2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

teşekkür ettim seninde gözün aydın böyle güzel haberler gelince insan mutlu oluyo umarım bundan sonra hep böyle gider..
bana dr dediği tetenozun her bireyin yaptırması gerektiği ama bunu hamilelikle ilgisi yok dedi hem ağrı ve ateş yapabiliyo gerek yok dedi istiyosan doğumdan sonra yaptırabilirsin dedi o yüzden bende yaptırmayacagım ilerde şimdi kendimi sıkıntıya sokmayacagım canım hamilelikte yapılmalı diye bir mecburiyet yok dedi..
sağol evet inşallah hepte böyle devam eder diyorum..

günaydın kıslar....
ben deldiiimmm....iyi oldum artık..............yakın geçmişi okumaya başlıyim...
hoşgeldinn çok sevindik ...:teytey:
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim bol bol dinlen portakal suları limonlu ıhlamur falan iyi gelecektir bebişinde hayırlı olsun hep erkeeğbenzetiliyosa erkektir canım sağlıkla gelsin bebişin..
sağol hepimizinki böyle sorunsuz ve güzell geçsin ...
yok ya bugün site sinir etti.ben çıkıyorum.doktora gideceğim kızlar.yakışıklımı bir göreyim...
hadi güzel haberlerde sen patlat canımm..

geçmiş olsun aman büyük bir sorun yaşamadan atlatmışınız sonuçta sana ve bebişine bişey olmaması güzell..

Evet Esrakocum ben de çok sonra anladım aralarında fark olduğunu. Çünkü bize anakucağı hediyeli demişti satıcı kadın dolayısıyla aklımda öyle kaldı..Çook sonra anladım portbebe olduğunu. Sonra senin söylemek istediğin şey yerli yerine oturdu. Ben sana yanlış bilgi vermiş oldum tabi:)
Evet üstü tentesi sökülüyo. Benim yatak odamda beşik için yer kalmadığı ve yazları çok serin olduğu için öyle bir fikir oluşmuştu. Geçici olarak bir süre arabasıyla alsak yanımıza portbebede yatırsak mı acep diye..Sonra ıkeadan beşik almaya karar verdik. Başka bir odaya koyucam tabi..Ben de ona yakın yatmam gerekir, uykum hafif değildir. gece 2 saatte bir ağlayacak duymam falan aman neme lazım..

Slm kızlar
bayadır yazmadım farkındayım.kusura bakamyın
veeeeeee benım de oĞluŞum olacak daha dÜn ÖĞrendım herhalde en son ÖĞrenen de ben oldum...

bizm arabamız travel sistem den ikili yani çok hoşuma gitmişti ozaman almıştım ben mennun kaldım kızlar resmini buldumda ekleyemiyorum.baya rahattı kızışım

sabah oğlumu görcem inşallah ya..kalbim güm güm...güzel bi yüz pozu verse bari...kime benziyo çok merak ediyorum...
kayınvalidem 17+1 lik fotosunda bana benzetti..nası benzetebildiyse artık...

kızlar yatak konusunda bana yardımcı olurmusunuz eşim geçen gezerken park yatak gördü onu alalım diyor.nekadar kullanışlı ve sağlıklıdırki bi bilginiz varmı

ben diyim canım HAMİLE HAMİLE SENİN NE İŞİN VAR ORALARDA HAYRETSİNklava:

Esracım nedir bu port bebe durumu anlamadım ana kucağı üstü açık düz bişey değilmi port bebede üstü kapalı kumaşımsı bişey olmalı ayrıca ikili setlerden alırsak araba koltuğu bebek arabasının üzerine konduğunda kullanılabiliyormu benim kafamı sizmi karıştırdınız yoksa zaten karışıkmıydı anlamadımmmmmCADIARZU

hiç oyle benim uykum agırdır falan deme canım oyle birduyup oyle bir kalkıyorki insan. benim uykum deli agırıdr. dusun yani 16 agustos depreminde 16. katta oturuyorduk ve duymadık uykuda idik :))) inanamıyor duyan yani ama tatilden donmustuk çok yorgunduk falan filan ama duymadık iste sonuçta: ) ama bebek gık dedimi oyle bir duyuyorsunki o donemlerde. amasonra yine o duyarlılık gidiyor bebek buyuyunce yine duymaz oluyorsun herseyi:)

Slm kızlar
bayadır yazmadım farkındayım.kusura bakamyın
veeeeeee benİm de oĞluŞum olacak daha dÜn ÖĞrendİm herhalde en son ÖĞrenen de ben oldum...

hadi gozun aydınnn canım
daha ogrenmeyenler var nora var dide var net olarak ogrenemeyen. baskada atlatıdıklarım vardır ama doldu gibi cinsiyet tablomuzz

mercimekim insallah guzel bir poz atar sizinki:)))
ya bende sabah onu dusundum acaba bizim bebis kime benziycek?? buaralar esime cok buyuk bir sevgiyle bakiyorum, sanirim hormonlarin etkisi, belki ona benzer,ama ona benzemesi kayinvalideme benzemesi demek, cunku esim anasinin kopyasi, o yuzden istemem, keske anneme benzese masmavi boncuk gozleri olsa...

ay canımmm...inşallah güzelim allah gönlüne göre verir...ben de eşime benzesin istiyorum çok tatlı geliyo bana yüzü...

hadi gozun aydınnn canım
daha ogrenmeyenler var nora var dide var net olarak ogrenemeyen. baskada atlatıdıklarım vardır ama doldu gibi cinsiyet tablomuzz

ay allahim gun sayiyorum artik, saliya cok az kaldi...insallah gosterir minigim..gerci sagligi yerinde olsunda detaylida, cinsiyeti sonra...belki 12. haftada bakan doktor amcamis hakli cikar, ama emin degildi oda erkek demisti tee o zaman...

bebekler gık deyince uyancaz..süper bişiy gibi geliyo, onun için herşeye değer..ama ben başıma gelecek travmaların da farkındayım..saolsun arkadaşlarım beni bir güzel uyardılar...hepimiz biliyoruz hayatımız asla eskisi gibi olmayacak...lohusalık depresyonuyla başlayan bir sürü gerilim...ama ben hepsine kendimi hazır hissediyorum nedense...ya siz???

Norra inşallah kızın olur öyleyse..biliyosun bebekler anne babadan çok hala dayı teyze anneanne babaanneye benziyolar..gözleri mavi olur ne güzel..bizde renkli göz yok pek zaten erkek olcak, sevmem hiç renkli gözlü erkek...

Bu arada comely korku filmi gibi yaa yaşadıkların..

YAA KIZLAR SıZE BıŞı SORUCAM DÜN DUDAĞIMDA UÇUK ÇIKTI. ATAEŞıM FALAN YOK HASTA DA DEĞıLıM NEDEN ÇIKTI BıLMıYORUM. BıŞEY OLURMU ACABA ? BıLGıNıZ VARMI?senağlama

YAA KIZLAR SİZE BİŞİ SORUCAM DÜN DUDAĞIMDA UÇUK ÇIKTI. ATAEŞİM FALAN YOK HASTA DA DEĞİLİM NEDEN ÇIKTI BİLMİYORUM. BİŞEY OLURMU ACABA ? BİLGİNİZ VARMI?senağlama
canım bende de çok çıktı bi ara her hafta çıktı diyebilirim ama ben o zamn sormuştum bişey olmuyo hem bebeğimiz uçuk virüsünü tanımış olur savunma sistemi kendini hazırlar izlemişsindir belki baya oluyo bir haber çıkmıştı bir kadının doğum zamanı uçuk çıkmış ve yeni doğmuş bebeğini öpmüş bebek virüs kapmış bünye çok zayıf bağışıklık yok bebeğini kaybetmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…