çok can sıkıcı bi durum.insan özellikle akşamlerı rahat rahat oturmak uzanmak sütyensiz dolaşmak istiyor seni çok iyi anlıyorum.keşeke eşin bi sana danışsaydı ama zaten adamı davet etmiş.şimdi daha çok düşünüp sinir olmaktansa sakin olup zamanı geçirmeye çalışBilin bakalım ne oldu?
Üniden çok yakın bir arkadaşımız 2 haftalığına bize geliyor! Yahu ben hiç yalnız kalamayacak mıyım kocamla? Evimde şöyle bir keyif çatamayacak mıyım?? Tabii ki misafirliğe değil, İspanya'da doktora yaparken yardım eden hocası İzmir'de bir üniye gelmiş. Mustafa da adamın yanında bulunmalıymış (doktorası bitmedi). Onur da biz varken başka yerde kalma demiş, çağırmış!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Çıngar çıkardım ama ne fayda. Tamam mustiyi çok severim, canım ciğerim ama ben evde sütyensiz oturamayacak mıyım.. Püfffff....... Onur söz verdi, sana hiç bir iş yaptırmayacağız diye. Bakalım.... İş yapmak da istemiyorum, duştan giyinip çıkmak da!! Üstelik ilk 2 gün sevgilisiyle birlikte gelecekler. İlk duyduğumda oturup ağlayacaktım resmen. Ya ben evime bunun için mi geçtim? Keşke 2 hafta daha uzasaydı iş. Çok gıcık oldum. Musti'nin de düşünmesi lazım, benim öküzün de öküzlük yapmaması lazımDI!
Bir de bu ikisi bir araya gelince köpek osursa gülerler, çok sinir bozucu oluyorlar. Umarım sandığım kadar korkulu geçmez. Ah Onur'um yaaaa, insan bir sormaz mı, davet edeyim mi diye?
arkadaslar giremeyeli uzun zaman oldu o kadar cok seyler yazmışsınızki,ne kadar cabuk ilerliyor sayfalar...
geçmişte yazılanları okudumda,birileri benimle ilgilenirmi lütfen kafam acayip karıştı.
Ben 19+1 günlük hamileyim12. ile 13. hafta arasında 2'li testim yapıldı (allah'a cok şükür temiz cıktı)
sonra dr.um 16. ile 17. haftam arasında 3'lü tarama yapılacak dedi.Gittik ultrasonla baktı her zamankinden daha detaylı baktı sonrada kan tahlili yapıldı.1 hafta cıkan sonuca gore onlarda temiz cıktı Allah'a cok şükür.
Ama kafama takılan,bana "beni 1 hafta sonra ara" diye yazılı hatırlatma notu verdi.nottada 4'lü tarama sonucu alınacak yazıyordu.Ben de dr.a telefon actıgımda 4 lü tarama sonucumu ogrenecektim dedigimde temiz herşey yolunda dedi.Acaba 3'lümüydü bu yoksa bu ne ?offf derdimi anlatabildim mi?
Bir daha ki randevumuzda 16 nisan o zaman ben 20+5 olucam inşallah..
sanki sizlerin yazdıklarınızda farklı tahliller yada taramalarmı yapılmış acaba?
çok uzun oldu yazdıklarım biliyorum ama huzurum kactı.çok mu pimpirik oldum neeee.....
doktorunu arayıp dörtlümü üçlümü diye sorabilirsin.ama sorun yoksa dörtlü yada üçlü farketmez.ben ikili ve üçlü yaptırdım ayrıca 23+0 iken detaylı organlarını inceledi doktorum bide şeker testi yaptırdım
ne yapayım sizce?
bizler çok kilo aldık diye üzülürken sen almadım diye üzülüyorsun başak.bence bebişin büyüyordur.önemli olan sendeki kilo alışı değil bebeğin büyümesi.bence bebeğin büyüyordur korkma canım.perşembe güzel haberlerle geleceğine inanıyorumselam kızlar biran önce yedigim makarnalardan içtigim çaylrardan sonra annemde tartıldım birde ne göreyim kızlar hiç kilo almamışım hamile kaldıgım kilodayım malum kilolu kalmıştım ama 6 ayımdayım hala almamadıgıma üzüldüm bebişim büyümedimi yoksa çok üzüldüm yaaa ama hep faydalı yiyicekler yiyiyorum perşembe güünü renkli dopplere giricem o zaman belli olur kızımın kaç gr oldugu umarım yediklerim bebegime yaramıştır
selam kızlar biran önce yedigim makarnalardan içtigim çaylrardan sonra annemde tartıldım birde ne göreyim kızlar hiç kilo almamışım hamile kaldıgım kilodayım malum kilolu kalmıştım ama 6 ayımdayım hala almamadıgıma üzüldüm bebişim büyümedimi yoksa çok üzüldüm yaaa ama hep faydalı yiyicekler yiyiyorum perşembe güünü renkli dopplere giricem o zaman belli olur kızımın kaç gr oldugu umarım yediklerim bebegime yaramıştır
Lütfen bana her şeyin yoluna gireceğini söyleyin.
Akşam üstü evde işleri yaparken bir mola verelim dedik. Bir gümbürtü çıktı. Kombinin bacası (kombi balkonda duruyor) 7. kattan aşağı düşmüş. Allahtan toprağa düşmüş de zarar görmemiş baca da, aşağıda oynayan veletler de... Neyse tesisatı yapan servisi cağırdık baktılar, yaptılar.
Sonra yemeğe anneme gittik. Döndükten sonra bir duş alayım dedim. Su ısınmadı. Bildiğiniz sıcak su akmadı musluktan. Böyle ateşlenirsin de, aslında eline sıcak gelen ama vücuduna soğuk gelen su akar ya, öyle suyla duş aldım. Petekler ısınıyor ama suyu ısıtmıyor. Pazartesi de kombinin servisini çağıracağım. Hayır dedim ama dün, 2 dk bekleyin bir kontrol edeyim muslukları dedim. Yangından mal kaçırır gibi çıktılar evden. Şimdi aynen geri çağıracağım ama olan bana oldu tabii...
Komedi filmlerinde başına türlü aksilikler gelen karakterler gibi oldum. Bir sonraki aksiliği heyecanla bekliyorum. Bu arada çalışıp duran kapı otomatı bozuldu, holdeki avizenin duyu arızalandı. Hiç bir işimiz de ha deyince olmadı. Hayırlısı olsun diyorum fisfisfis
bi türlü anlamadım aşağıdaki veletler demenden çocuklar diycektin sanırım olan bacaya olsunda aşağıdaki çocuklara olmasın allah korumuş o melekleri bence
bu modelin pembe renklisi iki kapaklı gardırobu yanında nevresim takımı hediyesi var fiyat olarak 1000tl ye geliyo nasıl sizce
karyolası normal yatağa dönüşebiliyo beşik kısmıda çalışma masasına dönüşüyo
şifonyeri istersem 5 çekmeceli olarakta yapıyorlar birde beşik asansörlü fotoğraftakinden biraz farklı daha kolay kuıllanımlı
albüme baktım ben göremedim seni yawff kaldırdınmı resimlerini
canım çok yakışmış sanada göbüş bebeğine sana koca bir maşallah morlarda nasıl yakışmışş:))Yalnız irtibatlarım görebiliyor canım. Arkadaşlık teklif ettim sana
canım çok yakışmış sanada göbüş bebeğine sana koca bir maşallah morlarda nasıl yakışmışş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?