6. aya hangi hafta giriliyo
albüm var fotodaki benim cimcimesakalyn fotodaki senin kızın dimi çok tatlı bunun dışında albüm varmı bizim göremediğmiz
kardelen..ego binasına çok yakınm oturuyo babam...
ben batıkentteyim canım sen nerdesin .kızım için de teşekkür kaydirigubbakcemile3
20.haftada 5.ayı dolduruyor 6 dan gün alıyorsun 24.haftada 6 doluyor 7.aydan gün alıyorsun yanlışım varsa düzeltin
Maşallah yavruna, doktorunada aferin moralini düzeltmişgelelim dün olanlara biliyosunuz benim 3 lü testim sorunlu çıkmıştı biraz ilgisiz bır dr gidiyodum morelimi bozmuştu .dün eski dr gittim detaylı ultrason için ve sonuçlarımda bir sorun olmadıgını söyle ve nasıl bir dr ki hastasının morelini bozabiliyo anlamadım dedii.bebişimin herşeyi çok güzelmiş gelişimi organları hiçbir sorun yok maşalaah koç gibi geliyo dedii.veee bomba tekrar eski dr devam etmeye karar verdim biraz bana uzak düşecek ama artık güvendiğim ellerde kalmak herşeye değer .. doğumuda bir sorun çıkmazsa alman hastanesinde yapıcaz yine o yüzdenn çook mutluyum diyebilirmmm inşallah herkesin böyle güzel haberlerle gelmesini diliyorumm kızlarr..
Selam kızlar, gittik bugün, her şeyi yolundaymış. Maşallah hiç bir problem yok. Bir tek ilk 3 ayda açlık kan şekeri ölçtürmüştüm, onu da götürdüm yeni doktora. O 103 çıkmıştı, onu biraz yüksek buldu doktor. Bizim için üst sınır 95'tir, dedi. Şeker yüklemesi için 4 hafta sonra gel, dedi ama, yarın sağlık ocağına gitsem mi, diye düşünüyorum. ..
herkese günaydın kızlar.herkesler çokk iyidir umarım ben gene bu gün süperim çünkü hava çoookk süper.
taze fasulyecim oğluşuna maşşallah aslan gibi bi erkek olacak demekki.
angeleyes bu dr a da bazen inanmasakmı diyorum yanii. insanın aklını karıştırıyorlar. neyse önemli olan senin oğluşunun iyi olması .
kızlar benim göbüşü gördünüzmüü ? sizinkilere göre daha kocaman sanki dimii yoksa bana mı ölee geldi.? herkese çok süper bi güm diliyorum...
günaydın kıslar....
ben deldiiimmm....iyi oldum artık..............yakın geçmişi okumaya başlıyim...
kızlar günaydın nslsınız ben berbatım hani geçen gün buzlu kola içtim boğazlarım kötü demiştimya 2 günden beri gribede yakalandım sormayın halimi öldüm bittim inş.bebişime bişey olmamıştır dün doktora gittim ilaç veremem doğal yollarla hallediceksin dedi üff nefes bile alamıyorum yaaa bu arada cinsiyet içinde tam göremiyorum ama erkeğe benziyor dedi daha önce başka doktora gitmiştim oda erkeğe benzetmişti sanırım benim tosun paşam olucak doktorlar kesin demedi ama iki doktor de öle dediğine göre sanırım erkek allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
albüm var fotodaki benim cimcime
Günaydın herkese, foto ekledim albümüme ve göbiş şova, pazardn aldığım cicilerimi giydim :)
Maşallah yavruna, doktorunada aferin moralini düzeltmiş
Tazecim gözün aydın maşallah DORUK'a (Doruk Ilgaz daha güzel :)
bence ölçtür kan şekerini erken olsun zararı olmaz, uzman tv de izledim annede şeker çıkınca bebek anneye yardım için insülin üretiyormuş, dikkat etmek lazım
Behiyecim bizim göbişler aynı bende ekledim bi bak : )
hoşgeldin mercimekcim iyi olmana sevindim
geçmiş olsun maviş dikkat et kendine, amin Allah hepimize sağlıklı evlatla versin
keçiören bana yakın olur mu acaba? bu aralar iştahımın maşallahı var..dide ruh halinde aç yazıyor hayırdır kuzu iştahınmı çok açık.
ankarada seçenek çok ben keçiören hastanesine gidiyorum doktorlarından memnunum ama doğumu nerde yapacağıma karar veremedim .özellerde ücret fazla devlet hastanesinde özel oda tutcam sanırım yakında doğum yapacağım yere karar verip ikisine birden kontrole gitcem hem keçiören hastanesine hemde devlet hastanesine .7 nisanda tekrar deatylı usg var şeker yüklemesinide ogün yaptırmayı düşünüyorum doktoru arayıp sorucam ona göre gideceğim .
ben ilk üç ay hiç kilo almadım..salat falan yiyordum hep..6. ayımıza girdik 4 kilo almışım şu ana kadar..ama bu iştah hayra alamet değil..ilk 5 ay iki kilodelikafadulden ben ilk 3 ayda 4.5 kilo aldım yafrumbenim hiç kusmam olmadı bulandıkçada bişeyler yedim.sırnaşık şeyşimdi yavaşladı ayda 1 kiloya düştük doğuma kadarda böyle giderse 73 le doğum yaparım toplamda 13 kilo ama bakalım bu haylda olabilr:roflol:
20.haftada 5.ayı dolduruyor 6 dan gün alıyorsun 24.haftada 6 doluyor 7.aydan gün alıyorsun yanlışım varsa düzeltin
bahiye göbeğine baktım ne güzel büyümüş...seninle haftamız aynı hemen hemen ama benimki nerdeyse yarısı kadar seninkinin..acaba suyu az olduğu içinmi küçük kaldı benim göbeğim..dünden beri ona takılmış durumdayım...
Petrik güle güle giy cicilerini, çok yakışmış...
Ben de ekledim sanatsal bir göbüş çalışması... ilginize sunulur :roflol:
petrikcim ilk olarak cicilerin hakikaten çok cici ve sana çook yakışmış.çok tatlı olmuşsun canım.hakikaten göbekerimiz aynı valla. ben diyorum herkesin göbek büyüdükçe aşağı doğru iniyo benimki ise mideme doğru tırmanıyo diyorum . ikimizin göbeğinde çok belirgin bi sivrilik yok. ama dediğim gibi midemize tırmanmaya çalışıyolar. ama olsun benim göbek büyüdükçe ben daha bi gururlanıyom sanki :içelim:
Petrik güle güle giy cicilerini, çok yakışmış...
Ben de ekledim sanatsal bir göbüş çalışması... ilginize sunulur :roflol:
sağol mucizem ama ben göremedim senin albümü niçin ama niçin ?
sağol behicecim dimi aynı göbişlerimiz :CüvCüv: akşam resimlere bakarken kendimi çok şişko hissettim bakalım daha ne kdar şişicem inanamıyorum kendime çok tuaf geliyor, eşimde diyor saçmalama sen hamilesin içinde yavrumuz var öyle deyince kendime geldim yoksa ağlıyordum halime kaydirigubbakcemile3 ama çok seviyorum göbeğimi hoşuma gidior bi yandan ne tuaf duygular içindeyim been
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?