2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

çok can sıkıcı bi durum.insan özellikle akşamlerı rahat rahat oturmak uzanmak sütyensiz dolaşmak istiyor seni çok iyi anlıyorum.keşeke eşin bi sana danışsaydı ama zaten adamı davet etmiş.şimdi daha çok düşünüp sinir olmaktansa sakin olup zamanı geçirmeye çalış

bizler çok kilo aldık diye üzülürken sen almadım diye üzülüyorsun başak.bence bebişin büyüyordur.önemli olan sendeki kilo alışı değil bebeğin büyümesi.bence bebeğin büyüyordur korkma canım.perşembe güzel haberlerle geleceğine inanıyorum

Lütfen bana her şeyin yoluna gireceğini söyleyin.

Akşam üstü evde işleri yaparken bir mola verelim dedik. Bir gümbürtü çıktı. Kombinin bacası (kombi balkonda duruyor) 7. kattan aşağı düşmüş. Allahtan toprağa düşmüş de zarar görmemiş baca da, aşağıda oynayan veletler de... Neyse tesisatı yapan servisi cağırdık baktılar, yaptılar.

Sonra yemeğe anneme gittik. Döndükten sonra bir duş alayım dedim. Su ısınmadı. Bildiğiniz sıcak su akmadı musluktan. Böyle ateşlenirsin de, aslında eline sıcak gelen ama vücuduna soğuk gelen su akar ya, öyle suyla duş aldım. Petekler ısınıyor ama suyu ısıtmıyor. Pazartesi de kombinin servisini çağıracağım. Hayır dedim ama dün, 2 dk bekleyin bir kontrol edeyim muslukları dedim. Yangından mal kaçırır gibi çıktılar evden. Şimdi aynen geri çağıracağım ama olan bana oldu tabii...

Komedi filmlerinde başına türlü aksilikler gelen karakterler gibi oldum. Bir sonraki aksiliği heyecanla bekliyorum. Bu arada çalışıp duran kapı otomatı bozuldu, holdeki avizenin duyu arızalandı. Hiç bir işimiz de ha deyince olmadı. Hayırlısı olsun diyorum fisfisfis

bi türlü anlamadım aşağıdaki veletler demenden çocuklar diycektin sanırım olan bacaya olsunda aşağıdaki çocuklara olmasın allah korumuş o melekleri bence

Eğer anne saglıklı ıse.. anne hıc kılo almasa da bebek beslenırmiş annenin kanından,iliklerinden.. bence bebeğin çok çok iyi.. emin ol, prensesinin en güzel haberleriyle döneceksin buraya.

Olağan şeyler bunlar. Ev kurmak kolay degıl, oturana kadar daha neler cıkacak.. gül-geç.. kazasız belasız olsun da... ufak tefek seylere nazar diyelim.

Taze taze yeni ciciler ekliyorum, bilginize...

tazecim valla başına gelenler çok üzücü canım inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girerde sende geri kalan aylarını evinde rahat geçirirsin tabi arkadaşınız gidince

buarada kaynanam iyileşti kızını özlemiş eşim ona götürdü günlerdir eşimle kardeş kardeş yatıyorduk artık bir kutlama yaparız diye umuyorum kaynana gelmeden birkaç gün dinlenirim bari herkese iyi geceler ben kaçtım fındık uyumak üzere ay çok mutluyum

Günaydın evt şimdilik yalnızım ama elbet geleceksiniz değil mi. ıyi tatiller herkese inşallah güsel bi gün geçirirsiniz :)

iyi pazarlar kızlar herkes uyuyomu yoksa gezmeyeme çıktınız???:1closedeyes:
benim bugun göğsümün altında göbeğimde sırtımda ve belimde acayip bi sızı var üşüttümmü yoksa başka bir şeymi anlamadım arasırada başıma ağrı giriyor bide tansiyonum düşüyo gibi oluyo bunların hepsini aynı anda yaşayan varmı? ben iyice yaşlı kadınlara döndüm...
birde biz dün eşimle bebek mmobilyalarına baktık gertçi inegölde fuar var ama bilmiyorum gidermiyiz arabamız yok toplu taşımalarada binmek istemiyorum.
bursada ayşen bebe diye bir yer var oraya baktık çok kaliteli gözüküyodu ama fiyatlar biraz çıkıyo
birde belis var tvde reklamını görmüşsünüzdür oradan ben bi model beğendim ama kararsız kaldım model çok sade mobilysı iyi gözüküyo ama bazı bebek mobilyası modelleri kaygan bi tahtası var öyle değil satıcıda bize onlar daha çabuk çiziliyo dedi bunun üstünü metal bir şeyle çizdi bir şey olmadı
netten foto bulup koyucam şimdi fikirlerinizi bekliyorum
bebek odası tak. kayınvalidem alıcak bir hafta burda bidahaki sefer doğumda geleceği için bu hafta karar vermem gerekiyo

bu modelin pembe renklisi iki kapaklı gardırobu yanında nevresim takımı hediyesi var fiyat olarak 1000tl ye geliyo nasıl sizce
karyolası normal yatağa dönüşebiliyo beşik kısmıda çalışma masasına dönüşüyo
şifonyeri istersem 5 çekmeceli olarakta yapıyorlar birde beşik asansörlü fotoğraftakinden biraz farklı daha kolay kuıllanımlı

Son düzenleme:
bi türlü anlamadım aşağıdaki veletler demenden çocuklar diycektin sanırım olan bacaya olsunda aşağıdaki çocuklara olmasın allah korumuş o melekleri bence

Yooo, gayet velet demek istedim. Velet, sıpa, zibidi, hayta... bunlar benim için sevgi sözcükleridir. Sevimli ve yaramaz çocuklar için kullanırım. Öğretmenim ve sınıfta da kullanıyorum. Öğrencilerim de ne amaçla söylediğimi anlayıp, sevildiklerini bilirler !

HELİN, KADRİYE, EVRİM, NORRAA teşekkür ederim canlarım. a.s.

Bence çok güzel ve dediğine bakılırsa çok kullanışlı " karyolası normal yatağa dönüşebiliyo beşik kısmıda çalışma masasına dönüşüyo" fiyatıda çok uygun. Bu yeşilde çok hoş illaki pembe olsun diye bi şey tutturmadıysan :)

Selam kızlar. Albümüme az önce çekilmiş iki fotoğraf ekledim. Annem göbeğimin sivri olduğunu iddia ediyor. Siz ne dersiniz?:uhm:

albüme baktım ben göremedim seni yawff kaldırdınmı resimlerini

canım çok yakışmış sanada göbüş bebeğine sana koca bir maşallah morlarda nasıl yakışmışş:))

Sağolasın tatlım. O senin güzelliğina.s.Eee sivri mi sence? Doktor kız dedi, annem kafamı bulandırıyor durup durup:1shok:

yok valla canım yaa benim bebeğim erkek bi görsen armutun ters duruşu diyorum ben okadar sivr duruyor giysiyle deilde çıplakken daha belli oluyor sivri olup olmadığı ama inan sivri deil benimki çok sivri cnm:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…