derya benim de popo büyüyor..o zaman kızdır belki..bir öğrenseydim.popodan karından tahminler beni baydı yav..bu arada sana arkadaşlık teklif ettim habarın ola
derya ve behiye size bir şey sormak istiyorum..haftaya Ankara'da olabilirim..gitmişken alışveriş yapmak istiyorum..kaliteli,ucuz ve bol çeşit olan bebek mağzaları nerede olur? tarif edrseniz anlarım..Ankara'da okudum üniversiteyi..o kadar özledim ki Ankara'yı
bana önce erkek dendi.sonra iki kere kıza benziyor dendi..hiç farketmez benim için ama sınırlanıyorum alışverişte..doktora mayısta gideceğim..ama ankaraya gidersem 1 ay orada kalmam gerekecek..hizmetiçi kurs yüzünden..oralarda iyi bir doktora görünmek de isterimbenim erkek canı m şu anda iyi
doktora ne zamn gideceksin dide .ya aslında yapıylada ilgili senin gönlündeki hangisi
teklifinden habarım var gulüm kabul ettim seninde habarın olakaydirigubbakcemile5
hoş geldin .iyi olmana sevindim a.s.
oku bakalım
kızlar günaydın nslsınız ben berbatım hani geçen gün buzlu kola içtim boğazlarım kötü demiştimya 2 günden beri gribede yakalandım sormayın halimi öldüm bittim inş.bebişime bişey olmamıştır dün doktora gittim ilaç veremem doğal yollarla hallediceksin dedi üff nefes bile alamıyorum yaaa bu arada cinsiyet içinde tam göremiyorum ama erkeğe benziyor dedi daha önce başka doktora gitmiştim oda erkeğe benzetmişti sanırım benim tosun paşam olucak doktorlar kesin demedi ama iki doktor de öle dediğine göre sanırım erkek allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
ben gördüm cicim çok kocaman değil bence..erkekti değil mi?
günaydın ANKARAlım hava gerçekten süper .göbişide gördüm maşallah sende çok tatlısın canıma.s.
teşekkür ederim canım o senin tatlı gözlerinin bakışı ve görüşü. senin kızz muhteşem valla. ankaranın neresindesin canım sen.a.s.
ben batıkentteyim canım sen nerdesin .kızım için de teşekkür kaydirigubbakcemile3
sakaleyn sendemi batıkentlisin..ben onbeşyıl batıkentte yaşadım..hatta cumartesi oraya geliyorum babamın yanına..
ya gerçektenmi ben aydınlıkevlerde büyüdüm buraya gelin geldim batıkentin neresine geliceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?