2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

efvrişim aldığım oda da sade..resimli çiçekli böcüklü felan değil ondan şeettim..ben küçükken de hep erkeklerle oynardım..çok kız gibi olamadım.

Petrik zürafalı olan takım çok güsel.
Dide evriminde dediği gibi "daha ne süsü anam " çok hoş güle güle kullansın

Şu an Gülben Ergen in roportajını verıyorlar... anam ne ukala ukala konsuuyor kadın.. ıkızlere hamıle ya.. dogal yollardan kalmışmış :))) ne kendı taraflarında var, ne kocasının tarafında, nası oluyorsa bir bunları buluyor binde bir ıhtımaller :))

bendeniz gormemisin kizi olmus hesabı kızımın odasına cibinlikli yatak bilem almayı dusunuyorum:)) pembepembe tullerden olusan falan yerlere kadar :))))

ya ben sadelikten yana erkeksi seyleri bgenen genc kizken birdonem epeyce birdonem erkek parfumu kullanan biri idim. oglum oldu havalaara uçtum oglum olmasını çok istiyordum erkek giysiler hep çok hosuma gitti hiç pembe kız giysileri hayat etmemistim taki son birkaçyıl oncesine kadar :))) nolduysa bana spiralimi çıkarttıgım anda oldu esimin tabiri ile beynimdende birseyler çıkarttı dr :))))))

ikinci bebegi o andan itibaren istemeye basladım o andan itibaren kız çocuklarına duskunlugum oldu hatta suslu kokos seylere uyuzolurdum pek bir merakım olustu. yas dongusumu nedir ne degildir bilmem ben suslu puslu yapcam :) kim ne derse desin esim sacmalama daha neler diyor ama ben yapcam :))))

petrik mavili takım çok güzelmiş..benimkisi erkek olsa kesin böyle bişey alırdım..didecim parkyataklar çok hoşuma gitmio benim ama bu gerçekten çok şekermiş...gülegüle kullansın bebişin.bu arada içimden oğluşun demek geçti bi anda..ne zaman öğreniceksin cinsiyetini..

Petrik zürafalı olan takım çok güsel.
Dide evriminde dediği gibi "daha ne süsü anam " çok hoş güle güle kullansın

belliydi öyle yapacağı..yapmacık sonradan görme halleri dayanılmaz oluyor bazen..sevgi kelebeği ne olacak

Şu an tv da ıslyıorum; prof acıklama yapıyor; sac boyasındaki,deodoranttaki,ojedeki kursunlar bebegın beynıne ve annenın bagısıklık sıstemıne zarar verıyor diye

evrimle canlı tv oldu..benim gibi işte olanlar için çok faideli bir hizmet

Burdada bürsürü seveni vardır muhakkak, bi polemik başlatmak istemememe rağmen bu kadınla ilgili dilimi tutamıyacağım tv de ve tabiki hayatımın hiç bi döneminde görmek istemediğim en yapmacık insanlardan biri. Samimiyetsiz gülüşü öldürüyo beni.

ne polemiği canım yaaa.herkesin fikri beğenisi kendine.saygı duyarız..sana katılıyorum sonuna kadar.

yemeğe de gitmedim..çenem düştü..herkesler tıkınıyor kaliba

evrimle canlı tv oldu..benim gibi işte olanlar için çok faideli bir hizmet

Yeter ki iste annemm.. canlı televızyonun olurummm gerekırse :))) Faide ni yirimm senin :))

Burada herkes herkesın nıyetını bılır.. seven sever bısı dıyemem.. kadına karsı nötr üm ama ızledıgımden hıssettırdıgı bu ıdı, paylaşmak ıstedım, aman ne hava ne hava, enteresandı :)))

Emzırme yasıtgından bende alacagım Didom...

yemeğe de gitmedim..çenem düştü..herkesler tıkınıyor kaliba

Bırazdan cıkıcam ben.. kayınvalıdem"gil"le kaydirigubbakcemile3 (cok seferim bu gil lafını, anlayamamısımdır ama bir de soyleyiş tarzımı duysanız, tadından yenmess ) gezeceğiz, tozacagız çılgınlar gibi :))))

bilgiler için sağol kafamda daha da netleşti, negüzel anlattın hayal ettim şimdi daha da net oldu :) alt değiştirme yerinin olmasını bende istiyorum, en iyisi odayı ölçeyim ona göre seçeyim mobilyayı

6 yaşsa çok iyimiş tam istediğim gibi planlarıma uyuyor : ) zürafalı model çok cici başka aklıma yatan olmazsa bu takımı alırım

[/URL][/IMG]
bizim yatakımız bu..ben çok süslü şeyler alamıyorum ya.sadelik takıntısı var ben de..niye böyleyi ki ben..sizinkilere bakınca ne biçim kadınım diyorum

dide park yatak çok güzelmiş, bi arkadaşımda bundan aldı kızı 8 aylık şimdi, küçülüp katlanıyor, çocuk için oynuyor çok kullanışlıi hem buda gayet süslü :))
senin nick görünce çikolata reklamı gleiyor aklıma dido dido dido kaydirigubbakcemile3

senin kayınvalidengil yakın dimekki..benim kayınvalideyle gezmek ne mümkün hemen yorulur çöker bir yerlere..işine gelince sesi çıkmaz..mesala kızına ve torununa bir şeyler alırken:jeyyar:

beğenilmesi hoşuma gitti..benim ikinci adım aslında.dodin geldiyse geleyim anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…