2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Çok geçmiş olsun. Benimde sol tarafımda ağrılar oluyo yatış şeklimden dolayı sanırım ama şükür uykumu kaçıracak kadar değil şimdilik. Kalktığımda yüzleşiyorum ağrılarımla. Deli yatmam şükür sola yatıyorum genelde ama yoruluyorum sağa yatıp biraz ödüllendirmek istiyorum kendimi bi bakıyorum sabahlamışım sağ tarafımda
Sizinkilerin tekmelerine seviniyorum, ben hala kıpırtılar hissediyorum tekme hissetmedim hiç dönüp duruyo galiba sadece halbuki babası geçenlerde futbolcu olsun oğlum diyodu adam dumura uğrayacak bu gidişle. Uzan dinlen bari uyuyamasanda gerçekten hiç bi saatteki uyku gece uykusunun yerini tutmuyor.

Esracım...oğlum 1 yaşına gelinceye kadar çalışmayı düşünmüyorum....zaman bize ne gösterir bilemem tabiki de umarım o sürede çalışmak durumunda kalmam..

SEÇıL canım üzülme lütfen.allah büyük.kimsenin ahı kimsede kalmaz.sakinliğini ve huzurunu koru allah havale et.o en iyi cezayı verir.allah yardımcın olsun...

inşallah mercimekimm ama değdin gibi iş ortamında huzur çok önemli eğer beynin rahat değilse işkence gibi oluyor çalışmak maalesef

canım sanada çok geçmiş olsun.bende hep soluma yatarım ama bu gece ağrı hiç bırakmadı aralıklarla sırt üstü sağ ve solumda yattım ama malesef.futbolcumu?olmasınlar.sonra hep bize yani analarına küfrederler ama...:roflol:kaydirigubbakcemile3

B.köy pazarınamı akşam üstü gideceksin ? sakın beden bulamazsın,beğendiğin şey kalmamış olur, resimde giydiğim elbisenin moru vardı onu beğenmiştim saat 2 de kalmamıştı 1 tane vardı oda defolu, Çağan'a aldıgım tulumlarda tek kalmıştı sonuncuyu aldım, kapışıyorlar herşeyi haberin olsun
ben bugün 1e kadar çalışıyorum şekerim buyur gel her zaman patronlarım melek gibidir ses etmezler odamda ayrı zaten problem olmaz

Kayra, Eylem geçmiş olsun kızlar
veletler rahat durmuyor benimki kelebek henüz, çok hafif hissediyorum, babamız kelebeğimiz deyip seviyor :))

hoşgedin efteltya günaydın

Burko güzel haberlerle gel doktordan gelince hemen yaz merak ederiz
Tazecik hadi gözün aydın olsun :) güle güle oturun evinizde sağlıkla huzurla Doruk'la :)

hoşbulduk canım bende hastanede yattım geçen gece çıktım ortalıkta salgın var sanırım ateşim 38.bucuktu tansionum 9.5 ti hemen serum filan taktılar ama şimdi iim çok şükür

saol canım valla dikkat ediyorumda anlamadıkki sabah kalktığımda başım ağrıyordu gece ateşim yükseldi meğer sünizitim azmış öle dedi doktor bide bünyem zayıfmış netten baktım bu ay anneler en az 5 en çok 7 kilo alırlarmış ben 3 kilo aldım sadece daha 56 kilodayım

ılahi kayra doğru bize küfrettirmesinler seyirci olup bizimkiler küfretsin ha :))

Petrikçim sağol. Benimkide balık gibi tekme filan yok daha bugünde kıpraşmadı daha bu saate kadar Özlüyorum valla sıpayı :)

Eftelya çok geçmiş olsun

Son düzenleme:

e değilmi yani çılgın rahibe misali...rahibeye sorduklarında evlenecem erkek çocuk doğuracam ve futbolcu yapacağım diyormuş.gerisini tamamla artık kafanda...

önemli olan bebişin kilosu..o nasıl? bebiş iyiyse kafana takılcak bişey değilki...ben de 7 kilo aldım diye homurdanıp duruyorum...sadece bu ay 3 kilo aldım..dr.yavaşla dedi...

eftelya geçmiş olsun dikkat kendine

nesrinim sağol canım bidaaki sefere rahatsız ederim seni ne şanslısın melek gibi patronn varmı bu devirde umarım kalırr yaa pazarda bişiler programı değiştrmim şimdi

ben kaçar kızlar kendinize iyi bakın

önemli olan bebişin kilosu..o nasıl? bebiş iyiyse kafana takılcak bişey değilki...ben de 7 kilo aldım diye homurdanıp duruyorum...sadece bu ay 3 kilo aldım..dr.yavaşla dedi...
23 martta gittiğimde gayet ii dedi bebek için 330 gr teyzesi bebeğin kilosunda hiç sorun yokmuş canım ya benim boyum çok uzun 1.77 boya 56 kilo olmuo göbek top gibi duracak yakında:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…