı kalkıyon sen?? Ne ayıp, bi de bana azgın dersiniz :))) Bu arada testin sonucunu öğrenir öğrenmez bizimle paylaş olur mu :))) İnşallah hamilesindir canııımmmm....

burcummm yaa ben nasıı koyayımm barii sen koyaydın daa uzaktanda severdikk denizz dieee delikafadulden
yaa şimdide doruk oldu evrişcim görüyon dimi hemen döneklik yaptı yaa omaskiii

yaprak dökümünüde izleyemedim yine aayy kızlar yaa biz aldık dürümleri sahilde yiyelim dedimm aynen totomuz donduuu hava ne kadar serinlemiş yiyip biraz yürüdükte ısındık

bu arada gözünaydın burcum güzel haberle gelmişsin şekerinide yaptrı bencede inşallah oda güzel çıkarda doya doya devam edersin o güzelll tatlılaraaa

E fena mı bak... adam seni duvara carpmıs ki evlenmişsiniz, sonuc ortada kaydirigubbakcemile3

Ya amann ne bilimm.. ben onunla bi yüs yüse geliimm o zaman sorucamm Çok üzgünüm çoook

Bu arada Esra ben senden bıktım anam.. deniz kenarında habire yediğin seylerden iyi ki onumde fazlalık olmayan bir organa sahibim.. yoksa kesin düşmüştü o organ yerlere şimdi... ay donsun totonnnnnnnn laelaelaelaelae ay nereye kadarrrrrr

kızlarrr
ben kızıma DENıZ ismini koyacağım uğraşmayın artık şu isimle fasülyede vazgeçtiğine göre alıyorum himayeme dorukcum ılgazımda da ismiyle yaşasın denizim koruma altındadır . iyi yorumlar dışında yorum kabul etmiyorummmmm. öptüm hepinizi.....

E bu da güsel :smiley-cool: Hayırlı ossunn kızının ismi Defnem ..

aa defnecimmm senmi koyuyon denizii e hayırlı olsun oğlun olmasada olsun deniz diye severiz artıkın onudaa
evrişimm canımmm iiki yok valla o organn olsaa zati bu topikte olamazdınn napardık sensizz a.s. seviyorum seni biliyosunnn

nazancım şu yaprak dökümünü izlediysen kısa bi özet geçebilirmisin önemli kıısmlarını ali rıza hastaneye yatana kadar olan kısmını izledim sonrası kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…