kızlar bişey sorucam ben bu alttaki haftaları gösteren resmi nsl mavi olarak değiştirebilirim doktorum tam göremiyorum ama erkeğe benziyor dedi ikili testimi yapan doktorda erkekğe benziyor demişti sanırım bebişim erkek ben onu mavi olarak değiştirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz
YAAAAAAA TEK BAŞIMAYIM BURDAAAA..AŞAĞIDA SADECE TELKIRMA YAZIYOOO..KIMBILIR NERDESINIZ BU GÜZEL CUMARTESİ GÜNÜ... senağlama
Merhaba kızlar. Bugün kombi servisi gelecek ve kırmızı kurdele ile açılışı yapacağız Çok şükür sonunda evime geçebileceği galiba. Bu akşam da kalırız belki annemde ama, 1-2 gün içinde evimdeyim.
Gerçi hiç keyfim yok. Akşam Onur'la kapıştık, önce o bana küstü, barışmak için yanına gittiğimde de azarladı beni. Sonra ben de ona küstüm. Bütün akşam da kös kös oturduk ayrı odalarda. Gece de erkenden yattım, ağladım ağladım Burnunun dibindeki kitaplıktan kitap arıyor. X yayınlarının geometri kitabı diyorum (reklama girmesin :), üstüne bakmak yerine bana uzaktan gösteriyor -bu mu- diye. Kitapların üstüne baksa X yayınları diye görecek. Bana uzaktan 50 defa sordu "bu mu, bu mu". OFFFFf, tebrik ederim seni dedim, kalktım verdim. Buna kızdı. Benden yardım istemeyecek miymiş de miş miş... Senin bulamayacağın bir şey olsa ben zaten sana bırakmam ki, kalkar veririm. Hayatında ilk defa mı kitap görüyor? Bazen böyle saflığı tutuyor, saçma sapan şeyler soruyor, sinir oluyorum.
Öf be kızım yaaaa. Deodorant da kullanmıyorum, saçımı da boyamıyorum ama, bi oje zevkim var içine ..çtın kızım yaaa
bende sinir oluyorum sinir
canım bu saç boyası oje filan ne yaptın şimdi ya pembe ojelerimi sürüp mutlu oluyodum ben ayrıca saçımı boyatmaya hazırlanıyodum benim bir kaç ay gidiyo ona göre bekleyimde doğuma kadar idare etsin diye renk düşünürkene oldumu şimdi sorarım sana
umarım görürsün kızını sağlığıda yerindedir güzel haberlerle gel...
bende oda konusunda sana yakınım galiba karar veremiyorum ama iki kapılılar minik görünüyor bende dolaptan taşsın istemiyorum olunca rahatça sığsın büyüyen beşikde iyi fikir ahşap olması daha sağlıklı geliyor ama park yataklarda hareket ediyor olmaları açısından çok pratik
kararsızım yani...................
kızlar biz bugün 24.haftayı bitirip 25.haftaya girdik.allahım doğum haberlerini vermeyide nasip etsin
sayın arkadaşlarım ; ben nasıl olsa borcumuz yok herşeyi ankaradan son iki ayda alırım diye düşünüyordum eşim de arabamız eski kızımız binemez diye yeni araba almış SÜPRİZZZZ artık 30 milyar borcumuz var !!!!!!!!!!! paylaşmak istedim.....
kızlar hepinize slm
ben bir gece eşimden ayrı yattım bütün gece mesajlaştık o bi başına yattı diye içim içimi yedii ama insanlar boşanabiliyor hayat ne garip..rabbim herkesin yuvasını korusun..herkesin yuvasına sevgi bağlılık huzur versin kızlar..
geçmişi okudum şööyle bir alıntı yapmadım ama aklımda kalanları yazayım
yeni gelen arkadaşım hoşgeldin aramıza
dido park yatak çok güzelmiş bayıldım bende böyle birşey alsammı diyorum birde lezzo muhabeetien çok güldüm ne alem kadınsın ya bende anlamam hiç kocalar niye kıskanır böyle durumlarda benimki kendi çekiyo acaba benimkimi anormal
evrişim ne saçımı boyarım ne oje sürerim ne deo kullanırım o konuda çok şanslıyım ama parfümden bişi olmaz dimi??
gülben karısına bende uyuz oluyorum yaa hele bide o adamlada evlendi yaa tam pkk ailesi bariz alenii adamlar pkkya çalışıyor,o yüzden ayrı bi gıcığım var,biz evde çok güzel hareketleri izlemeyiz ve mustafa erdoğanın gösterileri vs izlemeyiz bkmye gitmeyiz,bu bizim kendimizce bi protestomuz..hiç unutmuyorum yılmaz erğdoğan bi röpörtajında teröristler için dediğini,ölen türk askeri şehitte diğer dağdaki gençler şehit değilmi onlar bizimde evladımız demişti teröristler için şok olmuştum içimzde barındırıyoruz bu adamları maalesef
evrim naptın sen yaa:)) nası yani deo da mı kullanmayalım yani pis pis kokarca gibi oluruzyahu:) nhe kadar yıkanırsan yıkan gunde uç posta yıkanılmayacagına gore deo suz olurmu hiççç ? sen kullanmıyormusunnn ??
e esracım koltuk altı dedigin ne oluyor deodorant değlide
ha bi dakk a sprey deolar kotu stick ler roll onlar falan zararsızsa tamam yani oldu simdi:))
adaşım ben spreyden bahsediyorum evrişte ondan bahsediyodur heralde eğer koltukaltı ise hiçşansı yok ben kullanmadan yapamam
hemşire evriş gelsin ona sor...o bilir.
oo topikte kimseler yok sadece iki tane izmir güzelleri kalmış
sagol canim, kadinin sanki sihirli elleri var, dinlenmeninde faydasi odu, insallah kalan agrimda gecer..darisi tum agri cekenlerin basina...
tazecim o makinadan kaynaklanıo
bende adapazarındayken cıkan olcumlerle bakude 1 hafta oncesinde cıkan olcumler cok farklıydı
hata payı olabilir diye +- 50 yazılmıstır.
bende bakude 211 gr cıkmıstı 1 ay once trde o olcumden 1 hafta sonra 207 cıktı misal
babay mrak ettim sen, tr e mi dogurucaksin, baku' de mi???
Norra hadi gözün aydın, sen bu gidişle pilates bile yaparsın diymeeee
valla oyle:)) saka bi yana aqua gyme basliycam, biraz hareket etmem gerekiyor, yoksa 90la giricem doguma, tartida 69.5 'i gordum sabah, ya ben nasil sisiyorum boyle...
canim usg tamamen tahmini bisey soyluyor, yani doguma yakin 3500gr erler 3000 dogurursun yada 3750, forumde baska biryerde daha yaziyordu hatta ordada okumustum..uzulme, zaten dogumdan sonra bakimda hepsi toparlar, onemli olan sutun olsun, bebege yarasin....Ya kızlar bir şey takıldı kafama. Şimdi benim bebişin ayrı ayrı tüm ölçümleri haftasıyla uyumlu çıktı ama kilosu için 340 gr dedi doktor. Gerçi usg kağıdında 340 +- 50 gr yazıyor ama, bu kadar fark olur mu? 400 gr olmalıydı şimdiye? Ama tüm ölçümleri (kafa çapı, uyluk kemiği vs hepsi) haftasından büyük bile çıkıyor
Tüm bunlara tek tek cevap yazdım ama gitti.. beni anlıyorsunuz değil mi?? Acımı,sıkıntımı.. anlayın nolur senağlama ditti hepsi.. yasdım dittiiiii :1no2:
Bilin bakalım ne oldu?
Üniden çok yakın bir arkadaşımız 2 haftalığına bize geliyor! Yahu ben hiç yalnız kalamayacak mıyım kocamla? Evimde şöyle bir keyif çatamayacak mıyım?? Tabii ki misafirliğe değil, İspanya'da doktora yaparken yardım eden hocası İzmir'de bir üniye gelmiş. Mustafa da adamın yanında bulunmalıymış (doktorası bitmedi). Onur da biz varken başka yerde kalma demiş, çağırmış!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Çıngar çıkardım ama ne fayda. Tamam mustiyi çok severim, canım ciğerim ama ben evde sütyensiz oturamayacak mıyım.. Püfffff....... Onur söz verdi, sana hiç bir iş yaptırmayacağız diye. Bakalım.... İş yapmak da istemiyorum, duştan giyinip çıkmak da!! Üstelik ilk 2 gün sevgilisiyle birlikte gelecekler. İlk duyduğumda oturup ağlayacaktım resmen. Ya ben evime bunun için mi geçtim? Keşke 2 hafta daha uzasaydı iş. Çok gıcık oldum. Musti'nin de düşünmesi lazım, benim öküzün de öküzlük yapmaması lazımDI!
Bir de bu ikisi bir araya gelince köpek osursa gülerler, çok sinir bozucu oluyorlar. Umarım sandığım kadar korkulu geçmez. Ah Onur'um yaaaa, insan bir sormaz mı, davet edeyim mi diye?
Norraamm gecmıs olsun kuzumm.. ıse yaramasına sevındım yafrum tedavının..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?