2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ayrıca sivri değil..mesala noranınki sivri..ama bizimki yayık

KAYRA cim bize 2. haftada erkek olabilir demisti ama bidaha hic usg bakmadi, sali insallah ogrenicem detaylida kesin olarak, ama erkek gobusu benimki sanirim, sivri, yayik degil...yinede emin olmak istiyoum bisiler almak icin...

Burko senin yuzde yuz kiz, bariz yayik gobusun, hic de sivri degil...ayrica cok da sekersin...

gamzecim ben ayrica yatak odama 6.aya kadar kullanabilecegi sallanan besik alicam, ama odasindada yatagi olucak, dolai komidini falan...

kızlar ben de bebek odası olarak yataklı şifonyerli bir takım bakıorum. bebişimiz 2 ay kadar bizimle kalır belki ama odasına koyacağım hemen beşiğini. telsizi olcak zaten ağladıkça giderim yanına bunun için bir koltukta koymayı düşünüyorum . geceleri ağlama sesine kalkıp rahat emzireyim diye. aynı odada çok zor olur bizim. eşim yoğun çalışıor. ve ne ben ne bebiş uyutmayız eşimi. ona da yazık. hem teknolojik bir alet var telsizini dayadınız mı tepesine :ecrin_bebek: zaten fırlarsınız duydukça. 2 ay da daha sık kalkacağımız için ilk 2 ay bizimle yatar tahminen ama ytabi şimdi erken sölemek için uslu bebek olursa hemen odasına geçer

hımm ben oyun parkı aldım ekerlekli ve hafif olduğu iin gece gündüz ben hangi odadaysam oraya tasıcam.en azından almadıysanız size bi fikir olsun.onun dısında şifonyer ve gardrop aldım ayrıca odasına koydum.hem baya büyüyene kadar kullanılıyo oyun parkı.aklınızda bulunsun.bende tavsiye üzerine aldım.

ne güzel işte bebek büyüordur merak etme bebeğin gelişimi alınan kilolarla alakalı değil içini ferah tut.perşembede herşeyin yolunda olduğunu göreceksin canım.kaydirigubbakcemile5
nazar canım nazar .çok geçmiş olsun .misafir işinde gerçekten can sıkıcı bende bu gün misafir gönderdim sadece bir gece kalımdı ama inan yorgunluktan ölüyorum.
çok hoş görünüyor anlattığına görede bay kullanışlı .
Selam kızlar. Albümüme az önce çekilmiş iki fotoğraf ekledim. Annem göbeğimin sivri olduğunu iddia ediyor. Siz ne dersiniz?:uhm:
sivri değil canım kız göbeği ama çok yakışmış tatlı anniş :CüvCüv:
canım benim ya.hayırlı haberler alacaksın inşallah.salı benim içinde büyük gün.şeker yüklemem var ve korkuyorum...
salı benimde detaylı usg var hadi bakalım belki şeker yüklemeyide arada çıkarır doktorum güzel haberlerle gelicez hepimiz.

hayırlı olsun
bende oyun parkı almayı düşünüyorum nasıl birşey aldın fiyatını orsam bi sakıncası yokru heralda.

Sağolun kızlar. Hem iyi dilekleriniz hem de yorumlarınız beni çok mutlu etti. Göbeğime annemden başka sivri diyen yok zatendelikafaduldenYarın randevum 14.30'da. Yeni doktorum da kız derse hiç bakmayacağım artık çevreden gelen yorumlara. Umarım çoook güzel haberlerle gelirim yarın:Saruboceq:

senin göbiş erkekte onun için sordum.bariz sipsivri.şimdiden hayırlı olsun oğlun.ilk tebrik eden olayım....

kızlar bir sitede usg ye göre doğumun olmayacağı gerçek doğum tarihinin sata göre olduğu yazıyor.hatta soru ve doktorun cevabını aynen kopyalıyorum.bilgilerinize...
SORU : ZEYNEP
9.3.2009

MRH DR HANIM 13 HAFTALIK HAMıLEYıM SON ADET TARıHıM 8/12/2008 BU TARıHE GÖRE DOĞUM 14 EYLÜL ULTRASON ÖLÇÜMÜNE GÖRE 5 EYLÜL BU FARK NEDEN KAYNAKLANIYOR OLABıLıR BEBEĞıN GELıŞıMıYLE Mı ıLĞıLı ACABA
YANIT : Op.Dr.xxx
Uluslararası standart hesaplamalara göre beklenen doğum tarihi son adet tarihinize göre hesaplanır. Yani 15 eylul 2009 beklenen doğum tarihidir. Ultrasonda hesaplanan beklenen doğum tarihi ise bebeğin ölçümlerine göre hesaplanır, ancak ciddi bir anlam ifade etmez

enterasan geldi banada....

Merhaba Kısslar..

Nasılsınız? 2-3 gündür giremiyorum. Annem gelmişti ben de genelde uzanıyorum. Allaha şükür bir daha tekrarlamadı. Ağrım da olmadı. ıyiyim yani.Herkes de iidir umarım...

En son cumartesi drdaydık. Detaylı ultrason için.Çok güssel geçti. Perinatolog çekti detaylı ultrasonumu ama bayıldım adama. Herşeyini anlattı kendisi bakarken... Nereye baktığını neden baktığını. Çizgilerin ne anlama geldiğini hepsini anlattı drum. Bebişimin de maaşallah herşeyi iyi çıktı. Yalnız kulakları biraz büyük çıktı kızımın... Kepçe kulakları olacakmışşş :)

Darısı detaylı ultrason yaptıracak tüm arkadaşların başınaaaa...

Son düzenleme:

Evet canım ya ben de öle düşünüuorum. Benim düşüncem çok bilimsel bir temeli dayalı deil ama ben de hep SATa göre hesapladım. Halen de öle hesaplıyorummm.

Güzel haber, gözün aydın Gizzem.. hersey boyle tatlılıkla gecsın ınsallah sonuna kadar.

Kızlar benim VELET sabahtan beri oynamıyordu, çok gerilmişim sanırım bu talihsizliklerden. 1 saattir maşallahı var yerinde durmuyor sıpam. hihoyyyt

Bu arada Onur tam asansörle aşağı inerken elektrik kesilmiş ve asansörde mahsur kalmış kaydirigubbakcemile3 biz artık bayağı eğlenmeye başladık durumla.

:) İnşallah...

tazecim ya sorcam sorcam doktoru nasıl buldun . bak kaç hafta sonra sorabildim. beyin büzüşük ya. ondan unutuorum

Lalcim ben Yakup Bey'e değil, bir başka doktora gittim. Çünkü devlet memuruyum ve özel hastanede doğum yapmak istemiyorum. Bu nedenle Ege'de bir perinatoloğa gittim.

Valla faranjit başlangıcı gibi sanki boğaz ama ben duymazdan geliyorum İnşallah ilerlemez. Dondurma da yemiştim dün

Güzelmiş :) Değerlendirseydiniz :)

Seni tanımadıgından sözün sert gelmiş anlasılan :))) Aksam gormemıstim bu yorumu yoksa yazardım bi kac bişi.. oysa bılse ne yumusak baslı, ne naif, ne zarif bir kızdır benim arkadasım..

Teşekkür ederim evrişim canım benim. Benim işler yoğunlaştı gene görüşemiyoruz. Ösledim kızzz :1hug:

İnsanlar bir kelimeye bakarak hemen nasıl karar veriyorlar değil mi ? Çok severiz yargısız infaz yapmayı.

ben 8 kilo aldım bebişim daha 600 gram.hesap et artık.sen yesende yemesende o beslenir korkma.annem derki BAZI ANNELER BEBEĞİ BAZILARI KENDİLERİNİ BESLERMİŞ.işte ben kendini sense bebişi besleyenlerdensin...[/QUOTE]

canım emin olmak için sabah aç karnıma tartıldım yine aynı hamile kaldıgım kilodayım yediklerim kızımı besliyor galiba neyse fazla takılmamam gerek birde bununla ugraşmayayım giyebldigim son pantolonumda dar gelmeye başladı birkaç gündür bugün eşimle baktık birşeyler alalım dedim çıktık alışverişe ama bulamadım kendime göre babamızla kızıma aldık birşeyler ben yine kalakladım artık hafta içi çarşıdan bakmam gerek acil olarak

Yafrum Tazem.. tespitin dogrudur.. tek bır kelıme ınsanı ınfaz etmeye yetıyor.. ama hoşgörü sonsuz güzel bir kavram.. derdimizi anlattıysak gerisi hoşgörüye kalmış.. :)) Ve fende seni ösledim :)

Onur olayına gelınce :))) Allahh.. sopa... kavramlarının tümü... :))) Buradaki tüm kadınlar depeleye depeleye bihal olmustu Onur zaten,onların esintisi sanırım bunlar :))

Sen aksilikler yüzünden mi gerildin bakimm??? Neden kastın o kadar kendini??

Bu arada göbüş show a bi foto ekledım, basımın etini yedi kıslar, nuh nebi zamanından kalma varmıs bir tane.. güncelledik nihayet :)))

Değil mi :))) Ama kısa sürdü azap! Bununla yırtmamalıydı. kötükedihüso

Foto işini iyi yapmışsın. Gerçekten şimdiki halinle çok fark var.. Ben de koyucam yeni bir tane. Hayır ben evime geçince rahat rahat, kafama göre aldıklarımı serip fotolarını çekecektim. Püüfffff..... Neyse.. Yapıcam tabii gene de ama (ONuuruurruururururur klava: )

E hata sende.. bir süre sesini duymamazlıktan gelmen gerekirdi kaydirigubbakcemile3 Anam bende ne vahşi oldum.. hormonlar diyelim yırtalım, hep zırlayacak değilis ya di mi ama Çok üzgünüm çoook

Bu arada.. bişi soylemek ıstıyorum, bayanın bir tanesi 30. haftalarda sanırım, su ana kadar 4 kılo almıs.. nası bole kaldın dıolar; ekmek, hamur işi, kızartma, makarna vs den hep uzak durdum dıyor.. tamam kızartma falan fılan anlıyorum da.. bu kadının birine her gün ekmek yemezse bebeğinin beyin gelişiminin sağlıklı olmayacagını keske birisi anlatsa.. sırf sadece göbeğim görünsün, yok fit hamile olayım dıye.. diyet yapar gibi hamilelik gecirmek benim kitabımda yazmaz. Yoksa bende alasını yapardım emin olun oyle hamıle kalmak ıcın.. Yiyen ve almayan arkadaslarım sanslı kesim.. ama bu bakış açısına göre beslenmek bence cok yanlış.

bende buna benzer bi tazı okudum 25.hafta ile ilgili.doktor doğum tarihini ilk 13.haftaya kadar verilen tarih olduğunu söylüyor.ama bana doktorum 25 temmuz demişti.eğer sata göre olacaksa 4 ağustos doğum tarihim oluyor.aslında sezeryan olacağı için yine 25 temmuz gibi oluyor.ben soranlara 25 temmuzda sezeryan olacağım diyorum.sağlıklı gelsinlerde zamanın önemi yok.ben hem kalabildiği kadar benimle kalmasını istiyorum

gözünaydın herşeyin yolunda olmasına sevindim

Güzelmiş :) Değerlendirseydiniz :)
.

canim dus kismini degerlendirdik, hem sudan tasarruf oluyo iki kisi yapinca:)))) ama biz sonunu getiremiyoruss((buarada esim bana dokunmaya korkuyor artik, o da ayri bir sebep(fisfisfis

ben 8 kilo aldım bebişim daha 600 gram.hesap et artık.sen yesende yemesende o beslenir korkma.annem derki BAZI ANNELER BEBEĞİ BAZILARI KENDİLERİNİ BESLERMİŞ.işte ben kendini sense bebişi besleyenlerdensin...

canım emin olmak için sabah aç karnıma tartıldım yine aynı hamile kaldıgım kilodayım yediklerim kızımı besliyor galiba neyse fazla takılmamam gerek birde bununla ugraşmayayım giyebldigim son pantolonumda dar gelmeye başladı birkaç gündür bugün eşimle baktık birşeyler alalım dedim çıktık alışverişe ama bulamadım kendime göre babamızla kızıma aldık birşeyler ben yine kalakladım artık hafta içi çarşıdan bakmam gerek acil olarak[/QUOTE]
canim hic uzulme, kilolu anneler normal yada zayif aneler gore daha az kiloyla hamileligi tamamliyor, aslinda lojik olarak bebegin seni zayiflatip kendini besliyor senden aldiklaryla, ama sen ayni kiloda kaliyorsun...
Bu arada göbüş show a bi foto ekledım, basımın etini yedi kıslar, nuh nebi zamanından kalma varmıs bir tane.. güncelledik nihayet :)))

oh nihayet evris, gobusunu gorebildik, baya baya fark etmis, bu benim gobegin aynisnin tipkisi, demekki benimde kesin oglan..hihoyyythihoyyytmasallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…