ne yazmıstın acaba telkirma:) merak ederim de ben
defnedamlacım,
port bebe dumduz yatak gibiminik birsey pusetin ustunede takılan cesitleri var. eskiden beri kullanılan kumastan olanhatta otobuste minibuste insanların elinde pek çokkere eminim gormussundur tarz olarak anla diye diyorum onlarad port bebe deniyor onlar kumas olanları bu bebekarabası malzemesi tarzında olanlarda iste takılıyor arabanın ustune dumduz birsey . ana kucagı ise oturur pozisyonda gibi olan koltuk gibi seye deniyor.
slm kızlar ben geldiiim..bugün dayanamadım başka bi doktora daha gitti.bebişimi bi güzel incelediler..radyologta doktorda ayrı ayrı baktı..bütün organlarını gördüük..sıvı azlığına en önemli neden böbrek problemleri oluyomuş böbreklerini daha evvelki doktorlarda görmüştü bugünde gördük..mesanesinde idrar vardı buda böbreklerinin fonksiyon gördüğünü gösteriyo..gelişimi tam haftasına uygun çıktı hatta fl uzunluğu yani bacak boyu bi hafta ileri çıktı..dopplerle bebeğin bütün kan akımlarına bakıldı onlardada bi pronlem çımadı..sıvı azlığı görüldü yine ama bebekte bi patoloji saptanmadığı için tek yapılcak şey yakın takip dedi doktor..umarım pazartesi günkü profta aynı şeyleri söyler..içim çok rahatladıı..
keops, "internetim bozuk olduğu için 1 hafta kadar girememem" diye mesaj atmıştı bana 1 hafta önce. 1 - 2 gün içinde gelir sanırım..
gittim.çok şükür iyi görünüyor.ama poz vermiyor.ne zaman yakalasa eliyle hp yüzünü saklıyor.bana yine el salladı.güldü.boyunu ölçümlerini aldı.geçen hfta kilosuna takmıştım.bu hafta iyiydi çok şükür ama hala boyu çok uzun dedi.
eliyle karnıma bastırdı ve korktu kasılma var sandı.kendini rahat bırak dedi tekrar baktı meğer ben kasıyormuşum.çok korktum.vitamin ve demir yine vermedi.8 kilo almışım.doğuma omuz atarak sokarız seni kapıdan geçemeyeceksin dedi bende sorun değil dedim.magnezyuma devam edeceğim..bu kadar iyiydik yani çok şükür...
Ya ben galiba kova burcu olduğumdan mıdır nedir herşeyi tüm gerçekliğiyle görüyorum hep. Kurduğum hayaller bile hiçbir zaman erişilemez şeyler olamıyor. Çok sevimli değil bu durum tabi..Yani bebekten sonra neler yaşayacağımı tahmin ederek onu bekliyorum. Yakınımda yakın bi doğum olmadı ama bugüne kadar bana anlatılanların katkısı olmuştur diye düşünüyorum..
Hatta şimdi bana çok kızılacak biliyorum ama ilk ay bende düşük tehlikesi olduğu söylendiğinde, zaten doğa kromozomu bozuk bebekleri böyle ayıklıyor diyerek hayırlısı bu olacaksa düşsün diyecek kadar da katı oluyorum zaman zaman...Bunları yazmıştım Esrako.
çok teşekkür ederim petrikim. seni seviyorum. a.s.
gittim.çok şükür iyi görünüyor.ama poz vermiyor.ne zaman yakalasa eliyle hp yüzünü saklıyor.bana yine el salladı.güldü.boyunu ölçümlerini aldı.geçen hfta kilosuna takmıştım.bu hafta iyiydi çok şükür ama hala boyu çok uzun dedi.
eliyle karnıma bastırdı ve korktu kasılma var sandı.kendini rahat bırak dedi tekrar baktı meğer ben kasıyormuşum.çok korktum.vitamin ve demir yine vermedi.8 kilo almışım.doğuma omuz atarak sokarız seni kapıdan geçemeyeceksin dedi bende sorun değil dedim.magnezyuma devam edeceğim..bu kadar iyiydik yani çok şükür...
Allah sabır versin, kolay gelsin :)selam kızlar çıldırmak üzereyim doktorum nerde mahfolum ya kaç gündür hasta bakmaktan kadın resmen kefeni yırrtı sayemde sonra çene bir açıldıki sormayın devamlı muhabbet istiyor bunaldım yatıp dinlenmek istiyorum ama nerdeeeeee bir bakayım dedim namaz kılarken o geldi hemen bilgisayarın başınamı geldin dedi yahu ne yapayım ben şimdi yok dedim mesajlarıma bakıyorum iki kelime yazayımda çıkıcam kızlar ay çok özledim sizleri herkese selamlar öpüldünüz
petrikcim
benim is durumum hiç ama hiç sbelli dğil uzun yıllardır burda calısıyrum sayet çıkısımı verirler haklarımıda verirlerse ayrılmak istiyorum simdiki fikrim bebekten sonra kendimi isyerine zor atarsamda sasırmam buyuk konusmak istemiyorumyani:)) hiç ebelli olmazbenim isim net birsey beyan etmeyip sonraki hislerimebakmayı dusunuorum ama bakıcılara falan bebegimi emanet etmeyeniyetim pek yok,
haftada 400 alsam iyi ben son 2-3 haftadir hafatda 1 alir oldum:))ve artik hamile donu giyiyorum, bole karnimi kaplayan, cok rahat tavsiye ederim...yani kayra gibi benide kapidan omuz atarak geciricekler...
BALIK YEME KONUSU
geçen aksam esimin yine israrları uzerine balıkçıya gittik. somon izgara yi denemeye karar vermistim ama baktım menu de somon guvec var. allah dedim bu daha guzel . siparis geldi çok guzeldi ilk kez somon yedim falan flan. balık kultur olmayan biriyimdir somon burda yetisirmi nerden nası gelir pek birbilgim yoktur yuzumu kızartarak sordum balıkcı adama. dedim somon yerli midir nedir anlat :)) somon tr uretilmiyormus burda olanlara deniz anası deniyormus:) yanılısmı anladım bilmiorum deniz anası ile somon aynı irktanmıymıs.)) somon norvecten dondurulmus olarak gelioyrmus. birkaç gun içinde çozulup tuketilmesi gerekiyormus. ee dedim içimden o zaman besleyiciligi nerde bunun omegası falankalıyormu. adam bilemez tabi sormadım ona. yani taze yerli balık yemektense yinede somonmu yemek gerekli bilmiyorum. sahsen oyle ise çok sevincem somon guvec harika idi somonda zerre kılcık yoktu kusbası kesmisler tavuk sote yer gibiydi çok rahattı ve balık balık kokmuyordu tabi kasarlı tereyagli falan olunca. tabi benimki az yagılıyapıldıama yinede guzeldi. iste boyel balık bilgisi olanlardan yanıt pls :)
yok canım kova burcu olmanla ilgisi yok ben yengecim aynı senin gibi düşünüyorum..mantıkcıl yaklaşıyorum herşeye..mesela ilk üç ay bende aynı şeyi düşündüm..hatta hamile kalmadan iki ay evvel kimyasal gebelik yaşadım öğrenince üzülmedim bile çünkü normal olsa böyle olazdı diyee...allah herşeyin hayırlısını versin...
BALIK YEME KONUSU
geçen aksam esimin yine israrları uzerine balıkçıya gittik. somon izgara yi denemeye karar vermistim ama baktım menu de somon guvec var. allah dedim bu daha guzel . siparis geldi çok guzeldi ilk kez somon yedim falan flan. balık kultur olmayan biriyimdir somon burda yetisirmi nerden nası gelir pek birbilgim yoktur yuzumu kızartarak sordum balıkcı adama. dedim somon yerli midir nedir anlat :)) somon tr uretilmiyormus burda olanlara deniz anası deniyormus:) yanılısmı anladım bilmiorum deniz anası ile somon aynı irktanmıymıs.)) somon norvecten dondurulmus olarak gelioyrmus. birkaç gun içinde çozulup tuketilmesi gerekiyormus. ee dedim içimden o zaman besleyiciligi nerde bunun omegası falankalıyormu. adam bilemez tabi sormadım ona. yani taze yerli balık yemektense yinede somonmu yemek gerekli bilmiyorum. sahsen oyle ise çok sevincem somon guvec harika idi somonda zerre kılcık yoktu kusbası kesmisler tavuk sote yer gibiydi çok rahattı ve balık balık kokmuyordu tabi kasarlı tereyagli falan olunca. tabi benimki az yagılıyapıldıama yinede guzeldi. iste boyel balık bilgisi olanlardan yanıt pls :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?