2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

DıDECıM bence yatak çok güzel aynı zamanda çokta kullanışlı oda yapmayacaklar için çokideal bende yatak dama bi tane düşünüyorum
NORA hadi az kalmış sendende güzel haberler alıcaz inşallah içinde bulundugun durum çok normal bide bebeğini daha uzun aralıklarla görüyo olman seni dahada hassaslaştırıyo olabilir bu arada gri yatak çok hoşmuş
TAZEFASÜLYE hadi hayırlı olsun yeni evin çoğu bitmiş artık bir parti yaparsınız artık dün akşam yaşadıgın tatsız durum bizde de sık oluyo çocuk gibiler bazen saçma sapan şeylerden tartışma çıkarıyolar acaba ilgimi bekliyolar dikkat çekmek içinmi çözemiyorumm...
MıLKSHAKE hadi sende bebişini gör bakalım ve güzel haberlerle aramıza gell canım...

bende sinir oluyorum sinir kötükedihüso

canım bu saç boyası oje filan ne yaptın şimdi ya pembe ojelerimi sürüp mutlu oluyodum ben ayrıca saçımı boyatmaya hazırlanıyodum benim bir kaç ay gidiyo ona göre bekleyimde doğuma kadar idare etsin diye renk düşünürkene oldumu şimdi sorarım sana:1no2:

umarım görürsün kızını sağlığıda yerindedir güzel haberlerle gel...
bende oda konusunda sana yakınım galiba karar veremiyorum ama iki kapılılar minik görünüyor bende dolaptan taşsın istemiyorum olunca rahatça sığsın büyüyen beşikde iyi fikir ahşap olması daha sağlıklı geliyor ama park yataklarda hareket ediyor olmaları açısından çok pratik
kararsızım yani...................

hoşgeldin aramıza sağlıkla al kucagına bebeğini cinsiyeti bellimi yatak konusunda en mantıklısı 1. dediğin bence oturma odan için gerek yok derim sadece fikir ..

hosgeldin acnim aramiza, hayirli olsun kuzun...

gözünaydın canım.güzel haberler almak bizide mutlu ediyor.yüzünü görmediğine üzüülme.ben her kontrolde dört boyutlu bakıyor ve şimdiye kadar güzel bi poz vermedi.ya yüzünü dönüyor ya yüzünü kapatıyor.bende her gittiğimde yüzünü gçrmek istiyorum ama olmuyor.nasıl olsa bi ömür göreceğiz o yüzü nereye kadar sakalyacak

gözünaydın canım

bende anlamıyorum küçücük ihtimaller nasıl bunları buluyor diye.benim babam ikiz.erkek kardeşlerim ikiz bide annemin iki erkek kardeşininde ikiz çocukları var.ne benim nede kardeşlerime vurmadı olasılık yüksekken

eşin seni kızdırmak istiyor.aslında bebeğinin büyüdüğüne taanık olmak hoşuna gidiyor.benim eşimde şişkom tombulum diye beni seviyor.bana takılırken bu içinde çocuğunun büyüdüğünü düşünmesinin hoşuna gittiğinin farkındayım.ben bugün 25.haftama girdim ve bi hafta önce 9 kilo almıştım.artık takmıyorum çünkü ne kadar kontrol etmeye çalıştıysamda başaramadım vücudum ne yapsamda yağ depoluyor.bebeğim sağlıklı olsun veririm artık diyorum

Son düzenleme:

inşallah canım hayırlısı artık.... ya aslında bizim gardolap eşimle bana yetmiyor kıyafetlerimiz tıklım tıkışık durmaya başladı o yüzden bebek odasına büyük bir dolap yaptırırsak bir tarafını kızımın eşyaları için kullanırız bir tarafınıda biz sanırım böyle iyi olacak.... ilk başlar bende öyle düşünüyordum ama benim bir ark. kullanıyor daha 1 yaşına girmedi dar gelmeye başlamış her sene bebeğe beşik parası veremem almışken kullanışlı birşey olsun istiyorum.... birde yazık eskimeden küçülecek park yatak bir daha onu nereye koyucam ben öyle kalıp gidicek.... yapılacak o kadar çok iş varki inan hepsi gözümde büyüyor maddi manevi.... halılar yıkanacak evin bütün odaları badana olması gerekiyor o ayrı masraf, bebek odası ve eşyalara ayrı masraf bilmiyorum inşallah allah yardımcımız olur:Saruboceq:

hoşgeldin aramıza.bebeğinin cinsiyeti muhtemel doğum tarihine.kaç haftalık tam olarak canım.seni daha iyi tanıyalım diye soruyorum

tazefasulyem
evinize geçeceksiniz ne güzel daha bi rahat olursunuz.bazen insanların saflıkları tutabiliyor.sende hamile olunca daha çabuk sinirleniyorsun.ben bazen kendime şaşıyorum daha çabuk alınıp sinirlendiğim için.sen yanına gittiğinde keşke seni anlayıp barışsaydınız iyi olurmuş ama adam demekki çok incinmiş

sayın arkadaşlarım ; ben nasıl olsa borcumuz yok herşeyi ankaradan son iki ayda alırım diye düşünüyordum eşim de arabamız eski kızımız binemez diye yeni araba almış SÜPRıZZZZ artık 30 milyar borcumuz var !!!!!!!!!!! paylaşmak istedim.....

kızlar biz bugün 24.haftayı bitirip 25.haftaya girdik:teytey:.allahım doğum haberlerini vermeyide nasip etsin

ayyy canım maşallah çok sevindim biz daha 22. haftadayız seninki epey önden gidiyor inşallah allahın izniyle kucağımıza aldığımız günleride görürüz:Saruboceq:

annaaaa oda ne:bbo: valla bu krizde eşin cesaretliymiş 30 milyar borcun altına girmiş allah kolaylık versin canım inşalah hayırlısıyla ödersiniz:1hug:

canım bu da çanta oluyor..şu an evde çanta şeklinde duruyor..biz de çok seyahat ediyoruz o sebepten aldık.

defne çok güzel haber bence..eşim de arabamızı satılığa çıkardı.malum bu ara indirimler var.ben de çok istiyorum..sakıncası yoksa ne marka model aldınız öğrenebilir miyim?

hayirli olsun canim ya, olumlu tarafindan bak, borc odenir bosver...( bunlari seni rahatllatmak icin soyledim, ama bu krizde iyi cesaret valla)..allah kazasiz belasiz seyahatler nasip etsin..

cleopatra stratan'ınNumar pan'la unu adlı şarkısını bebişim ve ben çok seviyozz. siz de dinleyin.çok tatlı

kızlar hepinize slm
biraz geç oldu ama hayırlı cumalar
biraz keyifsizim dün öğleden sonra ablamın mahkemesi vardı eşinden boşandı mahkeme sonuçlandı dünde orda kaldım yanında morali bayağı bozuktu ben bile kötü oldum sabahta geri döndüm evime..ilk kez kocadan ayrı kaldım bekarlık evimde kaldım bi garip duyguydu..sanki yabancı gibi kalıyo insan 25 yıldrı kaldığım evde misafir gibi oldum ablamda sürekli ağlıyodu zaten..kendi istedi boşanmak ama yinede ağlandıı durdu
ben bir gece eşimden ayrı yattım bütün gece mesajlaştık o bi başına yattı diye içim içimi yedii ama insanlar boşanabiliyor hayat ne garip..rabbim herkesin yuvasını korusun..herkesin yuvasına sevgi bağlılık huzur versin kızlar..
geçmişi okudum şööyle bir alıntı yapmadım ama aklımda kalanları yazayım
yeni gelen arkadaşım hoşgeldin aramıza
dido park yatak çok güzelmiş bayıldım bende böyle birşey alsammı diyorum birde lezzo muhabeetien çok güldüm ne alem kadınsın ya bende anlamam hiç kocalar niye kıskanır böyle durumlarda benimki kendi çekiyo acaba benimkimi anormal :uhm:
evrişim ne saçımı boyarım ne oje sürerim ne deo kullanırım o konuda çok şanslıyım ama parfümden bişi olmaz dimi??
gülben karısına bende uyuz oluyorum yaa hele bide o adamlada evlendi yaa tam pkk ailesi bariz alenii adamlar pkkya çalışıyor,o yüzden ayrı bi gıcığım var,biz evde çok güzel hareketleri izlemeyiz ve mustafa erdoğanın gösterileri vs izlemeyiz bkmye gitmeyiz,bu bizim kendimizce bi protestomuz..hiç unutmuyorum yılmaz erğdoğan bi röpörtajında teröristler için dediğini,ölen türk askeri şehitte diğer dağdaki gençler şehit değilmi onlar bizimde evladımız demişti teröristler için şok olmuştum içimzde barındırıyoruz bu adamları maalesef :1shok:

defnecim hayırlı olsun canım arabanız iyi yapmışsınız valla borç illa ödeniyoo bidahamı gelcez bu dünyaya dimee tadını çıkarmak gerek şartlar elverdiğince almak gerek içinde kalmamış eşinin en güzelini yapmış

helincim yaa sen şimdi 25 haftalık diyosun ben ne kadalrık oluyorum bende mi öle oluyorum günlerimiz aynı kafamçokkarıştı

defnecim hayırlı olsun yeni arabanız. araba almak isteyen gorumcemler bulamıyorlar su an sıfır araba kimsenin elinde yok nası bulmus esin daha oncdeenmi yazılmıs ? ne markamodel ben meraklıyımdır arabalar detay isterim:)
simdidiyceksiniz neye meraklı deilsinki herseye)

ay esracım ya uzuldum ablana.
bende birkaç yıllık evli iken ablam bosanmıstı çok uzulmustum ablam domuz gibi durmustu mahkemede falan bir ben salya sumuk olmustum mahkeme anında biel gozumun onune evlendikler gun o heyecan ve mutlulukları falan gelmisti. çıkısta otobuslerde falan aglayarak ise gelmistim. eniste pesime dusmustu daha bir acıtasyony aparak aylrılmak i steyen ablamdı evlendiginin ikinci ayından beri aldatılan biri olarak çok doal bir istekdi çok acı cekti zaavallım vs vs simdi ikinciye evli çokda mutlu. ondan sonra ben bosandım tabi kendimikindede ben aglamamıstım :) demek o an insana bir guç geliyor kimbilir. yanındakiler senden çok uzuluyor gibi oluyor. allah birdaha hiçbir yakınıma yasatmasın kotu gunler. çocuk varmı peki ??

gulben ve sulalesi ile ilgli soylediklerne harfi harfine katılıyorum. daha dencek birsey yok aynen bende izlemem.

evrim naptın sen yaa:)) nası yani deo da mı kullanmayalım yani pis pis kokarca gibi oluruzyahu:) nhe kadar yıkanırsan yıkan gunde uç posta yıkanılmayacagına gore deo suz olurmu hiççç ? sen kullanmıyormusunnn ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…