2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sağol canım..tabi defnenin malı hepimizin malı sayılır...araba defnenin benim değil...biz yenileyemedik daha:çok üzgünüm:

aa evet baya ucuzmuş ben detaylıyı 48 e yaptırdım bide yani şeker testi çok ucuz o zaman bide %50 indirimimiz var teslerde zaten

çok artist bi oğluşn olcak büyünce şekerim kim bilirr ne canlar yakıcakk oyy oyy bizimkiler nasıl olcak acaba senin oğluş tam annesiii

ay dide çok gülüyorum sana yaa standupçılar gibisin defnenin malı hepimizin malıı süper yaaa
kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

naif; 1. anlamı Kendi kendisini yetiştirmiş, doğal bir plastik sanat yeteneğine sahip sanatçılar tarafından yaratılan resim sanatı. Saf, deneyimsiz.
2. anlamı parlak gözlü. hayranlıkla bakan. naif. romantik.

ay dide çok gülüyorum sana yaa standupçılar gibisin defnenin malı hepimizin malıı süper yaaa
kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

duygular karşılıklı canım... ben de çok severim yarisi..yeni gittim baktım oturdum içine..ellerinde yokmuş satılmış..renk de güzelmiş kırmızı çok manidar.aferin kocişine

naif; 1. anlamı Kendi kendisini yetiştirmiş, doğal bir plastik sanat yeteneğine sahip sanatçılar tarafından yaratılan resim sanatı. Saf, deneyimsiz.
2. anlamı parlak gözlü. hayranlıkla bakan. naif. romantik.

:roflol:

merhaba arkadaşlar.bende aranıza katılmak isterim.20 haftalık hamişimyeni öğrendim bi kızım olacakmış.çok sevinçliyim.

hoşgeldin aramıza...isteyerek mi oldu 2.bebiş...aralarından yaş farkı olmayınca merak ettim...allah kızını sana bağışlasın..

araba taksiti ödemekten gına geldi biza valla...3 senelik krediyle almıştık..1,5 sene daha var..(

seerni şimdi sen kesin olarak biliyor musun prensesin geliyormuş..gördün mü? yoksa kıza benziyor mu dedi doktor..

ay meltem ikinci geliyo hemde ağustosta diğeride 8 aylık ölemi en taze tecrübeli sensin şimdi sana habire soru sorarız
ilk soru benden gelsin nasıl kolaymı hem 8 aylık çocuğa bakıp hem 5 aylık hamile olmak ayy çok ilginç ben 2-3 sene beklerim diodum ya benimde olursa öle çünkü sen emziriken hamile kaldın heralde hala emziriyomusun tekmisin ay nasıl bakcan ikisine birden Allah yardımcın olsun arkadaşım

araba taksiti ödemekten gına geldi biza valla...3 senelik krediyle almıştık..1,5 sene daha var..(

o taksit işleri ömür törpüsüdür iyi bilirim..biz kendi imkanlarımızla evlendik..sağolsun ikimizde de süper aileler olduğundan...5 kuruş almadık kimseden..haliyle borç harçla oldu herşey..Ama böylesi de güzel.

aynen biz de öle evlendik....eşyaların taksiti bitti..arabaya girdik...yoksa para çarçur olup gidiyodu...

ay evet didecim ya ben karıştırdım defnedamla hayırlı olsun yeni arabanız

beklerim arkadaşlar sinopa hemde arabanızla gezdiririm sizi .)) seernicim teşekkür ederim
bebek yatağını hesaplarken biraz garip oldu ama arka koltuğu geniş yatırcam kızımı yatak alamazsam yuvarlansın dursun

banada gelecek mercimekim kesin sadece bana gelmeyecek kocacığımada getirilecek !!

bu arada ben kaçıyorum haftasonu pek fırsatım olmuyor herkese iyi hafta sonları , pazartesi iyi haberlerle buluşmak dileğiylen...

ESRAKO..
tam karizma senin oğlan..2.ve 6.pozları ne artistçe ölee...maşallah..pek bi hoşuna gitmiştir herhalde..

seerni şimdi sen kesin olarak biliyor musun prensesin geliyormuş..gördün mü? yoksa kıza benziyor mu dedi doktor..

didecim kendi doktorum 3 kez cinsiyet için baktı her seferinde göremedi. ben çok kasıyorum sanırım heycandan kendimi bebekde hareket etmiyo hiç sonra geçen ayrıntılıya girdim ilk başta yine kastım kendimi radyoloji uzmanı kız gibi dedi emin olamadı dolaş tekrar gel dedi sonra kesin bi şekilde kız dedi kendi dr um bi şey söylemediği için tereddüt ettim şimdilik herkese kız diyorum ama çarşıya çıkıp bi şey almaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…