2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar azıcık uzanayım.hepinizi öpüyorum.birazdan gelirim..hoşçakalın şimdilik.seçilcim sakın sıkma canını...

saol cnm
eylem tşklr saol cnm

bu arada kızlar herkese ii pazarlar bende çıkıyım evde çok sıkıldım hem yürüyüş yaparım ordanda kayınvalideme doğrı yürüyüm otur otur patlıyacağım

23 martta gittiğimde gayet ii dedi bebek için 330 gr teyzesi bebeğin kilosunda hiç sorun yokmuş canım ya benim boyum çok uzun 1.77 boya 56 kilo olmuo göbek top gibi duracak yakında:))

iyi ya işte bak ne güzel..senin yerinde olmak isteyen bi sürü hamıs vardır...hamileliğin tadını çıkar..tek derdim o olsa keşke..

slm kızlar insallah bende agustos da dogum yapıcem hayırlısı ile Allah herkese kolaylık versin ins :CüvCüv:

yaa telkırma ismin ne senin?mercimekimm demek güzell oluyoda telkırmaa bi garip alışamadım senin şu nicke yaa

İşe dalmışım cvp veremedim pardon...

Adım Ayça. İş konusuna gelince zaten buraya yeni başlamıştım.4 buçuk ay oldu. Hihi tazminat falan alamam. Zaten başlarken kısa süren bi iş olacağını da biliyodum o yüzden sorun yok.. Bebekten sonra ne olur bilmiyorum yeni bir iş için...

Mercimekim zaten çalışmayı düşünmüyomuşsun çıkartsalar senin için süper olmaz mı işsizlik maaşı+belki tazminat. Daha öncede yazdım gözünden kaçmış olabilir diye yeniliyim kimsenin hakkı kimsede kalmaz Allaha havale et hiç beddua filan okuma, sıkma canını.

ben de onu bekliyorum canım...can sıkmamak elde değil ama allaha havale ettim...

ben de onu bekliyorum canım...can sıkmamak elde değil ama allaha havale ettim...

Hayırlısı olsun canım hakkında. Ben devam etmek istiyorum doğumdan sonrada söyledim müdürede o zaman gelsin konuşuruz dedi tamam dedim benim akibetimin ne olacağıda belli değil yani şimdilik. Her sene sözleşme yeniliyorum öyle çalışıyoruz 3 senedir bu dershanedeyim. Gönlü razı gelmezsede kötü olmayım aralıkta işten çıkartsın hiç değilse işsizlik maaşımı alıyım diyorum. Zaman ne gösterir bilemem tabi.

deryacım ağrıların nerende oluyor ki bu seni topallatacak derecede
sağ kasık bölgemde altında yani bacağıma doğru.bebişin başı ordaymış doktor öyle söyledi.
bende perşembe temizleteceğim gerçekten insan hafifliyor sanki.canım benim doktorumda tetanoz için henüz< bişey söylemedi.
yat dinlen kayra güçlendi kuzular artık kendilerini baya baya belli ediyorlar.:dance::1hug:
benimde geçen gündüz sol kürek kemiğime oldu nefesim kesildi sanki nasıl bi sancı acıdı resmen .
bu gece bende şidettli bir tekme yedim:dance: hatta ayağını bi dirediyse kuzum ya artık canımı acıtıyor çok iteklediği zaman delikafadulden
kimsenin hakkı kimsede kalmaz canım inşallah emeğini bilip ona göre davranırlar.kötükedihüso
ben geldimmm herkese günaydınhihoyyyt
hoş geldin geçmiş olsun dikkat et kendine.
kilona maşallah ne güzel bebeğin gelişimi iyi olduğu sürece senin kilo alıp almaman önemli değil hatta kilo almamamn daha iyi işte.ben 10 kilo aldım-tatlicadiarzu-
slm kızlar insallah bende agustos da dogum yapıcem hayırlısı ile Allah herkese kolaylık versin ins :CüvCüv:

hoş geldin kaç haftalık hamissin bebeğinin cinsiyeti bellimi.

şarkıyı beğenmene sevindim..park yatak konusuna gelince ara katı var..yan kısımlar kapattığından görünmüyor..doğum sınrası için çı ideal olduğunu söylediler.eğilmemize gerek kalmıyormuş.
hoşbulduk canım bende hastanede yattım geçen gece çıktım ortalıkta salgın var sanırım ateşim 38.bucuktu tansionum 9.5 ti hemen serum filan taktılar ama şimdi iim çok şükür
aman canım çok geçmiş olsun..
hayırlısı olsun ayça..çok güzel bir mesleğin var.her zaman iş bulabilirsin bence..tabi piyasayı pek bilmiyorum.

kızlar ben heran acım ne yesem kesmio aksama kadar besliyekmisim ben bu sıpayı boyle :)))
dun geceden beri karnım gurul gurul yiyorum 1 saat sonra tekrar , sonra tekrar
ne olcak halim boyle yaa top gibi olurum habire yersem

kızlar ben heran acım ne yesem kesmio aksama kadar besliyekmisim ben bu sıpayı boyle :)))

Ye annesi tek derdimiz aldığımız kilolar olsun sağ salim gelsinlerde Allahın izniyle bende duba gibi oldum aynada filan görünce kendimi şok oluyorum 69.7 yim 70 olmuşum yani şimdiye kadar en fazla 61 olmuştum oda 1 kere. Bende hep açım hep yiyorumhihoyyyt:CüvCüv:

tazecik evin hayırlı olsun canım cok sevindim sonunda rahata erdin

Sağol babymom. Biz de Onur'la çok mutlu ve heyecanlıyız. Umarım kirada oturan tüm arkadaşlar en kısa zamanda kendi evlerine sahip olurlar. Ben kapıya "22 nr" nın hemen altında "babam sağolsun" yazdıracağım. delikafadulden

Umarım tetanos konusunda problem yaşamazsın beybim.

herkese günaydınnn
güzell güneşlii bir haftasonu dilerim hepinize..

Teşekkür ederiiizzzz. Ne hoş bir dilek!

Tazefasulye evin hayırlı uğurlu olsun ağız tadıyla oturun.

Teşekkür ederim eylemcim. İnşallah..

Taze Burcu..açılış töreni felan yapıcanmı..gelelim olmazsa topluca...
allah sindirsin..huzurlu bi şekilde oturmayı nasip etsin...

Ben de onu dedim, belediye başkanlarını, valiyi toplayayım, bir kırmızı kurdele keselim artık değil mi? Şaka bir yana, "ay kızları çağırsam mı" diye düşünmedim değil ama, sonradan hep farklı illerde olduğumuz geldi aklıma

pazara gidicemm gezicemmm gezicemmm akşamdaa kocişle yeşilköye gidicez wafflehouse gidip bil bakalımmm ne yicezzz ben sölemim sonraa canınız çekiyoo kardeşimmm cokacimcoook

Yeşilköy mü senağlama eski okulumun oralara gideceksiniz demek ki.. Mis gibi deniz havası soluyun. Ay eski öğrencilerimi çok özledim ya. Ne kadar düzgün insanlardı. Allahım bana İzmir'de iyi bir anadolu lisesinde çalışmayı da göster yareppim :Saruboceq: (insanın istekleri hiç bitmez kaydirigubbakcemile3)

Canım hep aynı tarafa yatma. Arada değiştir. Ben 15 - 20 dk sırtüstü yatma izni de aldım. İlla da sağa yatmak şart değil. Sola da yatabilirsin. Ve dediğim gibi sırtüstü de ara sıra ama dikkat et öyle uyuyakalma! Ayrıca. Ben de öyle tekmelenmek istiyorum :)

Ama petrikcim, o zaten ilk çıktığında pek güzel olmaz ki. ÇEkirdekleri henüz yumuşak olur. Yanlışlıkla onu da yersin ki, zararlı!!! O nedenle ben pazarda görsem de en az 1 hafta beklemeyi düşünüyorum. İrileşince güzel olur o!

Tazecik hadi gözün aydın olsun :) güle güle oturun evinizde sağlıkla huzurla Doruk'la :)

sağol canım benim. Doruk'la değil mi :))

hoşbulduk canım bende hastanede yattım geçen gece çıktım ortalıkta salgın var sanırım ateşim 38.bucuktu tansionum 9.5 ti hemen serum filan taktılar ama şimdi iim çok şükür

çok geçmiş olsun. Ne oldu? Ne salgını?

sağol dilay, aramıza hoş geldin.

aah ahh..aynı durum bende de mevcut...yemenin sonu yok....az önce mamamı yedim ama açımm...

herkese merhabalr.... nasılsınız umarım herkes iyidir.. kayra ve eftelya geçmiş olsun sislereee....umarım hamileliğin keyfini çıkaracagımız gunler cok yakında.:)

eftelya ya ilo dan bahsetmişsin sorma bende kafama takıyorum herkes yazıyor 5-6-7 kilo aldım diye ben artık kendimden şüphe ediyorum.halbuki bebişim kilosuda boyuda iyidi çok şükr.. henuz 1.6 aldım bugun sabah tartıdaki rakam bunu dogruladı.. göbeğim çok şirin oldu ya öne dogru sivrildi iyice..oglum ben burdayım diyor...bide kızlar ya eşim eve gelince daha bi hareketleniyor yada bende eşime yaklaşınca sarılınca falan görmelisiniz içerde neler oluyor...ya beni kıskanıyor (ben öle düşünüyorum)yada babasını çok seviyor.. burda birisi yazmıştı bebekler şimdilik sadece annelerinn sesini duyarmış ya hani erkeklerin sesleri daha kalın oldugu için frekans olayları sanırım akşam eşime söledim oglum sadece beni duyuyor senin sesin kalın geliyor onun kulaklarına dedim eşim ne yaptı dersiniz.....delikafaduldensesini inceltmeye çalişip sevdi oglum paşam diye...sırnaşık şey:1hug:

tazeburcu gözün aydın...evinizde huzurlu ve doruk lu nice mutlu gunler dileris:)kurdele açılışı demişsinde sende gypsy esra gibi kurdeleyi göbeğinemi baglıcan...sonrasında çözme çabaları ve....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…