tazeburcu gözün aydın...evinizde huzurlu ve doruk lu nice mutlu gunler dileris:)kurdele açılışı demişsinde sende gypsy esra gibi kurdeleyi göbeğinemi baglıcan...sonrasında çözme çabaları ve....
kizlar gunaydin,
sabah fizik tedavien geldim, cok iyyim, arti yuruyebiliyorum cok sukur:)) hala agri var ama dayanilmicak kadar degil:))buna da sukur..
oh norram nası sevindim nası sevindim anlatamam..çok üzülüyodum senin ağrı çekmene..çok şükür valla..
tazecim o makinadan kaynaklanıo
bende adapazarındayken cıkan olcumlerle bakude 1 hafta oncesinde cıkan olcumler cok farklıydı
hata payı olabilir diye +- 50 yazılmıstır.
bende bakude 211 gr cıkmıstı 1 ay once trde o olcumden 1 hafta sonra 207 cıktı misal
Ya kızlar bir şey takıldı kafama. Şimdi benim bebişin ayrı ayrı tüm ölçümleri haftasıyla uyumlu çıktı ama kilosu için 340 gr dedi doktor. Gerçi usg kağıdında 340 +- 50 gr yazıyor ama, bu kadar fark olur mu? 400 gr olmalıydı şimdiye? Ama tüm ölçümleri (kafa çapı, uyluk kemiği vs hepsi) haftasından büyük bile çıkıyor
mercimekim gozun aydın canım cokkk gecmis olsun
haoşgeldin aramıza.kızın hayırlı olsun.muhtemel doğum tarihin nemerhaba arkadaşlar.bende aranıza katılmak isterim.20 haftalık hamişimyeni öğrendim bi kızım olacakmış.çok sevinçliyim.
hadi gözünaydın.ne güzel kızını göreceksin.eşinde çook düşünceli ayrıcaVe ben sabah sabah günümü aydınlatan bir haber aldım kızlar. Benim canımmmmm sevgilim sabahın beşinde çıkmış, gitmiş sıraya girmiş. Bana 9 Eylülden randevuyu koparmışhihoyyytHem de ne zamana biliyor musunuz? Pazartesiye:hooray:Kuzucuğumu görmeme çok az kaldı yaniiii:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım ne olduki sabahın beşinde uyandın.uyuyamıyor musun ağrın mı vargünaydın kızlar.sabah 5 ten bu yana ayaktayım.çok bitkin hissediyorum..
sebebini sormuştum devamı okuyunca öğrendim.bi yerde okumuştum bebeklerin en hareketli oldukları zaman annelerin uyudukları zamanmış.benim oğlum gayet sessiz sakin bi bebek henüz o kadar güçlü beni uykudan uyandıracak hareketleri olmadihafif hafif tekmeler hissediyorum.bazen gün içinde bi kaç defa hissediyorum.iki gündür gün boyu ara ara hissediyorum ama dediğim gibi güçlü tekmeler değil.bazen sanki içim boşalıyor bi hava kabarcığı patlıyor gibi oluyorum.hareketlerinden korkma ben iyiyim telaş yapma anne diyor sanagece yattım sağ kürek kemiğimin altına bir ağrı girdi bir süre onunla uğraştım.sabah 4.30 da karnıma çok şiddetli 5 tane tekme yedim korktum,sandımki eşim karnıma vurdu nasıl fırladım yataktan.sonra ezan okunuyordu ama tekmeler durmadı.uyuyamadım.uyanıkken sessiz bu çocuk ama ben uyurken coşuyor.ilk kez bu kadar şiddetli olunca çok tedirgin oldum çok korktum.karnım şekilden şekile girdi indi indi kalktı.şimdide salak gibiyim uyuyamıyorum...
yalnız değilsin sanki doyma hissimi kaybediyorum.yemekten bi saat sonra acıkıyorum.böyle giderse 20 kilodan fazla alacağımkızlar ben heran acım ne yesem kesmio aksama kadar besliyekmisim ben bu sıpayı boyle :)))
dun geceden beri karnım gurul gurul yiyorum 1 saat sonra tekrar , sonra tekrar
ne olcak halim boyle yaa top gibi olurum habire yersem
kizlar gunaydin,
sabah fizik tedavien geldim, cok iyyim, arti yuruyebiliyorum cok sukur:)) hala agri var ama dayanilmicak kadar degil:))buna da sukur..
eftelya, kayra gecmis olsun..
oh burcum, gozun aydin sonunda, cayini icmeye geliriz arikin...
noraa
fizik tedavinin faydasını görmene sevindim.gözünaydın.inşallh zamanla ağrıların iyice ortadan kalkar
bebişin kaç haftalıkken 340 gr çıktı.kiloyu takma artık farklılıklar olabilir.her bebek aynı kiloyla doğmuyor.doktorun bi şey söylemediyse ölçümlerde iyiyse sorun yok canımYa kızlar bir şey takıldı kafama. Şimdi benim bebişin ayrı ayrı tüm ölçümleri haftasıyla uyumlu çıktı ama kilosu için 340 gr dedi doktor. Gerçi usg kağıdında 340 +- 50 gr yazıyor ama, bu kadar fark olur mu? 400 gr olmalıydı şimdiye? Ama tüm ölçümleri (kafa çapı, uyluk kemiği vs hepsi) haftasından büyük bile çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?