2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben şimdi çıkıyorum canım temizlik yapıyorum bitiriyim oturunca kalıo 4 kadar bitirmem lazım eşimle yürüyüşe çıkacağız artık yavaş yavaş başladık yürüyüşlere canım dikkat et kendine grşrza.s.

canım şimdiden geçmiş olsun . kocalar anlamıolar galiba gerçekten hizmet etmeye değil edilmeye ihtiyacımız var. benimki de kuzenlerini çağırdı yatıya . 2 tane kocaman erkek 1 tane de bayan gelcekler artık ev curcuna gürültü kaydirigubbakcemile2 gelmeyin de diyemem artık aynı durum. çok düşüncesizler ya.

işte terslikler ardarda gelir derler doğru

Selam kızlar. Albümüme az önce çekilmiş iki fotoğraf ekledim. Annem göbeğimin sivri olduğunu iddia ediyor. Siz ne dersiniz?:uhm:

beni de ekle. arkadaş olalım :ecrin_bebek:

helincim inşallah dediğin gibidir. evham yaptığımın farkındayım minik gayet iidir. salı görücez bebişi. kızlar içinizde çırılçıplak bir insan var. ben 2-3 gündür düşünüorum. çıplak bi erkek var içimde . çok garip gerio . gene absürd düşüncelere daldım. normaldir:1shok:

noracım göbişin çok güsel büyümüş.sen çok büyümeden göbeğin büyümüş bu çok güsel bişi. :sm_cool:

kızlar içinizde çırılçıplak bir insan var. ben 2-3 gündür düşünüorum. çıplak bi erkek var içimde . çok garip gerio . gene absürd düşüncelere daldım. normaldir:1shok:

İlahi Lalkaydirigubbakcemile3Kırk yıl düşünsem içimdeki bebiş hakkında bu yorumu yapmak aklıma gelmez. Sen de benim eşim gibi herşeyi olduğundan farklı şekilde görebilenlerdensin anlaşılandelikafadulden

al, bir suntalem de sende var demek ki :)

Adaşçığım geçmiş olsun bu arada. Bence çoook şanslıymışsınız ki kimse zarar görmemiş. Yeni evde aksilikler her zaman olur. Ki sizinki sıfırdan bir yeni ev olacak. Biz bu eve-kiraya- ilk taşındığımızda 3-4 ay başımız dertten kurtulmamıştı. Habire evin bir tarafı pörtledi. Neyse ki atlattık. Siz de atlatacaksınız, sıkma canını:1hug:

:ecrin_bebek: burko hala kesinleşmedi mi bebeşin cinsiyeti. kız gibiydi en son. hala kesin söleyemediler mi

tazecim ya sorcam sorcam doktoru nasıl buldun . bak kaç hafta sonra sorabildim. beyin büzüşük ya. ondan unutuorum

burko merak dettim bende fotonu benide eklermisin ya bendede aynı durum var dr kesin bi şekilde kız dedi ama herkes kafamı bulandırıyo göbeğimin sivriliğinden dolayı
tazecim neler gelmiş başına geçmişi okuyamamıştım şimdi alıntı msjlardan gördüm o kadar soğuk suyla yıkanmışsın inşallah hastalanmassın yaa
misafir konusu benimde başıma aynı şekilde geliyodu ama bi değişiklik oldu. ama bende şimdi kötü kız olmuş durumdayım neyse artık napalım

Tazecim gecmis olsun canim ya, ama olur her evde aksilikler, bizimde dun banyonun lambaini acinca tum evin sigortasi atiyor ama even degil, ana binadan(bugun elektrikci gelip bakicak, insallah hallollur, portatif lambayla dus aldik dun, romantik romantik:))))

Lalcim tesekkur, ama bende cok buyudum((

Seerni mobilyalar cok hos, cilekte e var ayni bu arz moelller, ama bu daha uygun fiyat olarak, yesile bayildim, aten cok severim...

Seerni mobilyalar cok hos, cilekte e var ayni bu arz moelller, ama bu daha uygun fiyat olarak, yesile bayildim, aten cok severim...

ayy bende yeşili çok seviyorum oturduğum oda yeşil ama çok sıkıldım aynı renkten o yüzden pembe almayı düşündüm. ama kızlar ben dayanamıcam inegöle gidicem heralde netten baktım orda çok güzel modeller var çok değişik

Ya yeni ciciler aldık,ekledik gecenın bı yarısı... ulen topık terkedilmiş kasaba kıvamında yaff :)))

E daha ne olsun.. baya baya cok kullanıslı gorunuyor.. içine de sindiyse.. gerisi fasa fiso, hele ki kayınvalıde alacak, daha daha sahane..

Seni tanımadıgından sözün sert gelmiş anlasılan :))) Aksam gormemıstim bu yorumu yoksa yazardım bi kac bişi.. oysa bılse ne yumusak baslı, ne naif, ne zarif bir kızdır benim arkadasım..

Selam kızlar. Albümüme az önce çekilmiş iki fotoğraf ekledim. Annem göbeğimin sivri olduğunu iddia ediyor. Siz ne dersiniz?:uhm:

canım göbeğini göremedim ama kızın olacak senin rahat ol.allah hayırlısını versin.bende her randevumda doktorun ağzına bakıyorum belki kız der diye ama ııııııııı

ağız tadıyla oturun allah daha beterinden saklasın.

aha bir taze daha...ben aylardır kocamla kardeş kardeş yatıyorum başaksım.bilemiyorum yani...senağlama neyse gözün aydın.kutlamanda güzel geçsin inşallah...

canım bende belisten sipariş verdim.çok beğendim mobilyalarını.hayırlı olsun.çok güzelmiş..yeşili çok severim.

canım ikili üçlü tamamda ben dörtlü yaptırmadım.istemedi doktorum.arayıp sor kafanı rahatlatırsın...

kizlar 20+4 resmimi ekledim albume diger cektiklerimi, ama eski resimlere bakinca aldigim kilolar ortada, simam bile degismis, cirkinlesmisim(((
ama image shake i calistiramadim bi turlu, yapabilirsem gobus sova da ekliycem

nurdancım senin bebişin cinsiyeti ne?

ben 8 kilo aldım bebişim daha 600 gram.hesap et artık.sen yesende yemesende o beslenir korkma.annem derki BAZI ANNELER BEBEĞİ BAZILARI KENDİLERİNİ BESLERMİŞ.işte ben kendini sense bebişi besleyenlerdensin...

kızlar bişe sorcam.şimdi siz böle yatak alıyosunuz ya cocuk sizden ayrı odadamı yatacak..yani bu tekerlekli değil sanırım gece bebek kendi odasında siz kendi odanızdamı yatacaksınız....

teşekkür ederim kayracım güzel yorumun için
gamze ilk 5 6 ay yanımızda yatırıcam ufak beşik alıcam bunun dışında bu sürekli kullanacağı bir şey olucak hem şimdi böyle almasak bebek eşyelarını falan koycak yer bulamayız böyle daha iyi olur diye düşündüm.

Selam canım. Ben oldukça heyecanlıyım. Çok özledim kuzucuğumu:CüvCüv:Hava da kapalı burada. Vakit geçsin diye bekliyorum öööyle:çok üzgünüm:

canım benim ya.hayırlı haberler alacaksın inşallah.salı benim içinde büyük gün.şeker yüklemem var ve korkuyorum...

burcu resmine baktım canım.seninki yüzde yüz kız.ahanda buraya yazıyorum...içini rahat tut.

burko göbüşün benimkine çok benziyor..bana da kız göbüşü diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…