2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım çok sağol..pazartesi görücez bakalım ne çıkıcak.ama dün öğleden sonra sevkimi aldığım bi doktor vardı doktor dediysem lafın gelişi benim gözümde insan bile değil kendisi durumumla ilgili yaptığı yorumları hiç anlatmıyım canınız sıkılmasın..ki yani muayene falanda yapmadı beni sadece raporumu yazarken bilgi istedim su azalmasıyla ilgili gevşek gevşek bi anlatışı var beynimden vurulmuşa döndüm..birazcık düzelen moralimde yerle bir oldu sayesinde..işte derlerya okumakla adam olunmuyo diye..kanlı canlı örneğiydi kendisi..

petrik cicilerinde göbüşünde çok güzeller..özellikle ikinci resimdeki bluz çok hoşuma gitti..3karanlık 1
mucize gerçekten çok sanatsal bi çalışma..ikinizede maşallah diyorum..

Göbüş şova ekledim çünkü petrikim :) topiğimizde yani :)

bende albümüne ekledin sandım baktım topiğe çok güzel bi çalışma olmuş :)

Caninus ne gıcık düşüncesiz doktorlar var anlamıyorum bak görürsün p.tesi herşey güzel çıkacak boşuna üzmüş seni üzülme sen

caninuss, teşekkürler. Sen de üzme kendini canım, biz farkında olmadan karnımızda oluyor bir şeyler... Sen suyunu bol bol içmeye çalış. Kimi insanlar da maalesef kendilerine Allah'ın lütfetmiş olduğu ve insanlara faydalı olma imkanlarının çok olduğu güzelim meseleklerine bu şekilde ihanet ediyorlar bence. Doktorluk aldığın paranın son derece helal olabileceği özel mesleklerden biri bence ama tabii insanlar bu avantajlarını elleriyle mahvedebiliyorlar. Düşünme o dr'un dediklerini...

herkese günaydınnn

E bu da güsel :smiley-cool: Hayırlı ossunn kızının ismi Defnem ..

teşekkür ederim helincimmmmmmmmmm evrimcimmmmmmmkaydirigubbakcemile2

derya nasıl olur yaaa bende aydınlıkevlerde oturuyorum kesin karşılaşmışızdır bu arada bizde buluşsak behiye var didede ankarada olcak sanırım ben sinopta yaşıyorum ama mayısın ilk haftası orada olmayı planlıyorum en son akay hastanesine gittim galiba oraya devam edeceğim

canım yaa doktorumda ilk beş ay iki kilo yeterli diyoo..bende çok aldım diye düşünüyodum...ama umrumda değil artık kilo falan bebeğim iyi olsun yeter diyorum..

senin o ilk beş ay iki kilo diyen doktorunu yirim ben caninus kötükedihüso

ankara buluşması olsaaaa gerçekten güzel olur defne..kesinleşmedi benim ankara yolculuğum..bakanlıktan haber bekliyoruz..kurumdan biri gidecek ama kim?

kızlar selam
mavişim hem geçmiş olsun hemde oğlun hayırlı olsun
benim doktorum 20+2 idi gittiğimde yeni 5.ayı bitirmişsin dedi.en son 23+1 idi gittiğimde 6.ayını bitirmek üzeresin dedi.20.hafta bitip 21.haftadan gün almaya başlayınca 5 bitip 6.aya girmiş oluyorsun.doktorum öyle hesaplıyor.bana zaten doğumda tam 9 ayı doldurunca olmuyor 9 ay bitiyor 10 gün daha alıyorsun dedi bana

kızlar göbek sayfasına bakıyodumda biraz şimdi..temmuz annelerinden bi arkadaş göbeğini eklemiş..çok benziyo benim göbeğime..akşam eşime gösterdim bak fotomu koydum diye ilk başta gerçekten ben sandı fotoyu tam sonradan anladı..ama çok benziyo bana vucut yapısı..sadece benim göbüşüm azıcık daha küçük..gerisi aynı..

canım ben 22.haftaya girdim..hafta değilde gün hesabıyla 150 gün bitince beş ay bitiyo diyorum..kendi yorumum yanii

20.haftada 5.ayı dolduruyor 6 dan gün alıyorsun 24.haftada 6 doluyor 7.aydan gün alıyorsun yanlışım varsa düzeltin
saolun arkadaşlar 1. hafta sonra 5 aylık oluyorum ozaman yani beşi dolduruyorum. yarısı geçti bende bir telaş bir korku anlatamam

canım sende eklesene kociş izin vermiyomu sana??

herkese günaydın
anam bissürü ankaralı oldu yaa izmirlilerde bilem çok oldular hadii sizde bi buluşma yapınn kızlarr
ama didoooyu bekleyin o gelsin öle yapın
bu arada artıkın dürüm kebap vss durumlarına girmicemm varsa yoksa menemen yumurta felan yiyiorum dicemm baksanızaa herkesss dürüm olmuş sankimm şakkıdı

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...öperim bebişlerinizi...

bebişlerini görenlerin gözleri aydın, rahatsız olanlara geçmiş olsun diliyorum....

valla ankara buluşması nede güzelll olurr.lütfeeennn buluşalım yaaaa.ama çok ağırlaşmadan kendimizi taşıyamayacak hale gelmeden olsun lütfeeenn.. malum benim göbek önden gitmeye başladı da...kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…