yok ya bugün site sinir etti.ben çıkıyorum.doktora gideceğim kızlar.yakışıklımı bir göreyim...
hayırlı haberlerle gelirsiniz kızlar inşallah bu arada problem kk dan kaynaklanıyodu sanırım.. şimdi geçtiaynen canım..sinir küpü oldum resmen....heryeri açıyo google..kk yı açmıyoo...
selam söle yakışıklına....
ben de yarın sabah görcem teyzesi..çok ösledim yavrumu...
bende istemiyom hiçşu şeker yükleme testini yaptırmasak olmas mı ya
kızlae leyleğim beşiğe çok yaklaşmış değilmi.keşke günler çoook çabuk geçsede 38 leri bir görsem...
kızlae leyleğim beşiğe çok yaklaşmış değilmi.keşke günler çoook çabuk geçsede 38 leri bir görsem...
beklesinler di mi? dürüm güzeli seni..menemen dedin bak şimdi canım çekti..yeni yemek yedim üstelik..bu arada öbür yeşil ekşi meyve çıktı mı orada? kocişin biliyordur senin kaç gün kalmışherkese günaydın
anam bissürü ankaralı oldu yaa izmirlilerde bilem çok oldular hadii sizde bi buluşma yapınn kızlarr
ama didoooyu bekleyin o gelsin öle yapın
bu arada artıkın dürüm kebap vss durumlarına girmicemm varsa yoksa menemen yumurta felan yiyiorum dicemm baksanızaa herkesss dürüm olmuş sankimm şakkıdı
de ki ona hepsi hamiş içlerinde lezzo yok de..izin versin sanakociş hayatta izin vermez resim eklememe..biraz kıskançtırda kendileri..
senin o avatarını yerim ben ya çok tatlıyozgattanda bi ben varım sanırım topikte:))
de ki ona hepsi hamiş içlerinde lezzo yok de..izin versin sana
Çok tombiş olmak da zor anam be. Benim eşimin bir bebeklik resimleri var, sanki michelin logosudelikafaduldenE gelen giden mıncıklıyormuş tabii garibimi. Şimdi bile o yüzden acayip huyludur. 1 metre öteden gıdıklasan güler kahkahalarla:roflol:Hatta birkaç sefer beni tepmişliği vardır:bbo:
ben de başını kaçırdım. ben başladığımda ali rıza hastaneye yatmıştı. hastaneden mithat beyi aradılar (cüzdandan onun kartı çıkmış galiba o yüzden) o bi de cevriye hanım fikretin burnundan getirmeye çalışıyor hayatı ama fikret sabırlı davranıyor. en sonunda patlıyor ve kadının gözlüğünü parçalıyor.
leyla oğuzun metresi gibi yaşamaya başlayacak galiba. ceyda basıyor bunları tam leyla oğuzu kapıdan geçirirken. "bak oğlum bu kadın da babanın metresi" diyor. salak kadın kendisinin bir zamanlar aynı pozisyonda olduğunu hem de aynı evde leylayla rolleri değiştiğini unutuyor galiba.
kıslar benim bu zıpır hiç durmuyor sabah akşam hep hareket halinde coştu bu aralar..normaldir değil mi? bir sıkıntısı yoktur değil mi? tecrübeli anneler cevap verebilirler mi?
6. aya hangi hafta giriliyo
20.haftada 5.ayı dolduruyor 6 dan gün alıyorsun 24.haftada 6 doluyor 7.aydan gün alıyorsun yanlışım varsa düzeltin
minnoslar ben geldim....
herkese gunaydin dicem ama oglen oldu:)))
buarada yotos muhabbeti yapilmis kizlarda, anam benim heryerim buyudu, sali ogrencez bakalim bizim veletin kesin cinsiyetini....
yaklaşmış gerçekten. yoluda yarılamışsın. o günlerde gelecek inşallah. benim daha 19 haftalık. bu arada saol bilgiler içina.s.
hayırlı haberlerle gelirsiniz kızlar inşallah bu arada problem kk dan kaynaklanıyodu sanırım.. şimdi geçti
bende istemiyom hiç
ama ben korkmaya başladım kayra heycan oldum panik sardı her yanımı
valla zaman cabuk geciyor, ilk trimestri bitirdik derken, 2.yi bitiricez simdide..., bi bakmisiin temmuz agustos
ayyhh bugun site beni uyus etti durmadan hata verip duruyor sanırım yogunluk var akşam örüşürüs...doktora gidecekler inş. güzel haberlerle gelirsiniz...
keçiörenide biliyorum nersinde oturuyorsuncanım ben keçiörende oturuyorum ama işyerim batıkentte gersanda canım. mesala şu anda batıkentteyim...a.s.
arkadaşlığnın kabul ettim canım bakbilirsinKızlar günaydın herkese...
Sakaleyn ben de fıstık kızını görmek istiyorum :)
senide kabul ettim canım müziği bende merak ettim bi bakayımDerya bende görmek istiyorum fıstıgını, arkadaşlık teklif ettim kabul edersen görebilirim
AFTABRU şarkı çok güzelmiş dinliyorum şimdi
şimdi batıkentte oturuyorum canım ya ama aydınlığı çok özlüyorumherkese günaydınnn
teşekkür ederim helincimmmmmmmmmm evrimcimmmmmmmkaydirigubbakcemile2
derya nasıl olur yaaa bende aydınlıkevlerde oturuyorum kesin karşılaşmışızdır bu arada bizde buluşsak behiye var didede ankarada olcak sanırım ben sinopta yaşıyorum ama mayısın ilk haftası orada olmayı planlıyorum en son akay hastanesine gittim galiba oraya devam edeceğim
senin o ilk beş ay iki kilo diyen doktorunu yirim ben caninus kötükedihüso
bizde bi buluşma ayarlayalım kızlar ne güzel olurBENDE BENDE kaydirigubbakcemile2
evet buluşalım lütfenvalla ankara buluşması nede güzelll olurr.lütfeeennn buluşalım yaaaa.ama çok ağırlaşmadan kendimizi taşıyamayacak hale gelmeden olsun lütfeeenn.. malum benim göbek önden gitmeye başladı da...kaydirigubbakcemile
güzel haberlerle gel kayracımyok ya bugün site sinir etti.ben çıkıyorum.doktora gideceğim kızlar.yakışıklımı bir göreyim...
burko canım o michelin logosunun bir adı var biliyormusun:)benim oglum bayılıyordu ona esimde satınalmacı irtibattalar michelin ile rica etmis onun oyuncagından getirdi eve. ismi BİBENDUM o maskot un. garip dimi ne demek soylemisti o zamanda unuttum. oglum suan onla yatıyor :) bibendumun nerde falan diye konusuyoruz bizde:)))
ay nazan eline saglık valla ben izleyemedim kzaten yarısında eve geldik esim tutturdu balık yemiyorsun gidip yiyelim diye gittik yedik ancak geldik hemen oglumla yattım onu bes dk da uyutayım gelip izlerim dizimi rahatca diye ve uyumus kalmısım yanında dizi flaan hak getire . ee seker uyku da yaparmıs ya ben artık yer içer uyurum zaten acım surekli uyanık olmamın manası yok uyuyayım daha iyi:))))
kız dide daha neler bebek oynuyorsa sorun olabilirmi sence fazla oynadı diye.))))
valla bende merak ediyorum sernicim. ama bu tickerları hazırlayanlar dogrusunu biliyor olsa gerek dikkat ettim ilerde olan arkadaslara 22+1 demi ne geçti biriinn tickeri dikkatimi çekti yani 22 den itibaren mi 6. ayda oluyoruz su an bende 20+4 ile 5. ay içindeyim hala sanırım.
canım bu arada resimlerine bende baktım massalh kızınla çok guzelsiniz.
dedigin hesaplama yı bende yapıyorum ama oyle değli sanırım çunuk bazı aylar 4 hafta değil 4,5 h aftadan olusuyorlar. ve bu mantıkla gidersen 20. hafta =5. ay 24 hafta =6 ay 28. hafta =7 ay 32. hafta=8. ay ve 36. hafta =9 ay mi bitmis oluyor
e kalaan uç dort hafta nolcakk ??
Esrako..sen nasıl bi bebek arabası aldın? kararsız kaldım ben..3 tekerleklimi--4 lümü acaba hangisi daha kullanışlı.? 1-2 yere sordum 3 tekerlekli daha iyi dediler..
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
esrakocum bu işni görür inşallah...
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
esrakocum bu işni görür inşallah...
Esrako..sen nasıl bi bebek arabası aldın? kararsız kaldım ben..3 tekerleklimi--4 lümü acaba hangisi daha kullanışlı.? 1-2 yere sordum 3 tekerlekli daha iyi dediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?