Petrik zürafalı olan takım çok güsel.
Dide evriminde dediği gibi "daha ne süsü anam " çok hoş güle güle kullansın
Petrik zürafalı olan takım çok güsel.
Dide evriminde dediği gibi "daha ne süsü anam " çok hoş güle güle kullansın
Şu an Gülben Ergen in roportajını verıyorlar... anam ne ukala ukala konsuuyor kadın.. ıkızlere hamıle ya.. dogal yollardan kalmışmış :))) ne kendı taraflarında var, ne kocasının tarafında, nası oluyorsa bir bunları buluyor binde bir ıhtımaller :))
Şu an Gülben Ergen in roportajını verıyorlar... anam ne ukala ukala konsuuyor kadın.. ıkızlere hamıle ya.. dogal yollardan kalmışmış :))) ne kendı taraflarında var, ne kocasının tarafında, nası oluyorsa bir bunları buluyor binde bir ıhtımaller :))
Burdada bürsürü seveni vardır muhakkak, bi polemik başlatmak istemememe rağmen bu kadınla ilgili dilimi tutamıyacağım tv de ve tabiki hayatımın hiç bi döneminde görmek istemediğim en yapmacık insanlardan biri. Samimiyetsiz gülüşü öldürüyo beni.
ne polemiği canım yaaa.herkesin fikri beğenisi kendine.saygı duyarız..sana katılıyorum sonuna kadar.
evrimle canlı tv oldu..benim gibi işte olanlar için çok faideli bir hizmet
Burdada bürsürü seveni vardır muhakkak, bi polemik başlatmak istemememe rağmen bu kadınla ilgili dilimi tutamıyacağım tv de ve tabiki hayatımın hiç bi döneminde görmek istemediğim en yapmacık insanlardan biri. Samimiyetsiz gülüşü öldürüyo beni.
arkadaşlar şu emzirme yastığı için ne düşünüyorsunuz
Hepsiburada.com : CASUAL NEST EMZİRME YASTIĞI / MİNDERİ (MAVİ-YEŞİL) | Bebek & Çocuk
yemeğe de gitmedim..çenem düştü..herkesler tıkınıyor kaliba
petrik ben cilek mobilya tarzını çok sevmiyorum ama bu mavili olan çok guzelmis.
buyuen yatak almayı aslında ben istemiyorum ilerde bazalı yatak almayı tercih ettigim için çunuk karyola tarzı yataklar ıoldum olası begenmemisimdir yani yanlarında tahtalar bacagına batabiliyor otururken. o yuzden buyuen yatak istemiyorum amaaa alt degistirme yeri olması sart o benim çokk isim gormustu ben hiç koltuk ustunde falan alt değistirmedim. o alt deistirme yeri tam insanın boyuna gore bel sırt agrısı yasamadan oyle pratikce oluyorki orda değistirmek. ben sırf o yuzden buyuyen yatak almayı planlıyorum. oyle almazsam alt acma aparatı olarak tek mobilyalar var ondan almamg erek o da sakat geliyor bana iki yanı bos olacak koydugum duruma gore odada.
bebek buyudukce altını acarken bir o yana bir bu yana donmeye cabalıyor falan en azından bu sekilde bir yanı donse dusursen bile elinden yatagın içi obur yanı kollarsın yani.)))
hem yataga yapısık oldugundan yerden tasarruf ayrıca bir aparat alıp ayrı biryere koysam daha çok yer tutar dedim o yuzden buyuyen yatak alcam ben sanırım.
petrikcim ben oglum ilkokula baslayınca odasını değistirdim. aslında d aha kullanırdı acık sarı ve acık yesil idi mobilyaları ahsap gorunumluydu. dolabının kapakları camdı içinde tulu vardı falan. ama kulplarını falan sade olsun diye normal duz yaptırmıstık bebekli bir ibare yoktu ama osene ablam dogum yapacaktı ve maddi durumları pek yoktu oda almaya falan bizde dedik hem ilkokula baslıyor genc odasıı yapalım artık hemde bebek odasını ablama vereleim dedik o mantıkla 7 yasında iken değistirdik ama erkendi yani gereklilik asla deildi tertemizdi mobilyalar ve uç kere tasındı bu mobillyalar.
yani oyle hemen yıkılıp dokulmezler zaten bebek dolabı yatagı çok asıncak seyler degil.
Petrik çok ciciymiş zürafalı olan...ben de o tarz oda takımlarının sadece yatağını almayı düşünüyorum ve mümkünse bembeyaz olsun istiyorum....beğendiğim gibi de uyku seti alırım diyodum...satıcı bayanlar bana o yatakta 6 yaşına kadar yatabileceğini söylediler..
[/URL][/IMG]
bizim yatakımız bu..ben çok süslü şeyler alamıyorum ya.sadelik takıntısı var ben de..niye böyleyi ki ben..sizinkilere bakınca ne biçim kadınım diyorum
Yeter ki iste annemm.. canlı televızyonun olurummm gerekırse :))) Faide ni yirimm senin :))
Burada herkes herkesın nıyetını bılır.. seven sever bısı dıyemem.. kadına karsı nötr üm ama ızledıgımden hıssettırdıgı bu ıdı, paylaşmak ıstedım, aman ne hava ne hava, enteresandı :)))
havası batsın onun.ne nötürlüğü yav..ona karşı nötr kalamam ben.hayatta en hazzetmediğim insan tipi..
Emzırme yasıtgından bende alacagım Didom...
araştıralım iyice o zaman.güzel bir şey bulursan haber ver.
Bırazdan cıkıcam ben.. kayınvalıdem"gil"le kaydirigubbakcemile3 (cok seferim bu gil lafını, anlayamamısımdır ama bir de soyleyiş tarzımı duysanız, tadından yenmess ) gezeceğiz, tozacagız çılgınlar gibi :))))
bilgiler için sağol kafamda daha da netleşti, negüzel anlattın hayal ettim şimdi daha da net oldu :) alt değiştirme yerinin olmasını bende istiyorum, en iyisi odayı ölçeyim ona göre seçeyim mobilyayı
6 yaşsa çok iyimiş tam istediğim gibi planlarıma uyuyor : ) zürafalı model çok cici başka aklıma yatan olmazsa bu takımı alırım
dide park yatak çok güzelmiş, bi arkadaşımda bundan aldı kızı 8 aylık şimdi, küçülüp katlanıyor, çocuk için oynuyor çok kullanışlıi hem buda gayet süslü :))
senin nick görünce çikolata reklamı gleiyor aklıma dido dido dido kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?