aa defnecimmm senmi koyuyon denizii e hayırlı olsun oğlun olmasada olsun deniz diye severiz artıkın onudaa
evrişimm canımmm iiki yok valla o organn olsaa zati bu topikte olamazdınn napardık sensizz a.s. seviyorum seni biliyosunnn
nazancım şu yaprak dökümünü izlediysen kısa bi özet geçebilirmisin önemli kıısmlarını ali rıza hastaneye yatana kadar olan kısmını izledim sonrası kaldı
nazancım şu yaprak dökümünü izlediysen kısa bi özet geçebilirmisin önemli kıısmlarını ali rıza hastaneye yatana kadar olan kısmını izledim sonrası kaldı
ne öyle hemen sorun çıkacak eminim diyorsun.öyle şartlandırıp günlerini zehir etme.ufak tefek sorunlarla inşallh hepimiz alacağız kucaklarımıza bebişlerimizislm kızlar
haberler pek iç açıcı değil yaa üzüldüm açıkçası elbetteki çözüm olunmucak meseler değil ama sanki gebeliğimiz ilerledikçe sorunlar oluşuyor gibi geliyor?yanılıyormuyum sizce?mesela benim hep güzeldii testler vs herşey ayrıntılıdan sonra moral 0 olmuştu şimdi daha iyiyim ama yinede huzursuzum eski gönül rahatlığım yok helincim bi örnek vermişsn kalp deliği ile ilgili ben en son fetal ekoya gittiğimde doktorda bana dediki bebeğin sağ üst köşesine bir delik var ama sakın üzülme kapanır dedi zaten bebeiğimin kalbine giden damarllardan biri tıkalı ama yapıcak birşey yok elden ne gelirki,haftayada şeker yüklemesine gidicem birde orda sorun çıkarsa hepten sinir olurum ama çıkıcak bendede eminim mirmirmirmir
telkırma canninus bol su için
adaşım sanada geçmiş olsun canım umarım rahat bir diyet verir mahrum kalmazsın herşeyden
ecemi hayırlı olsun prensesin
gözünaydın canım.güzel haberler duymak bizleride mutlu ediyorkızlar meraba ben geldim dün çook yorgun oldugum için giremedim oğlumun herşeyi güzel çıktı bir sorun yokmuş çok güzel pozlar verdi hep bize ama heycandan kilosunu ve boyunu unuttum umarım bir yaramazlık yoktur geçmişe bakim geliyorummm
hayırlı olsun canım deniz kızınkızlarrr
ben kızıma DENİZ ismini koyacağım uğraşmayın artık şu isimle fasülyede vazgeçtiğine göre alıyorum himayeme dorukcum ılgazımda da ismiyle yaşasın denizim koruma altındadır . iyi yorumlar dışında yorum kabul etmiyorummmmm. öptüm hepinizi.....
bu doktorların katli vacip değilse nedir? neyseki bebişin iyimiş gözün aydın.gelelim dün olanlara biliyosunuz benim 3 lü testim sorunlu çıkmıştı biraz ilgisiz bır dr gidiyodum morelimi bozmuştu .dün eski dr gittim detaylı ultrason için ve sonuçlarımda bir sorun olmadıgını söyle ve nasıl bir dr ki hastasının morelini bozabiliyo anlamadım dedii.bebişimin herşeyi çok güzelmiş gelişimi organları hiçbir sorun yok maşalaah koç gibi geliyo dedii.veee bomba tekrar eski dr devam etmeye karar verdim biraz bana uzak düşecek ama artık güvendiğim ellerde kalmak herşeye değer .. doğumuda bir sorun çıkmazsa alman hastanesinde yapıcaz yine o yüzdenn çook mutluyum diyebilirmmm inşallah herkesin böyle güzel haberlerle gelmesini diliyorumm kızlarr..
maşallah taze..ben de erkenden mi yaptırsam şeker testini acaba? taaa mayısta yapalım dediSelam kızlar, gittik bugün, her şeyi yolundaymış. Maşallah hiç bir problem yok. Bir tek ilk 3 ayda açlık kan şekeri ölçtürmüştüm, onu da götürdüm yeni doktora. O 103 çıkmıştı, onu biraz yüksek buldu doktor. Bizim için üst sınır 95'tir, dedi. Şeker yüklemesi için 4 hafta sonra gel, dedi ama, yarın sağlık ocağına gitsem mi, diye düşünüyorum.
1 - 2 fotoğraf alabildik. Arkası dönük olduğu için sırtını görebildik. Sanırım aynı babası gibi geniş omuzlu bir erkek olacak :))
Evet aslında benim de çok hoşuma gitti. Yakın anlamlı iki kelime :)
Kız zilli, sıkıyosa kendi bebişine koysana :)))
Geçmiş olsun canım. Aferin oğluna...
Baktım ben, çok şekersin behiye..
logo demek delikafadulden:roflol:Çok tombiş olmak da zor anam be. Benim eşimin bir bebeklik resimleri var, sanki michelin logosudelikafaduldenE gelen giden mıncıklıyormuş tabii garibimi. Şimdi bile o yüzden acayip huyludur. 1 metre öteden gıdıklasan güler kahkahalarla:roflol:Hatta birkaç sefer beni tepmişliği vardır:bbo:
bu muhabbet nereye gidiyi yaaaE yuh dıyorum.. kısımmm sen hamilesinnnnnnnnn, hade hayırlı ossunnn -tatlicadiarzu-
donsun valla..dün tüm akşam onun yediği dürümleri düşündüm..dışardan yemeyeyim diye evde binbir zahmetlere girdim yakın şeyler yaptım..Allah cızırtını verecek onun...bu arada senin takımlar sağlam bişe olmaz sanaE fena mı bak... adam seni duvara carpmıs ki evlenmişsiniz, sonuc ortada kaydirigubbakcemile3
Ya amann ne bilimm.. ben onunla bi yüs yüse geliimm o zaman sorucamm Çok üzgünüm çoook
Bu arada Esra ben senden bıktım anam.. deniz kenarında habire yediğin seylerden iyi ki onumde fazlalık olmayan bir organa sahibim.. yoksa kesin düşmüştü o organ yerlere şimdi... ay donsun totonnnnnnnn laelaelaelaelae ay nereye kadarrrrrr
günaydın kızlar geçmişi tam okuyamadım ama herkes iyi sanırım.... kimse yokmu nerdesiniz hepiniz bu sabah????
verir canım çok güzel bir duygu yanlız caının önde ideni kızm kesinlikle laf yetiştiremezsniz ha öyle bilmiş yaşından büyük konuşan tip değil acayip bir zekayla konuşuyor ayrıca süper resimler yapıyor bi ara onlardanda eklerim nasılsa öğrendimsırnaşık şeyDERYAAA allahim bu ne gusellik yaa, yerim ben o cimcimeyi, allah banda verir insallah bi tane boyle...
canım kız bebebkte gerçekten popuş alıp başını gidiyor 10 kiloya sadece 5cm büyüdü benim popuş kızmda ilk büyüyen yerimse popuşum olmuştu.delikafaduldenhavalar gerçekten iyi yürümek gerek minik kuşu okula yürüyerek götürüp getiriyorum ama sonrada nurdan gibi otrurduğum yerdn kalkamıyorum kafamçokkarıştı2 hafta önceki fotolarıma baktım da benim göbek iki haftada 3e katlamış sanki. gözlerime inanamıyorum. çok sevimli oldu. ama popoya ne oluyor, o nereye yetişecek anlamadım gitti.... neyse havalar güzelleşti de yürüyüşlere başlayabilirim artık. belki göbeğim dışındaki bölgeleri formda tutabilirim bu sayede.
Bi test yapsana... günün gectı mı senin ???kaydirigubbakcemile3
herkese günaydın kızlar.herkesler çokk iyidir umarım ben gene bu gün süperim çünkü hava çoookk süper.
taze fasulyecim oğluşuna maşşallah aslan gibi bi erkek olacak demekki.
angeleyes bu dr a da bazen inanmasakmı diyorum yanii. insanın aklını karıştırıyorlar. neyse önemli olan senin oğluşunun iyi olması .
kızlar benim göbüşü gördünüzmüü ? sizinkilere göre daha kocaman sanki dimii yoksa bana mı ölee geldi.? herkese çok süper bi güm diliyorum...
benim erkek canı m şu anda iyiben gördüm cicim çok kocaman değil bence..erkekti değil mi?
doktora ne zamn gideceksin dide .ya aslında yapıylada ilgili senin gönlündeki hangisiderya benim de popo büyüyor..o zaman kızdır belki..bir öğrenseydim.popodan karından tahminler beni baydı yav..bu arada sana arkadaşlık teklif ettim habarın ola
günaydın kıslar....
ben deldiiimmm....iyi oldum artık..............yakın geçmişi okumaya başlıyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?