benim ilk bebeğim bende kız bekliyorum oğlun da resimdeki sanırım çok tatlı gözüküyo tombiş baya sanırım maşşallah
hayırlı olsun dide yeni arabanız
taze fasulye sana bi şey sorucam şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptırdım dedin sağlık ocakları yapıyomu bu testi her sağlık ocağı yaparmı acaba özelde yaptırmaktansa parasız sağlık ocağında yaptırmak iyi olurda ondan sordum
didee naif ne demek kızım ben bilmiyorum pek anlamam bu tarz eski koklu sozcuklerden :)
ay dide çok gülüyorum sana yaa standupçılar gibisin defnenin malı hepimizin malıı süper yaaa
kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
naif; 1. anlamı Kendi kendisini yetiştirmiş, doğal bir plastik sanat yeteneğine sahip sanatçılar tarafından yaratılan resim sanatı. Saf, deneyimsiz.
2. anlamı parlak gözlü. hayranlıkla bakan. naif. romantik.
merhaba arkadaşlar.bende aranıza katılmak isterim.20 haftalık hamişimyeni öğrendim bi kızım olacakmış.çok sevinçliyim.
araba taksiti ödemekten gına geldi biza valla...3 senelik krediyle almıştık..1,5 sene daha var..(
o taksit işleri ömür törpüsüdür iyi bilirim..biz kendi imkanlarımızla evlendik..sağolsun ikimizde de süper aileler olduğundan...5 kuruş almadık kimseden..haliyle borç harçla oldu herşey..Ama böylesi de güzel.
ay evet didecim ya ben karıştırdım defnedamla hayırlı olsun yeni arabanız
araba taksiti ödemekten gına geldi biza valla...3 senelik krediyle almıştık..1,5 sene daha var..(
seerni şimdi sen kesin olarak biliyor musun prensesin geliyormuş..gördün mü? yoksa kıza benziyor mu dedi doktor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?