sayın arkadaşlarım ; ben nasıl olsa borcumuz yok herşeyi ankaradan son iki ayda alırım diye düşünüyordum eşim de arabamız eski kızımız binemez diye yeni araba almış SÜPRİZZZZ artık 30 milyar borcumuz var !!!!!!!!!!! paylaşmak istedim.....
kızlar hepinize slm
biraz geç oldu ama hayırlı cumalar
biraz keyifsizim dün öğleden sonra ablamın mahkemesi vardı eşinden boşandı mahkeme sonuçlandı dünde orda kaldım yanında morali bayağı bozuktu ben bile kötü oldum sabahta geri döndüm evime..ilk kez kocadan ayrı kaldım bekarlık evimde kaldım bi garip duyguydu..sanki yabancı gibi kalıyo insan 25 yıldrı kaldığım evde misafir gibi oldum ablamda sürekli ağlıyodu zaten..kendi istedi boşanmak ama yinede ağlandıı durdu
ben bir gece eşimden ayrı yattım bütün gece mesajlaştık o bi başına yattı diye içim içimi yedii ama insanlar boşanabiliyor hayat ne garip..rabbim herkesin yuvasını korusun..herkesin yuvasına sevgi bağlılık huzur versin kızlar..
geçmişi okudum şööyle bir alıntı yapmadım ama aklımda kalanları yazayım
yeni gelen arkadaşım hoşgeldin aramıza
dido park yatak çok güzelmiş bayıldım bende böyle birşey alsammı diyorum birde lezzo muhabeetien çok güldüm ne alem kadınsın ya bende anlamam hiç kocalar niye kıskanır böyle durumlarda benimki kendi çekiyo acaba benimkimi anormal :uhm:
evrişim ne saçımı boyarım ne oje sürerim ne deo kullanırım o konuda çok şanslıyım ama parfümden bişi olmaz dimi??
gülben karısına bende uyuz oluyorum yaa hele bide o adamlada evlendi yaa tam pkk ailesi bariz alenii adamlar pkkya çalışıyor,o yüzden ayrı bi gıcığım var,biz evde çok güzel hareketleri izlemeyiz ve mustafa erdoğanın gösterileri vs izlemeyiz bkmye gitmeyiz,bu bizim kendimizce bi protestomuz..hiç unutmuyorum yılmaz erğdoğan bi röpörtajında teröristler için dediğini,ölen türk askeri şehitte diğer dağdaki gençler şehit değilmi onlar bizimde evladımız demişti teröristler için şok olmuştum içimzde barındırıyoruz bu adamları maalesef :1shok:
beklesinler di mi? dürüm güzeli seni..menemen dedin bak şimdi canım çekti..yeni yemek yedim üstelik..bu arada öbür yeşil ekşi meyve çıktı mı orada? kocişin biliyordur senin kaç gün kalmış
de ki ona hepsi hamiş içlerinde lezzo yok de..izin versin sana
senin o avatarını yerim ben ya çok tatlı
valla ben deodorant kulllanmam koltuk altı ve parfüm kullanırım sadece ama çok güldüm kokarca durumlarına yani bende bi koku olmuyo hergünde yıkanıncaa ama bi avantaj varki evdeyim nasılsa çalışan insanlar için zor tabee heleki sıcaklar iice gelince yandınızz..evrim naptın sen yaa:)) nası yani deo da mı kullanmayalım yani pis pis kokarca gibi oluruzyahu:) nhe kadar yıkanırsan yıkan gunde uç posta yıkanılmayacagına gore deo suz olurmu hiççç ? sen kullanmıyormusunnn ??
Allah kolaylık versin iyi günlerde kullanmayı nasip etsin alınmış artık sende kafana takıp üzülme.
amin canım sağolasın
adaşım aynen öle durdu oda hödük gibi ben mahvoldum o durdu ölee eve geldik felan ağladı dedim kaç aydır ağlamıyon şimdi tuttu evini bıraktı babamızın evine geldi o zaman ağlamadı şimdi ağlıyo çocuk yoktu be güzelim daha geçen sene şubatta evlendi benden 6 ay önce zati evlilk diye bişi yaşamadılar belki bazı sorunlar iki taraflı ama bana sorarsan asıl ablamdan kaynaklıydı bu ayrılık artık hayırlısı ikinciyi bulurmu bulsada evliliği ne derece becerir tarşılır o anasının dibinde otursun yemeği önüne gelsin yatağı topalnsın öğleden sonra kalksın vs öle bi tip sorumluluk olmasın ona yeter çok kızıyorumm çokkk hayat mücadele demektirr evlilik koaly bi müessese diil yapamıcaksan adım atmıcan hayırlısı herkesin hakkına..
Allah ablanın ve sizin yardımcınız olsun sizin desteğinizle bu dönemi kolaylıkla atlatır inşallah.
belki biseksüelizdir değil mi? şaka bir yana tabi saygı duyuyorum.kızlar hepinize slm
biraz geç oldu ama hayırlı cumalar
biraz keyifsizim dün öğleden sonra ablamın mahkemesi vardı eşinden boşandı mahkeme sonuçlandı dünde orda kaldım yanında morali bayağı bozuktu ben bile kötü oldum sabahta geri döndüm evime..ilk kez kocadan ayrı kaldım bekarlık evimde kaldım bi garip duyguydu..sanki yabancı gibi kalıyo insan 25 yıldrı kaldığım evde misafir gibi oldum ablamda sürekli ağlıyodu zaten..kendi istedi boşanmak ama yinede ağlandıı durdu
ben bir gece eşimden ayrı yattım bütün gece mesajlaştık o bi başına yattı diye içim içimi yedii ama insanlar boşanabiliyor hayat ne garip..rabbim herkesin yuvasını korusun..herkesin yuvasına sevgi bağlılık huzur versin kızlar..
geçmişi okudum şööyle bir alıntı yapmadım ama aklımda kalanları yazayım
yeni gelen arkadaşım hoşgeldin aramıza
dido park yatak çok güzelmiş bayıldım bende böyle birşey alsammı diyorum birde lezzo muhabeetien çok güldüm ne alem kadınsın ya bende anlamam hiç kocalar niye kıskanır böyle durumlarda benimki kendi çekiyo acaba benimkimi anormal :uhm:
evrişim ne saçımı boyarım ne oje sürerim ne deo kullanırım o konuda çok şanslıyım ama parfümden bişi olmaz dimi??
gülben karısına bende uyuz oluyorum yaa hele bide o adamlada evlendi yaa tam pkk ailesi bariz alenii adamlar pkkya çalışıyor,o yüzden ayrı bi gıcığım var,biz evde çok güzel hareketleri izlemeyiz ve mustafa erdoğanın gösterileri vs izlemeyiz bkmye gitmeyiz,bu bizim kendimizce bi protestomuz..hiç unutmuyorum yılmaz erğdoğan bi röpörtajında teröristler için dediğini,ölen türk askeri şehitte diğer dağdaki gençler şehit değilmi onlar bizimde evladımız demişti teröristler için şok olmuştum içimzde barındırıyoruz bu adamları maalesef :1shok:
telkırma tarifin için çok sağol canım birde ne katı hatunsun yaa ben senin kadar soğukkanlı olamıyorum eskiden bende böyleydim ama hamilelikten sonra bi anormal oldum senin hormonların etkilenmedimi??bende tipik ikizlerim duygusallık vs hakgetire kocam derdiki sen hiç ağlamazmısın ne kadar duygusuzsun hiç romantik diilsin vs şimdi söylediklerini bir bir yiyoo valla sen ne oldun diyoo anormal bi durum olduk yanee yasakkelime
e esracım koltuk altı dedigin ne oluyor deodorant değlide
ha bi dakk a sprey deolar kotu stick ler roll onlar falan zararsızsa tamam yani oldu simdi:))
burcum çok sevindim şükürlerr olsun evine çık artıkk kocişine selamlar bi numunede bizde var bide bana ne dese beğenirsin sen hamilesin hormonların değişiyorda bende baba olucam hormonlarım değişemezmi diyo ne kadar bencilsin diyo anam diyorum bi evde iki beyni büzüşmüş nolcak bilmem sonumuz bide diyoki sen lohusa depresoyonua girersen bende girerim senle diyo baba olma senrdormu yaşarmış bebek gibiler :1shok:
birde kızlar yamışsınz temizlik konusunda yapyoruz vs diye ben temizliğimi felan yapıyorum hep hatta geçen gün camlarımı sildim yani yapmamammı gerekiyo?biraz yoruldum ama kendimi kötü hissetmiyorum benim yapıcak kimsem yokki herkes kendi havasında annecim burda diil memlekette ablam desen kendine faydası yok büyük ablam öğretmen iki çocukla o ayrnı bi koşturmacada kayınvalidemler desen ooo onalara dokunmayan yılan bin yaşasın kocam akşam 9 larda geliyo ben adama nasıl temizlik yaptırayım..geçenlerde camdayım siliyorum çıkmışım dışarı kayınvalide üst katta oda bişi silkeleyi o sırada kafama silkelicekti nerdeyse..diyoki diikat et düşersin o kadar yani sağol düşmem dedim bırakın yardımı felan teklif bilem..anacım gelicem haftaya inşallah o zati yaptrmaz bana ama ben yapıyorum yanii
bide gizzeyi okuyunca tırstım açıkçası geçmiş olsun canım bu arada
slm kızlar ben geldiiim..bugün dayanamadım başka bi doktora daha gitti.bebişimi bi güzel incelediler..radyologta doktorda ayrı ayrı baktı..bütün organlarını gördüük..sıvı azlığına en önemli neden böbrek problemleri oluyomuş böbreklerini daha evvelki doktorlarda görmüştü bugünde gördük..mesanesinde idrar vardı buda böbreklerinin fonksiyon gördüğünü gösteriyo..gelişimi tam haftasına uygun çıktı hatta fl uzunluğu yani bacak boyu bi hafta ileri çıktı..dopplerle bebeğin bütün kan akımlarına bakıldı onlardada bi pronlem çımadı..sıvı azlığı görüldü yine ama bebekte bi patoloji saptanmadığı için tek yapılcak şey yakın takip dedi doktor..umarım pazartesi günkü profta aynı şeyleri söyler..içim çok rahatladıı..
gözün aydın kayra bende bebeğimin yüzünü göremedim hiç kime benziyor çok merak ediyorumgittim.çok şükür iyi görünüyor.ama poz vermiyor.ne zaman yakalasa eliyle hp yüzünü saklıyor.bana yine el salladı.güldü.boyunu ölçümlerini aldı.geçen hfta kilosuna takmıştım.bu hafta iyiydi çok şükür ama hala boyu çok uzun dedi.
eliyle karnıma bastırdı ve korktu kasılma var sandı.kendini rahat bırak dedi tekrar baktı meğer ben kasıyormuşum.çok korktum.vitamin ve demir yine vermedi.8 kilo almışım.doğuma omuz atarak sokarız seni kapıdan geçemeyeceksin dedi bende sorun değil dedim.magnezyuma devam edeceğim..bu kadar iyiydik yani çok şükür...
kolay gelsin canım allah sabır versin sana inşallah ileride evlatlarında senin gibi olur sana bakarlarselam kızlar çıldırmak üzereyim doktorum nerde mahfolum ya kaç gündür hasta bakmaktan kadın resmen kefeni yırrtı sayemde sonra çene bir açıldıki sormayın devamlı muhabbet istiyor bunaldım yatıp dinlenmek istiyorum ama nerdeeeeee bir bakayım dedim namaz kılarken o geldi hemen bilgisayarın başınamı geldin dedi yahu ne yapayım ben şimdi yok dedim mesajlarıma bakıyorum iki kelime yazayımda çıkıcam kızlar ay çok özledim sizleri herkese selamlar öpüldünüz
kaayra şimdi ben dr ye gittiğimde heycanlanıyorum karnım kaskatı kesilyo semsert oluyo bu kasılmamı yoksa ben kendimmi kasıyorum ve böyle zamanlarda bebekte hiç hareket edemiyoyok canlarım öyle değil.mesela ayağa kalıkınca dikkat edin karnımız semsert.yemekten sonra veya akşamları değil herhangi bir zamanda uzandığınızda yer yer sertlik olursa...bebek bir tarafa toplanırsa kasılmaymış.o dedikleriniz hepimizde oluyor korkmayın...
ya bende istiyorum tüllü beşik faln oda takımı haricinde bide tüllü pembeli faln beşik istiyorum hep hayel ediyodum öyle iyiki kızım oluyo pembiş pembiş ne tatlı yaabendeniz gormemisin kizi olmus hesabı kızımın odasına cibinlikli yatak bilem almayı dusunuyorum:)) pembepembe tullerden olusan falan yerlere kadar :))))
ikinci bebegi o andan itibaren istemeye basladım o andan itibaren kız çocuklarına duskunlugum oldu hatta suslu kokos seylere uyuzolurdum pek bir merakım olustu. yas dongusumu nedir ne degildir bilmem ben suslu puslu yapcam :) kim ne derse desin esim sacmalama daha neler diyor ama ben yapcam :))))
burcum çok sevindim şükürlerr olsun evine çık artıkk kocişine selamlar bi numunede bizde var bide bana ne dese beğenirsin sen hamilesin hormonların değişiyorda bende baba olucam hormonlarım değişemezmi diyo ne kadar bencilsin diyo anam diyorum bi evde iki beyni büzüşmüş nolcak bilmem sonumuz bide diyoki sen lohusa depresoyonua girersen bende girerim senle diyo baba olma senrdormu yaşarmış bebek gibiler :1shok:
birde kızlar yamışsınz temizlik konusunda yapyoruz vs diye ben temizliğimi felan yapıyorum hep hatta geçen gün camlarımı sildim yani yapmamammı gerekiyo?biraz yoruldum ama kendimi kötü hissetmiyorum benim yapıcak kimsem yokki herkes kendi havasında annecim burda diil memlekette ablam desen kendine faydası yok büyük ablam öğretmen iki çocukla o ayrnı bi koşturmacada kayınvalidemler desen ooo onalara dokunmayan yılan bin yaşasın kocam akşam 9 larda geliyo ben adama nasıl temizlik yaptırayım..geçenlerde camdayım siliyorum çıkmışım dışarı kayınvalide üst katta oda bişi silkeleyi o sırada kafama silkelicekti nerdeyse..diyoki diikat et düşersin o kadar yani sağol düşmem dedim bırakın yardımı felan teklif bilem..anacım gelicem haftaya inşallah o zati yaptrmaz bana ama ben yapıyorum yanii
bide gizzeyi okuyunca tırstım açıkçası geçmiş olsun canım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?