kızlart ben geldım nasılsınız bakım bebişler nasıl ösledim valla buranın muhabbetını 3 sınavım kaldı şükürler olsun kızım bana şans getirdi valla ne okusam aklımda kalıyo en düşük notum 60 oda 1 tane var zaten neyse ya kızlar ben habıre ve otcul hayvanlar gıbı roka tere yeşil soğan yiyip duruyorum abur cuburada fazla düşmeye başladım okadar coksey oldukı anlatıcak vallla doldum taşıyom neyse
okurken ne uzun sıkılırım okumam dersınız dıye kısaltıp parca parca yazayım dedım
mercimekim
ben oglumda kullandıgım marka ve modeli aldım birebir aynı renk farkı var tabi birtek. peg perego p3 classico sportive rengi de rose daha evel eklemistim buraya resmini gormedin sanırım yoktun epeydir. netten bakabilirsin bu sekilde.
ben uç teker kullanmadım hiç bildigim çok rahat ettigimiz modeli almak istedik uç tekerler ile ilgil çok sey okudum yarı yarıya gibi memnu n olanlar ve olmayanlar o yuzden yine bildikten sasmayalım dedik.
sağol canım benim AMİN AMİNderya kızına bittim.allahım bahtını ve ömrünü güzel yazsın inşallah...
kızlart ben geldım nasılsınız bakım bebişler nasıl ösledim valla buranın muhabbetını 3 sınavım kaldı şükürler olsun kızım bana şans getirdi valla ne okusam aklımda kalıyo en düşük notum 60 oda 1 tane var zaten neyse ya kızlar ben habıre ve otcul hayvanlar gıbı roka tere yeşil soğan yiyip duruyorum abur cuburada fazla düşmeye başladım okadar coksey oldukı anlatıcak vallla doldum taşıyom neyse
okurken ne uzun sıkılırım okumam dersınız dıye kısaltıp parca parca yazayım dedım
Herkese selam,
Esrako cvp verecektir ama ben de senin gibi eşe dosta sorduğumda 3 tekerlekliler çok şık ama bebek büyüdükçe ayakları dışarda sallanıyo falan, kullanışsız dediler..Benimki arka 2 teker büyük, ön iki teker küçük..Bide dikkat edersen 3 tekerlekliler çok daha pahalı, yeni trend onlar çünkü..Bakalım Esrako ne diyecek...
deryacım ben keçiören tepebaşında oturuyorum. güçsüzler yurdunun arkasında hemen yada kaymakamlığın karşısında diyim
senin istediğin gibi bende ikili ste istiyorum ve chiccoda vra ben bi sitede çok uygun fiyata buldum herkes kafasına göre bi fiyat vermiş ama ben bi site buldum nerde ne en ucuz bulup listeliyor..dur sana linkini vereyim biz ordan sipariş verces inş. ama daha erken haziranda başlamak istiyoruz nasipse bu tür alışverişlere odayıda ozaman hazırlarız ancak mobilya kokusu çıksın diye hem hazirandan sonra daha agırlaşabilriis diye düşünüyorus...http://http://www.e-belis.com/pinfo.asp?pid=2621 burda sadece resmine bak diye yolaldım en ucuz fiyatı 437 filan anında kapıd.COM DıYE Bı ADRESDEsaol canım...bir de benim baktığım 3 tekerleklilerde şu vardı..tekerlekleri şişiriliyodu..yani yolda lastiğe çivi felan girse fosssssssss kaldık ortada...
ben şu içinde araba koltuğu da olan elde taşınabilen ana kucaklarından da olsun istiyorum..
hah kayracım bence de dogrusu bu iste mantıken bu olmalı. birde dedim ya ticker lardan anlıyorum 22+2 demi ne 6. aya geçiyor onların ayarı duzgundur diye d usunuyorum . ben tickerdan bakıp ayıım soyliyim bundan sonra hesaplamakla ugrasana kadar sen nerden buldun bu bilgiyi bu arada ?
senin istediğin gibi bende ikili ste istiyorum ve chiccoda vra ben bi sitede çok uygun fiyata buldum herkes kafasına göre bi fiyat vermiş ama ben bi site buldum nerde ne en ucuz bulup listeliyor..dur sana linkini vereyim biz ordan sipariş verces inş. ama daha erken haziranda başlamak istiyoruz nasipse bu tür alışverişlere odayıda ozaman hazırlarız ancak mobilya kokusu çıksın diye hem hazirandan sonra daha agırlaşabilriis diye düşünüyorus...http://http://www.e-belis.com/pinfo.asp?pid=2621
saol canım...bir de benim baktığım 3 tekerleklilerde şu vardı..tekerlekleri şişiriliyodu..yani yolda lastiğe çivi felan girse fosssssssss kaldık ortada...
ben şu içinde araba koltuğu da olan elde taşınabilen ana kucaklarından da olsun istiyorum..
canmcm bak ben mjıma düzeltme yaptım mjımı tekrar oku istersen verdiğim sitede sadece resmine bak istedim en ucuzu 440 tl anında kapıda.com die bi sitedebi bakayım bakayım oraya da..alanya da herşey ateş pahası....550 tl ye beğenmiştim bi tane...eşim dalga geçti..'''yuhhh...ben az daha üstüne para koyar murat 124 alırım dedi.''
ben zaten chicco nun bu modelini goggleda arattım akakceden daha ucuz fiyata buldum..eşimin arkadasları akakçeden sürekli alışveriş yapıloar ama tabii bebek ürünleri değil.. dediğim gibi benm bu begndiğim modele 20 farklı fiyat buldum bir çok siteye baktım en uygun bi toptancı buldum topkapıda..440 tl çok uygun geldi bana:)kızlar bu encuzu com akakce com gibi siteler varya hani herseyin en ucuzu hangi sitede bulunur seklinde olan siteler. tamamen onlara guveönmeyin
begendiginiz marka modeli gogle ta taratıp mutlaka kendinizde arastırın.
çunuk benim aldıgım puseti enucuz com vs de baktım hiç boyle bir fiyat yok en ucuzu 701 tl den baslıyordu bense 499 hatta havale ile 449 a alıdm. yani siz direk yine kendinizde arastırın o siterele tam guvenmeyin derim ben.
.
biliyorum orayı nekadar değişti oralar teleferik kule filan .doktora giderken tepebaşından gidiyoruz hep şose tarafını oldum olası sevmedim.
Mercimekim,
Aslında benimkine ana kucağı demek hatalı olur, adı portbebe galiba. Çünkü bir ara Esrako'ya orda yatırabilir miyim bebeği 1-2 ay dedim, eğimlidir o sırtı ağrır olmaz demişti. Ama benimki neredeyse dümdüz. Sonra ana kucaklarına baktım gerçekten eğimliler biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?