2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

çok heyecanlanıyorum yaa..bayılırım kız bebişlere
esracım diyorum değişik bir durum mu var sıkıntısı mı var diye..mesela dün gece yarılarına kadar tepindi..resmen tekme atıp durdu..o yüzden..sen tecrübelisin ne de olsa biliyorsun..ama ben gerçekten biraz tırstım..niye bu kadar hareketlendi diye..

kızlar yatak konusunda bana yardımcı olurmusunuz eşim geçen gezerken park yatak gördü onu alalım diyor.nekadar kullanışlı ve sağlıklıdırki bi bilginiz varmı
ben aldım canım park yatak..chiccodan aldık.kullanan arkadaşlarım çok memnun park yataktan.pierre cardinin de iyi olduğunu söyleyenler var.ben çok beğenerek aldım .kurdurmadım taşınacağız diye ama netten fotosunu ekleyeyim..içindeki yatağı çıkarılıp oyun minderi oluyor.arakat özelliği var..alt değiştirme aparatı var.katlanıp çanta oluyor.bizim için uygundu.renk seçenekleri biraz sınırlıydı ben kırmızılı istiyordum.öyle aldım.
DKLTN oğlun olacakmış, gözünaydın. en sona sen kalmamıştın. daha NORA var. DİDE ninki de kesin değil. bence kesin kızı olacak ama o henüz emin değil.
evet yaaa ddaha ben varım..kesin öğrenene kadar yiyicem beyninizi
yee beni evriş ye vallla..yerim yerin diyorsun bir numaranı göremedik daha..fitili kullandın mı? nasıl oldun?
evet NORRAA ben de yalnızım. ama yarın gece gelecek. ben de yalnızlığın keyfini çıkarıyorum. zaten kızım bana yalnızlığımı unutturyor. ansıl tekmeliyor teyzesi bi bilsen...
aynen nazancığım..tekmeyle dönme hissediliyor değil mi? tekme çok ilginç oluyor.bu gece bol bol tekme yedim..eşim elini koyunca duruyor ama..o daha hissedemedi yazık.
çok sevindim kayra..her şey daha da güzel olur umarım..hepimiz için tabii
somon büyük balık sınıfına girmiyor mu? ben öyle biliyorum..tek canımın istediği balık somon ama bu yüzden yiyemiyorum..hiç balık yemiyorum..çok tiksindim ilk aylarda..ceviz yiyorum,ıspanak yiyiorum umarım karşılar.
Allah korusun

Petrikim.. bende bunun aslanlısını begendım oglusuma.. bende gezınıcem, kafama gore bulamasssamm onu alıcam.. aslan fıgurunu cok ıstıyordum.. orada bulunca resmen bıttımm.. fıyatıda cok uygun geldı.

petrik çok güzeller..ben ikerde genç odası olark da kullanılabilecek bir dolap ve şifonyer aldım..bebek odası gibi olsun istemedim..değişik aksesuarla o havayı vereceğim.

Kullandım Didomm... simdilik bir sorun gorunmuyor.. ama az az o su gelıyor yine.. biz varsa da problem ıcerıyı temıslemıs olduk.. bı ara yerim ben seni, sös:))))

Evet canım gittim bizimde her şeyimiz normaldi Allaha şükür. 8 dk boyunca filan konuşmadı Vural Bey korktum hatta kötü bi şeymi var dedim yok ayrıntılıya bakıyorum o yüzden konsantrem bozulmasın diye konuşmuyorum dedi. Ben 2 hafta önce telefon açıp sekretere 22. haftalarda yapılan ayrıntılı ultrason varmı diye sorduğumda sekreter bana öyle bi şey bilmiyorum her zamanki gibi muayene oluyo işte gibilerinden bi şeyler söylemişti. Ordaki bayanın olanlardan haberi yok demekki hatta Vural beyede söyledim ben telefonda sordum ama burda yok demişti sekreter diye. Profosörlerin yarım saattten fazla sürede yaptığını biz 15 dk ya sığdırıyoruz zaman yok dedi ah dedim zaman olsada 1 saat izlesek. Olmazzz yarım saatten fazla o ışınlara mağruz kalmak bebek için iyi değil gibi bi cümle kurdu. Bebişim 400 gr ın üstünde ama net hatırlayamıyorum, boyunu sormayı unuttum oda söylemedi. Bize güsel bi poz verdi oğlum babası bana benzetti , kendine benzemediği için üzüldü :)Bir ay sonra tekrar görüşelim dedi ama şeker yüklemesinden bahsetmedi bana 22. haftamızdayız. Ben perşembeleri izinliyim Mayısın 7 sine almayı düşünüyorum randevuyu umarım geç olmaz 27+5 olucaz o zaman sata göre

Rüzgarın ve senin iyi olmanıza çok sevindim. İnşallah izin koparabilirsin valla izin günlerinden sonra kalkıp işe benim hiç gidesim gelmiyor hele bugün sabah çok zor kalktım ben doğumdan sonra çalışmayı istiyorum ama sanki bi gel git yaşıycam gibi çalışıp çalışmamak konusunda hayırlısı bakalım.

Hayırlı cumalar canım, maşallah kuzuna kocaman olmuş

Petrikim.. bende bunun aslanlısını begendım oglusuma.. bende gezınıcem, kafama gore bulamasssamm onu alıcam.. aslan fıgurunu cok ıstıyordum.. orada bulunca resmen bıttımm.. fıyatıda cok uygun geldı.

bende bu ikisini çok beğendim eşimde zurafalı olan olsun dedi ilerde kızımız olursa o da kullanır, bunu 3-4 yıl kullanabilirmiyim acaba ? evimiz 85 m2 küçük 3 yıl sonra kredimiz bitiyor satıp daha geniş bir ev almayı planlıyoruz kısmet olursa, bu eve başka mobilya almak istemiyorum ne kdar kullanabilirim acaba yeni evimize geçince oğluma başka alırız bunuda 2. çocuk için saklarız (kayınvalidemin evinde boşyer çok)
Esrako sen kaç yıl kullandın ?

petrik çok güzeller..ben ikerde genç odası olark da kullanılabilecek bir dolap ve şifonyer aldım..bebek odası gibi olsun istemedim..değişik aksesuarla o havayı vereceğim.

benim bebek odasına çok hevesim var bebek için değilde kendim için alıyorum kaydirigubbakcemile3 bende uzun vadeli bi mobilya almak istiyorum ama odamız küçük malesef, büyüyen yatalar varya onlar çok kullanışlı

selamlar hepinize
telkirma sana bişey soracagım benim arkadaş merak ediyorda hamileliğin boyunca sende sivilce çıktı mı daha önce çıkarmıydı

petrik ben cilek mobilya tarzını çok sevmiyorum ama bu mavili olan çok guzelmis.

buyuen yatak almayı aslında ben istemiyorum ilerde bazalı yatak almayı tercih ettigim için çunuk karyola tarzı yataklar ıoldum olası begenmemisimdir yani yanlarında tahtalar bacagına batabiliyor otururken. o yuzden buyuen yatak istemiyorum amaaa alt degistirme yeri olması sart o benim çokk isim gormustu ben hiç koltuk ustunde falan alt değistirmedim. o alt deistirme yeri tam insanın boyuna gore bel sırt agrısı yasamadan oyle pratikce oluyorki orda değistirmek. ben sırf o yuzden buyuyen yatak almayı planlıyorum. oyle almazsam alt acma aparatı olarak tek mobilyalar var ondan almamg erek o da sakat geliyor bana iki yanı bos olacak koydugum duruma gore odada.
bebek buyudukce altını acarken bir o yana bir bu yana donmeye cabalıyor falan en azından bu sekilde bir yanı donse dusursen bile elinden yatagın içi obur yanı kollarsın yani.)))
hem yataga yapısık oldugundan yerden tasarruf ayrıca bir aparat alıp ayrı biryere koysam daha çok yer tutar dedim o yuzden buyuyen yatak alcam ben sanırım.

petrikcim ben oglum ilkokula baslayınca odasını değistirdim. aslında d aha kullanırdı acık sarı ve acık yesil idi mobilyaları ahsap gorunumluydu. dolabının kapakları camdı içinde tulu vardı falan. ama kulplarını falan sade olsun diye normal duz yaptırmıstık bebekli bir ibare yoktu ama osene ablam dogum yapacaktı ve maddi durumları pek yoktu oda almaya falan bizde dedik hem ilkokula baslıyor genc odasıı yapalım artık hemde bebek odasını ablama vereleim dedik o mantıkla 7 yasında iken değistirdik ama erkendi yani gereklilik asla deildi tertemizdi mobilyalar ve uç kere tasındı bu mobillyalar.
yani oyle hemen yıkılıp dokulmezler zaten bebek dolabı yatagı çok asıncak seyler degil.

maşallah senin kuzuya da...1 ay sonrası senin için 30 nisan olmuyomu? ben 1 mayısta gidicem tekrar ve ozaman 25+1 oluyorum...sata göre hep düzenli gittiğim için...yani sen de 30 unda gidersen 25+....larda olmuş olmuyomusun...aramızda 1-2 gün oynuyodu sanırım...ama dr. bugün bana 28.haftaya kadar yapılabilir dedi....

[/URL][/IMG]
bizim yatakımız bu..ben çok süslü şeyler alamıyorum ya.sadelik takıntısı var ben de..niye böyleyi ki ben..sizinkilere bakınca ne biçim kadınım diyorum

Petrik çok ciciymiş zürafalı olan...ben de o tarz oda takımlarının sadece yatağını almayı düşünüyorum ve mümkünse bembeyaz olsun istiyorum....beğendiğim gibi de uyku seti alırım diyodum...satıcı bayanlar bana o yatakta 6 yaşına kadar yatabileceğini söylediler..

selamlar hepinize
telkirma sana bişey soracagım benim arkadaş merak ediyorda hamileliğin boyunca sende sivilce çıktı mı daha önce çıkarmıydı

Hımm, benim hiç sivilcem çıkmadı ne öncesi ne şimdi, ne ergenlikte..Ama o bana bakmasın. PKO'lularda çok sivilce olur. Benim genetik mirasımdan dolayı biraz şanslıyım galiba, sivilcem olmuyo..

Bu arada Petrik bebek odaları güzel. Sana katılıyorum bebekler için değil kendimiz için alıyoruz odaları. Büyüyünce anlayacaklar aslında...

Esramm da yazmıs zaten, benim kafamda 7 yasına kadar kullanmak var Petrikim..

[/URL][/IMG]
bizim yatakımız bu..ben çok süslü şeyler alamıyorum ya.sadelik takıntısı var ben de..niye böyleyi ki ben..sizinkilere bakınca ne biçim kadınım diyorum

Bugüne kadar gördüğüm en güzel parkyataklardan birisi bu. Yoksa fotoğraftamı öyle çıkıyo..Çok beğendim. Kaça aldın sakıncası yoksa.. Fikrimi değiştirir gibi oluyorum.

[/URL][/IMG]

E daha ne süsü olsun anam :)) Ne biçim kadınsın sen yaaa kaydirigubbakcemile3

Bugüne kadar gördüğüm en güzel parkyataklardan birisi bu. Yoksa fotoğraftamı öyle çıkıyo..Çok beğendim. Kaça aldın sakıncası yoksa.. Fikrimi değiştirir gibi oluyorum.

biz çok beğendim..fotoğraftakiyle aynı..yalnız o krem çıkan renk biraz daha koyu..350 tl'ye aldık kendi mağazasından..nette de bulabilirsin..chiccoda yaptığın alışverişler için para puan birikiyor..o ara bir sürü şey almıştık..puanımız da birikti..gidip puset alırım belki..bir de içinin yatağı da yumuşak.ekstra bir şey gerekmiyor altına..sol yanda olan aparatta alt değiştirme için..

Sağol ablası hihoyyyt Evt 30 unda gitmek daha mantıklı ne olur ne olmaz hemen 30 una alıyım randevuyu :CüvCüv:

[/URL][/IMG]

olsun güzelmiş...ben de sadelikten yanayım..ben de bembeyaz istiyorum..aslında park yatak da olabilir diyodum ama bazı arkadaşlarım kesinlikle memnun kalmadıklarını söylediler..iyi diyenler de vardı tabiki ama kararsız kaldım..vazgeçtim yani..
evim 2+1 olduğu için 2.odayı evlendiğimizde tv odası yaptık-sinema odası gibi oldu..e şimdi de o düzeneği bozamıyoruz...yatak odama tek yatak-beşik koymak durumundayım yani....ilerde genç odası şeklinde yaparız diyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…