2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

maşallah güzelim..hamilelik yaradı desene...allah başarını daim etsin....
sen anlat anlatıcaklarını okuruz biz...

saol kuzum...du bi bakayım seninkine..görmedim hakikaten daha önce...netten bulurum şimdi..

derya kızına bittim.allahım bahtını ve ömrünü güzel yazsın inşallah...
sağol canım benim AMİN AMİN

HOŞ GELDİN bazılarımız balık hafıza olduk ama sana maşallah canım.

saol canım...bir de benim baktığım 3 tekerleklilerde şu vardı..tekerlekleri şişiriliyodu..yani yolda lastiğe çivi felan girse fosssssssss kaldık ortada...
ben şu içinde araba koltuğu da olan elde taşınabilen ana kucaklarından da olsun istiyorum..

deryacım ben keçiören tepebaşında oturuyorum. güçsüzler yurdunun arkasında hemen yada kaymakamlığın karşısında diyim

deryacım ben keçiören tepebaşında oturuyorum. güçsüzler yurdunun arkasında hemen yada kaymakamlığın karşısında diyim

biliyorum orayı nekadar değişti oralar teleferik kule filan .doktora giderken tepebaşından gidiyoruz hep şose tarafını oldum olası sevmedim.

senin istediğin gibi bende ikili ste istiyorum ve chiccoda vra ben bi sitede çok uygun fiyata buldum herkes kafasına göre bi fiyat vermiş ama ben bi site buldum nerde ne en ucuz bulup listeliyor..dur sana linkini vereyim biz ordan sipariş verces inş. ama daha erken haziranda başlamak istiyoruz nasipse bu tür alışverişlere odayıda ozaman hazırlarız ancak mobilya kokusu çıksın diye hem hazirandan sonra daha agırlaşabilriis diye düşünüyorus...http://http://www.e-belis.com/pinfo.asp?pid=2621 burda sadece resmine bak diye yolaldım en ucuz fiyatı 437 filan anında kapıd.COM DıYE Bı ADRESDE

Son düzenleme:

valla kk da gezinirken buldum.biri bir doktorun sitesinden almış.bana görede bu doğru....çünkü diğer türlü 9.ay 36.hafta oluyor.e 4 hafta nerede?

bi bakayım bakayım oraya da..alanya da herşey ateş pahası....550 tl ye beğenmiştim bi tane...eşim dalga geçti..'''yuhhh...ben az daha üstüne para koyar murat 124 alırım dedi.''

Amanın benim arka tekerlekler aynen öyle şişiriliyo valla. Hiç düşünmemiştim çiviyi falan.. Benim ana kucağı hediyesiydi ama araç koltuğu olmuyo malesef. Ona ayrı para bayılmak gerek...

kızlar bu encuzu com akakce com gibi siteler varya hani herseyin en ucuzu hangi sitede bulunur seklinde olan siteler. tamamen onlara guveönmeyin
begendiginiz marka modeli gogle ta taratıp mutlaka kendinizde arastırın.

çunuk benim aldıgım puseti enucuz com vs de baktım hiç boyle bir fiyat yok en ucuzu 701 tl den baslıyordu bense 499 hatta havale ile 449 a alıdm. yani siz direk yine kendinizde arastırın o siterele tam guvenmeyin derim ben.

bu aradamercimekim
lastikleri hava ile sisiriliyorsa daha konforlu ve rahattır diye dusunurouym sarsıntı acısından . ha obur arabalara oturanlar rahatsızmı dersen hayır tabiki:)) ama oyle civi battı yolda kaldınız falan olmaz canım normal arabamı bu jantları yamulcak korkusu ile kenara çek lastik değistir ama tamiratı falan uzun olur o tarz lastikleri tamir ettirmek gerekir uzun is bisiklet tekeri gbi git yama yaptır isin yoksa. ben olsam almazdım uç teker diye degil sisme lastikli oldugu için.

bi bakayım bakayım oraya da..alanya da herşey ateş pahası....550 tl ye beğenmiştim bi tane...eşim dalga geçti..'''yuhhh...ben az daha üstüne para koyar murat 124 alırım dedi.''
canmcm bak ben mjıma düzeltme yaptım mjımı tekrar oku istersen verdiğim sitede sadece resmine bak istedim en ucuzu 440 tl anında kapıda.com die bi sitede

Mercimekim,
Aslında benimkine ana kucağı demek hatalı olur, adı portbebe galiba. Çünkü bir ara Esrako'ya orda yatırabilir miyim bebeği 1-2 ay dedim, eğimlidir o sırtı ağrır olmaz demişti. Ama benimki neredeyse dümdüz. Sonra ana kucaklarına baktım gerçekten eğimliler biraz..

ben zaten chicco nun bu modelini goggleda arattım akakceden daha ucuz fiyata buldum..eşimin arkadasları akakçeden sürekli alışveriş yapıloar ama tabii bebek ürünleri değil.. dediğim gibi benm bu begndiğim modele 20 farklı fiyat buldum bir çok siteye baktım en uygun bi toptancı buldum topkapıda..440 tl çok uygun geldi bana:)

canlarım 3 lüyü kaynanamla kavga ettık baya bı buyuk sayesınde yaptıramadım sakaryaya gıttık köyde mahsur kaldık cok fena kar yağdı arabamız kara gömüldü kaynanamın ablasının oğlu fenalaştı küçük daha 1 e gıdıyo araba falanda kar var dıye gecmıyomus neyse kaynanamın sırtına bağladık cocuğu gıydım çizmelerımı düşük yola ama göz gözü görmüyodu tipiden ve arabaya denk gelmezsek ev yoluna gerı dönemezdık soğuktu cok baya yuruduk allahım anlatamam sankı ölücektik o yolda yuru yuru araba yok yarım saatlık yolu 1 saatde anca yuruduk sancılandım yolda ve bı araba sesı duyulduk kaynanam ıslık caldı sağolsun adam transıt gecmedı buyuk araba zincirde var
Şimdi diceksinizki hamile hamile senın ne işin var kaynanan götürsün ama evdekiler bakkal için sümbüllü diye bı köye gittiler bırınede ugrıceklardı amakı zıncırler kopmıus ve arabayı cok zorlamıslarkı arabanın karbiratop borusuda patlayınca onlarda orada mahsur kaldılar ehlıyet ruhsat hepsı evdeydı onlarıda yanımıza aldık düştük yola evde tek kalamazdım koca köyde 2 hane var ve carsıya 45 dk normal yolda anca varılıyo yanı kar varkenkı halını düşünün ama sonunda carsıya vardık cocugu hemen istanbula gönderdık bağdat cad. bı has. kendımı carsıdakı eve gırdığımde sobaya yapışmış buldum buz tutmuştum resmen VE BU HELıKOPTER DÜŞTÜYA O MUHABıRı OJADAR IYI ANLIYORUMKI DONMAK ÜZERESIN VE BI SES GELICEK UMUDUYLA KENDINI AVUTMAK COK KÖTÜ

biliyorum orayı nekadar değişti oralar teleferik kule filan .doktora giderken tepebaşından gidiyoruz hep şose tarafını oldum olası sevmedim.

şose sanatoryum hacıkadın falan oraları bende hiç sevmiyorum ama tepebaşı gazino oaralar çok güzel ben seviyorum keçiöreni. helede senin de dediğin gibi teleferik. şelele. kule falan daha da güzelleşti oralar.

memnunus hayatımızdan bakalımsırnaşık şey

canım port bebe dersen olay değisir port bebeler dumduz yani yatırılır onun içinde. ama yaz gunu ustu falan kapılı fenalık gelirmi çocgua bilmem ustusokuluyormu yada tentesi falan hani. ama ana kucagı ile ikisi çok farklı portbebede yatar tekrar soyliyimde yanlıs anlasma olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…