2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kizlar gunaydin,
sabah fizik tedavien geldim, cok iyyim, arti yuruyebiliyorum cok sukur:)) hala agri var ama dayanilmicak kadar degil:))buna da sukur..
eftelya, kayra gecmis olsun..
oh burcum, gozun aydin sonunda, cayini icmeye geliriz arikin...

Baby ben de senin gibiyim, sabahin 5inde bi tepukle uyandim, ama nasil bi tepuk, cok sertti bu sefer..sonra nasil acim nasil acim, hic boyle olmamaistim gecenin 5inde, ki gece 11 e esime gelince corba yapmistim, bende icmistim..neyse wcye gittim, sonra dogru mutfaga, sut koydum, yaninada bi dilim kek:)))) sonrada uykum kacti, sabahta 8de fizik tedavi icin kalktim((sipa artik uykudan da uyandiriyor acikinca:))

norram benimkide tepikleyerek uyandırdı gozumu bi actım midem gurulduyo ama kalkacak ve bişiler yiyecek takatim yoktu anca su ictim yattım . sabahta guzel kahvaltı ettim sonra acıktı yemek yedim sonra yine acıktı meyve yedm yine acıktı bu sefer cikolata yedim kessin die biraz. bakalım hanfendi gunde kackere mama isteyecek :)

yerim ben onların tepuklu mama isteklerini cok guzel aslında bunuda yasamak

Ya kızlar bir şey takıldı kafama. Şimdi benim bebişin ayrı ayrı tüm ölçümleri haftasıyla uyumlu çıktı ama kilosu için 340 gr dedi doktor. Gerçi usg kağıdında 340 +- 50 gr yazıyor ama, bu kadar fark olur mu? 400 gr olmalıydı şimdiye? Ama tüm ölçümleri (kafa çapı, uyluk kemiği vs hepsi) haftasından büyük bile çıkıyor

tazecim o makinadan kaynaklanıo
bende adapazarındayken cıkan olcumlerle bakude 1 hafta oncesinde cıkan olcumler cok farklıydı
hata payı olabilir diye +- 50 yazılmıstır.
bende bakude 211 gr cıkmıstı 1 ay once trde o olcumden 1 hafta sonra 207 cıktı misal

saol beybim, ben de aynısını düşündüm. Bir de aslında bir bakıma rahatladım. Kendimde şekerden şüpheleniyordum, annede gebelik şekeri varsa bebek haftasına göre kilolu olurmuş ve sarılığı daha zor atlatırmış. Bunu düşününce de "iyi" diyorum. Ama gene de "acaba gelişmiyor mu?" düşüncesi insanı kötü etkiliyor. Tekrar teşekkürler. a.s.

Ahh ahh.. Norra sana daha doğru bilgi verecektir ama ultrasondan sadece tahmini ağırlık çıkar. Tartıda ölçmüyor ya bebeği. Bebeğin büyüklüğünden hacim hesabından ortalama bi değer veriyor. 400 gr gelmesi gerekirken 100 gr gelse haklısın diycem ama yaniiiiii yapma lütfen gözünü seveyim..Takılmasın o güzel kafana böyle şeyler..

Norra hadi gözün aydın, sen bu gidişle pilates bile yaparsın diymeeee

helincim yaa sen şimdi 25 haftalık diyosun ben ne kadalrık oluyorum bende mi öle oluyorum günlerimiz aynı kafamçokkarıştı[/QUOTE]
ben her gittiğimde biraz daha ileri atıyor.her gidişimde 3-4 gün daha büyük çıkıyor.ilk doğum tarihim 4 ağustostu şimdi doktorum 25 temmuz diyor.yoksa sat 28 ekim
ablan içinde üzüldüm ama yaşam bu bi yanımız bahar bahçe bi yanımız yaprak döker.

merhaba arkadaşlar.bende aranıza katılmak isterim.20 haftalık hamişimyeni öğrendim bi kızım olacakmış.çok sevinçliyim.
haoşgeldin aramıza.kızın hayırlı olsun.muhtemel doğum tarihin ne

aftabru
geçen hafta cumartesi gittiğimde 23+1 günlüksün dedi.bugün ise 24+1 günlük oldum.her gittiğimde 3-4 gün ileri çıkıyor.haftaya cumartesi gittiğimde ne diyecek bilmiyorum.belki bu sefer geri de çıkabilir.geçen cumartesi tüm ölçümlerin ortalamasını alıp söyledi.yoksa baş ölçümü daha büyük çıkıyor doktor ortalama alıp sana söyleyeceğim dedi ortalama sonrası 23+1 dedi.bi hafta geçtiği için bugün 24+1 günlük oldum.sen tam kaç hafta kaç günlük oldun canım

hadi gözünaydın.ne güzel kızını göreceksin.eşinde çook düşünceli ayrıca
günaydın kızlar.sabah 5 ten bu yana ayaktayım.çok bitkin hissediyorum..
canım ne olduki sabahın beşinde uyandın.uyuyamıyor musun ağrın mı var

sebebini sormuştum devamı okuyunca öğrendim.bi yerde okumuştum bebeklerin en hareketli oldukları zaman annelerin uyudukları zamanmış.benim oğlum gayet sessiz sakin bi bebek henüz o kadar güçlü beni uykudan uyandıracak hareketleri olmadihafif hafif tekmeler hissediyorum.bazen gün içinde bi kaç defa hissediyorum.iki gündür gün boyu ara ara hissediyorum ama dediğim gibi güçlü tekmeler değil.bazen sanki içim boşalıyor bi hava kabarcığı patlıyor gibi oluyorum.hareketlerinden korkma ben iyiyim telaş yapma anne diyor sana

kızlar ben heran acım ne yesem kesmio aksama kadar besliyekmisim ben bu sıpayı boyle :)))
dun geceden beri karnım gurul gurul yiyorum 1 saat sonra tekrar , sonra tekrar
ne olcak halim boyle yaa top gibi olurum habire yersem
yalnız değilsin sanki doyma hissimi kaybediyorum.yemekten bi saat sonra acıkıyorum.böyle giderse 20 kilodan fazla alacağım

bebişin kaç haftalıkken 340 gr çıktı.kiloyu takma artık farklılıklar olabilir.her bebek aynı kiloyla doğmuyor.doktorun bi şey söylemediyse ölçümlerde iyiyse sorun yok canım

kızlar nbr bugün topic sessiz kimsecikler yok havayı güzel buldunuz sanırım herkes dışarı attı kendini 11 nisan istanbul buluşması hala devam ediyor dimi kızlar

ben çıkıyorum kızlar ütü yapacağım her haftasonu rutin işlerimden biri olarak.ama ütüden nefret ediyorum.keşke okullarda kot pantolon giyibilseydik.erkeklerde kazak vs.giyebilselerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…