2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben evlendigim gunden beri evde hiç temizlik yapmıyorum. calısıyor olmanın avantajı tabi kazanıyorum ve temizlikci tutuyorum mantıgındayım. 12 yıldır ne toz aldım ne yer silmisimdir. hiç sevmem temizilk islerini kadınıng elceğği iiki tarih arasındada pek umrum olmaz temizlik yapmam o arada misafir cagırmam:))) 15 de bir gelir kadın evde tum gun kimse olmadıgından ve 7. katolusundan toz falan olmaz ibzim ev pek.
olsada benim umrum olmaz vala .
yavasca yapılan islerde sorun ol acagını sanmıyorum esracım. yani dikatli in çık ani hareketler yapma çok uzanma yeter

dide valla he sen ben araba markası sorduk :)))))) ben çok severim arabalar hakkında konusmayı araba alırken bizzat isin içinde bulunurum markası modeli motoru yok ic dis ozelikleri beygiri falan anlarımda tabi ilgi alanı olunca insan anlıyorda zamanla.

merhaba arkadaşlar.bende aranıza katılmak isterim.20 haftalık hamişimyeni öğrendim bi kızım olacakmış.çok sevinçliyim.
hoşgelmişsin
canınız sağolsun..bebişler nasipleriyle gelirmiş canım benim..passat sınıfında bir arabaydı o galiba.Allah kaza bela göstermesin

ya olsun defte buimkanlar kaçmaz fiyatlar 4 sene oncki rakamlara indi almakta iyi yapmıs esin allah korusun bir ters durum oldu satmanız gerekti diyelim yine kardasınız. emin ols u an piyasada sıfır araba yok almak isteyene mayıs sonu teslim zamlı fiyat sunuyorlar. iyi yapmıssınız bence. gule gule kullanın araba buistedgin an paraya cevireblirsin endise etme.

hoşgelmişsin

canınız sağolsun..bebişler nasipleriyle gelirmiş canım benim..passat sınıfında bir arabaydı o galiba.Allah kaza bela göstermesin

didoşcum passat gibi geniş yola yayılan arabalar vardırya onlar gibi bagajı inanılmaz kullanımıda çok rahatmış babam ankara-sinop arası test etmiş:))) dileklerin için teşekkürler.....

evet didecim passat ayarında bir model bende oyle biliyorum. sedan model buyuk arabalardan. ne renk defne son olarak:))

hoşbulduk arkadaşlar .seerni canım evet ikinci bebeğim olacak inş.8 aylık bi oğlum var.sizlerin ilk bebeklerimi?
benim ilk bebeğim bende kız bekliyorum oğlun da resimdeki sanırım çok tatlı gözüküyo tombiş baya sanırım maşşallah
siyah yakışır o modele

hayırlı olsun dide yeni arabanız

taze fasulye sana bi şey sorucam şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptırdım dedin sağlık ocakları yapıyomu bu testi her sağlık ocağı yaparmı acaba özelde yaptırmaktansa parasız sağlık ocağında yaptırmak iyi olurda ondan sordum

evet didecim passat ayarında bir model bende oyle biliyorum. sedan model buyuk arabalardan. ne renk defne son olarak:))

yirim ben seni:)))) bej rengi , çok ideal değil renk olarak ama zaten alternatifi yokmuş ama tam aile arabası görünümünde.

hoşbulduk arkadaşlar .seerni canım evet ikinci bebeğim olacak inş.8 aylık bi oğlum var.sizlerin ilk bebeklerimi?

meltem hosgeldin.
simdi 8 aylık oglun var ve 5 aylık hamilemisin ? yani iki çocuk arası yas farkı 1 olacak ? yanlıs anlamadım değilmi ?
nasılg eçiyor hamileligin hersey yolundamı zor olmalı pes pese ve su an birbebekle hamile olmak.

benim 9 yasında bir oglum var benimde ikinci olacak ama tabi ben uzun yıllar bekledim yapmadım çok yas farkı oldu.

kızlaaarrrrrr alakasız bi konu ama artık göbüşümü normal olarak ekledim toğiğeeee....nihayet yaaa. gypresramın dediği gibi azimle yaptım delikafadulden

serni
seker yukleme testi benim hastanemde 35 tl. yani çokca ucuz. muayne ucreti 90 detaylı ultrasonun 250 oldugu bir hastened seker yuklemesi 35 iste kiyaslamay apman için yazdım. yani bu test epey ucuz bir test aklında olsun saglık ocagı yapmazsa sayet.

merhaba arkadaşlar.bende aranıza katılmak isterim.20 haftalık hamişimyeni öğrendim bi kızım olacakmış.çok sevinçliyim.
hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun prensesin

defnecim hiç kızma adama iiki almış bendede araba hastalığı vardır
bende sorarım incık cıncık araştırırım hatta babam arabayı değiştrcekti kaç sene önce ben zorla clio aldırtmıştım dediki bana sanki sen kullancan halbuki arabayı kaçırıp kaçırıp gezmelere giderdim çok sonraları söledimde şok oldu adam kaydirigubbakcemile2
ehliyetsiz kullandım bayağı yani sonra aldım tabii bi aralar sıyırmıştım modellere bakmaktan ikinci el alıcaktım kafayı taktım toyota yarise o zamanlar ne var ne yok öğrendim arabalar hakkında,evlenme telaşından araba hayallerim suya düştü heralde dedim derken evlendiğim gün kapıda çiçeklerle süslenmiş kıpkırmızı 0 yariss beni bekliyoduu evlilik hediyesi almıştıı kocişim ayy ben neye uğradımı şaşırdım hiç unutamam o anımı..en çokta beni sevindiren ne oldu maddi durumuruz aman aman süper diil ama sırf ben istiyorum diye şartlarını zorlayıp almıştı bu bile yeterdi bana canımkocam benimm ay çok özledim akşam olsun gelsin eve aşkım kabardı birden hihoyyyt

adaşım ev temizliği konusunda nede güzel yazmışsın süpersin valla 12 senedir temizlk yapmamak süper bi duygu olsa gerek kaydirigubbakcemile ben hiç alışmamışım öle kadın felan tutmaya yani parasal bi mesele değil hep kendim yaptım bu zaman kadar ne bilem çalıştığım dönemdede kendim yaptım ben güveneme onların yaptığı temizliğe ama son aylar mecbur kalıcam zatii..camlarıda dikkatli siliyorum canım yavaş yavaş yormadan fazla uzanmadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…