saol cnmeftelya geçmiş olsun dikkat kendine
nesrinim sağol canım bidaaki sefere rahatsız ederim seni ne şanslısın melek gibi patronn varmı bu devirde umarım kalırr yaa pazarda bişiler programı değiştrmim şimdi
ben kaçar kızlar kendinize iyi bakın
eylem tşklr saol cnmİlahi kayra doğru bize küfrettirmesinler seyirci olup bizimkiler küfretsin ha :))
Petrikçim sağol. Benimkide balık gibi tekme filan yok daha bugünde kıpraşmadı daha bu saate kadarÖzlüyorum valla sıpayı :)
Eftelya çok geçmiş olsun
23 martta gittiğimde gayet ii dedi bebek için 330 gr teyzesi bebeğin kilosunda hiç sorun yokmuş canım ya benim boyum çok uzun 1.77 boya 56 kilo olmuo göbek top gibi duracak yakında:))
haklısın canım yaa aslında çok şükür halimize demiiiyi ya işte bak ne güzel..senin yerinde olmak isteyen bi sürü hamıs vardır...hamileliğin tadını çıkar..tek derdim o olsa keşke..
canım seni bırakıp kaçmazdık ama k.bakma artık bende çıkıyorum yürüyüm biraz ordanda kayınvalidemde karnımı doyuyrur gelirim:)) hadi herkese ii pazarlarkaçın anam bir bir...
yaa telkırma ismin ne senin?mercimekimm demek güzell oluyoda telkırmaa bi garip alışamadım senin şu nicke yaa
Mercimekim zaten çalışmayı düşünmüyomuşsun çıkartsalar senin için süper olmaz mı işsizlik maaşı+belki tazminat. Daha öncede yazdım gözünden kaçmış olabilir diye yeniliyim kimsenin hakkı kimsede kalmaz Allaha havale et hiç beddua filan okuma, sıkma canını.
ben de onu bekliyorum canım...can sıkmamak elde değil ama allaha havale ettim...
sağ kasık bölgemde altında yani bacağıma doğru.bebişin başı ordaymış doktor öyle söyledi.deryacım ağrıların nerende oluyor ki bu seni topallatacak derecede
bende perşembe temizleteceğim gerçekten insan hafifliyor sanki.canım benim doktorumda tetanoz için henüz< bişey söylemedi.gunaydın cankuslar
nasılsınız dun yazdıklarınız anca okudum bitirdim mobilyalar gercekten cok hos
temizlik bitti sayılır bugun sadece banyo ve mutfagın fayanslarını silecek sonra bidaha 1 ay sonra cagırırım ama resmen ev temizlendikce ruhumda temizleniyor
esrako o gorememe olayları bendede hat safhada. resmen yıkamak icin bile ulasamıyorum cok zorlanıyorum . oglunda cok seker masalah
tazecik evin hayırlı olsun canım cok sevindim sonunda rahata erdin
baskada yaramazlık yok kızlar benim gece cok karnım acıktı resmen uyuyamadım ama bisey yemekte istemedim kalktım su ictim.
onumuzdeki hafta yeni acılan turk klinigine gitmek icin sabırsızlanıyorum bakalım nasıl olacak
buarada burda tetanoz filan yokmus trden getirtiyomuslar ve sıra nezaan gelirse ozaman vuruyolarmıs ama bu klinik turk ya belki daha kolay olur. oysaki salak gibi istanbulda evimin dibindeki saglık ocagına gitmedim. bilseydim vurdururdum orda ama cahillik ettim resmen.
yat dinlen kayra güçlendi kuzular artık kendilerini baya baya belli ediyorlar.:dance::1hug:gece yattım sağ kürek kemiğimin altına bir ağrı girdi bir süre onunla uğraştım.sabah 4.30 da karnıma çok şiddetli 5 tane tekme yedim korktum,sandımki eşim karnıma vurdu nasıl fırladım yataktan.sonra ezan okunuyordu ama tekmeler durmadı.uyuyamadım.uyanıkken sessiz bu çocuk ama ben uyurken coşuyor.ilk kez bu kadar şiddetli olunca çok tedirgin oldum çok korktum.karnım şekilden şekile girdi indi indi kalktı.şimdide salak gibiyim uyuyamıyorum...
kimsenin hakkı kimsede kalmaz canım inşallah emeğini bilip ona göre davranırlar.kötükedihüsoişte benim istediğim de kapıya koymaları..kendim ayrılsam hayatta hakkımı ödemezler...ne emek verdim ben bu şirkete..tam 6 sene.hep vaad hep vaad...hiçbirini yerine getirmediler..sadece tazminatım için katlanıyorum...1 sn.durmıycam yoksa..hep hakkım yendi ama allah görüyo...
hoş geldin geçmiş olsun dikkat et kendine.ben geldimmm herkese günaydınhihoyyyt
slm kızlar insallah bende agustos da dogum yapıcem hayırlısı ile Allah herkese kolaylık versin ins :CüvCüv:
şarkıyı beğenmene sevindim..park yatak konusuna gelince ara katı var..yan kısımlar kapattığından görünmüyor..doğum sınrası için çı ideal olduğunu söylediler.eğilmemize gerek kalmıyormuş.çok komiksin esra... ben hayatımda ağda yapmadım o bölgeye.... hiç düşünmem. lazere gittim bir seans, ikinciye sıra gelmeden hamile olduğumu öğrendim. düşük olunca gittim ikinci seansı yaptırdım. üçüncüye randevu alamadan yine hamile kaldığımı öğrendim. sonra o da düşünce üçüncü seansa gittim. 4.ye vakit gelmeden yine hamile kaldım.
neyse şimdi pek problemli değil.
ESRAKO, ikea da yedin mi hiç somonu. hem çok lezzetli yapıyorlar hem de fiyatı çok uygun. ben ikeaya gidince hep somon yerim.
çocukların hamileliğe bakışı çok hoşuma gidiyor. benim yeğenlerim de heyecanla bekliyorlar şimdi NAZ ı...
demek büyük don aldın :) ben de almalıyım... eskiler küçük gelmeye başladı.
ayyyy TELKIRMA, AĞZIM SULANDI. BEN DE BALIĞI EN ÇOK BUĞULAMA SEVERİM. AĞZINA SAĞLIK, DENEYECEGİM
kozyatağındaki carrefour un orda üst geçit var ya, işte o üstgeçide çok yakın. yani eşin sizi o üstgeçitte indirse 2 dak sonra demstocktasınız. carrefour tarafında değil ama kozyatağı tarafında.... gelin mutlaka, harika şeyler var şuan, ben bu öğlen yine bisürü şey aldım.
MERCİMEKim gözün aydın arkadaşım. demek seninki dinibütün olacak, bak ana karnında başlamış namaza...
EEYLEM ,senin de gözünaydın canım. oğlunun sağlıklı olmasına ve sana benzemesine sevindim. benimkinin bana benzemesi beni acayip heyecanlandırmıştı. foto yok mu yani kızlar, detaylıdan yeni gelenler?
yauw ESRAKO, sen nasıl bu kadar uzun uzun yazabiliyorsun kuzum? boş mu oturuyorsun? yok mu senin işin gücün? ayol ben okumaya bile yetişemiyorum. ne kadar da güzel anlatıyorsun, bayılıyorum senin anlatış şekline. ciddiyim bak abartmıyorum. ben de böle detaylı yazabilmek istiyorum ama olmuyor işte, zar zor bakabiliyorum.
DİDE, bence gayet güzel. bebek bunun içinde mi uyuyacak? çok alçak değil mi? nasıl eğilip alacaksın? ara kademe dediğin şey fotoda görünmüyor herhalde, onu koyunca normal yatak yüksekliğine mi geliyor. eğer öleyse ben de oyunparkı ile bir müddet idare edebilirim.
ayyyyğğğğkkkkk gülben demeyin.
yauw işte böle yazıyorsun insan hevesleniyor. hayır ben zaten dünden hevesliyim. bir garip oldum, herşeye heves eder oldum, neler neler yapmak istiyorum. bazen boşver ne gerek var, idareli ol diyorum, bazen de bu yaşta allah sana bu mutluluğu yaşatıyor ne diye sonuna kadar keyfini sürmüyorsun diyorum. bakarsınız komple bir oda yaparım en alasından... belli olmaz, gitgellerim var.
iyi iyi bence sakıncası yok. hiçbirini kullanmıyorum. sadece arada deo... o kadar. onun dışında lancaster in koku giderici kremi var, terlemeye mani olmuyor ama sadece kokuyu engelliyor, ondan sürüyorum koltuk altıma, tavsiye ederim. süper bişey.
gözünaydın NORAA... allah kavuştursun diycem ama beddua gibi olacak...
NORAA, ya ben bunlara da bayıldım. oyun parkı benim aklıma yattı, biraz model ve fiyat bakayım bari.
nasıl 25.haftaya girdin sen kuzum ya? ben daha 23. haftadayım. bizim senle aramızda 4 gün filan vardı diye hatırlıyorum. ???
hayırlı uğurlu olsun, allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. hemen bi de araba koltuğu alıverin..
evet süper bir şarkı, hemen bulup dinledim üstüste beş kere filan.
tamam şeker görürsün buluşmada... hem o zamana kadar daha da şişerim ben bu gidişle...
aman canım çok geçmiş olsun..hoşbulduk canım bende hastanede yattım geçen gece çıktım ortalıkta salgın var sanırım ateşim 38.bucuktu tansionum 9.5 ti hemen serum filan taktılar ama şimdi iim çok şükür
hayırlısı olsun ayça..çok güzel bir mesleğin var.her zaman iş bulabilirsin bence..tabi piyasayı pek bilmiyorum.İşe dalmışım cvp veremedim pardon...
Adım Ayça. İş konusuna gelince zaten buraya yeni başlamıştım.4 buçuk ay oldu. Hihi tazminat falan alamam. Zaten başlarken kısa süren bi iş olacağını da biliyodum o yüzden sorun yok.. Bebekten sonra ne olur bilmiyorum yeni bir iş için...
kızlar ben heran acım ne yesem kesmio aksama kadar besliyekmisim ben bu sıpayı boyle :)))
dun geceden beri karnım gurul gurul yiyorum 1 saat sonra tekrar , sonra tekrar
ne olcak halim boyle yaa top gibi olurum habire yersem
tazecik evin hayırlı olsun canım cok sevindim sonunda rahata erdin
herkese günaydınnn
güzell güneşlii bir haftasonu dilerim hepinize..
Tazefasulye evin hayırlı uğurlu olsun ağız tadıyla oturun.
Taze Burcu..açılış töreni felan yapıcanmı..gelelim olmazsa topluca...
allah sindirsin..huzurlu bi şekilde oturmayı nasip etsin...
pazara gidicemm gezicemmm gezicemmm akşamdaa kocişle yeşilköye gidicez wafflehouse gidip bil bakalımmm ne yicezzz ben sölemim sonraa canınız çekiyoo kardeşimmm cokacimcoook
gece yattım sağ kürek kemiğimin altına bir ağrı girdi bir süre onunla uğraştım.sabah 4.30 da karnıma çok şiddetli 5 tane tekme yedim korktum,sandımki eşim karnıma vurdu nasıl fırladım yataktan.sonra ezan okunuyordu ama tekmeler durmadı.uyuyamadım.uyanıkken sessiz bu çocuk ama ben uyurken coşuyor.ilk kez bu kadar şiddetli olunca çok tedirgin oldum çok korktum.karnım şekilden şekile girdi indi indi kalktı.şimdide salak gibiyim uyuyamıyorum...
Esra iyiki söylemedin ne yiyeceğinizi hiç anlamadık kaydirigubbakcemile, dört gözle beklediğimiz şu meyvede çıkmış kilosu 90 TL :1shok: altın mübarek akşam haberlede izledim ağzım sulandı :CüvCüv:
Tazecik hadi gözün aydın olsun :) güle güle oturun evinizde sağlıkla huzurla Doruk'la :)
hoşbulduk canım bende hastanede yattım geçen gece çıktım ortalıkta salgın var sanırım ateşim 38.bucuktu tansionum 9.5 ti hemen serum filan taktılar ama şimdi iim çok şükür
slm kızlar insallah bende agustos da dogum yapıcem hayırlısı ile Allah herkese kolaylık versin ins :CüvCüv:
kızlar ben heran acım ne yesem kesmio aksama kadar besliyekmisim ben bu sıpayı boyle :)))
dun geceden beri karnım gurul gurul yiyorum 1 saat sonra tekrar , sonra tekrar
ne olcak halim boyle yaa top gibi olurum habire yersem
sağ kasık bölgemde altında yani bacağıma doğru.bebişin başı ordaymış doktor öyle söyledi.
kimsenin hakkı kimsede kalmaz canım inşallah emeğini bilip ona göre davranırlar.kötükedihüso
saol kuzum desteğin için...uzak ama yakın arkadaşlarım benim..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?