2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

20.haftada 5.ayı dolduruyor 6 dan gün alıyorsun 24.haftada 6 doluyor 7.aydan gün alıyorsun yanlışım varsa düzeltin

aa ozaman ben beşi bitireli birbuçuk hafta oluyo...daha iyiymiş böylee...insan biran evvel zaman geçsin istiyo..günleri sayıp duruyorum ben hemencik bebişime kavuşmak için...

Günaydın herkese, foto ekledim albümüme ve göbiş şova, pazardn aldığım cicilerimi giydim :)

Maşallah yavruna, doktorunada aferin moralini düzeltmiş

Tazecim gözün aydın maşallah DORUK'a (Doruk Ilgaz daha güzel :)
bence ölçtür kan şekerini erken olsun zararı olmaz, uzman tv de izledim annede şeker çıkınca bebek anneye yardım için insülin üretiyormuş, dikkat etmek lazım

Behiyecim bizim göbişler aynı bende ekledim bi bak : )

günaydın kıslar....
ben deldiiimmm....iyi oldum artık..............yakın geçmişi okumaya başlıyim...

hoşgeldin mercimekcim iyi olmana sevindim

geçmiş olsun maviş dikkat et kendine, amin Allah hepimize sağlıklı evlatla versin

6. aya hangi hafta giriliyo

seernicim bende derya gibi hesaplıyorum. 20 hafta bitince 5. ayını doldurup 6. ayından gün alıyosun.
ama galiba dr lar biraz daha farklı hesaplıyo. onların hasabıylada arada 1 kaç gün oyuyo canım zaten.kaydirigubbakcemile5

bahiye göbeğine baktım ne güzel büyümüş...seninle haftamız aynı hemen hemen ama benimki nerdeyse yarısı kadar seninkinin..acaba suyu az olduğu içinmi küçük kaldı benim göbeğim..dünden beri ona takılmış durumdayım...

Aftabru, norraa, yav ikinizin de minik arkadaşlarınıza bayıldım. Liz çok şık bir köpecik, norraa senin kedin de amanın o nasıl yatış çok cici :) Ben üzülerek vereceğim kedimi, yani çok uzakta olmayacak ama hayatı az da olsa değişecek tabii. Mesela 2. bir kediye tahmmül etmek zorunda kalacak. Belki bebiş 1-2 yaşına gelirse tekrar almayı düşünebilirim ama ben ev içinde hem bebek hem de kedinin hijyenine dikkat edecek kadar zamana sahip değilim. Dolayısıyla üzgünüm...

petrikcim ilk olarak cicilerin hakikaten çok cici ve sana çook yakışmış.çok tatlı olmuşsun canım.hakikaten göbekerimiz aynı valla. ben diyorum herkesin göbek büyüdükçe aşağı doğru iniyo benimki ise mideme doğru tırmanıyo diyorum . ikimizin göbeğinde çok belirgin bi sivrilik yok. ama dediğim gibi midemize tırmanmaya çalışıyolar. ama olsun benim göbek büyüdükçe ben daha bi gururlanıyom sanki :içelim:

keçiören bana yakın olur mu acaba? bu aralar iştahımın maşallahı var..
ben ilk üç ay hiç kilo almadım..salat falan yiyordum hep..6. ayımıza girdik 4 kilo almışım şu ana kadar..ama bu iştah hayra alamet değil..
20.haftada 5.ayı dolduruyor 6 dan gün alıyorsun 24.haftada 6 doluyor 7.aydan gün alıyorsun yanlışım varsa düzeltin

yok canım hafta ile ay hesabı uymuyor..yani 20 hafta=5 ay değil.hamilelik süresi 40 hafta bölelim 4 haftaya 10 ay oluyor...o yüzden ay hesabı yaparken sata göre yapılmalı. mesala benim 1 kasım satım ona göre ay hesabını yapıyorum.

canım benim aklına böyle şeyler düşürüp hem bebişi hem kendini sıkıntıya sokma. su azalması hamilelikte çok sık rastlanılan bişi. dr ın en çok önerdiği bol bol su ve sıvı alınması gerektiğidir.benim başıma gelmedi ama gelen arkadaşlar var mutlaka sende duymuşsundur. ama çoookk büyük bi problem değil. kolay atlatılabilecek bi problem. sen içini farah tut canım.
hep derler kız bebk karnı daha yayvan durur belli olmaz çok derler. benim bebk erkek birden böyle sivrileşip önümü göstermez hale geldi ban. aslına bakarsan zanım benim göbekte 2-3 haftadır bu kadar büyüdü. ama hergeçen gün büyüdüğünü kendim görüyorum valla.. bakalım 9 ay sonra nolcaaazzz.:CüvCüv:
ayyyy çenem düştüüüü kusura bakmaa:1hug:

Petrik güle güle giy cicilerini, çok yakışmış...

Ben de ekledim sanatsal bir göbüş çalışması... ilginize sunulur :roflol:

sağol mucizem ama ben göremedim senin albümü niçin ama niçin ?

sağol behicecim dimi aynı göbişlerimiz :CüvCüv: akşam resimlere bakarken kendimi çok şişko hissettim bakalım daha ne kdar şişicem inanamıyorum kendime çok tuaf geliyor, eşimde diyor saçmalama sen hamilesin içinde yavrumuz var öyle deyince kendime geldim yoksa ağlıyordum halime kaydirigubbakcemile3 ama çok seviyorum göbeğimi hoşuma gidior bi yandan ne tuaf duygular içindeyim been

yaaa sorma bende eşime durup durup ben çok şişim diyorum. oda bana saçmalama şiş falan değilsin sen hamilesin diyip dalga geçiyooo. hala alışamadın diyo bana...sonra bende aaa doğru sölüyosun aklımdan çıkmış falan diyip geyik muhabbetleri yapıp yapıp gülüyoruzzzz:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…