hoşgelmişsinmerhaba arkadaşlar.bende aranıza katılmak isterim.20 haftalık hamişimyeni öğrendim bi kızım olacakmış.çok sevinçliyim.
canınız sağolsun..bebişler nasipleriyle gelirmiş canım benim..passat sınıfında bir arabaydı o galiba.Allah kaza bela göstermesinmilkshake, didoş, norra, esra, eylem ve esrakocum çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun skoda octavia tour arabanın marka ve modeli meraklı esrakom ve didom için:))) iki hafta önce ankaraya gitmiştik o zaman babamla beğenmişler babama vekalet vermiş arabanın gelmesi işlemler filan derken bugün babam arabayla çıkıp geldi çok güzel araba bende beğendim de benim başka planlarım vardı. özel hastane düşünüyorum daha kızıma üç zıbından başka birşey almadım odası yatağı arabası derken ben onları yine alacağımda şimdi her alacağımda bana acaba diyecek bende sinirleneceğim neyse yapcak bişey yok şu indirimler vardı ya onun için acele etmiş anladığım kadarıyla....
milkshake, didoş, norra, esra, eylem ve esrakocum çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun skoda octavia tour arabanın marka ve modeli meraklı esrakom ve didom için:))) iki hafta önce ankaraya gitmiştik o zaman babamla beğenmişler babama vekalet vermiş arabanın gelmesi işlemler filan derken bugün babam arabayla çıkıp geldi çok güzel araba bende beğendim de benim başka planlarım vardı. özel hastane düşünüyorum daha kızıma üç zıbından başka birşey almadım odası yatağı arabası derken ben onları yine alacağımda şimdi her alacağımda bana acaba diyecek bende sinirleneceğim neyse yapcak bişey yok şu indirimler vardı ya onun için acele etmiş anladığım kadarıyla....
hoşgelmişsin
canınız sağolsun..bebişler nasipleriyle gelirmiş canım benim..passat sınıfında bir arabaydı o galiba.Allah kaza bela göstermesin
evet didecim passat ayarında bir model bende oyle biliyorum. sedan model buyuk arabalardan. ne renk defne son olarak:))
benim ilk bebeğim bende kız bekliyorum oğlun da resimdeki sanırım çok tatlı gözüküyo tombiş baya sanırım maşşallahhoşbulduk arkadaşlar .seerni canım evet ikinci bebeğim olacak inş.8 aylık bi oğlum var.sizlerin ilk bebeklerimi?
siyah yakışır o modele
evet didecim passat ayarında bir model bende oyle biliyorum. sedan model buyuk arabalardan. ne renk defne son olarak:))
hoşbulduk arkadaşlar .seerni canım evet ikinci bebeğim olacak inş.8 aylık bi oğlum var.sizlerin ilk bebeklerimi?
arkadaslar
yeni bir album yaptım. oglum panco magazasının katalog cekimlerine katıldı. ordan birkaç resim ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=7352
benim ilk bebeğim bende kız bekliyorum oğlun da resimdeki sanırım çok tatlı gözüküyo tombiş baya sanırım maşşallah
hayırlı olsun dide yeni arabanız
taze fasulye sana bi şey sorucam şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptırdım dedin sağlık ocakları yapıyomu bu testi her sağlık ocağı yaparmı acaba özelde yaptırmaktansa parasız sağlık ocağında yaptırmak iyi olurda ondan sordum
hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun prensesinmerhaba arkadaşlar.bende aranıza katılmak isterim.20 haftalık hamişimyeni öğrendim bi kızım olacakmış.çok sevinçliyim.
hoşbulduk arkadaşlar .seerni canım evet ikinci bebeğim olacak inş.8 aylık bi oğlum var.sizlerin ilk bebeklerimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?