valla ankara buluşması nede güzelll olurr.lütfeeennn buluşalım yaaaa.ama çok ağırlaşmadan kendimizi taşıyamayacak hale gelmeden olsun lütfeeenn.. malum benim göbek önden gitmeye başladı da...kaydirigubbakcemile
ama lütfen mayısın ilk haftası ya da ya da haziran temmuz boyunca ben ankarada olmayı düşünüyorum o zamanlar lütfen lütfen
kızlar gebelik ayını sata göre hesaplamak lazım denmiş ama bence sata değil ultrasona göre hesaplamak lazım.yeğenim sata göre üç hafta ileride idi.satı beklese daha üç haftası vardı ve doktoru üç hafta önceden sezeryana aldı.4 kilo ağırlığında 54 cm boyunda sağlıklı bi bebek dünyaya getirdi.kardeşim son haftalarında taşıyamıyordu.üç hafta ileri olduğundan doktoru sezeryana aldı.bi arkadaşımında sürekli 1 hafta geri çıktığından hala bekliyor.sata göre 3 nisan ultrasona göre 11 nisan.doktoru 11 nisanı baz aldı.o normal doğumu bekliyor.
kayra
ne güzel keşke bende evde olsam.sen rapormu aldın.doğum izni için erken yoksa
yok ya bugün site sinir etti.ben çıkıyorum.doktora gideceğim kızlar.yakışıklımı bir göreyim...
aynen canım..sinir küpü oldum resmen....heryeri açıyo google..kk yı açmıyoo...
selam söle yakışıklına....
ben de yarın sabah görcem teyzesi..çok ösledim yavrumu...
petrik cicilerinde göbüşünde çok güzeller..özellikle ikinci resimdeki bluz çok hoşuma gitti..3karanlık 1
mucize gerçekten çok sanatsal bi çalışma..ikinizede maşallah diyorum..
yok ya bugün site sinir etti.ben çıkıyorum.doktora gideceğim kızlar.yakışıklımı bir göreyim...
şu şeker yükleme testini yaptırmasak olmas mı ya
ve bi soru daha. haftaya bebeğin organ gelişimi için kontrole gidicem.sadece ultrasonda mı bakılıyo yoksa test filan yapıyolar mı
kızlae leyleğim beşiğe çok yaklaşmış değilmi.keşke günler çoook çabuk geçsede 38 leri bir görsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?