ben ilk dinlediğimde ağlamıştım
Ben de ağladım vallahi. Bebişin yanakları tam ısırmalık değil mi, silikonlu sankidelikafaduldenBen bu bebişe bakıp bakıp ısırsam diye geçirirken, en yakın arkadaşım perşembe günü doğum yaptı. Bebişin yanakları aynı böyle ama o taaa Amerika'dasenağlama
E ama anam sende herseye aglıyorsun kaydirigubbakcemile3 sanırım o bu bahane galiba.. Burcum hamile misin yoksa CADIARZU
Ben de ağladım vallahi. Bebişin yanakları tam ısırmalık değil mi, silikonlu sankidelikafaduldenBen bu bebişe bakıp bakıp ısırsam diye geçirirken, en yakın arkadaşım perşembe günü doğum yaptı. Bebişin yanakları aynı böyle ama o taaa Amerika'dasenağlama
benim anneannemin yanakları hala böle. ben de ona benziyorum diye ümitleniyordum; yaşlansam da tombik yanaklarım olacak ne güzel diye, ama benimkiler çöktü şimdiden... belki kilo aldıkça güzelleşir dolgunlaşır...
Ay bilmem ki...
Bi test yapsana... günün gectı mı senin ???kaydirigubbakcemile3
Çok tombiş olmak da zor anam be. Benim eşimin bir bebeklik resimleri var, sanki michelin logosudelikafaduldenE gelen giden mıncıklıyormuş tabii garibimi. Şimdi bile o yüzden acayip huyludur. 1 metre öteden gıdıklasan güler kahkahalarla:roflol:Hatta birkaç sefer beni tepmişliği vardır:bbo:
Hmm en son Kasım'da mı ne adet görmüştüm. Olabilir mi dersin?fisfisfis
Ayyy Burko.. aksam aksam öldürüyorsun sen beni yaa...michellin logosu muu kaydirigubbakcemile3 tepti mi??? kaydirigubbakcemile3
E yuh dıyorum.. kısımmm sen hamilesinnnnnnnnn, hade hayırlı ossunnn -tatlicadiarzu-
Sorma ya, yeni tanışmıştık. Gıdıklama fena yaparım dedi. Ne olacak ki dedim, bir gafletle gıdıkladım. Beni bir tepti ki aynen duvara yapıştım-tatlicadiarzu-Bir daha gıdıklamak mı TÖVBEEEE
Sorma ya, yeni tanışmıştık. Gıdıklama fena yaparım dedi. Ne olacak ki dedim, bir gafletle gıdıkladım. Beni bir tepti ki aynen duvara yapıştım-tatlicadiarzu-Bir daha gıdıklamak mı TÖVBEEEE
burcummm yaa ben nasıı koyayımm barii sen koyaydın daa uzaktanda severdikk denizz dieee delikafadulden
yaa şimdide doruk oldu evrişcim görüyon dimi hemen döneklik yaptı yaa omaskiii
yaprak dökümünüde izleyemedim yine aayy kızlar yaa biz aldık dürümleri sahilde yiyelim dedimm aynen totomuz donduuu hava ne kadar serinlemiş yiyip biraz yürüdükte ısındık
kızlarrr
ben kızıma DENİZ ismini koyacağım uğraşmayın artık şu isimle fasülyede vazgeçtiğine göre alıyorum himayeme dorukcum ılgazımda da ismiyle yaşasın denizim koruma altındadır . iyi yorumlar dışında yorum kabul etmiyorummmmm. öptüm hepinizi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?