2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evriş kullanıcısından alıntı
Burada herkes herkesın nıyetını bılır.. seven sever bısı dıyemem.. kadına karsı nötr üm ama ızledıgımden hıssettırdıgı bu ıdı, paylaşmak ıstedım, aman ne hava ne hava, enteresandı :)))

Emzırme yasıtgından bende alacagım Didom...

Bırazdan cıkıcam ben.. kayınvalıdem"gil"le kaydirigubbakcemile3 (cok seferim bu gil lafını, anlayamamısımdır ama bir de soyleyiş tarzımı duysanız, tadından yenmess ) gezeceğiz, tozacagız çılgınlar gibi :))))[/QUOTE]

Hanımefendinin kendide kendisini çok enteresan buluyor belli bak hiç olmadık hoş bi şey gelmiş başlarına 2 taraftada yok ama bunların ikizleri olucak doğal yollarla aaaaaa ilgünççç. Neyse uzatmıyım bu faslı :)
Evrimcim senin kuzey için hani kipadan aldığın neydi onun adı unuttum kusmuk filan boğazına kaçmasın diye?
Kayınvalidengille iyi gesmeler sana fıstık gibi yerdesin ges tabi.

Son düzenleme:
senin kayınvalidengil yakın dimekki..benim kayınvalideyle gezmek ne mümkün hemen yorulur çöker bir yerlere..işine gelince sesi çıkmaz..mesala kızına ve torununa bir şeyler alırken:jeyyar:

Yok o Göztepede oturuyor.. bulusaz onunla.. aksam da onlarda kalıcam.. eşim sehır dısında bugun.. evde yannıs kalmama izin vermiyor.. malum kalp te var ya bende.. normal hamıle olayına gıremıyorus.. Ama kayınvalıdem cok sever Didoooo gezmeyi, aman aman, nereye ıstesem gideris, hayatta yoruldum demes.. onunla gezmek iyidir.. gezmenın sonu olmuyor çünkü :)))

benim kayınvalide evde beni bekliyor..işten çıkabilsem de gezebilsek..o da çok sever gezmeyi....dün çıkmış dolaşmış tek başına, bilmediği halde buraları...

tunaydin hamisler, oh daha yeni bitirdim okumayi, bugun isyeri cok sessiz, erken kacma planlarim var, sef yok:))))

agda konusu kabus oldu, gecen yine yaptim ama onumu goremiyorum, bacagimi kaldiramiyorum, tek bisey fark ettim, tuylerde azalma olmus, 6 hafta olmustu yapali, hala seyrekti tuyler heryerde, normalde 4 haftada 1 yapardim, insallah azalir biraz daha doguma kadar...

aksamki menu belli oldu, baliiiikkkkk....

gozun aydin canim, ay siz anlattikca benim icim gidiyor, 4 gun kaldi...

ben onu alicam, simdi uyurkenkullanmak icin, sonra emzirmek icin...muz seklinde boyum kadar, fotosunu koymustum onceden...

Evrisss kiyamam, bu gecede senin esin mi yok, tabi yalnis kalma evde, git kayinvalidenlere, oh ne guselll...
Burada kayin valide demisken, dun benimkini temelli tr'ye yolladik, kocasinin yanina, ohh kabus bittiiii.....:dance:

ya ben de almayı düşünüyorum o tip bişey...siteyi açınca bikaç model daha gördüm...bileniniz varsa sizce hangisi kullanışlı olur acaba...alalım tamamlıyalım eksiklerimizi...
araştıralım paylaşalım bence de.
bir de ben şu duvara cama falan kendimizin yapıştırabileceği dev stickerlaedan alayım diyorum bebiş odası için.duvara zarar vermiyormuş

az kalmış canım..az daha sık dişini...bu sefer usg ye gircenmi?
gözün aydın bu arada...

az kalmış canım..az daha sık dişini...bu sefer usg ye gircenmi?
gözün aydın bu arada...

evet giricem bu sefer detayli var ayin 7 sinde universitede bide ayin 17 sine ozel bi klinikte daha randevu almistim, onada gidicem, kendi doktorumun tavsiyesiydi orasi...haftaya gostermese obur hafta gostersin artik takim taklavati eger varsa...

sagolun kizlar, darisi tum kaynanazedelerin basina...neyse kocasiyla 2. bahar yasiyorlar, biraz gorumcemle kocasi ugrassin, onlari deli etsin...

ay allhim hava cok gusel yaa, hep boyle olsa,icim civil civil oluyor, aksma kocisimde donuyor, superrr, bugun cok guzel bir gun:))))))))

ay allhim hava cok gusel yaa, hep boyle olsa,icim civil civil oluyor, aksma kocisimde donuyor, superrr, bugun cok guzel bir gun:))))))))

Kayınvalidenin gidişi, havanın güzelliği, eşinin akşama yanında olucak olması, bebişini görmeye -varsa takım taklavatınıda tabi- az kalması mutluluğun pekişmiş yani hep mutlu olursun inşallah

bu arad didecim, yatak cok hos, ben onun katlanir olanlarindan alicam cantasiyla, evdeyken salonda dursun, trye gelirkende cantasina koyup getiricem, bi daha cocuga annemlerde yatak derdi olmasin diye, bende baktim burda, iki seviyeli falan oluyorn hatta bebegin altini degistirmek icin bir kademe daha var..

Kayınvalidenin gidişi, havanın güzelliği, eşinin akşama yanında olucak olması, bebişini görmeye -varsa takım taklavatınıda tabi- az kalması mutluluğun pekişmiş yani hep mutlu olursun inşallah

sagol canim valla biraz da hormonlar etkiliyior sanirim, son bikac gundur dedigim gibi kuslar ciceklre bocekler modundayim:)) insallah depresife baglamam yine:))))

kızlar kocam aldığım kilolara takmış durumda..dalga geçip duruyo benle...benle uğraşmak hep hoşuna gider zaten...sanki kendisi zayıfmış gibi...koca göbeği var...benden kıskandın da göbek yapıyorsun diyor..
sabahleyin dr.dan çıkınca..bebek 400 gr...eşi olsun 400 gr...suyu hadi olsun 1 kilo..etti toplam nerdeyse 2 kilo..kalan 5 kilo nooluyo diyor..
adam mest oluyo yaa...

benimkide rejimde, 99 dan 91 e indi bender 60 tan 68e ciktim, doguma kadar ortada bulusucaz biz:)))ayni kiloyla doguma giricez:))))

Merhaba kızlar. Bugün kombi servisi gelecek ve kırmızı kurdele ile açılışı yapacağız :teytey: :dance: Çok şükür sonunda evime geçebileceği galiba. Bu akşam da kalırız belki annemde ama, 1-2 gün içinde evimdeyim. hihoyyyt

Gerçi hiç keyfim yok. Akşam Onur'la kapıştık, önce o bana küstü, barışmak için yanına gittiğimde de azarladı beni. Sonra ben de ona küstüm. Bütün akşam da kös kös oturduk ayrı odalarda. Gece de erkenden yattım, ağladım ağladım senağlama Burnunun dibindeki kitaplıktan kitap arıyor. X yayınlarının geometri kitabı diyorum (reklama girmesin :), üstüne bakmak yerine bana uzaktan gösteriyor -bu mu- diye. Kitapların üstüne baksa X yayınları diye görecek. Bana uzaktan 50 defa sordu "bu mu, bu mu". OFFFFf, tebrik ederim seni dedim, kalktım verdim. Buna kızdı. Benden yardım istemeyecek miymiş de miş miş... Senin bulamayacağın bir şey olsa ben zaten sana bırakmam ki, kalkar veririm. Hayatında ilk defa mı kitap görüyor? Bazen böyle saflığı tutuyor, saçma sapan şeyler soruyor, sinir oluyorum.

geçmiş olsun kayracım. İyi bak ne güzel, her şey yolundaymış?

[/URL][/IMG]
bizim yatakımız bu..ben çok süslü şeyler alamıyorum ya.sadelik takıntısı var ben de..niye böyleyi ki ben..sizinkilere bakınca ne biçim kadınım diyorum

Ben de bundan alacağım sanırım didem.. Çok beğeniyorum. Ben de sadeliklten yanayım. çiçekli böcekli mobilyaları da, çarşaf - nevresim takımlarını da beğenemiyorum pek. Bebek aksesuarı olduğu belli olsun ama, illa da tavşanlı - kurbağalı olmasın. Sade desenli olsun.

Şu an tv da ıslyıorum; prof acıklama yapıyor; sac boyasındaki,deodoranttaki,ojedeki kursunlar bebegın beynıne ve annenın bagısıklık sıstemıne zarar verıyor diye

Öf be kızım yaaaa. Deodorant da kullanmıyorum, saçımı da boyamıyorum ama, bi oje zevkim var içine ..çtın kızım yaaa kaydirigubbakcemile :mymeka: :lepi:

çok geçmiş olsun ama herşeyin güzel sonuçlanmasıda en güzel yanı aman dikkat et kendine yorma dinlenn ...
bak ne güzel işte merak etme p.teside güzel haberler alıcan sen morelini her zaman yüksek tut ....
çok sevindim ne güzel herkesten böyle güzel haberler almak ...
allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirde evine gider sende bir nefes alır rahatlarsın bu aradada kendini strese sokma bebişini düşün..
ooooo ben foto çekeyim de pc ye aktarayım da imageshack e yükleyim de diyene kadar sizler yatmışsınız bile. iyi bari ben de yatayım.
iyi geceler. renkli rüyalar
ohh maşalah bide bana diyosun zayıf diye sendede bişey yok ne güzel valla sanada kuzunada nazar değmesin...
canım böyle olumsuz düşünüp kendini strese sokma derim psikolojinide etkiliyosun bunlarda ilerki dönemlerde sana sorun çıkarırhep iyi düşünürsen bişeycik olmaz kendi kendini etkileme bak hemen kötü rüyalar görmeye başladın hep iyiyi düşünürsen herşeyde yolunda gider ...
canım niye üzülüyosun tek sorun o olsun bak herşeyi güzelmiş gelişimide çokiyi maşallah nazarlardan koru yarabbim...
ne güzel sende şanslı gelinlerdensin kayınvalidesinin arkadaşı gibi olması ne güzel benimkide öyleydi ama biz evliliğimizin 5 .ayında kaybettik kendisini canım ya mübarek cuma dua istedi heralde benden

bebek odalarından bahsetmeye başlamışık... zaman ne çabuk geçiyor dimi inşallah bundan sonrasınıda sorunsuz atlatırız....

ben kararımı verdim aslında ama bana biraz pahalı geldi elime broşürleri alıp birde mobilyacılara sormak istiyorum ne kadara mal olur malum kriz var fazlasan kimseye birşey veremicem onun yerine kızıma birşey alırım.... evim büyük olduğundan kızım için ayrıyeten bebek odası var ama ben tam takım bebek odası almayı düşünmüyorum öncelikle kızıma büyüyen bir beşik istiyorum beyaz yada açık krem tonlarında sade birşey çok cafcaflı renklerde istemiyorum sadece kulpları renkli olabilir onun dışında iki kapılı bebek dolapları benim gözüme çok küçük geldi bende bebeğimin mobilyasının renginde iki sürgü kapılı gardolap yaptırmayı düşünüyorum hem bizim eşlayalırımızı koyarız hemde bebeğin birde bebek odasına kanepe attıkmı gayet güzel olur sanırım... inşallah herşey çok güzel olur....

bu arada ben çok heyecanlıyım yarın sabah randevum var dr. gidiyorum.... detaylı ultrasonumuz var radyolojide daha sonra ordan dr. umuz çağırdı oraya gideceğiz... inşallah herşey yolundadır kızım gayet sağlıklıdır..... bakalım yüzünü falan görebilecekmiyiz......

Burcum yoksa sen demi hamilesinhihoyyyteve gecine barisirsiniz kocisinle, kusluk falan kalmazzz...arada diyorum bu eslerinde mi beyni buzusuyor acaba??bizimkindede oluyor boyle abukluklar bazen...

merhaba arkadaşlar bende ağustos anne adayıyım.5. ayım bitti..aranıza yeni katıldım....konu bebek odaları madem bende yazayım ....benim evim küçük olduğu için ( sadece 2 oda ) bebeğime oda yapamayacağım....sadece karyolaalmayı düşünüyorum...yatak odama onu koyarım ama oturma odasına da kendinden sallanır ana kucağı almayı düşünüyorum...ama kararsızım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…