gece yattım sağ kürek kemiğimin altına bir ağrı girdi bir süre onunla uğraştım.sabah 4.30 da karnıma çok şiddetli 5 tane tekme yedim korktum,sandımki eşim karnıma vurdu nasıl fırladım yataktan.sonra ezan okunuyordu ama tekmeler durmadı.uyuyamadım.uyanıkken sessiz bu çocuk ama ben uyurken coşuyor.ilk kez bu kadar şiddetli olunca çok tedirgin oldum çok korktum.karnım şekilden şekile girdi indi indi kalktı.şimdide salak gibiyim uyuyamıyorum...
Çok geçmiş olsun. Benimde sol tarafımda ağrılar oluyo yatış şeklimden dolayı sanırım ama şükür uykumu kaçıracak kadar değil şimdilik. Kalktığımda yüzleşiyorum ağrılarımla. Deli yatmam şükür sola yatıyorum genelde ama yoruluyorum sağa yatıp biraz ödüllendirmek istiyorum kendimi bi bakıyorum sabahlamışım sağ tarafımda
Sizinkilerin tekmelerine seviniyorum, ben hala kıpırtılar hissediyorum tekme hissetmedim hiç dönüp duruyo galiba sadece halbuki babası geçenlerde futbolcu olsun oğlum diyodu adam dumura uğrayacak bu gidişle. Uzan dinlen bari uyuyamasanda gerçekten hiç bi saatteki uyku gece uykusunun yerini tutmuyor.
oha dicem ayıp olcak kızz gerçekten o kadar pahalımı -tatlicadiarzu-
ben biraz daha çağla ile idare edim barii altın daha ucuz bu ne yaa
bu arada pazara çıkıcam bugün ama akşamüstü gibi gidicem daha ucuz oluyomuş kaydirigubbakcemile2 ondan önce arkadaşa gidicem oturmaya oda orda oturuyo fildamının orda sen bilirsn orayı..aslında sana uğrarım diyodum ama iş ortamında ne gerek var sevmiyorum ben işyerlerine gelmeyi patronlar arızalı olabliyo haftaya görüşücez nasılsa tanışşcaz daha ne pazarlara çıkarız şekerim dimii kaydirigubbakcemile
cok saol canımgeçmiş olsun Eftelya
tşk ederim kayracım çok saolun atlattım çok şükür bide kilo alırsam daha ii olacağım:)eftelya geçmiş olsun canım...
İlahi kayra doğru bize küfrettirmesinler seyirci olup bizimkiler küfretsin ha :))
Petrikçim sağol. Benimkide balık gibi tekme filan yok daha bugünde kıpraşmadı daha bu saate kadarÖzlüyorum valla sıpayı :)
Eftelya çok geçmiş olsun
saol canım valla dikkat ediyorumda anlamadıkki sabah kalktığımda başım ağrıyordu gece ateşim yükseldi meğer sünizitim azmış öle dedi doktor bide bünyem zayıfmış netten baktım bu ay anneler en az 5 en çok 7 kilo alırlarmış ben 3 kilo aldım sadece daha 56 kilodayım
23 martta gittiğimde gayet ii dedi bebek için 330 gr teyzesi bebeğin kilosunda hiç sorun yokmuş canım ya benim boyum çok uzun 1.77 boya 56 kilo olmuo göbek top gibi duracak yakında:))önemli olan bebişin kilosu..o nasıl? bebiş iyiyse kafana takılcak bişey değilki...ben de 7 kilo aldım diye homurdanıp duruyorum...sadece bu ay 3 kilo aldım..dr.yavaşla dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?