2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Allah kolaylık versin iyi günlerde kullanmayı nasip etsin alınmış artık sende kafana takıp üzülme.

Allah ablanın ve sizin yardımcınız olsun sizin desteğinizle bu dönemi kolaylıkla atlatır inşallah.

telkırma tarifin için çok sağol canım birde ne katı hatunsun yaa ben senin kadar soğukkanlı olamıyorum eskiden bende böyleydim ama hamilelikten sonra bi anormal oldum senin hormonların etkilenmedimi??bende tipik ikizlerim duygusallık vs hakgetire kocam derdiki sen hiç ağlamazmısın ne kadar duygusuzsun hiç romantik diilsin vs şimdi söylediklerini bir bir yiyoo valla sen ne oldun diyoo anormal bi durum olduk yanee yasakkelime

didecim yaniii tmm diyosnki sen ne dersen benim canım çekecekk bende sustum artıkın sengözlerimebaksanab
o yeşil meyvede aon 10 gün diyo kociş ve manavcı amca bakalım bekliyoss güzelim

valla ben deodorant kulllanmam koltuk altı ve parfüm kullanırım sadece ama çok güldüm kokarca durumlarına yani bende bi koku olmuyo hergünde yıkanıncaa ama bi avantaj varki evdeyim nasılsa çalışan insanlar için zor tabee heleki sıcaklar iice gelince yandınızz..

nazan yaa vallahi çok ciddiyim sen bizle kafamı yapıyon kuzum bu fotolarda ne göbek var doğru dürüst ne popo Allahım yaa şu 11 nisan gelsin başka bişi istemiyorum o zaman sorucam ben sana hatuna bak yaa bide bana bakk valla kocişe bugün kesinlikle foto çektiricem hiç kaçarı yok..

e esracım koltuk altı dedigin ne oluyor deodorant değlide
ha bi dakk a sprey deolar kotu stick ler roll onlar falan zararsızsa tamam yani oldu simdi:))

okudum adascım eylemin mesajın içinde demesen ama hayatta gormezdim:)
sizde senin ablanda imis sorumsuzluk duygusu vs bizde enistede idi . en çokda ailen uzullmustur dimi ?

belki biseksüelizdir değil mi? şaka bir yana tabi saygı duyuyorum.

bana niye bişi olmadı yaaa.aslan burcu tutarlılığı sanırsam:CüvCüv:

e esracım koltuk altı dedigin ne oluyor deodorant değlide
ha bi dakk a sprey deolar kotu stick ler roll onlar falan zararsızsa tamam yani oldu simdi:))

bir sen bir de ben merak ettik arabanın markasını modelini fiyatını..ama cevap gelmedi..ben de çok meraklıyımdır arabalarakaydirigubbakcemile3

burcum çok sevindim şükürlerr olsun evine çık artıkk kocişine selamlar bi numunede bizde var bide bana ne dese beğenirsin sen hamilesin hormonların değişiyorda bende baba olucam hormonlarım değişemezmi diyo ne kadar bencilsin diyo anam diyorum bi evde iki beyni büzüşmüş nolcak bilmem sonumuz bide diyoki sen lohusa depresoyonua girersen bende girerim senle diyo baba olma senrdormu yaşarmış bebek gibiler :1shok:

birde kızlar yamışsınz temizlik konusunda yapyoruz vs diye ben temizliğimi felan yapıyorum hep hatta geçen gün camlarımı sildim yani yapmamammı gerekiyo?biraz yoruldum ama kendimi kötü hissetmiyorum benim yapıcak kimsem yokki herkes kendi havasında annecim burda diil memlekette ablam desen kendine faydası yok büyük ablam öğretmen iki çocukla o ayrnı bi koşturmacada kayınvalidemler desen ooo onalara dokunmayan yılan bin yaşasın kocam akşam 9 larda geliyo ben adama nasıl temizlik yaptırayım..geçenlerde camdayım siliyorum çıkmışım dışarı kayınvalide üst katta oda bişi silkeleyi o sırada kafama silkelicekti nerdeyse..diyoki diikat et düşersin o kadar yani sağol düşmem dedim bırakın yardımı felan teklif bilem..anacım gelicem haftaya inşallah o zati yaptrmaz bana ama ben yapıyorum yanii
bide gizzeyi okuyunca tırstım açıkçası geçmiş olsun canım bu arada

adaşım ben spreyden bahsediyorum evrişte ondan bahsediyodur heralde eğer koltukaltı ise hiçşansı yok ben kullanmadan yapamam

allam acıkınca resmen gözüm dönüoo..ne var ne yok silip süpürdüm...alllah sonumu hayır etsin...

haloooo kızımmm ne yapıyorsun sen? bırak camı filan..hadi silip süpürüyorsun da cam silmek ne oluyor?kadın tut diyeceğim ben de tutmuyorum..beğenmem herkesin yaptığını.kaynana da selam saygı ve hörmetlerimi gönderiyorum...-tatlicadiarzu-

ben de bugün göbek fotosu ekliycektim...bi baktım makinanın şarjı bitmiş...akşama çekerim artık..

milkshake, didoş, norra, esra, eylem ve esrakocum çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun skoda octavia tour arabanın marka ve modeli meraklı esrakom ve didom için:))) iki hafta önce ankaraya gitmiştik o zaman babamla beğenmişler babama vekalet vermiş arabanın gelmesi işlemler filan derken bugün babam arabayla çıkıp geldi çok güzel araba bende beğendim de benim başka planlarım vardı. özel hastane düşünüyorum daha kızıma üç zıbından başka birşey almadım odası yatağı arabası derken ben onları yine alacağımda şimdi her alacağımda bana acaba diyecek bende sinirleneceğim neyse yapcak bişey yok şu indirimler vardı ya onun için acele etmiş anladığım kadarıyla....

merhaba arkadaşlar.bende aranıza katılmak isterim.20 haftalık hamişimyeni öğrendim bi kızım olacakmış.çok sevinçliyim.

ne güzel canım gözün aydın bak bebekte bi problem yok profta iyi şeyler fsöyler inşallah
gözün aydın kayra bende bebeğimin yüzünü göremedim hiç kime benziyor çok merak ediyorum
kolay gelsin canım allah sabır versin sana inşallah ileride evlatlarında senin gibi olur sana bakarlar

kaayra şimdi ben dr ye gittiğimde heycanlanıyorum karnım kaskatı kesilyo semsert oluyo bu kasılmamı yoksa ben kendimmi kasıyorum ve böyle zamanlarda bebekte hiç hareket edemiyo
ya bende istiyorum tüllü beşik faln oda takımı haricinde bide tüllü pembeli faln beşik istiyorum hep hayel ediyodum öyle iyiki kızım oluyo pembiş pembiş ne tatlı yaa

esracım yaprsın temizlik falan ama bence öyle cam silmeye falan kalkma uzanmaman gerkiyo bide mesala ben eeğilnce karnım sıkılıyo belim ağrıyo eğilip kalkmakta zararlı valla ben bi aydır boşverdim benimde temizlik yapıcak kimsem yok ama ben senin gibi cam falan silmiyorum boşver bence 4 ay kaldı idare et
bu arada kocan seni kıskanmış heralde baya ondan öyle şeyler söylüyo

taze fasulte evine taşınıyomuşsun hayırlı olsun güle güle otur yeni evinde

esracım ablanada geçmiş olsun biz yeni başlangıçların telaşındayken ablan için zor bir dönem, çabucak atlatıp umarım yeni hayatında daha mutlu olur.

bu temizlik işi banada hiç hoş gelmedi iyi hissediyorsan tamam da şansını fazla zorlamasan daha iyi olmazmı . bana her cuma kadın geliyor istesemde yapacak hali bulamıyorum ben kendimde yine dolapların içiyle ben ilgileniyorum ama onun dışındakiler olduğu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…