Şu an Gülben Ergen in roportajını verıyorlar... anam ne ukala ukala konsuuyor kadın.. ıkızlere hamıle ya.. dogal yollardan kalmışmış :))) ne kendı taraflarında var, ne kocasının tarafında, nası oluyorsa bir bunları buluyor binde bir ıhtımaller :))
bebek odalarından bahsetmeye başlamışık... zaman ne çabuk geçiyor dimi inşallah bundan sonrasınıda sorunsuz atlatırız....
ben kararımı verdim aslında ama bana biraz pahalı geldi elime broşürleri alıp birde mobilyacılara sormak istiyorum ne kadara mal olur malum kriz var fazlasan kimseye birşey veremicem onun yerine kızıma birşey alırım.... evim büyük olduğundan kızım için ayrıyeten bebek odası var ama ben tam takım bebek odası almayı düşünmüyorum öncelikle kızıma büyüyen bir beşik istiyorum beyaz yada açık krem tonlarında sade birşey çok cafcaflı renklerde istemiyorum sadece kulpları renkli olabilir onun dışında iki kapılı bebek dolapları benim gözüme çok küçük geldi bende bebeğimin mobilyasının renginde iki sürgü kapılı gardolap yaptırmayı düşünüyorum hem bizim eşlayalırımızı koyarız hemde bebeğin birde bebek odasına kanepe attıkmı gayet güzel olur sanırım... inşallah herşey çok güzel olur....
bu arada ben çok heyecanlıyım yarın sabah randevum var dr. gidiyorum.... detaylı ultrasonumuz var radyolojide daha sonra ordan dr. umuz çağırdı oraya gideceğiz... inşallah herşey yolundadır kızım gayet sağlıklıdır..... bakalım yüzünü falan görebilecekmiyiz......
merhaba arkadaşlar bende ağustos anne adayıyım.5. ayım bitti..aranıza yeni katıldım....konu bebek odaları madem bende yazayım ....benim evim küçük olduğu için ( sadece 2 oda ) bebeğime oda yapamayacağım....sadece karyolaalmayı düşünüyorum...yatak odama onu koyarım ama oturma odasına da kendinden sallanır ana kucağı almayı düşünüyorum...ama kararsızım....
merhaba arkadaşlar bende ağustos anne adayıyım.5. ayım bitti..aranıza yeni katıldım....konu bebek odaları madem bende yazayım ....benim evim küçük olduğu için ( sadece 2 oda ) bebeğime oda yapamayacağım....sadece karyolaalmayı düşünüyorum...yatak odama onu koyarım ama oturma odasına da kendinden sallanır ana kucağı almayı düşünüyorum...ama kararsızım....
gözünaydın canım.güzel haberler almak bizide mutlu ediyor.yüzünü görmediğine üzüülme.ben her kontrolde dört boyutlu bakıyor ve şimdiye kadar güzel bi poz vermedi.ya yüzünü dönüyor ya yüzünü kapatıyor.bende her gittiğimde yüzünü gçrmek istiyorum ama olmuyor.nasıl olsa bi ömür göreceğiz o yüzü nereye kadar sakalyacakHayırlı cumalar anne kuşlar...
doktordan geldim....oğlum uyuyodu tabiki...secde pozisyonundaydı..namaz kılıyodu sanki.kafayı da çevirmiş öteki tarafa..mışıl mışıl...inşallah dedim doğunca da uyur sabahın erken saatlerinde..
ayrıntılı bakıyo zaten dr.um her seferinde...ayrıca başka bi randevu felan almıyorum yani...herbişeyi normalmiş..gayet güzel dedi...çok şükür rahatladım...
bi ara yandan fotoğraf pozisyonu alıcaktı ama hemen çevirdi kafasını...
boyumuz 27 cm..kilomuz 400 gr.mış..
vee..en kötüsü bu ay 3 kilo almışım..dr.biraz fazla almışsın bu ay dedi...toplamda 7 kilo almış oldum....66 yım yani..
şeker yüklemesini gelecek ay yapıcakmış..25 haftalık olmuş oluyorum ozaman..28.haftaya kadar yapılabilir dedi...
yüzünü net göremediğimi üzüldüm biraz ama olsun..çok iyi gözüküyo dedi..o yetti bana...
gözünaydın canımEvet canım gittim bizimde her şeyimiz normaldi Allaha şükür. 8 dk boyunca filan konuşmadı Vural Bey korktum hatta kötü bi şeymi var dedim yok ayrıntılıya bakıyorum o yüzden konsantrem bozulmasın diye konuşmuyorum dedi. Ben 2 hafta önce telefon açıp sekretere 22. haftalarda yapılan ayrıntılı ultrason varmı diye sorduğumda sekreter bana öyle bi şey bilmiyorum her zamanki gibi muayene oluyo işte gibilerinden bi şeyler söylemişti. Ordaki bayanın olanlardan haberi yok demekki hatta Vural beyede söyledim ben telefonda sordum ama burda yok demişti sekreter diye. Profosörlerin yarım saattten fazla sürede yaptığını biz 15 dk ya sığdırıyoruz zaman yok dedi ah dedim zaman olsada 1 saat izlesek. Olmazzz yarım saatten fazla o ışınlara mağruz kalmak bebek için iyi değil gibi bi cümle kurdu. Bebişim 400 gr ın üstünde ama net hatırlayamıyorum, boyunu sormayı unuttum oda söylemedi. Bize güsel bi poz verdi oğlum babası bana benzetti , kendine benzemediği için üzüldü :)Bir ay sonra tekrar görüşelim dedi ama şeker yüklemesinden bahsetmedi bana 22. haftamızdayız. Ben perşembeleri izinliyim Mayısın 7 sine almayı düşünüyorum randevuyu umarım geç olmaz 27+5 olucaz o zaman sata göre
bence daha erken yaptır şeker testini.27+5 son günnü oluyor nerdeyse.benim doktorum 23.hafta bitip 24.haftaya girer girmez 23+1 de yaptı testimi
Rüzgarın ve senin iyi olmanıza çok sevindim. ınşallah izin koparabilirsin valla izin günlerinden sonra kalkıp işe benim hiç gidesim gelmiyor hele bugün sabah çok zor kalktım ben doğumdan sonra çalışmayı istiyorum ama sanki bi gel git yaşıycam gibi çalışıp çalışmamak konusunda hayırlısı bakalım.
bende anlamıyorum küçücük ihtimaller nasıl bunları buluyor diye.benim babam ikiz.erkek kardeşlerim ikiz bide annemin iki erkek kardeşininde ikiz çocukları var.ne benim nede kardeşlerime vurmadı olasılık yüksekkenŞu an Gülben Ergen in roportajını verıyorlar... anam ne ukala ukala konsuuyor kadın.. ıkızlere hamıle ya.. dogal yollardan kalmışmış :))) ne kendı taraflarında var, ne kocasının tarafında, nası oluyorsa bir bunları buluyor binde bir ıhtımaller :))
eşin seni kızdırmak istiyor.aslında bebeğinin büyüdüğüne taanık olmak hoşuna gidiyor.benim eşimde şişkom tombulum diye beni seviyor.bana takılırken bu içinde çocuğunun büyüdüğünü düşünmesinin hoşuna gittiğinin farkındayım.ben bugün 25.haftama girdim ve bi hafta önce 9 kilo almıştım.artık takmıyorum çünkü ne kadar kontrol etmeye çalıştıysamda başaramadım vücudum ne yapsamda yağ depoluyor.bebeğim sağlıklı olsun veririm artık diyorumkızlar kocam aldığım kilolara takmış durumda..dalga geçip duruyo benle...benle uğraşmak hep hoşuna gider zaten...sanki kendisi zayıfmış gibi...koca göbeği var...benden kıskandın da göbek yapıyorsun diyor..
sabahleyin dr.dan çıkınca..bebek 400 gr...eşi olsun 400 gr...suyu hadi olsun 1 kilo..etti toplam nerdeyse 2 kilo..kalan 5 kilo nooluyo diyor..
adam mest oluyo yaa...
umarım görürsün kızını sağlığıda yerindedir güzel haberlerle gel...
bende oda konusunda sana yakınım galiba karar veremiyorum ama iki kapılılar minik görünüyor bende dolaptan taşsın istemiyorum olunca rahatça sığsın büyüyen beşikde iyi fikir ahşap olması daha sağlıklı geliyor ama park yataklarda hareket ediyor olmaları açısından çok pratik
kararsızım yani...................
kızlar biz bugün 24.haftayı bitirip 25.haftaya girdik:teytey:.allahım doğum haberlerini vermeyide nasip etsin
kızlar biz bugün 24.haftayı bitirip 25.haftaya girdik:teytey:.allahım doğum haberlerini vermeyide nasip etsin
sayın arkadaşlarım ; ben nasıl olsa borcumuz yok herşeyi ankaradan son iki ayda alırım diye düşünüyordum eşim de arabamız eski kızımız binemez diye yeni araba almış SÜPRİZZZZ artık 30 milyar borcumuz var !!!!!!!!!!! paylaşmak istedim.....
canım bu da çanta oluyor..şu an evde çanta şeklinde duruyor..biz de çok seyahat ediyoruz o sebepten aldık.bu arad didecim, yatak cok hos, ben onun katlanir olanlarindan alicam cantasiyla, evdeyken salonda dursun, trye gelirkende cantasina koyup getiricem, bi daha cocuga annemlerde yatak derdi olmasin diye, bende baktim burda, iki seviyeli falan oluyorn hatta bebegin altini degistirmek icin bir kademe daha var..
sayın arkadaşlarım ; ben nasıl olsa borcumuz yok herşeyi ankaradan son iki ayda alırım diye düşünüyordum eşim de arabamız eski kızımız binemez diye yeni araba almış SÜPRİZZZZ artık 30 milyar borcumuz var !!!!!!!!!!! paylaşmak istedim.....
kızlar hepinize slm
biraz geç oldu ama hayırlı cumalar
biraz keyifsizim dün öğleden sonra ablamın mahkemesi vardı eşinden boşandı mahkeme sonuçlandı dünde orda kaldım yanında morali bayağı bozuktu ben bile kötü oldum sabahta geri döndüm evime..ilk kez kocadan ayrı kaldım bekarlık evimde kaldım bi garip duyguydu..sanki yabancı gibi kalıyo insan 25 yıldrı kaldığım evde misafir gibi oldum ablamda sürekli ağlıyodu zaten..kendi istedi boşanmak ama yinede ağlandıı durdu
ben bir gece eşimden ayrı yattım bütün gece mesajlaştık o bi başına yattı diye içim içimi yedii ama insanlar boşanabiliyor hayat ne garip..rabbim herkesin yuvasını korusun..herkesin yuvasına sevgi bağlılık huzur versin kızlar..
geçmişi okudum şööyle bir alıntı yapmadım ama aklımda kalanları yazayım
yeni gelen arkadaşım hoşgeldin aramıza
dido park yatak çok güzelmiş bayıldım bende böyle birşey alsammı diyorum birde lezzo muhabeetien çok güldüm ne alem kadınsın ya bende anlamam hiç kocalar niye kıskanır böyle durumlarda benimki kendi çekiyo acaba benimkimi anormal :uhm:
evrişim ne saçımı boyarım ne oje sürerim ne deo kullanırım o konuda çok şanslıyım ama parfümden bişi olmaz dimi??
gülben karısına bende uyuz oluyorum yaa hele bide o adamlada evlendi yaa tam pkk ailesi bariz alenii adamlar pkkya çalışıyor,o yüzden ayrı bi gıcığım var,biz evde çok güzel hareketleri izlemeyiz ve mustafa erdoğanın gösterileri vs izlemeyiz bkmye gitmeyiz,bu bizim kendimizce bi protestomuz..hiç unutmuyorum yılmaz erğdoğan bi röpörtajında teröristler için dediğini,ölen türk askeri şehitte diğer dağdaki gençler şehit değilmi onlar bizimde evladımız demişti teröristler için şok olmuştum içimzde barındırıyoruz bu adamları maalesef :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?