2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar bişey sorucam ben bu alttaki haftaları gösteren resmi nsl mavi olarak değiştirebilirim doktorum tam göremiyorum ama erkeğe benziyor dedi ikili testimi yapan doktorda erkekğe benziyor demişti sanırım bebişim erkek ben onu mavi olarak değiştirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz

merhaba kızlar...
geçmişi okudum kızlar. bebişler maşallah gramlar alınmışşşş tekmeler atılmışşş fotolar çekilmişşş.... ne güsel bebişlerimiz artık iice varlar. kızlar benim minik oynamıo hiç. yani bazı şeyler oluor içimde ama gerçekten kondurmuorum bu bebek diye. yani azaldı yok oldu sanki önceden bişiler vardı daha çoktu.
salı günü benim de detaylım var. inşallah güzel haberlerle gelirim ben de. hareket olmayınca insan evhamlanıor

canım baby gaga sitesinden almışsın tickerını. o siteden yapıcaksın tekrardan . ben de tam yükleyemiorum tickerı ama aynı siteden yapacaksın

lalece
evham yapmana gerek yok senin haftalarda bende tam konduramıyor haftada bi kaç ufak kıpırtı duyuyordum.hatta iki kez bebek hareketleri durdu diye doktora gittim herşey normaldi.ben henüz tam olarak hergün hissetmeye başladım.bebeklerin bu haftalarda iki üç gün hareketlerini hissetmemek mümkün.hiç korkma.ben 22.haftamda hissetmem durudu diye doktora gitim oda bana bu haftalarda olabileceğini söylediki senin haftan bana göre dahada küçük

YAAAAAAA TEK BAŞIMAYIM BURDAAAA..AŞAĞIDA SADECE TELKIRMA YAZIYOOO..KIMBILIR NERDESINIZ BU GÜZEL CUMARTESı GÜNÜ... senağlama

şimdi de sadece didie var topikte..bebişime puset baktım geldim..

kızlar biz bugün 24.haftayı bitirip 25.haftaya girdik.allahım doğum haberlerini vermeyide nasip etsin

e esracım koltuk altı dedigin ne oluyor deodorant değlide
ha bi dakk a sprey deolar kotu stick ler roll onlar falan zararsızsa tamam yani oldu simdi:))

adaşım ben spreyden bahsediyorum evrişte ondan bahsediyodur heralde eğer koltukaltı ise hiçşansı yok ben kullanmadan yapamam

hemşire evriş gelsin ona sor...o bilir.

oo topikte kimseler yok sadece iki tane izmir güzelleri kalmış

Tüm bunlara tek tek cevap yazdım ama gitti.. beni anlıyorsunuz değil mi?? Acımı,sıkıntımı.. anlayın nolur senağlama ditti hepsi.. yasdım dittiiiii :1no2:

Bilin bakalım ne oldu?

Üniden çok yakın bir arkadaşımız 2 haftalığına bize geliyor! Yahu ben hiç yalnız kalamayacak mıyım kocamla? Evimde şöyle bir keyif çatamayacak mıyım?? Tabii ki misafirliğe değil, ıspanya'da doktora yaparken yardım eden hocası ızmir'de bir üniye gelmiş. Mustafa da adamın yanında bulunmalıymış (doktorası bitmedi). Onur da biz varken başka yerde kalma demiş, çağırmış!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Çıngar çıkardım ama ne fayda. Tamam mustiyi çok severim, canım ciğerim ama ben evde sütyensiz oturamayacak mıyım.. Püfffff....... Onur söz verdi, sana hiç bir iş yaptırmayacağız diye. Bakalım.... ış yapmak da istemiyorum, duştan giyinip çıkmak da!! Üstelik ilk 2 gün sevgilisiyle birlikte gelecekler. ılk duyduğumda oturup ağlayacaktım resmen. Ya ben evime bunun için mi geçtim? Keşke 2 hafta daha uzasaydı iş. Çok gıcık oldum. Musti'nin de düşünmesi lazım, benim öküzün de öküzlük yapmaması lazımDI!

Bir de bu ikisi bir araya gelince köpek osursa gülerler, çok sinir bozucu oluyorlar. Umarım sandığım kadar korkulu geçmez. Ah Onur'um yaaaa, insan bir sormaz mı, davet edeyim mi diye?

Tüm bunlara tek tek cevap yazdım ama gitti.. beni anlıyorsunuz değil mi?? Acımı,sıkıntımı.. anlayın nolur senağlama ditti hepsi.. yasdım dittiiiii :1no2:

kiyamama ben sana, yasik sana:1hug:nasil gecti dun dolastin, gezdin mi iyice:)))oh oh kaynana gelin masallah..kesin kuzey'e yeni ciciler almisinizdir...

burcum gecmis olsun, hakikaten kotu olmus ya, bi sefasini suremedin evinin..neyse cabucak gecer insallah iki hafta, basbasa kalirsiniz...

Püüüü.... inanmıyuorummm.. kabus bu :1shok: Onur şaka yapıyor olmasın Çok üzgünüm çoook

arkadaslar giremeyeli uzun zaman oldu o kadar cok seyler yazmışsınızki,ne kadar cabuk ilerliyor sayfalar...
geçmişte yazılanları okudumda,birileri benimle ilgilenirmi lütfen kafam acayip karıştı.

Ben 19+1 günlük hamileyim12. ile 13. hafta arasında 2'li testim yapıldı (allah'a cok şükür temiz cıktı)
sonra dr.um 16. ile 17. haftam arasında 3'lü tarama yapılacak dedi.Gittik ultrasonla baktı her zamankinden daha detaylı baktı sonrada kan tahlili yapıldı.1 hafta cıkan sonuca gore onlarda temiz cıktı Allah'a cok şükür.
Ama kafama takılan,bana "beni 1 hafta sonra ara" diye yazılı hatırlatma notu verdi.nottada 4'lü tarama sonucu alınacak yazıyordu.Ben de dr.a telefon actıgımda 4 lü tarama sonucumu ogrenecektim dedigimde temiz herşey yolunda dedi.Acaba 3'lümüydü bu yoksa bu ne ?offf derdimi anlatabildim mi?
Bir daha ki randevumuzda 16 nisan o zaman ben 20+5 olucam inşallah..
sanki sizlerin yazdıklarınızda farklı tahliller yada taramalarmı yapılmış acaba?
çok uzun oldu yazdıklarım biliyorum ama huzurum kactı.çok mu pimpirik oldum neeee.....

ne yapayım sizce?

kizlar 20+4 resmimi ekledim albume diger cektiklerimi, ama eski resimlere bakinca aldigim kilolar ortada, simam bile degismis, cirkinlesmisim(((
ama image shake i calistiramadim bi turlu, yapabilirsem gobus sova da ekliycem

selam kızlar biran önce yedigim makarnalardan içtigim çaylrardan sonra annemde tartıldım birde ne göreyim kızlar hiç kilo almamışım hamile kaldıgım kilodayım malum kilolu kalmıştım ama 6 ayımdayım hala almamadıgıma üzüldüm bebişim büyümedimi yoksa çok üzüldüm yaaa ama hep faydalı yiyicekler yiyiyorum perşembe güünü renkli dopplere giricem o zaman belli olur kızımın kaç gr oldugu umarım yediklerim bebegime yaramıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…