2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

E bayılıyorumm sana bende.. filiosunn a.s. Zaten iyi ki erkek olmamıssın derlerdı bana.. yoksa Buyuk Iskender gibi olurmusummm kaydirigubbakcemile3

ay çok tatlı bu kedicik çok şeker ya benim de iki tane köpeğim var biri teriyer biri rodvaydr ama bayıldım buna ya çok güzellllllllllllllllllllll

nazancım şu yaprak dökümünü izlediysen kısa bi özet geçebilirmisin önemli kıısmlarını ali rıza hastaneye yatana kadar olan kısmını izledim sonrası kaldı

ben de başını kaçırdım. ben başladığımda ali rıza hastaneye yatmıştı. hastaneden mithat beyi aradılar (cüzdandan onun kartı çıkmış galiba o yüzden) o da hayriyeye haber verdi. nehirle hayriye atlayıp gittiler hastaneye. buarada leyla ile oğuz oğuzun evindeler. leyla kara kara düşünüyor, oğuz teselli ediyor. leylanın telefonu susmuyor, ama açacak yüzü yok. şevket ferhundeyi arıyor hesap sormak için, o da yemin ediyor "ben sadece leylaya gönderdim fotoyu" diye. akşam oluyor herkes hastanede, leyla hariç tabi. nejla leylaya karşı çok hırslı davrandıkça cem fitil oluyor. nejlanın oğuza karşı hala bişeyler hissediyor olabileceğini kıskanıyor olabileceğini filan düşünüyor (bu benim yorumum) nejla da gerçeten kıskanmış gibi davranıyor ama, kendi yaptıklarını unutmuş gibi. fikret taksiye atlayıp oğuzun evine gidiyor, leylaya veriyor veriştiriyor "buraya gelirken sana kızgındım, şimdi ise sadece acıyorum " diyor. çünkü leyla oğuzla yeni bir hayata başlayacağından filan bahsediyor...
ayyy böle anlatmakla olmuyor be GYPSY. ben sana dizinin en önemli sahnesini söyleyeyim ; alirıza nejlayı yanından kovuyor. istemiyorum seni görmek diyor. nejla yıkılıyor tabi. "utanıyorum sizden, neyi ispatlamaya çalışıyor, neyin savaşını veriyorsunuz" diyor. bir güzel ağzına s....yor nejlanın.
bi de cevriye hanım fikretin burnundan getirmeye çalışıyor hayatı ama fikret sabırlı davranıyor. en sonunda patlıyor ve kadının gözlüğünü parçalıyor.
leyla oğuzun metresi gibi yaşamaya başlayacak galiba. ceyda basıyor bunları tam leyla oğuzu kapıdan geçirirken. "bak oğlum bu kadın da babanın metresi" diyor. salak kadın kendisinin bir zamanlar aynı pozisyonda olduğunu hem de aynı evde leylayla rolleri değiştiğini unutuyor galiba.

ben yatıyorum kızlar. iki gecedir eşim yok, fuarda, o yüzden girebiliyorum topiğe evden de...
buarada kızım içerde maç izliyor olmalı. yerinde duramıyor. sanki gole seviniyor o da tekmaleri bir görmelisiniz... resmen dışardan bile hissediliyor. hiç bu kadar kuvvetli hissetmemiştim. herhalde gittikçe daha da şaşırtacak bu veletler bizi. ne hoş duymuymuş allahım, isteyen herkese versin....

ne öyle hemen sorun çıkacak eminim diyorsun.öyle şartlandırıp günlerini zehir etme.ufak tefek sorunlarla inşallh hepimiz alacağız kucaklarımıza bebişlerimizi
gözünaydın canım.güzel haberler duymak bizleride mutlu ediyor

hayırlı olsun canım deniz kızın

nazancımmm çokk sağol valla spor spikerleri gibi anlattın soluksuz okudum artık diziyi zilemicem her hafta sana anlattırıcam böle daha güzel oluyo delikafadulden

hepinize tatlı rüyalar güzel anneler

günaydın kızlar geçmişi tam okuyamadım ama herkes iyi sanırım.... kimse yokmu nerdesiniz hepiniz bu sabah????

bu doktorların katli vacip değilse nedir? neyseki bebişin iyimiş gözün aydın.
maşallah taze..ben de erkenden mi yaptırsam şeker testini acaba? taaa mayısta yapalım dedi

logo demek delikafadulden:roflol:
E yuh dıyorum.. kısımmm sen hamilesinnnnnnnnn, hade hayırlı ossunnn -tatlicadiarzu-
bu muhabbet nereye gidiyi yaaa
donsun valla..dün tüm akşam onun yediği dürümleri düşündüm..dışardan yemeyeyim diye evde binbir zahmetlere girdim yakın şeyler yaptım..Allah cızırtını verecek onun...bu arada senin takımlar sağlam bişe olmaz sana
günaydın kızlar geçmişi tam okuyamadım ama herkes iyi sanırım.... kimse yokmu nerdesiniz hepiniz bu sabah????

ben varım..ama hakatten kimsecikler yok

herkese günaydın kızlar.herkesler çokk iyidir umarım ben gene bu gün süperim çünkü hava çoookk süper.
taze fasulyecim oğluşuna maşşallah aslan gibi bi erkek olacak demekki.
angeleyes bu dr a da bazen inanmasakmı diyorum yanii. insanın aklını karıştırıyorlar. neyse önemli olan senin oğluşunun iyi olması .
kızlar benim göbüşü gördünüzmüü ? sizinkilere göre daha kocaman sanki dimii yoksa bana mı ölee geldi.? herkese çok süper bi güm diliyorum...

DERYAAA allahim bu ne gusellik yaa, yerim ben o cimcimeyi, allah banda verir insallah bi tane boyle...
verir canım çok güzel bir duygu yanlız caının önde ideni kızm kesinlikle laf yetiştiremezsniz ha öyle bilmiş yaşından büyük konuşan tip değil acayip bir zekayla konuşuyor ayrıca süper resimler yapıyor bi ara onlardanda eklerim nasılsa öğrendimsırnaşık şey
canım kız bebebkte gerçekten popuş alıp başını gidiyor 10 kiloya sadece 5cm büyüdü benim popuş kızmda ilk büyüyen yerimse popuşum olmuştu.delikafaduldenhavalar gerçekten iyi yürümek gerek minik kuşu okula yürüyerek götürüp getiriyorum ama sonrada nurdan gibi otrurduğum yerdn kalkamıyorum kafamçokkarıştı
Bi test yapsana... günün gectı mı senin ???kaydirigubbakcemile3

evriş süpersin varya
nasılda yakaladın hamişi yoksa sendemi hamişsinde anladınsırnaşık şey:roflol:
aaaaaaaaaaaaaaaa topikte hamiş biri vaarrrrrr-tatlicadiarzu-kız yap bi test ne bekliyon laelaelaelaelae

ben gördüm cicim çok kocaman değil bence..erkekti değil mi?

derya benim de popo büyüyor..o zaman kızdır belki..bir öğrenseydim.popodan karından tahminler beni baydı yav..bu arada sana arkadaşlık teklif ettim habarın ola

günaydın kıslar....
ben deldiiimmm....iyi oldum artık..............yakın geçmişi okumaya başlıyim...

günaydın ANKARAlım hava gerçekten süper .göbişide gördüm maşallah sende çok tatlısın canıma.s.

kıslar benim bu zıpır hiç durmuyor sabah akşam hep hareket halinde coştu bu aralar..normaldir değil mi? bir sıkıntısı yoktur değil mi? tecrübeli anneler cevap verebilirler mi?

derya ve behiye size bir şey sormak istiyorum..haftaya Ankara'da olabilirim..gitmişken alışveriş yapmak istiyorum..kaliteli,ucuz ve bol çeşit olan bebek mağzaları nerede olur? tarif edrseniz anlarım..Ankara'da okudum üniversiteyi..o kadar özledim ki Ankara'yı

ben gördüm cicim çok kocaman değil bence..erkekti değil mi?
benim erkek canı m şu anda iyi
derya benim de popo büyüyor..o zaman kızdır belki..bir öğrenseydim.popodan karından tahminler beni baydı yav..bu arada sana arkadaşlık teklif ettim habarın ola
doktora ne zamn gideceksin dide .ya aslında yapıylada ilgili senin gönlündeki hangisi
teklifinden habarım var gulüm kabul ettim seninde habarın olakaydirigubbakcemile5
günaydın kıslar....
ben deldiiimmm....iyi oldum artık..............yakın geçmişi okumaya başlıyim...

hoş geldin .iyi olmana sevindim a.s.
oku bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…