2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kocamla kavga ediyoruz hep bilgisayarda oturuyorum diye etmediğini bırakmıyor.sabah yok işte.
kızlar bende kaçar.bebişlerinizle tatlı uykular.öptüm sizleri ve bebişleri...

tabi canım, ben severim minyonluğu. ama benim kadar da olmasın. yani 1.65 iyidir bence kız için. yeter... hidayet türkoğlunun bebeği 48 cm doğmuş. demek ki doğuma kadarki gelişme çok da belirleyici olmuyor.

EVRİŞ, HELİN, ben kaç tane vitamin alıyorum biliyor musunuz? tam 4 tane. folbiol, ferrum, apikobal, osteocare ... ayrıca bunlara ilave olarak coraspin ve iğne... ben ecza dolabı gibi dolaşıyorum. herşey bebeklerimiz için... tabi ki kilo alacağız, aldığımız gibi de vereceğiz. aman onların bişeyi eksik kalmasın da...

kızlar huuuuuuuuuuuuu

kayra paylaştığın iyi oldu canım bilmemiz daha iyi ilk hamilelikte tehlike işaretlerini bilmek iyidir.için rahat olsun

valla canım üzüldüm ya esracımı tedirgin ettim.ben malum diken üzerindeyimde...bilin istedim...ben ilkinde anlamamıştım çünkü.kusura bakmayın...

doğumdan sonraki büyümeler daha etkili oluyor.ben yeğenlerimden biliyorum.2.750 gr doğdu boyuda minnacıktı.iki üç ay sonra gördüğümde şok oldum.tombiş bi bebk vardı karşımda.şimdi 9 aylık ama boyu ve kilosu 1 yaşından büyük gösteriyor maşallh.hatta kızkardeşim nazar değecek diye bazen ayını büyük söylüyor soranlara

kızlar şimdi 20. haftadaki bir fotomla 23.haftamdaki (yeni çektiğim) fotomu kıyas için birlikte sunuyorum. gerçekten bu haftalarda müthiş bir belirme oluyor göbekte.
tahmin edebileceğiniz gibi ilki 20. hafta ikincisi 23.hafta.

hadi minnoslar bende yatayim, yarin yine erken kalkicam( yatcaz kalkcaz, kocis gelcekkkkk...
hepinizi optum gobusunden...valla iyi geldi konusmak...

ooooo ben foto çekeyim de pc ye aktarayım da imageshack e yükleyim de diyene kadar sizler yatmışsınız bile. iyi bari ben de yatayım.
iyi geceler. renkli rüyalar

aftabru
kıskanılacak hamilelerdensin canım.göbüşün belirgin evet ama hala çok zrif gözüküyorsun.benim kocaman bi göbeğim oldu.gerçi hep göbek kısmından alıyorsun diyor arkadaşlarım ama doğum sonrası kocaman bi göbek kalacak sanki.

iyi geceler kızlar bende yatayım sabah kula kalkamıyacağım yoksa zaten gece 4 kez wc ye kalktım her kalktığımda da susamış oluyorum ve su içiyorum.bi saat sonra wc ye kalk.sonrada okul için uyan

teşekkürler canım, ama dikkat edersen eskiden foto çekerken üstüme hırka filan giymezdim. kapatacak bi fazlalık yoktu. yiğidin malı meydandaydı. şimdi ise uzun hırka giyiyorum tayt giyince. basenim ikiye bölünmüş gibi görünüyor çamaşır izinden valla... yok güzelim yok ben kiloyu kamufle edip sadece göbeğimi göstermek istedim de ondan. 11 nisanda arkadaşlar görecekler... :1shok:

gunaydın kızlarrr
ben iim cok sukur bugun temizlikci kız gelecekmis aradı yarım saate gelirim dedi ins gelir
1 haftadır ekiliom ne zor sey baskasına muhtac olmak ya yoksam simdiye kadar tertemiz yapardım heryeri kimseye müdana etmezdim ama bebişm icin deger

baskada yaramazlık yok geceleri bazen uykumdan uyandırır oldu sıpa bebisim bazende kasıklarımda baskı hissediorum bi arkadasım dediki genlesirken ayakları denk geliodur ondan.

buarada burda yeni bir turk klinigi acılmıs tum drlar turkmus cok sevindim hemde fiyat daha uygun onumuzdeki hafta oraya gidicem bakalım

bugun bidaha giremem hepinize hayırlı cumalar olsun guzel bebişlerimizi ve annelerini (vede babalarını)Allahım korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…