2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

okadar alıntı yaptım yaptım uçtu hepsi bende aklımda kalanları yazayım...
öcelikle didenin vermiş oldugu şarkıyı dinliyorusoğlumla çok şirin....thanks dide:)

Taze burcu hadi gözun aydın şekerim evine geçiyorsun artık...mutlu huzurlu ol yuvanda..

nesrin seçtiğin oda takımı çok hoş bende rengarenk olanı sevdim ama ben bembeyaz alıcam..malum 2.ciyide düşünüyorum ve fazla odam yok sadece 1 tane cocuk odası oalack o yuzden sadece akseuarlar cinsiyet renginde olcak...şimdilik mavi olcak herşeyimiz..inş bide kızım olursa onada pembeler alırıs...

gülben ergen konusunda ıyyyyyyyhh tiksinç ya hiç hazetmem..eşinn sülalesi desen ayrı bi taraf zaten...herkese katılıyorum..

evriiiiiim ya sen bizi hepden kokarcamı edicen ne demek deo yok ayhh ben bu ayrınıtıyı gözardı edicem ki buyudugunde oglumda anlar annesinn temiz temiz misler gibi kokması için yaptıgını..

defne arabanız hayırlı olsun..ahh ahhh octavia çok severim babamın arabasıdır kendileri üstelik metalik gri..bende arabalara çok meraklı ve ilgiliyimdir.eşim hayretle izler beni araba bakrken..evlendiğimizde ilk 3 ay arabamız yoktu borcumuz olmasına ragmen butun takıları feda ederek araba aldık..çok şükr...Allah kaza göstermesin.hayırlı gunlerde kullanın..

bşaka ne vardı yafff..hee hatırladım gypsy kuzum cam silmeler falan ne oluyor bakimmm..aaa yahya celili düşün annesi...ablan içinde umarım hayırlı bir sonuç olmustur...nasipp..

Nazanın çoooook kilo aldım bakın diye koydugu resmleri gördüm aman allahım bu kadın hiç kilo almış görmemiş ben şişko bir popo falan görmüyorum...benm internetimde ebebeyn koruması var acaba ondanmı görmüyorum göstermio dersiniz...delikafadulden..

esrako senn oglun nre tatlı ya maşallah..öp onu bizim için..sende tatlı çocuk dogurma potansiyeli var eminim kızında şipşirin olcakdır...

yeni gelen arkadaslar hoş gelmişler..

bu arada dun gece ruyamda 11 nisanı yaşadım ayhh buluşuyorduk ama bir anda başakda geldi kız senn ne işin var biz istanbul anneleriyis dioduk...sırnaşık şey

temizlik konusunda ya çalişirken ne guzel ev hep temizdi yada bana öle geliodu şimdi sürekli evdeyim ya sanki iş hiç bitmiyor...ayhh gına geldi toz almakdan..zaten mobilyalarım hep venge..hangi akla hizmet o renk aldıysak..yatak odasında yatak başı komidinlerin tozunu alırken sagdakini alıp sola gecene kadar yine toz oluyor sanki üstü delikafadulden

valla aklımda kalanlar bu kadar ..ben ve oglum iyiyis cok şükr haftaya çarşamba ayrıntılı randevumuz...ve tetanoz aşım var.. tetanoz için gitmişken acaba bende şeker yuklemesi yaptırsammı? 20.ci haftanın içinde olcam..:)

ve resmen artık kendi organımı goremiyor haldeyim yukardan bakınca ne aciz bir durum ayna karsısında ancak :))

çok komiksin esra... ben hayatımda ağda yapmadım o bölgeye.... hiç düşünmem. lazere gittim bir seans, ikinciye sıra gelmeden hamile olduğumu öğrendim. düşük olunca gittim ikinci seansı yaptırdım. üçüncüye randevu alamadan yine hamile kaldığımı öğrendim. sonra o da düşünce üçüncü seansa gittim. 4.ye vakit gelmeden yine hamile kaldım.
neyse şimdi pek problemli değil.

ESRAKO, ikea da yedin mi hiç somonu. hem çok lezzetli yapıyorlar hem de fiyatı çok uygun. ben ikeaya gidince hep somon yerim.

çocukların hamileliğe bakışı çok hoşuma gidiyor. benim yeğenlerim de heyecanla bekliyorlar şimdi NAZ ı...
demek büyük don aldın :) ben de almalıyım... eskiler küçük gelmeye başladı.

ayyyy TELKIRMA, AĞZIM SULANDI. BEN DE BALIĞI EN ÇOK BUĞULAMA SEVERİM. AĞZINA SAĞLIK, DENEYECEGİM

kozyatağındaki carrefour un orda üst geçit var ya, işte o üstgeçide çok yakın. yani eşin sizi o üstgeçitte indirse 2 dak sonra demstocktasınız. carrefour tarafında değil ama kozyatağı tarafında.... gelin mutlaka, harika şeyler var şuan, ben bu öğlen yine bisürü şey aldım.

MERCİMEKim gözün aydın arkadaşım. demek seninki dinibütün olacak, bak ana karnında başlamış namaza...

EEYLEM ,senin de gözünaydın canım. oğlunun sağlıklı olmasına ve sana benzemesine sevindim. benimkinin bana benzemesi beni acayip heyecanlandırmıştı. foto yok mu yani kızlar, detaylıdan yeni gelenler?

yauw ESRAKO, sen nasıl bu kadar uzun uzun yazabiliyorsun kuzum? boş mu oturuyorsun? yok mu senin işin gücün? ayol ben okumaya bile yetişemiyorum. ne kadar da güzel anlatıyorsun, bayılıyorum senin anlatış şekline. ciddiyim bak abartmıyorum. ben de böle detaylı yazabilmek istiyorum ama olmuyor işte, zar zor bakabiliyorum.

DİDE, bence gayet güzel. bebek bunun içinde mi uyuyacak? çok alçak değil mi? nasıl eğilip alacaksın? ara kademe dediğin şey fotoda görünmüyor herhalde, onu koyunca normal yatak yüksekliğine mi geliyor. eğer öleyse ben de oyunparkı ile bir müddet idare edebilirim.

ayyyyğğğğkkkkk gülben demeyin.

yauw işte böle yazıyorsun insan hevesleniyor. hayır ben zaten dünden hevesliyim. bir garip oldum, herşeye heves eder oldum, neler neler yapmak istiyorum. bazen boşver ne gerek var, idareli ol diyorum, bazen de bu yaşta allah sana bu mutluluğu yaşatıyor ne diye sonuna kadar keyfini sürmüyorsun diyorum. bakarsınız komple bir oda yaparım en alasından... belli olmaz, gitgellerim var.

Şu an tv da ıslyıorum; prof acıklama yapıyor; sac boyasındaki,deodoranttaki,ojedeki kursunlar bebegın beynıne ve annenın bagısıklık sıstemıne zarar verıyor diye

iyi iyi bence sakıncası yok. hiçbirini kullanmıyorum. sadece arada deo... o kadar. onun dışında lancaster in koku giderici kremi var, terlemeye mani olmuyor ama sadece kokuyu engelliyor, ondan sürüyorum koltuk altıma, tavsiye ederim. süper bişey.

Burada kayin valide demisken, dun benimkini temelli tr'ye yolladik, kocasinin yanina, ohh kabus bittiiii.....:dance:

gözünaydın NORAA... allah kavuştursun diycem ama beddua gibi olacak...

NORAA, ya ben bunlara da bayıldım. oyun parkı benim aklıma yattı, biraz model ve fiyat bakayım bari.

kızlar biz bugün 24.haftayı bitirip 25.haftaya girdik:teytey:.allahım doğum haberlerini vermeyide nasip etsin

nasıl 25.haftaya girdin sen kuzum ya? ben daha 23. haftadayım. bizim senle aramızda 4 gün filan vardı diye hatırlıyorum. ???

hayırlı uğurlu olsun, allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. hemen bi de araba koltuğu alıverin..

cleopatra stratan'ınNumar pan'la unu adlı şarkısını bebişim ve ben çok seviyozz. siz de dinleyin.çok tatlı

evet süper bir şarkı, hemen bulup dinledim üstüste beş kere filan.

tamam şeker görürsün buluşmada... hem o zamana kadar daha da şişerim ben bu gidişle...

GYPSY ablana geçmiş olsun diyorum. umarım çok sarsılmadan atlatır. ve bundan sonra herşey gönlünce olur, bahtı açık olsun... sen de üzme kendini, zorla sürdürmeye çalışmak genelde sadece daha mutsuz olmaya sebep olur. nadiren gerçekten kurtulur evlilikler. galiba ESRAKO da bu azınlıktan... boşandığı eşiyle birkaç ay sonra yeniden evlenmiş ya, sen biliyor muydun?

naif; 1. anlamı Kendi kendisini yetiştirmiş, doğal bir plastik sanat yeteneğine sahip sanatçılar tarafından yaratılan resim sanatı. Saf, deneyimsiz.
2. anlamı parlak gözlü. hayranlıkla bakan. naif. romantik.

tsk ederim adascım :)

ESRAKO..
tam karizma senin oğlan..2.ve 6.pozları ne artistçe ölee...maşallah..pek bi hoşuna gitmiştir herhalde..

sagol canım ya zaten eller hep cepte benim oglumun basket oynarken bile elini çebine sokuyor illet ediyor babasınla beni artistik havaları var :)
çok memnun canımherkese yaydı gazde dergider esimerim çikcak diye birhevsli gorme kiz olması lazımmıs bune hmankenlik hevesi diyorum:))

hah serni sende benim gibisin iste benimde asıl kendi dr um uç keredir goremiyorya kordon var ya yuzukoyun yatıyor p ozisyon vermiyor. gittigim 3 ayrı dr ikisi detaylı dr u ugordu toplam 4 dr kız dedi gordu ve de bu benim dr goremedi ognun azgzından duymadım ya sanki banada havada geliyor anladıgım kadarıyla sende aynı moddasın:) aslnıda detayl ıçeken daha yi anlar yahu inanalım en iyisi:)

ya pinky tsk edeerim iltfiatların için . kızım ogluam benzer insalah.
bu arada çok guldum ruyana ya b asak geliyor ha:)))))
keske gelse tabi

canımcım meslek icabı on parmak yazıyorum aklımdan geçen sohbet edercesine anında ekranımda oluyor:) o sayede birazda islerim musait ben genelde telde konusuyorm esimle telde konusurken bile biryandna burayalaf yetistirebiliyroum esimde sasırıyor aynı anda kafanı nası topluyorsun diye. ne bilim iste oluyor:) ama rahat bir isim var bankacılık la ilgisy ok tabi sekreterlik bazen rahat bazen çok yogun olan birsey.

ben yıllardır heryerime agda yaptırıırm çok rahat geliyor
lazer epilasyonu koltuk altı için yaptırdım çokkk memnunum keske daha evel yapsaytım
paraya kıyıp diger yerlerime yaptırmadım piyaangodan para çıkarsa diye haayal ettim hep çok para uçunku insanın içi el vermiyor vermeye am asimdi kampanyalar var bitene kadar su fiyat falan su hamilelik bitsin aklımda o is

ikeada somon yemedim hiç balıktan nefret ederim hiç hamile olmasam balık yemem zaten ama deneycez anlasılan ama kofte varke ikaada somon yenirmi canım:)))

TAZEcim, eşinle tartışmanız ne kadar sudan bir sebep. ne güzel işte, tüm tartışmalar böyle basit şeylerden olsa, hemencecik gönüller alınsa... kim kimin gönlünü aldı şimdi sizin kitap krizinde?
buarada evine geçecekmişsin, çok sevindim. herhalde pzts günü bize evinden seslenirsin.

evet canım haberim vardı hatta çok şaşırmıştım çok orjinal bi durum yani :))
ikeade somon süperr olur bende yerim gittiğim zaman..oranın köftesini pek sevmiyorum çok ağır geliyo bana ay sankimm alışverişe diilde yemek yemeye gidiyomuşum gibi oldu ordaki herşyden yemişmdr bide ilk içeecekten sonrasu bedava muhabbeti var orda komedi yanii bissürü şey içer kalkarım görmemiş gibiii delikafadulden

lazer konusundan bende muzdarip oldum 5 seans koltuk altıma 4 seansta genital bölgeye 2 seansta yüzüme gittim sonra hamile kaldım yüzüme gitmez olaydım daha beter oldum eskiden tüydü şimdi kıla döndü öff pöfff diğer yerler ağda ile şimdilik idare ediyorum son ay kuaföre gitmek zorunda kalıcam :bbo:

offfffffff..çok sinir oldum....ağlamaktan bi hal oldum...izin vermiyolar...alllah hepsinin belasını versin....kendi çıkarlarına uğruna benim izin yapmama müsade etmiyorlar...sanki ben olmasam evleri teslim edecek adam yok...hep derler hamile hamile bela okuma diye ama elimde değil...bana gelince akan sular duruyo resmen..millet iznini kullandı ne alaa..maaş zammı da yapmadılar zaten bu sene kriz var die..vaad edilen primlerim de ödenmedi hala.........çok mu salak gözüküyorum acaba anlamadım gitti...

:roflol::roflol: tüydü kıl oldu he ...bende aynı dertten muzdaribim aynen kıla dönüştü ne etcem bilmyiyom ya elimde cımbız sakallarımı topliyim eşimde benle dalga geçiyo...heytttttt bu evde benim lafım geçer diyom nede olsa sakalım var dimi ama-tatlicadiarzu-

slm kızlar ben geldii..amma yazmışsıonız okuyamadım valla..ay gpsy ve tuana bende sizdenim laser konusunda..yaptırmaz olaydıım..çoğalttı valla çenemde üç beş tüy vardı...ama ben bacak ve bikini bölgeside yaptırıyodum..hepsi yarım kaldı..bacağımdan memnunum ama içim en çok neye yanıyo biliyomusunuz bikini bölgesine..o kadar acısını çektiim sonra nolduu bırakınca aynen geri çıktı..boşuna o kadar acıııı...sinir oldum yaaaa...

karnımız sertleşince yer yer kasılma oluyormuş kızlar.haberiniz olsun...
nazancığım geldim canım.iyi çok şükür sorun yok şimdilik...
onu bende hisediyorum bazen demek kasılmaymış
hastanın iyi olması çok güzel iyi bakmışsın ama kendini unutma sen hasta filan olursanki allah korusun ozaman daha zor olur.
MAŞALLAH KUZUNA çok güzel habre canım içiniferah tut kayracım ne güzel gidiyor herşey artık hmileliğinin tadını çıkar be kuzu .bu arada ne ne yaptın bizede anlatsana .
plesenta kireçlenmesi oluyor sanırım .ama doğru tek doktorun sözüyle bişey yapmamak lazım.
maşalla oğluşuna .üzülme annesi çok iyiyimiş bak ne güzel
[/URL][/IMG]
bizim yatakımız bu..ben çok süslü şeyler alamıyorum ya.sadelik takıntısı var ben de..niye böyleyi ki ben..sizinkilere bakınca ne biçim kadınım diyorum
bend epark yatak alıcam bunuda çok beğendim şu salı detaylı usg bitsin bakıcaz artık .benim kızmdan kalma beyaz çok güzel karyolam var ama sallanmıyor çok zorlanmıştım onun için bun dan alıcam ilk zamnlar için sonrada büyünce onu kurucaz.baya büyük bi yatak
hayırlı haberlerle gel canım.oadalrdan konuşmak çok güzel.
hayırlı olsun canım güle güle binin kazasız belasız
e esracım koltuk altı dedigin ne oluyor deodorant değlide
ha bi dakk a sprey deolar kotu stick ler roll onlar falan zararsızsa tamam yani oldu simdi:))
ben koltuk altı stik kullanırım hep deoyu pek sevmem çokda memnunum.

yani sende tam öğrenmeyenler gurubundasın öylemi canım

ben geçmişi okuyp gelene kadar herkes çıkmış ya.
kayra ağrılarının azalmasına sevindim benimde 1 hafta iyiydi ama şimdi 3 4 gündür çok kötüyüm ya bend emagnezyuma devam hatta sabah akşam içiyorum

esracım genital bölgeni şu anda ağdayla alabiliyomusun ben denedimde yarım kaldı hem göremiyorum hemde çok acıyo kuaförümde ağda yapmıyo bilmediğim yerlerede gitmek istemiyorum kaldım ortada

mercimekim yaa sinir oluyorum ben böyle insanlar allah kolaylık versin sana
resmen insanı bezdirip işten çıratmaya çalışıyolar tazminat vermeden

evet sakalyn bende tam öğrenemedim.
esrako senin doktorun medikal parkta dimi sana cinsiyet söylemeyen ben de bursada medikale gidiyorumda acaba çalıma politikaları falanmı benim doktorum için beş buçuk aydan önce söylemez diyorlar

seernicim ayna felan kan ter içinde halletmeye çalışıyorum napimmm senağlama ama bidaakine kuaför kesinn benim bekalrığımdan vardı bitane uzak evime diye gitmiyodum ona gidicem artıkın

kayracım maşallah bebişine yaa grmıboyu negüzell daha yeni gördüm canım darısı başıma bakalım benimki nasıl..sen şekerini yaptrmışmıydın?

arkadasım sen doktora sordundamı sölemedi cocuğun cinsiyetini sana.benim arkadasımda medikale gidiyor o 3,5 aylıkken öğrenmişti.gerçi sonra değişti amaCADIARZUgerçi bende 3,5 aylıkken öğrendim hala aynı cinsiyet sırnaşık şey sende bi sor bence

Ay oku oku bitiremedim. Daha 12 sayfam var okunacak-tatlicadiarzu-İlk taksidi yazayım bari:

ay allahim gun sayiyorum artik, saliya cok az kaldi...insallah gosterir minigim..gerci sagligi yerinde olsunda detaylida, cinsiyeti sonra...belki 12. haftada bakan doktor amcamis hakli cikar, ama emin degildi oda erkek demisti tee o zaman...
Hadi bakalım noracığım. İnşallah fazla uğraştırmaz kuzucuk sizi. Güzel haberlerle gelin e mi

Ben de hep kendime hazırım diyorum ama başımıza gelene kadar hayatta hiçbir şeye tam olarak hazır olamayacağımıza inanıyorum açıkçası. Bebişe ilk memesini vermek bile çok zormuş mesela:1shok:

Ah canım çok korkutucu olmuş gerçekten. 1 Nisan olduğunu bilmiş bebişin demek bak dedikleri gibi şakacı olacak. Ben çok duydum böyle 5. ayında kanama yaşayanları. Çoğunlukla bebek dışı bir nedenden oluyormuş. Sen aklına kötü şeyler getirme
Oh oh çok sevindim haberlerin iyi olmasına. İnşallah daha da iyileri gelir canımhihoyyyt

evet NORRAA ben de yalnızım. ama yarın gece gelecek. ben de yalnızlığın keyfini çıkarıyorum. zaten kızım bana yalnızlığımı unutturyor. ansıl tekmeliyor teyzesi bi bilsen...
Kız maşallah de!Kendi kendine nazar değdireceksin:mymeka:

Kayram her bebeği kendisiyle kıyaslamak lazım. Doktorlar bas bas bağırıyor baksana. Sen aklından kötü düşünceleri çıkar ki, bebişin de rahat bir nefes alsın, huzurlu huzurlu büyüsün değil mi ama
Balık kültürüm benim de ciddi bir sekılde yok acıkcası.. hep annem-babam aldıgı ıcın.. mesela mezgıt nedır bılmem ama eminim cok yemısımdır :))

Muhtemelen mezgit yememişsindir. İzmir'de çok kolay bulunan bir balık değil çünkü. Ama şu anda salyalarım klavyeye akıyor çünkü ben Trabzon'da o hamsi boyutundaki mezgitin tavasını yemiştim. Allah'ım...o ne lezzetticokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookBir daha bulsam da tavalarca yesemdelikafadulden

burcucuğım ne güzel yüreğin var senin ya,sağol.ilaç gibisin bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…