canım benim aklına böyle şeyler düşürüp hem bebişi hem kendini sıkıntıya sokma. su azalması hamilelikte çok sık rastlanılan bişi. dr ın en çok önerdiği bol bol su ve sıvı alınması gerektiğidir.benim başıma gelmedi ama gelen arkadaşlar var mutlaka sende duymuşsundur. ama çoookk büyük bi problem değil. kolay atlatılabilecek bi problem. sen içini farah tut canım.
hep derler kız bebk karnı daha yayvan durur belli olmaz çok derler. benim bebk erkek birden böyle sivrileşip önümü göstermez hale geldi ban. aslına bakarsan zanım benim göbekte 2-3 haftadır bu kadar büyüdü. ama hergeçen gün büyüdüğünü kendim görüyorum valla.. bakalım 9 ay sonra nolcaaazzz.:CüvCüv:
ayyyy çenem düştüüüü kusura bakmaa:1hug:
Göbüş şova ekledim çünkü petrikim :) topiğimizde yani :)
canım çok sağol..pazartesi görücez bakalım ne çıkıcak.ama dün öğleden sonra sevkimi aldığım bi doktor vardı doktor dediysem lafın gelişi benim gözümde insan bile değil kendisi durumumla ilgili yaptığı yorumları hiç anlatmıyım canınız sıkılmasın..ki yani muayene falanda yapmadı beni sadece raporumu yazarken bilgi istedim su azalmasıyla ilgili gevşek gevşek bi anlatışı var beynimden vurulmuşa döndüm..birazcık düzelen moralimde yerle bir oldu sayesinde..işte derlerya okumakla adam olunmuyo diye..kanlı canlı örneğiydi kendisi..
ya gerçektenmi ben aydınlıkevlerde büyüdüm buraya gelin geldim batıkentin neresine geliceksin
ne öyle hemen sorun çıkacak eminim diyorsun.öyle şartlandırıp günlerini zehir etme.ufak tefek sorunlarla inşallh hepimiz alacağız kucaklarımıza bebişlerimizi
gözünaydın canım.güzel haberler duymak bizleride mutlu ediyor
hayırlı olsun canım deniz kızın
E bu da güsel :smiley-cool: Hayırlı ossunn kızının ismi Defnem ..
dide ruh halinde aç yazıyor hayırdır kuzu iştahınmı çok açık.
ankarada seçenek çok ben keçiören hastanesine gidiyorum doktorlarından memnunum ama doğumu nerde yapacağıma karar veremedim .özellerde ücret fazla devlet hastanesinde özel oda tutcam sanırım yakında doğum yapacağım yere karar verip ikisine birden kontrole gitcem hem keçiören hastanesine hemde devlet hastanesine .7 nisanda tekrar deatylı usg var şeker yüklemesinide ogün yaptırmayı düşünüyorum doktoru arayıp sorucam ona göre gideceğim .
canım yaa doktorumda ilk beş ay iki kilo yeterli diyoo..bende çok aldım diye düşünüyodum...ama umrumda değil artık kilo falan bebeğim iyi olsun yeter diyorum..
AYY BENDE AYDINLIKTA BÜYÜDÜM
canım ben 22.haftaya girdim..hafta değilde gün hesabıyla 150 gün bitince beş ay bitiyo diyorum..kendi yorumum yanii
saolun arkadaşlar 1. hafta sonra 5 aylık oluyorum ozaman yani beşi dolduruyorum. yarısı geçti bende bir telaş bir korku anlatamam20.haftada 5.ayı dolduruyor 6 dan gün alıyorsun 24.haftada 6 doluyor 7.aydan gün alıyorsun yanlışım varsa düzeltin
kızlar göbek sayfasına bakıyodumda biraz şimdi..temmuz annelerinden bi arkadaş göbeğini eklemiş..çok benziyo benim göbeğime..akşam eşime gösterdim bak fotomu koydum diye ilk başta gerçekten ben sandı fotoyu tam sonradan anladı..ama çok benziyo bana vucut yapısı..sadece benim göbüşüm azıcık daha küçük..gerisi aynı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?