seernicim ayna felan kan ter içinde halletmeye çalışıyorum napimmm senağlama ama bidaakine kuaför kesinn benim bekalrığımdan vardı bitane uzak evime diye gitmiyodum ona gidicem artıkın
kayracım maşallah bebişine yaa grmıboyu negüzell daha yeni gördüm canım darısı başıma bakalım benimki nasıl..sen şekerini yaptrmışmıydın?
ben geçmişi okuyp gelene kadar herkes çıkmış ya.
kayra ağrılarının azalmasına sevindim benimde 1 hafta iyiydi ama şimdi 3 4 gündür çok kötüyüm ya bend emagnezyuma devam hatta sabah akşam içiyorum
Burcum yoksa sen demi hamilesinhihoyyyteve gecine barisirsiniz kocisinle, kusluk falan kalmazzz...arada diyorum bu eslerinde mi beyni buzusuyor acaba??bizimkindede oluyor boyle abukluklar bazen...
merhaba arkadaşlar bende ağustos anne adayıyım.5. ayım bitti..aranıza yeni katıldım....konu bebek odaları madem bende yazayım ....benim evim küçük olduğu için ( sadece 2 oda ) bebeğime oda yapamayacağım....sadece karyolaalmayı düşünüyorum...yatak odama onu koyarım ama oturma odasına da kendinden sallanır ana kucağı almayı düşünüyorum...ama kararsızım....
TAZEFASÜLYE hadi hayırlı olsun yeni evin çoğu bitmiş artık bir parti yaparsınız artık dün akşam yaşadıgın tatsız durum bizde de sık oluyo çocuk gibiler bazen saçma sapan şeylerden tartışma çıkarıyolar acaba ilgimi bekliyolar dikkat çekmek içinmi çözemiyorumm...
tazefasulyem
evinize geçeceksiniz ne güzel daha bi rahat olursunuz.bazen insanların saflıkları tutabiliyor.sende hamile olunca daha çabuk sinirleniyorsun.ben bazen kendime şaşıyorum daha çabuk alınıp sinirlendiğim için.sen yanına gittiğinde keşke seni anlayıp barışsaydınız iyi olurmuş ama adam demekki çok incinmiş
sayın arkadaşlarım ; ben nasıl olsa borcumuz yok herşeyi ankaradan son iki ayda alırım diye düşünüyordum eşim de arabamız eski kızımız binemez diye yeni araba almış SÜPRİZZZZ artık 30 milyar borcumuz var !!!!!!!!!!! paylaşmak istedim.....
burcum çok sevindim şükürlerr olsun evine çık artıkk kocişine selamlar bi numunede bizde var bide bana ne dese beğenirsin sen hamilesin hormonların değişiyorda bende baba olucam hormonlarım değişemezmi diyo ne kadar bencilsin diyo anam diyorum bi evde iki beyni büzüşmüş nolcak bilmem sonumuz bide diyoki sen lohusa depresoyonua girersen bende girerim senle diyo baba olma senrdormu yaşarmış bebek gibiler :1shok:
merhaba arkadaşlar.bende aranıza katılmak isterim.20 haftalık hamişimyeni öğrendim bi kızım olacakmış.çok sevinçliyim.
taze fasulte evine taşınıyomuşsun hayırlı olsun güle güle otur yeni evinde
taze fasulye sana bi şey sorucam şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptırdım dedin sağlık ocakları yapıyomu bu testi her sağlık ocağı yaparmı acaba özelde yaptırmaktansa parasız sağlık ocağında yaptırmak iyi olurda ondan sordum
TAZEcim, eşinle tartışmanız ne kadar sudan bir sebep. ne güzel işte, tüm tartışmalar böyle basit şeylerden olsa, hemencecik gönüller alınsa... kim kimin gönlünü aldı şimdi sizin kitap krizinde?
buarada evine geçecekmişsin, çok sevindim. herhalde pzts günü bize evinden seslenirsin.
burcucuğım ne güzel yüreğin var senin ya,sağol.ilaç gibisin bende...
O senin güzelliğin hayatım:1hug:Çoook şanslı bir bebişin olacaka.s.
ve ben sabah sabah günümü aydınlatan bir haber aldım kızlar. Benim canımmmmm sevgilim sabahın beşinde çıkmış, gitmiş sıraya girmiş. Bana 9 eylülden randevuyu koparmışhihoyyythem de ne zamana biliyor musunuz? Pazartesiye:hooray:kuzucuğumu görmeme çok az kaldı yaniiii:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Ve ben sabah sabah günümü aydınlatan bir haber aldım kızlar. Benim canımmmmm sevgilim sabahın beşinde çıkmış, gitmiş sıraya girmiş. Bana 9 Eylülden randevuyu koparmışhihoyyytHem de ne zamana biliyor musunuz? Pazartesiye:hooray:Kuzucuğumu görmeme çok az kaldı yaniiii:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
çalışmakta zor helede anlayıssız insanlarla fazla ağalyıp kendinide bebişide üzme canım ya insanlar empatiyi kaybetmiş durmda gerçi bazılarıo hiç bulamıyorya oda varofffffffff..çok sinir oldum....ağlamaktan bi hal oldum...izin vermiyolar...alllah hepsinin belasını versin....kendi çıkarlarına uğruna benim izin yapmama müsade etmiyorlar...sanki ben olmasam evleri teslim edecek adam yok...hep derler hamile hamile bela okuma diye ama elimde değil...bana gelince akan sular duruyo resmen..millet iznini kullandı ne alaa..maaş zammı da yapmadılar zaten bu sene kriz var die..vaad edilen primlerim de ödenmedi hala.........çok mu salak gözüküyorum acaba anlamadım gitti...
tamam canım ya ben fenayım anlamadımki resmen topallayarak geziyorum uf gece uykumda yok kaç gündür.yorgunluktan mahvoldum desem yeridir.yarında misafir geliyormuşcanım o alt karın ağrım bitti bebiş yukarı çıkıp normal pozisyonunu almış.ama çeşitli ağrılarım devam ediyor.konuşuruz seninle özelden sonra...
Ve ben sabah sabah günümü aydınlatan bir haber aldım kızlar. Benim canımmmmm sevgilim sabahın beşinde çıkmış, gitmiş sıraya girmiş. Bana 9 Eylülden randevuyu koparmışhihoyyytHem de ne zamana biliyor musunuz? Pazartesiye:hooray:Kuzucuğumu görmeme çok az kaldı yaniiii:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
güle güle otur evinde tazecim.ağız tadıyla inşallah...
Adaşçığım gözün aydınhihoyyytBence sen eşinle küslüğü uzun tutma. Bak bu fırsatlar kaçmaz:jeyyar:
taze evin hayırlı olsun insanın evi gibisiyok .evinize geçince herşey düzelir başbaşa kalınca herşey farklı olur canım güle güle oturun
offfffffff..çok sinir oldum....ağlamaktan bi hal oldum...izin vermiyolar...alllah hepsinin belasını versin....kendi çıkarlarına uğruna benim izin yapmama müsade etmiyorlar...sanki ben olmasam evleri teslim edecek adam yok...hep derler hamile hamile bela okuma diye ama elimde değil...bana gelince akan sular duruyo resmen..millet iznini kullandı ne alaa..maaş zammı da yapmadılar zaten bu sene kriz var die..vaad edilen primlerim de ödenmedi hala.........çok mu salak gözüküyorum acaba anlamadım gitti...
Günaaaaaaaaaydın tüm çalışan hamilelere...
Günaaaaaaaaaydın evde mis gibi uyuyup, sonra güzel kahvaltılarını yapıp,üstüne 1 bardak da süt içen anne adaylarınaaaa((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?