ve resmen artık kendi organımı goremiyor haldeyim yukardan bakınca ne aciz bir durum ayna karsısında ancak :))
ESRAKO, ikea da yedin mi hiç somonu. hem çok lezzetli yapıyorlar hem de fiyatı çok uygun. ben ikeaya gidince hep somon yerim...... dedim somon yerli midir nedir anlat :)) somon tr uretilmiyormus burda olanlara deniz anası deniyormus:) yanılısmı anladım bilmiorum deniz anası ile somon aynı irktanmıymıs.)) somon norvecten dondurulmus olarak gelioyrmus. ......ama yinede guzeldi. iste boyel balık bilgisi olanlardan yanıt pls :)
eşimin yiğeni var 5 yaşında sana kardeş gelicek dedik inanmadı açtı göbeğime baktı hani yokki burda bebek dedi çok tatlıydı,
bende büyük don aldım onu giyiyorum hamile donu çok pahalıydı gözüme geldi almadım kaydirigubbakcemile3 bel kısmı yüksek don aldım göbeğimi kaplıyor yumuşacık çok rahat ediyorum
Yapışmaz teflon tavaya maydanozu saplarıyla birlikte serpiştiriyorum. Bol saplı olursa daha iyi. Üzerine mezgiti (yumurtaları varsa daha iyi) koyuyorum rastgele, düzenli dizmeye gerek yok, üst üste bile gelebilir sorun yok..Bol sarımsak ve az tuz serpiştiriyorum. Üzerine çok az zeytinyağı gezdirebilirsiniz. Kapağını kapatıyorum. 10 dk sürmeden buğulanıyor ve mezgit suyunu bırakarak pişiyor. Ben suyuna ekmek banmayı sevdiğim için mezgiti ayıklar ayıklamaz, suyu çok süzülmeden çok beklemeden yapıyorum bunu, tavada zeytinyağlı sarımsaklı suyu oluyo çok lezzetli.. Mutlaka deneyin..
Günaydın herkese.
Aftabru demstock un yerini bir güzel tarif etsen olur mu acaba. Haftasonu annemde kalıcam (Çamlıca) belki gideriz eşimin de semineri var kozyatağında (stfa bloklarında) annemle beni de demstock a bırakır artık :)
petrik ben cilek mobilya tarzını çok sevmiyorum ama bu mavili olan çok guzelmis.
buyuen yatak almayı aslında ben istemiyorum ilerde bazalı yatak almayı tercih ettigim için çunuk karyola tarzı yataklar ıoldum olası begenmemisimdir yani yanlarında tahtalar bacagına batabiliyor otururken. o yuzden buyuen yatak istemiyorum amaaa alt degistirme yeri olması sart o benim çokk isim gormustu ben hiç koltuk ustunde falan alt değistirmedim. o alt deistirme yeri tam insanın boyuna gore bel sırt agrısı yasamadan oyle pratikce oluyorki orda değistirmek. ben sırf o yuzden buyuyen yatak almayı planlıyorum. oyle almazsam alt acma aparatı olarak tek mobilyalar var ondan almamg erek o da sakat geliyor bana iki yanı bos olacak koydugum duruma gore odada.
bebek buyudukce altını acarken bir o yana bir bu yana donmeye cabalıyor falan en azından bu sekilde bir yanı donse dusursen bile elinden yatagın içi obur yanı kollarsın yani.)))
hem yataga yapısık oldugundan yerden tasarruf ayrıca bir aparat alıp ayrı biryere koysam daha çok yer tutar dedim o yuzden buyuyen yatak alcam ben sanırım.
petrikcim ben oglum ilkokula baslayınca odasını değistirdim. aslında d aha kullanırdı acık sarı ve acık yesil idi mobilyaları ahsap gorunumluydu. dolabının kapakları camdı içinde tulu vardı falan. ama kulplarını falan sade olsun diye normal duz yaptırmıstık bebekli bir ibare yoktu ama osene ablam dogum yapacaktı ve maddi durumları pek yoktu oda almaya falan bizde dedik hem ilkokula baslıyor genc odasıı yapalım artık hemde bebek odasını ablama vereleim dedik o mantıkla 7 yasında iken değistirdik ama erkendi yani gereklilik asla deildi tertemizdi mobilyalar ve uç kere tasındı bu mobillyalar.
yani oyle hemen yıkılıp dokulmezler zaten bebek dolabı yatagı çok asıncak seyler degil.
biz çok beğendim..fotoğraftakiyle aynı..yalnız o krem çıkan renk biraz daha koyu..350 tl'ye aldık kendi mağazasından..nette de bulabilirsin..chiccoda yaptığın alışverişler için para puan birikiyor..o ara bir sürü şey almıştık..puanımız da birikti..gidip puset alırım belki..bir de içinin yatağı da yumuşak.ekstra bir şey gerekmiyor altına..sol yanda olan aparatta alt değiştirme için..
ayyyyğğğğkkkkk gülben demeyin.Şu an Gülben Ergen in roportajını verıyorlar... anam ne ukala ukala konsuuyor kadın.. ıkızlere hamıle ya.. dogal yollardan kalmışmış :))) ne kendı taraflarında var, ne kocasının tarafında, nası oluyorsa bir bunları buluyor binde bir ıhtımaller :))
bendeniz gormemisin kizi olmus hesabı kızımın odasına cibinlikli yatak bilem almayı dusunuyorum:)) pembepembe tullerden olusan falan yerlere kadar :))))
ya ben sadelikten yana erkeksi seyleri bgenen genc kizken birdonem epeyce birdonem erkek parfumu kullanan biri idim. oglum oldu havalaara uçtum oglum olmasını çok istiyordum erkek giysiler hep çok hosuma gitti hiç pembe kız giysileri hayat etmemistim taki son birkaçyıl oncesine kadar :))) nolduysa bana spiralimi çıkarttıgım anda oldu esimin tabiri ile beynimdende birseyler çıkarttı dr :))))))
ikinci bebegi o andan itibaren istemeye basladım o andan itibaren kız çocuklarına duskunlugum oldu hatta suslu kokos seylere uyuzolurdum pek bir merakım olustu. yas dongusumu nedir ne degildir bilmem ben suslu puslu yapcam :) kim ne derse desin esim sacmalama daha neler diyor ama ben yapcam :))))
Şu an tv da ıslyıorum; prof acıklama yapıyor; sac boyasındaki,deodoranttaki,ojedeki kursunlar bebegın beynıne ve annenın bagısıklık sıstemıne zarar verıyor diye
Burada kayin valide demisken, dun benimkini temelli tr'ye yolladik, kocasinin yanina, ohh kabus bittiiii.....:dance:
bu arad didecim, yatak cok hos, ben onun katlanir olanlarindan alicam cantasiyla, evdeyken salonda dursun, trye gelirkende cantasina koyup getiricem, bi daha cocuga annemlerde yatak derdi olmasin diye, bende baktim burda, iki seviyeli falan oluyorn hatta bebegin altini degistirmek icin bir kademe daha var..
kızlar biz bugün 24.haftayı bitirip 25.haftaya girdik:teytey:.allahım doğum haberlerini vermeyide nasip etsin
sayın arkadaşlarım ; ben nasıl olsa borcumuz yok herşeyi ankaradan son iki ayda alırım diye düşünüyordum eşim de arabamız eski kızımız binemez diye yeni araba almış SÜPRİZZZZ artık 30 milyar borcumuz var !!!!!!!!!!! paylaşmak istedim.....
cleopatra stratan'ınNumar pan'la unu adlı şarkısını bebişim ve ben çok seviyozz. siz de dinleyin.çok tatlı
nazan yaa vallahi çok ciddiyim sen bizle kafamı yapıyon kuzum bu fotolarda ne göbek var doğru dürüst ne popo Allahım yaa şu 11 nisan gelsin başka bişi istemiyorum o zaman sorucam ben sana hatuna bak yaa bide bana bakk valla kocişe bugün kesinlikle foto çektiricem hiç kaçarı yok..
naif; 1. anlamı Kendi kendisini yetiştirmiş, doğal bir plastik sanat yeteneğine sahip sanatçılar tarafından yaratılan resim sanatı. Saf, deneyimsiz.
2. anlamı parlak gözlü. hayranlıkla bakan. naif. romantik.
ESRAKO..
tam karizma senin oğlan..2.ve 6.pozları ne artistçe ölee...maşallah..pek bi hoşuna gitmiştir herhalde..
didecim kendi doktorum 3 kez cinsiyet için baktı her seferinde göremedi. ben çok kasıyorum sanırım heycandan kendimi bebekde hareket etmiyo hiç sonra geçen ayrıntılıya girdim ilk başta yine kastım kendimi radyoloji uzmanı kız gibi dedi emin olamadı dolaş tekrar gel dedi sonra kesin bi şekilde kız dedi kendi dr um bi şey söylemediği için tereddüt ettim şimdilik herkese kız diyorum ama çarşıya çıkıp bi şey almaya korkuyorum
okadar alıntı yaptım yaptım uçtu hepsi bende aklımda kalanları yazayım...
takıları feda ederek araba aldık..çok şükr...Allah kaza göstermesin.hayırlı gunlerde kullanın..
esrako senn oglun nre tatlı ya maşallah..öp onu bizim için..sende tatlı çocuk dogurma potansiyeli var eminim kızında şipşirin olcakdır...
yeni gelen arkadaslar hoş gelmişler..
bu arada dun gece ruyamda 11 nisanı yaşadım ayhh buluşuyorduk ama bir anda başakda geldi kız senn ne işin var biz istanbul anneleriyis dioduk...sırnaşık şey
temizlik konusunda ya çalişirken ne guzel ev hep temizdi yada bana öle geliodu şimdi sürekli evdeyim ya sanki iş hiç bitmiyor...ayhh gına geldi toz almakdan..zaten mobilyalarım hep venge..hangi akla hizmet o renk aldıysak..yatak odasında yatak başı komidinlerin tozunu alırken sagdakini alıp sola gecene kadar yine toz oluyor sanki üstü delikafadulden
valla aklımda kalanlar bu kadar ..ben ve oglum iyiyis cok şükr haftaya çarşamba ayrıntılı randevumuz...ve tetanoz aşım var.. tetanoz için gitmişken acaba bende şeker yuklemesi yaptırsammı? 20.ci haftanın içinde olcam..:)
çok komiksin esra... ben hayatımda ağda yapmadım o bölgeye.... hiç düşünmem. lazere gittim bir seans, ikinciye sıra gelmeden hamile olduğumu öğrendim. düşük olunca gittim ikinci seansı yaptırdım. üçüncüye randevu alamadan yine hamile kaldığımı öğrendim. sonra o da düşünce üçüncü seansa gittim. 4.ye vakit gelmeden yine hamile kaldım.
neyse şimdi pek problemli değil.
ESRAKO, ikea da yedin mi hiç somonu. hem çok lezzetli yapıyorlar hem de fiyatı çok uygun. ben ikeaya gidince hep somon yerim.
yauw ESRAKO, sen nasıl bu kadar uzun uzun yazabiliyorsun kuzum? boş mu oturuyorsun? yok mu senin işin gücün? ayol ben okumaya bile yetişemiyorum. ne kadar da güzel anlatıyorsun, bayılıyorum senin anlatış şekline. ciddiyim bak abartmıyorum. ben de böle detaylı yazabilmek istiyorum ama olmuyor işte, zar zor bakabiliyorum.
yauw işte böle yazıyorsun insan hevesleniyor. hayır ben zaten dünden hevesliyim. bir garip oldum, herşeye heves eder oldum, neler neler yapmak istiyorum. bazen boşver ne gerek var, idareli ol diyorum, bazen de bu yaşta allah sana bu mutluluğu yaşatıyor ne diye sonuna kadar keyfini sürmüyorsun diyorum. bakarsınız komple bir oda yaparım en alasından... belli olmaz, gitgellerim var.
tamam şeker görürsün buluşmada... hem o zamana kadar daha da şişerim ben bu gidişle...
GYPSY ablana geçmiş olsun diyorum. umarım çok sarsılmadan atlatır. ve bundan sonra herşey gönlünce olur, bahtı açık olsun... sen de üzme kendini, zorla sürdürmeye çalışmak genelde sadece daha mutsuz olmaya sebep olur. nadiren gerçekten kurtulur evlilikler. galiba ESRAKO da bu azınlıktan... boşandığı eşiyle birkaç ay sonra yeniden evlenmiş ya, sen biliyor muydun?
evet canım haberim vardı hatta çok şaşırmıştım çok orjinal bi durum yani :))
ikeade somon süperr olur bende yerim gittiğim zaman..oranın köftesini pek sevmiyorum çok ağır geliyo bana ay sankimm alışverişe diilde yemek yemeye gidiyomuşum gibi oldu ordaki herşyden yemişmdr bide ilk içeecekten sonrasu bedava muhabbeti var orda komedi yanii bissürü şey içer kalkarım görmemiş gibiii delikafadulden
lazer konusundan bende muzdarip oldum 5 seans koltuk altıma 4 seansta genital bölgeye 2 seansta yüzüme gittim sonra hamile kaldım yüzüme gitmez olaydım daha beter oldum eskiden tüydü şimdi kıla döndü öff pöfff diğer yerler ağda ile şimdilik idare ediyorum son ay kuaföre gitmek zorunda kalıcam :bbo:
onu bende hisediyorum bazen demek kasılmaymışkarnımız sertleşince yer yer kasılma oluyormuş kızlar.haberiniz olsun...
nazancığım geldim canım.iyi çok şükür sorun yok şimdilik...
hastanın iyi olması çok güzel iyi bakmışsın ama kendini unutma sen hasta filan olursanki allah korusun ozaman daha zor olur.selam kızlar çıldırmak üzereyim doktorum nerde mahfolum ya kaç gündür hasta bakmaktan kadın resmen kefeni yırrtı sayemde sonra çene bir açıldıki sormayın devamlı muhabbet istiyor bunaldım yatıp dinlenmek istiyorum ama nerdeeeeee bir bakayım dedim namaz kılarken o geldi hemen bilgisayarın başınamı geldin dedi yahu ne yapayım ben şimdi yok dedim mesajlarıma bakıyorum iki kelime yazayımda çıkıcam kızlar ay çok özledim sizleri herkese selamlar öpüldünüz
MAŞALLAH KUZUNA çok güzel habre canım içiniferah tut kayracım ne güzel gidiyor herşey artık hmileliğinin tadını çıkar be kuzu .bu arada ne ne yaptın bizede anlatsana .helincim baş ölçümlerine göre 23+4,boyuna göre 24+6,diğer ölçümleri tam haftamızda.ama ortalamaya vurunca tam haftasıyla uyumlu dedi.boyu 34 cm,kilosu 600 küsür gram dedi maşallah.hatta bir haftada nasıl becerdin dedi
plesenta kireçlenmesi oluyor sanırım .ama doğru tek doktorun sözüyle bişey yapmamak lazım.Kızlar dün bişey anlatıldı bana sinir oldum... Bir arkadaş, ilk çocuğuna 34 hafta hamile iken doktor amniyo sıvın kireçlenmiş, bebeği sezeryanla almamız gerekiyor demiş ve almışlar. Ve doktor sezeryandan sonra tatile gitmiş hemen. (Belli ki tatil planını bölüyormuş bu bebek) Çocuğu sağlıklı gerçi bişey olmamış. Arkadaş, ikinci çocuğuna hamileyken başka bir doktora bu durumu anlatmış, yeniden bu bebekte başıma gelir mi diye sormuş. Dr şaşkınlık içinde ilk kez duyuyorum sıvının kireçlenmesi mi olurmuş demiş..Yaa!!!
Bunu neden mi anlattım. Olur ya başımıza böyle birşey gelirse, bikaç doktordan bilgi alıp emin olana kadar bi adım atmayalım...Aklımızda olsun...
maşalla oğluşuna .üzülme annesi çok iyiyimiş bak ne güzelHayırlı cumalar anne kuşlar...
doktordan geldim....oğlum uyuyodu tabiki...secde pozisyonundaydı..namaz kılıyodu sanki.kafayı da çevirmiş öteki tarafa..mışıl mışıl...inşallah dedim doğunca da uyur sabahın erken saatlerinde..
ayrıntılı bakıyo zaten dr.um her seferinde...ayrıca başka bi randevu felan almıyorum yani...herbişeyi normalmiş..gayet güzel dedi...çok şükür rahatladım...
bi ara yandan fotoğraf pozisyonu alıcaktı ama hemen çevirdi kafasını...
boyumuz 27 cm..kilomuz 400 gr.mış..
vee..en kötüsü bu ay 3 kilo almışım..dr.biraz fazla almışsın bu ay dedi...toplamda 7 kilo almış oldum....66 yım yani..
şeker yüklemesini gelecek ay yapıcakmış..25 haftalık olmuş oluyorum ozaman..28.haftaya kadar yapılabilir dedi...
yüzünü net göremediğimi üzüldüm biraz ama olsun..çok iyi gözüküyo dedi..o yetti bana...
bend epark yatak alıcam bunuda çok beğendim şu salı detaylı usg bitsin bakıcaz artık .benim kızmdan kalma beyaz çok güzel karyolam var ama sallanmıyor çok zorlanmıştım onun için bun dan alıcam ilk zamnlar için sonrada büyünce onu kurucaz.baya büyük bi yatak[/URL][/IMG]
bizim yatakımız bu..ben çok süslü şeyler alamıyorum ya.sadelik takıntısı var ben de..niye böyleyi ki ben..sizinkilere bakınca ne biçim kadınım diyorum
hayırlı haberlerle gel canım.oadalrdan konuşmak çok güzel.bebek odalarından bahsetmeye başlamışık... zaman ne çabuk geçiyor dimi inşallah bundan sonrasınıda sorunsuz atlatırız....
ben kararımı verdim aslında ama bana biraz pahalı geldi elime broşürleri alıp birde mobilyacılara sormak istiyorum ne kadara mal olur malum kriz var fazlasan kimseye birşey veremicem onun yerine kızıma birşey alırım.... evim büyük olduğundan kızım için ayrıyeten bebek odası var ama ben tam takım bebek odası almayı düşünmüyorum öncelikle kızıma büyüyen bir beşik istiyorum beyaz yada açık krem tonlarında sade birşey çok cafcaflı renklerde istemiyorum sadece kulpları renkli olabilir onun dışında iki kapılı bebek dolapları benim gözüme çok küçük geldi bende bebeğimin mobilyasının renginde iki sürgü kapılı gardolap yaptırmayı düşünüyorum hem bizim eşlayalırımızı koyarız hemde bebeğin birde bebek odasına kanepe attıkmı gayet güzel olur sanırım... inşallah herşey çok güzel olur....
bu arada ben çok heyecanlıyım yarın sabah randevum var dr. gidiyorum.... detaylı ultrasonumuz var radyolojide daha sonra ordan dr. umuz çağırdı oraya gideceğiz... inşallah herşey yolundadır kızım gayet sağlıklıdır..... bakalım yüzünü falan görebilecekmiyiz......
hayırlı olsun canım güle güle binin kazasız belasızsayın arkadaşlarım ; ben nasıl olsa borcumuz yok herşeyi ankaradan son iki ayda alırım diye düşünüyordum eşim de arabamız eski kızımız binemez diye yeni araba almış SÜPRİZZZZ artık 30 milyar borcumuz var !!!!!!!!!!! paylaşmak istedim.....
ben koltuk altı stik kullanırım hep deoyu pek sevmem çokda memnunum.e esracım koltuk altı dedigin ne oluyor deodorant değlide
ha bi dakk a sprey deolar kotu stick ler roll onlar falan zararsızsa tamam yani oldu simdi:))
didecim kendi doktorum 3 kez cinsiyet için baktı her seferinde göremedi. ben çok kasıyorum sanırım heycandan kendimi bebekde hareket etmiyo hiç sonra geçen ayrıntılıya girdim ilk başta yine kastım kendimi radyoloji uzmanı kız gibi dedi emin olamadı dolaş tekrar gel dedi sonra kesin bi şekilde kız dedi kendi dr um bi şey söylemediği için tereddüt ettim şimdilik herkese kız diyorum ama çarşıya çıkıp bi şey almaya korkuyorum
esracım genital bölgeni şu anda ağdayla alabiliyomusun ben denedimde yarım kaldı hem göremiyorum hemde çok acıyo kuaförümde ağda yapmıyo bilmediğim yerlerede gitmek istemiyorum kaldım ortadaevet canım haberim vardı hatta çok şaşırmıştım çok orjinal bi durum yani :))
ikeade somon süperr olur bende yerim gittiğim zaman..oranın köftesini pek sevmiyorum çok ağır geliyo bana ay sankimm alışverişe diilde yemek yemeye gidiyomuşum gibi oldu ordaki herşyden yemişmdr bide ilk içeecekten sonrasu bedava muhabbeti var orda komedi yanii bissürü şey içer kalkarım görmemiş gibiii delikafadulden
lazer konusundan bende muzdarip oldum 5 seans koltuk altıma 4 seansta genital bölgeye 2 seansta yüzüme gittim sonra hamile kaldım yüzüme gitmez olaydım daha beter oldum eskiden tüydü şimdi kıla döndü öff pöfff diğer yerler ağda ile şimdilik idare ediyorum son ay kuaföre gitmek zorunda kalıcam :bbo:
offfffffff..çok sinir oldum....ağlamaktan bi hal oldum...izin vermiyolar...alllah hepsinin belasını versin....kendi çıkarlarına uğruna benim izin yapmama müsade etmiyorlar...sanki ben olmasam evleri teslim edecek adam yok...hep derler hamile hamile bela okuma diye ama elimde değil...bana gelince akan sular duruyo resmen..millet iznini kullandı ne alaa..maaş zammı da yapmadılar zaten bu sene kriz var die..vaad edilen primlerim de ödenmedi hala.........çok mu salak gözüküyorum acaba anlamadım gitti...
evet sakalyn bende tam öğrenemedim.
esrako senin doktorun medikal parkta dimi sana cinsiyet söylemeyen ben de bursada medikale gidiyorumda acaba çalıma politikaları falanmı benim doktorum için beş buçuk aydan önce söylemez diyorlar
Hadi bakalım noracığım. İnşallah fazla uğraştırmaz kuzucuk sizi. Güzel haberlerle gelin e miay allahim gun sayiyorum artik, saliya cok az kaldi...insallah gosterir minigim..gerci sagligi yerinde olsunda detaylida, cinsiyeti sonra...belki 12. haftada bakan doktor amcamis hakli cikar, ama emin degildi oda erkek demisti tee o zaman...
Ben de hep kendime hazırım diyorum ama başımıza gelene kadar hayatta hiçbir şeye tam olarak hazır olamayacağımıza inanıyorum açıkçası. Bebişe ilk memesini vermek bile çok zormuş mesela:1shok:bebekler gık deyince uyancaz..süper bişiy gibi geliyo, onun için herşeye değer..ama ben başıma gelecek travmaların da farkındayım..saolsun arkadaşlarım beni bir güzel uyardılar...hepimiz biliyoruz hayatımız asla eskisi gibi olmayacak...lohusalık depresyonuyla başlayan bir sürü gerilim...ama ben hepsine kendimi hazır hissediyorum nedense...ya siz???
Ah canım çok korkutucu olmuş gerçekten. 1 Nisan olduğunu bilmiş bebişin demek bak dedikleri gibi şakacı olacak. Ben çok duydum böyle 5. ayında kanama yaşayanları. Çoğunlukla bebek dışı bir nedenden oluyormuş. Sen aklına kötü şeyler getirmeMerhaba kısslar,
Bugün giremedim. Geçmişi de okuyamadım... Dün akşam kızım bize 1 Nisan şakası yaptı sanırım...senağlama
Dün işten eve gelmiştim annem gelecek bugün onun için biraz temizlik yaparım demiştim. Üstümü çıkarmadan wcye gittim. Tuvlet kağıdına 2-3 damla kıpkırmızı kan geldii.. Hemen drumu aradım bugün ağrın olmuş muydu dedi evet dedimm. Gerçektende olmuştu ama çok hafifti umursamamıştım.. Hemen acile git dedi. Bizde apar topar gittik yakın bir hastanenin aciline... Ama o kadar çok korktum ki bebeğim beni bırakacak die ağladım sürekli.. Allahım babasının emanetiydi o da yok yanımdaa.. Çok üzüldümmmsenağlama Acildeki nöbetçi dr çok ilgilendi saolsun.. Neyse ki ultrasonda kızım kıpır kıpırdı Allaha şükürler olsun yerinde durmuyordu hatta 3 boyutlu resmini almak istedi dr ama ona bile izin vermedi.. Plasentanın yerleşimine baktı açıklık var mı die baktı bir problem göremedi.. Sonra beni NST'ye bağladılar ağrı takibi için... Bu arada kızımın da kalp atışlarını dinlemek istediler ama kızım durduğu yerde durmuyordu kii. Tam yakalıyorlar kızım kaçtyor. Köşe kapmaca oynadı hemşire resmen kızımla. Neyse 5-10 saniye kadar dinleyebildiler... Sonra 1 saat boyunca ağrı takibi yaptılar... Allahaşükür o da iyi çıktı...:Saruboceq: Dr istirahat verdi 2 gün evimize geldik... Kızım bize 1 Nisan şakası yaptı dedim ama çok korkuttu beni...
Bugün de istirahatteydik yani kısslar...Şimdi bana kızacaksınız ama annem geleceği için biraz toz aldım yine dayanamadım ama dinlene dinlene ve ağır ağır. Hiiç kendimi yormadannn..
Çok kötü bir deneyimdi Allah kimseye göstermesin..Şimdi biraz geçmişi okuyayımmm..
Oh oh çok sevindim haberlerin iyi olmasına. İnşallah daha da iyileri gelir canımhihoyyytslm kızlar ben geldiiim..bugün dayanamadım başka bi doktora daha gitti.bebişimi bi güzel incelediler..radyologta doktorda ayrı ayrı baktı..bütün organlarını gördüük..sıvı azlığına en önemli neden böbrek problemleri oluyomuş böbreklerini daha evvelki doktorlarda görmüştü bugünde gördük..mesanesinde idrar vardı buda böbreklerinin fonksiyon gördüğünü gösteriyo..gelişimi tam haftasına uygun çıktı hatta fl uzunluğu yani bacak boyu bi hafta ileri çıktı..dopplerle bebeğin bütün kan akımlarına bakıldı onlardada bi pronlem çımadı..sıvı azlığı görüldü yine ama bebekte bi patoloji saptanmadığı için tek yapılcak şey yakın takip dedi doktor..umarım pazartesi günkü profta aynı şeyleri söyler..içim çok rahatladıı..
Kız maşallah de!Kendi kendine nazar değdireceksin:mymeka:evet NORRAA ben de yalnızım. ama yarın gece gelecek. ben de yalnızlığın keyfini çıkarıyorum. zaten kızım bana yalnızlığımı unutturyor. ansıl tekmeliyor teyzesi bi bilsen...
Kayram her bebeği kendisiyle kıyaslamak lazım. Doktorlar bas bas bağırıyor baksana. Sen aklından kötü düşünceleri çıkar ki, bebişin de rahat bir nefes alsın, huzurlu huzurlu büyüsün değil mi amanazancım valla öyle olmuyor.evet rahatladım ama korku tam gaz devam ediyor.ilk yaşadıklarımla çok kıyaslama yapıyorum.onun haftasınada yaklaştık ya ödüm kopuyor.
bırak minyon olsun ya sorun değil.hiç yaşını göstermez işte avantaj olur ona...
Balık kültürüm benim de ciddi bir sekılde yok acıkcası.. hep annem-babam aldıgı ıcın.. mesela mezgıt nedır bılmem ama eminim cok yemısımdır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?