Bilin bakalım ne oldu?
Üniden çok yakın bir arkadaşımız 2 haftalığına bize geliyor! Yahu ben hiç yalnız kalamayacak mıyım kocamla? Evimde şöyle bir keyif çatamayacak mıyım?? Tabii ki misafirliğe değil, İspanya'da doktora yaparken yardım eden hocası İzmir'de bir üniye gelmiş. Mustafa da adamın yanında bulunmalıymış (doktorası bitmedi). Onur da biz varken başka yerde kalma demiş, çağırmış!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Çıngar çıkardım ama ne fayda. Tamam mustiyi çok severim, canım ciğerim ama ben evde sütyensiz oturamayacak mıyım.. Püfffff....... Onur söz verdi, sana hiç bir iş yaptırmayacağız diye. Bakalım.... İş yapmak da istemiyorum, duştan giyinip çıkmak da!! Üstelik ilk 2 gün sevgilisiyle birlikte gelecekler. İlk duyduğumda oturup ağlayacaktım resmen. Ya ben evime bunun için mi geçtim? Keşke 2 hafta daha uzasaydı iş. Çok gıcık oldum. Musti'nin de düşünmesi lazım, benim öküzün de öküzlük yapmaması lazımDI!
Bir de bu ikisi bir araya gelince köpek osursa gülerler, çok sinir bozucu oluyorlar. Umarım sandığım kadar korkulu geçmez. Ah Onur'um yaaaa, insan bir sormaz mı, davet edeyim mi diye?
Lütfen bana her şeyin yoluna gireceğini söyleyin.
Akşam üstü evde işleri yaparken bir mola verelim dedik. Bir gümbürtü çıktı. Kombinin bacası (kombi balkonda duruyor) 7. kattan aşağı düşmüş. Allahtan toprağa düşmüş de zarar görmemiş baca da, aşağıda oynayan veletler de... Neyse tesisatı yapan servisi cağırdık baktılar, yaptılar.
Sonra yemeğe anneme gittik. Döndükten sonra bir duş alayım dedim. Su ısınmadı. Bildiğiniz sıcak su akmadı musluktan. Böyle ateşlenirsin de, aslında eline sıcak gelen ama vücuduna soğuk gelen su akar ya, öyle suyla duş aldım. Petekler ısınıyor ama suyu ısıtmıyor. Pazartesi de kombinin servisini çağıracağım. Hayır dedim ama dün, 2 dk bekleyin bir kontrol edeyim muslukları dedim. Yangından mal kaçırır gibi çıktılar evden. Şimdi aynen geri çağıracağım ama olan bana oldu tabii...
Komedi filmlerinde başına türlü aksilikler gelen karakterler gibi oldum. Bir sonraki aksiliği heyecanla bekliyorum. Bu arada çalışıp duran kapı otomatı bozuldu, holdeki avizenin duyu arızalandı. Hiç bir işimiz de ha deyince olmadı. Hayırlısı olsun diyorum fisfisfis
Selam kızlar. Albümüme az önce çekilmiş iki fotoğraf ekledim. Annem göbeğimin sivri olduğunu iddia ediyor. Siz ne dersiniz?:uhm:
kızlar içinizde çırılçıplak bir insan var. ben 2-3 gündür düşünüorum. çıplak bi erkek var içimde . çok garip gerio . gene absürd düşüncelere daldım. normaldir:1shok:
canım şimdiden geçmiş olsun . kocalar anlamıolar galiba gerçekten hizmet etmeye değil edilmeye ihtiyacımız var. benimki de kuzenlerini çağırdı yatıya . 2 tane kocaman erkek 1 tane de bayan gelcekler artık ev curcuna gürültü kaydirigubbakcemile2 gelmeyin de diyemem artık aynı durum. çok düşüncesizler ya.
Bence çok güzel ve dediğine bakılırsa çok kullanışlı " karyolası normal yatağa dönüşebiliyo beşik kısmıda çalışma masasına dönüşüyo" fiyatıda çok uygun. Bu yeşilde çok hoş illaki pembe olsun diye bi şey tutturmadıysan :)
Seerni mobilyalar cok hos, cilekte e var ayni bu arz moelller, ama bu daha uygun fiyat olarak, yesile bayildim, aten cok severim...
bu modelin pembe renklisi iki kapaklı gardırobu yanında nevresim takımı hediyesi var fiyat olarak 1000tl ye geliyo nasıl sizce
karyolası normal yatağa dönüşebiliyo beşik kısmıda çalışma masasına dönüşüyo
şifonyeri istersem 5 çekmeceli olarakta yapıyorlar birde beşik asansörlü fotoğraftakinden biraz farklı daha kolay kuıllanımlı
Yooo, gayet velet demek istedim. Velet, sıpa, zibidi, hayta... bunlar benim için sevgi sözcükleridir. Sevimli ve yaramaz çocuklar için kullanırım. Öğretmenim ve sınıfta da kullanıyorum. Öğrencilerim de ne amaçla söylediğimi anlayıp, sevildiklerini bilirler !
HELİN, KADRİYE, EVRİM, NORRAA teşekkür ederim canlarım. a.s.
Selam kızlar. Albümüme az önce çekilmiş iki fotoğraf ekledim. Annem göbeğimin sivri olduğunu iddia ediyor. Siz ne dersiniz?:uhm:
Lütfen bana her şeyin yoluna gireceğini söyleyin.
Akşam üstü evde işleri yaparken bir mola verelim dedik. Bir gümbürtü çıktı. Kombinin bacası (kombi balkonda duruyor) 7. kattan aşağı düşmüş. Allahtan toprağa düşmüş de zarar görmemiş baca da, aşağıda oynayan veletler de... Neyse tesisatı yapan servisi cağırdık baktılar, yaptılar.
Sonra yemeğe anneme gittik. Döndükten sonra bir duş alayım dedim. Su ısınmadı. Bildiğiniz sıcak su akmadı musluktan. Böyle ateşlenirsin de, aslında eline sıcak gelen ama vücuduna soğuk gelen su akar ya, öyle suyla duş aldım. Petekler ısınıyor ama suyu ısıtmıyor. Pazartesi de kombinin servisini çağıracağım. Hayır dedim ama dün, 2 dk bekleyin bir kontrol edeyim muslukları dedim. Yangından mal kaçırır gibi çıktılar evden. Şimdi aynen geri çağıracağım ama olan bana oldu tabii...
Komedi filmlerinde başına türlü aksilikler gelen karakterler gibi oldum. Bir sonraki aksiliği heyecanla bekliyorum. Bu arada çalışıp duran kapı otomatı bozuldu, holdeki avizenin duyu arızalandı. Hiç bir işimiz de ha deyince olmadı. Hayırlısı olsun diyorum fisfisfis
buarada kaynanam iyileşti kızını özlemiş eşim ona götürdü günlerdir eşimle kardeş kardeş yatıyorduk artık bir kutlama yaparız diye umuyorum kaynana gelmeden birkaç gün dinlenirim bari herkese iyi geceler ben kaçtım fındık uyumak üzere ay çok mutluyum
bu modelin pembe renklisi iki kapaklı gardırobu yanında nevresim takımı hediyesi var fiyat olarak 1000tl ye geliyo nasıl sizce
şifonyeri istersem 5 çekmeceli olarakta yapıyorlar birde beşik asansörlü fotoğraftakinden biraz farklı daha kolay kuıllanımlı
arkadaslar giremeyeli uzun zaman oldu o kadar cok seyler yazmışsınızki,ne kadar cabuk ilerliyor sayfalar...
geçmişte yazılanları okudumda,birileri benimle ilgilenirmi lütfen kafam acayip karıştı.
Ben 19+1 günlük hamileyim12. ile 13. hafta arasında 2'li testim yapıldı (allah'a cok şükür temiz cıktı)
sonra dr.um 16. ile 17. haftam arasında 3'lü tarama yapılacak dedi.Gittik ultrasonla baktı her zamankinden daha detaylı baktı sonrada kan tahlili yapıldı.1 hafta cıkan sonuca gore onlarda temiz cıktı Allah'a cok şükür.
Ama kafama takılan,bana "beni 1 hafta sonra ara" diye yazılı hatırlatma notu verdi.nottada 4'lü tarama sonucu alınacak yazıyordu.Ben de dr.a telefon actıgımda 4 lü tarama sonucumu ogrenecektim dedigimde temiz herşey yolunda dedi.Acaba 3'lümüydü bu yoksa bu ne ?offf derdimi anlatabildim mi?
Bir daha ki randevumuzda 16 nisan o zaman ben 20+5 olucam inşallah..
sanki sizlerin yazdıklarınızda farklı tahliller yada taramalarmı yapılmış acaba?
çok uzun oldu yazdıklarım biliyorum ama huzurum kactı.çok mu pimpirik oldum neeee.....
ne yapayım sizce?
kizlar 20+4 resmimi ekledim albume diger cektiklerimi, ama eski resimlere bakinca aldigim kilolar ortada, simam bile degismis, cirkinlesmisim(((
ama image shake i calistiramadim bi turlu, yapabilirsem gobus sova da ekliycem
selam kızlar biran önce yedigim makarnalardan içtigim çaylrardan sonra annemde tartıldım birde ne göreyim kızlar hiç kilo almamışım hamile kaldıgım kilodayım malum kilolu kalmıştım ama 6 ayımdayım hala almamadıgıma üzüldüm bebişim büyümedimi yoksa çok üzüldüm yaaa ama hep faydalı yiyicekler yiyiyorum perşembe güünü renkli dopplere giricem o zaman belli olur kızımın kaç gr oldugu umarım yediklerim bebegime yaramıştır
Ya yeni ciciler aldık,ekledik gecenın bı yarısı... ulen topık terkedilmiş kasaba kıvamında yaff :)))
E daha ne olsun.. baya baya cok kullanıslı gorunuyor.. içine de sindiyse.. gerisi fasa fiso, hele ki kayınvalıde alacak, daha daha sahane..
Seni tanımadıgından sözün sert gelmiş anlasılan :))) Aksam gormemıstim bu yorumu yoksa yazardım bi kac bişi.. oysa bılse ne yumusak baslı, ne naif, ne zarif bir kızdır benim arkadasım..
pardon ya direk daldım.selam kızlar.nasılsınız?
Selam canım. Ben oldukça heyecanlıyım. Çok özledim kuzucuğumu:CüvCüv:Hava da kapalı burada. Vakit geçsin diye bekliyorum öööyle:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?