çok heyecanlanıyorum yaa..bayılırım kız bebişleredide ya çok güldüm ben bunasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bu arada diğer topiğe yazdım buraya yazıyım
senin göbiş kıza benziyo bide kızlar hiç bacaklarını açmıyo erkekler açıyo benimde öyleydi hiç açmadı senin de kızın olacak bence
esracım diyorum değişik bir durum mu var sıkıntısı mı var diye..mesela dün gece yarılarına kadar tepindi..resmen tekme atıp durdu..o yüzden..sen tecrübelisin ne de olsa biliyorsun..ama ben gerçekten biraz tırstım..niye bu kadar hareketlendi diye..burko canım o michelin logosunun bir adı var biliyormusun:)benim oglum bayılıyordu ona esimde satınalmacı irtibattalar michelin ile rica etmis onun oyuncagından getirdi eve. ismi BİBENDUM o maskot un. garip dimi ne demek soylemisti o zamanda unuttum. oglum suan onla yatıyor :) bibendumun nerde falan diye konusuyoruz bizde:)))
ay nazan eline saglık valla ben izleyemedim kzaten yarısında eve geldik esim tutturdu balık yemiyorsun gidip yiyelim diye gittik yedik ancak geldik hemen oglumla yattım onu bes dk da uyutayım gelip izlerim dizimi rahatca diye ve uyumus kalmısım yanında dizi flaan hak getire . ee seker uyku da yaparmıs ya ben artık yer içer uyurum zaten acım surekli uyanık olmamın manası yok uyuyayım daha iyi:))))
kız dide daha neler bebek oynuyorsa sorun olabilirmi sence fazla oynadı diye.))))
valla bende merak ediyorum sernicim. ama bu tickerları hazırlayanlar dogrusunu biliyor olsa gerek dikkat ettim ilerde olan arkadaslara 22+1 demi ne geçti biriinn tickeri dikkatimi çekti yani 22 den itibaren mi 6. ayda oluyoruz su an bende 20+4 ile 5. ay içindeyim hala sanırım.
canım bu arada resimlerine bende baktım massalh kızınla çok guzelsiniz.
dedigin hesaplama yı bende yapıyorum ama oyle değli sanırım çunuk bazı aylar 4 hafta değil 4,5 h aftadan olusuyorlar. ve bu mantıkla gidersen 20. hafta =5. ay 24 hafta =6 ay 28. hafta =7 ay 32. hafta=8. ay ve 36. hafta =9 ay mi bitmis oluyor
e kalaan uç dort hafta nolcakk ??
ben aldım canım park yatak..chiccodan aldık.kullanan arkadaşlarım çok memnun park yataktan.pierre cardinin de iyi olduğunu söyleyenler var.ben çok beğenerek aldım .kurdurmadım taşınacağız diye ama netten fotosunu ekleyeyim..içindeki yatağı çıkarılıp oyun minderi oluyor.arakat özelliği var..alt değiştirme aparatı var.katlanıp çanta oluyor.bizim için uygundu.renk seçenekleri biraz sınırlıydı ben kırmızılı istiyordum.öyle aldım.kızlar yatak konusunda bana yardımcı olurmusunuz eşim geçen gezerken park yatak gördü onu alalım diyor.nekadar kullanışlı ve sağlıklıdırki bi bilginiz varmı
evet yaaa ddaha ben varım..kesin öğrenene kadar yiyicem beyniniziDKLTN oğlun olacakmış, gözünaydın. en sona sen kalmamıştın. daha NORA var. DİDE ninki de kesin değil. bence kesin kızı olacak ama o henüz emin değil.
yee beni evriş ye vallla..yerim yerin diyorsun bir numaranı göremedik daha..fitili kullandın mı? nasıl oldun?Çok iyiydi ya Esramm kenara cekıp lastık degıstırme işi :))) hayal ettım de bir an kaydirigubbakcemile3
E yuh be kızımm be... ne işin var anam senin oralarda.. su cocugu bı sagsalım dogursan Comely.. ne kızıyorum sana bır bılsen.
Hayırlı ugurlu olsun oglusun..
Vallahi, doktoruna gorun, ona haber ver.. ucuk oyle onemsenmeyecek bır sey değil.. etrafımdakı hamılelerden bılıyorum.
İnsallahh Norramm.. inşallah.
Yerimm ben seni yaaa...kaydirigubbakcemile3 lezzooo haaa kaydirigubbakcemile3
Çok çok gecmıs olsun... Allahım bır daha yaşatmasın.. Allaha emanet olsun evladın.
Hadi gözün aydın arkadasım.. ıyıye gıdecek hersey,suyunu eksık etme.
Yannıs sana cok kızarımm Gizze.. sen evladına ve de onun varlıgına ınanmazsan o sana nası tutunsun soyler mısın?? Bu düşünce cok ama cok yanlıs bır dusunce.. ınsanı ayakta tutan, hayatta tutan inançtır.. yapma boyle.
aynen nazancığım..tekmeyle dönme hissediliyor değil mi? tekme çok ilginç oluyor.bu gece bol bol tekme yedim..eşim elini koyunca duruyor ama..o daha hissedemedi yazık.evet NORRAA ben de yalnızım. ama yarın gece gelecek. ben de yalnızlığın keyfini çıkarıyorum. zaten kızım bana yalnızlığımı unutturyor. ansıl tekmeliyor teyzesi bi bilsen...
çok sevindim kayra..her şey daha da güzel olur umarım..hepimiz için tabiikızlar bu arada bebeğimin eşi aşağıdaydı yukarı çıkmış.bebeğimde normal pozisyonu almış yani başı hep kasığımdaydı ve ağrı yapıyordu.zaten ağrılarım azalmıştı anlamıştım ama doktorumda teyit edince rahatladım...
somon büyük balık sınıfına girmiyor mu? ben öyle biliyorum..tek canımın istediği balık somon ama bu yüzden yiyemiyorum..hiç balık yemiyorum..çok tiksindim ilk aylarda..ceviz yiyorum,ıspanak yiyiorum umarım karşılar.BALIK YEME KONUSU
geçen aksam esimin yine israrları uzerine balıkçıya gittik. somon izgara yi denemeye karar vermistim ama baktım menu de somon guvec var. allah dedim bu daha guzel . siparis geldi çok guzeldi ilk kez somon yedim falan flan. balık kultur olmayan biriyimdir somon burda yetisirmi nerden nası gelir pek birbilgim yoktur yuzumu kızartarak sordum balıkcı adama. dedim somon yerli midir nedir anlat :)) somon tr uretilmiyormus burda olanlara deniz anası deniyormus:) yanılısmı anladım bilmiorum deniz anası ile somon aynı irktanmıymıs.)) somon norvecten dondurulmus olarak gelioyrmus. birkaç gun içinde çozulup tuketilmesi gerekiyormus. ee dedim içimden o zaman besleyiciligi nerde bunun omegası falankalıyormu. adam bilemez tabi sormadım ona. yani taze yerli balık yemektense yinede somonmu yemek gerekli bilmiyorum. sahsen oyle ise çok sevincem somon guvec harika idi somonda zerre kılcık yoktu kusbası kesmisler tavuk sote yer gibiydi çok rahattı ve balık balık kokmuyordu tabi kasarlı tereyagli falan olunca. tabi benimki az yagılıyapıldıama yinede guzeldi. iste boyel balık bilgisi olanlardan yanıt pls :)
Allah korusunKızlar dün bişey anlatıldı bana sinir oldum... Bir arkadaş, ilk çocuğuna 34 hafta hamile iken doktor amniyo sıvın kireçlenmiş, bebeği sezeryanla almamız gerekiyor demiş ve almışlar. Ve doktor sezeryandan sonra tatile gitmiş hemen. (Belli ki tatil planını bölüyormuş bu bebek) Çocuğu sağlıklı gerçi bişey olmamış. Arkadaş, ikinci çocuğuna hamileyken başka bir doktora bu durumu anlatmış, yeniden bu bebekte başıma gelir mi diye sormuş. Dr şaşkınlık içinde ilk kez duyuyorum sıvının kireçlenmesi mi olurmuş demiş..Yaa!!!
Bunu neden mi anlattım. Olur ya başımıza böyle birşey gelirse, bikaç doktordan bilgi alıp emin olana kadar bi adım atmayalım...Aklımızda olsun...