2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar günaydın nslsınız ben berbatım hani geçen gün buzlu kola içtim boğazlarım kötü demiştimya 2 günden beri gribede yakalandım sormayın halimi öldüm bittim inş.bebişime bişey olmamıştır dün doktora gittim ilaç veremem doğal yollarla hallediceksin dedi üff nefes bile alamıyorum yaaa bu arada cinsiyet içinde tam göremiyorum ama erkeğe benziyor dedi daha önce başka doktora gitmiştim oda erkeğe benzetmişti sanırım benim tosun paşam olucak doktorlar kesin demedi ama iki doktor de öle dediğine göre sanırım erkek allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

günaydııın kızlar..nasılsınız bugün..tek tek okuyamıyorum geçmişi ama sonucu iyi çıkanların gözü aydıın..darısı benim başıma...

derya benim de popo büyüyor..o zaman kızdır belki..bir öğrenseydim.popodan karından tahminler beni baydı yav..bu arada sana arkadaşlık teklif ettim habarın ola

canım benim bebeğimde kız..ama hiç popom falan büyümedi..aslında hiç biyerim büyümedi..toplamda beş beşbuçuk kilo aldım ama nereye aldım merak ediyorum.karnım bile pek belli değil..söylemesem çoğunlukla anlamıolar hamile olduğumu..

şark görevinden yeni geldiğimiz için ankaryı unutmuşum desem yalan olmaz ama genelde gittiğim yerler ankara migros etlik antares var orada C and A onun bebek bölümünde indirime denk gelirsen baya güzel şeyler var optimumda chicco var indirimde vardı acity outlet var bende tam olarak gidip bakmadmı daha ulus anafartalar çarşı var denk gelen yerden uygun bulkunca alıyorum ben detaylı olarak henüz çıkmadım alışverişe bu kadar benim bildiğim.birde lcwaikiki mirosta büyük mağazası var oradada bebek reyonundan bulabilirsin canım.birde kızılay ankaranın göbeği oradada bulursun canım.

bana önce erkek dendi.sonra iki kere kıza benziyor dendi..hiç farketmez benim için ama sınırlanıyorum alışverişte..doktora mayısta gideceğim..ama ankaraya gidersem 1 ay orada kalmam gerekecek..hizmetiçi kurs yüzünden..oralarda iyi bir doktora görünmek de isterim

çok geçmiş olsun..sana pahalıya patladı azıcık buzlu kola..inşallah iyileşirsin hemen

maviş83 geçmiş olsun .ıhlamur filan iç ballı limonlu ılık su birde bol sıvı almaya çalış canım .
caninuss ne kadar az kilo almışsın kaç haftalıksın.aslında popuş büyümeside yapısal vücut yapısıylada alakalı yani.

ben gördüm cicim çok kocaman değil bence..erkekti değil mi?

evet canım .ayrıntılı usg de 2 hafta önce erkek olduğu kesinleşti. didecim ankarada istanbuldaki gibi öle belirli yerler çok yok. yada ben bilmiyo olabilirim. bende alışverişlerimi deryanın dediği gibi alışveriş merkezlerinden yada kızılaydan falan yapıyorum. zaten bende yaklaşık 2 senedir falan ankaradayım. aslen balıkesirliyimde. ama ankarayı seviyoruumm...:1hug:

dide ruh halinde aç yazıyor hayırdır kuzu iştahınmı çok açık.
ankarada seçenek çok ben keçiören hastanesine gidiyorum doktorlarından memnunum ama doğumu nerde yapacağıma karar veremedim .özellerde ücret fazla devlet hastanesinde özel oda tutcam sanırım yakında doğum yapacağım yere karar verip ikisine birden kontrole gitcem hem keçiören hastanesine hemde devlet hastanesine .7 nisanda tekrar deatylı usg var şeker yüklemesinide ogün yaptırmayı düşünüyorum doktoru arayıp sorucam ona göre gideceğim .

maviş sana bi tarif vereyim...gribe -boğaz ağrısına-gıcığa iyi gelior...

ıhlamur-tarçın-zencefil-karanfil-yenibahar-havlucan..bunları karıştır,kaynat iç...sade içemezsen içine bal koy...bol bol da sıvı tüket..

canım yaa doktorumda ilk beş ay iki kilo yeterli diyoo..bende çok aldım diye düşünüyodum...ama umrumda değil artık kilo falan bebeğim iyi olsun yeter diyorum..

ilk 5 ay iki kilodelikafadulden ben ilk 3 ayda 4.5 kilo aldım yafrum benim hiç kusmam olmadı bulandıkçada bişeyler yedim.sırnaşık şeyşimdi yavaşladı ayda 1 kiloya düştük doğuma kadarda böyle giderse 73 le doğum yaparım toplamda 13 kilo ama bakalım bu haylda olabilr:roflol:

geçmişi okuyamadım kızlar nasılsınız daral geldi bana sinirlerim herşeye bozuluyo 2 gündür şimdi yine çıldırmak üzereyim. bu aralar giremem belki onu haber veriyim dedim misafir gelicekte ne kadar kalır bilmiyorum

ben ilk üç ay hiç kilo alamadım bulantılardan..53.5 le hamile kaldım..şimdi 58 oldum..iki gün sonra beşinci ayım bitiyo altıya giriyorum..

sakalyn fotodaki senin kızın dimi çok tatlı bunun dışında albüm varmı bizim göremediğmiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…