Ve ben sabah sabah günümü aydınlatan bir haber aldım kızlar. Benim canımmmmm sevgilim sabahın beşinde çıkmış, gitmiş sıraya girmiş. Bana 9 Eylülden randevuyu koparmışhihoyyytHem de ne zamana biliyor musunuz? Pazartesiye:hooray:Kuzucuğumu görmeme çok az kaldı yaniiii:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Günaaaaaaaaaydın tüm çalışan hamilelere...
Günaaaaaaaaaydın evde mis gibi uyuyup, sonra güzel kahvaltılarını yapıp,üstüne 1 bardak da süt içen anne adaylarınaaaa((((((
günaydın kızlar.sabah 5 ten bu yana ayaktayım.çok bitkin hissediyorum..
Mercimekim,
Senin iznini vermiyolar ya. Sen napcaksın. Herşeyi alabildiğin kadar ağırdan alacaksın. Kendini üzmeyeceksin. İstediklerine hıhı deyip canın istediğinde yapacaksın.
Çok sinir bir durum çünkü..Tehdit ve azar yoluna giderlerse duymamazlıktan geleceksin..Kapının önüne koyarlarsa bilmem tabi:))))
Bizim işler de sona yaklaştı ama hala ne olacağımız konusunda bir haber yok. Ben bu ay sonunda bizi çıkarırlar diye düşünüyorum. Bi bakıma da dört gözle bekliyorum...
canımcımmm ikinci cümle bana hitap eden grubun içindee kalktımm güzell kahvaltımı ettim sütümü içtim hatta muzda yedim sabah sabah ortalığı topladım birazdanda duş alıp giyinicemm pazara gidicemm gezicemmm gezicemmm akşamdaa kocişle yeşilköye gidicez wafflehouse gidip bil bakalımmm ne yicezzz ben sölemim sonraa canınız çekiyoo kardeşimmm cokacimcoook
Günaydın hayırdır neden o saatten beri ayaktasın ?
kayra senin yerinde olmak isterdim canım benim...sabah zorla kalktım yataktan...hatta geç geldim 1 saat...
mercimekim kapıya koyarlarmı?koyarlarsa tazminaıtını alırsın en azından
telkırma senindemi öyle bi durumun var nasıl yani yaa :1shok:
gün olupp devran dönene kadar çoluk çocuğa karışcaz güzelimm delikafadulden
Günaaaaaaaaaydın tüm çalışan hamilelere...
Günaaaaaaaaaydın evde mis gibi uyuyup, sonra güzel kahvaltılarını yapıp,üstüne 1 bardak da süt içen anne adaylarınaaaa((((((
yok be güzelim hiç uyutmuyor.gündüz çok sakin ama ne zaman uyusam başlıyor.sanki karnımda parti yapıp halay çekiyor.
seçilcim ben ayrıldım canım doktorum heyet verdi ve evde kaldığımdan bu yana ağrım azaldı.bakalım doğumdan sonra ne yapacağım.doğum iznim ekimde bitiyor...bebiş üç aylıkken işe başlamam lazım.ücretsiz ayrılabilecek lüksümde yok borca girdik bebişin varlığından habersiz.düşün düşün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?