ne güzel işte bebek büyüordur merak etme bebeğin gelişimi alınan kilolarla alakalı değil içini ferah tut.perşembede herşeyin yolunda olduğunu göreceksin canım.kaydirigubbakcemile5selam kızlar biran önce yedigim makarnalardan içtigim çaylrardan sonra annemde tartıldım birde ne göreyim kızlar hiç kilo almamışım hamile kaldıgım kilodayım malum kilolu kalmıştım ama 6 ayımdayım hala almamadıgıma üzüldüm bebişim büyümedimi yoksa çok üzüldüm yaaa ama hep faydalı yiyicekler yiyiyorum perşembe güünü renkli dopplere giricem o zaman belli olur kızımın kaç gr oldugu umarım yediklerim bebegime yaramıştır
nazar canım nazar .çok geçmiş olsun .misafir işinde gerçekten can sıkıcı bende bu gün misafir gönderdim sadece bir gece kalımdı ama inan yorgunluktan ölüyorum.Lütfen bana her şeyin yoluna gireceğini söyleyin.
Akşam üstü evde işleri yaparken bir mola verelim dedik. Bir gümbürtü çıktı. Kombinin bacası (kombi balkonda duruyor) 7. kattan aşağı düşmüş. Allahtan toprağa düşmüş de zarar görmemiş baca da, aşağıda oynayan veletler de... Neyse tesisatı yapan servisi cağırdık baktılar, yaptılar.
Sonra yemeğe anneme gittik. Döndükten sonra bir duş alayım dedim. Su ısınmadı. Bildiğiniz sıcak su akmadı musluktan. Böyle ateşlenirsin de, aslında eline sıcak gelen ama vücuduna soğuk gelen su akar ya, öyle suyla duş aldım. Petekler ısınıyor ama suyu ısıtmıyor. Pazartesi de kombinin servisini çağıracağım. Hayır dedim ama dün, 2 dk bekleyin bir kontrol edeyim muslukları dedim. Yangından mal kaçırır gibi çıktılar evden. Şimdi aynen geri çağıracağım ama olan bana oldu tabii...
Komedi filmlerinde başına türlü aksilikler gelen karakterler gibi oldum. Bir sonraki aksiliği heyecanla bekliyorum. Bu arada çalışıp duran kapı otomatı bozuldu, holdeki avizenin duyu arızalandı. Hiç bir işimiz de ha deyince olmadı. Hayırlısı olsun diyorum fisfisfis
çok hoş görünüyor anlattığına görede bay kullanışlı .
bu modelin pembe renklisi iki kapaklı gardırobu yanında nevresim takımı hediyesi var fiyat olarak 1000tl ye geliyo nasıl sizce
karyolası normal yatağa dönüşebiliyo beşik kısmıda çalışma masasına dönüşüyo
şifonyeri istersem 5 çekmeceli olarakta yapıyorlar birde beşik asansörlü fotoğraftakinden biraz farklı daha kolay kuıllanımlı
sivri değil canım kız göbeği ama çok yakışmış tatlı anniş :CüvCüv:Selam kızlar. Albümüme az önce çekilmiş iki fotoğraf ekledim. Annem göbeğimin sivri olduğunu iddia ediyor. Siz ne dersiniz?:uhm:
salı benimde detaylı usg var hadi bakalım belki şeker yüklemeyide arada çıkarır doktorum güzel haberlerle gelicez hepimiz.canım benim ya.hayırlı haberler alacaksın inşallah.salı benim içinde büyük gün.şeker yüklemem var ve korkuyorum...
hımm ben oyun parkı aldım ekerlekli ve hafif olduğu iin gece gündüz ben hangi odadaysam oraya tasıcam.en azından almadıysanız size bi fikir olsun.onun dısında şifonyer ve gardrop aldım ayrıca odasına koydum.hem baya büyüyene kadar kullanılıyo oyun parkı.aklınızda bulunsun.bende tavsiye üzerine aldım.
hayırlı olsun bende oyun parkı almayı düşünüyorum nasıl birşey aldın fiyatını orsam bi sakıncası yokru heralda.[/QUOTE .!.:sağol canım.cok arastırdım acıkcası yani 130 dan baslıyo 600 e kadar var.ama arada fark yok.yani fiyatı yüksek olanlar chicco marka filan.ben bursada carsıdan aldım.cok ceşit var.180 liraya pembe renkli.gayet güzel bide üstüne dönence aldım 20 liraya.içinede yatak 60 liraya.bukadarrrr...bende komple yatak takımı alıcaktım bide odaya beşik hesaplayınca cok yüksek cıktı.ayrıca gittimö carsıdan bi gardrop bide şifontyer yaptırdım 350 liraya.ohh misss gibiii.en az okula baslayana kadar kullanır.sonra genç odası calısma masalı filan alıcam.cokta iyi oldu gibi geliyo bana.
KAYRA cim bize 2. haftada erkek olabilir demisti ama bidaha hic usg bakmadi, sali insallah ogrenicem detaylida kesin olarak, ama erkek gobusu benimki sanirim, sivri, yayik degil...yinede emin olmak istiyoum bisiler almak icin...
Burko senin yuzde yuz kiz, bariz yayik gobusun, hic de sivri degil...ayrica cok da sekersin...
kızlar bir sitede usg ye göre doğumun olmayacağı gerçek doğum tarihinin sata göre olduğu yazıyor.hatta soru ve doktorun cevabını aynen kopyalıyorum.bilgilerinize...
SORU : ZEYNEP
9.3.2009
MRH DR HANIM 13 HAFTALIK HAMİLEYİM SON ADET TARİHİM 8/12/2008 BU TARİHE GÖRE DOĞUM 14 EYLÜL ULTRASON ÖLÇÜMÜNE GÖRE 5 EYLÜL BU FARK NEDEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR BEBEĞİN GELİŞİMİYLE Mİ İLĞİLİ ACABA
YANIT : Op.Dr.xxx
Uluslararası standart hesaplamalara göre beklenen doğum tarihi son adet tarihinize göre hesaplanır. Yani 15 eylul 2009 beklenen doğum tarihidir. Ultrasonda hesaplanan beklenen doğum tarihi ise bebeğin ölçümlerine göre hesaplanır, ancak ciddi bir anlam ifade etmez
enterasan geldi banada....
Merhaba Kısslar..
Nasılsınız? 2-3 gündür giremiyorum. Annem gelmişti ben de genelde uzanıyorum. Allaha şükür bir daha tekrarlamadı. Ağrım da olmadı. İyiyim yani.Herkes de iidir umarım...
En son cumartesi drdaydık. Detaylı ultrason için.Çok güssel geçti. Perinatolog çekti detaylı ultrasonumu ama bayıldım adama. Herşeyini anlattı kendisi bakarken... Nereye baktığını neden baktığını. Çizgilerin ne anlama geldiğini hepsini anlattı drum. Bebişimin de maaşallah herşeyi iyi çıktı.
Darısı detaylı ultrason yaptıracak tüm arkadaşların başınaaaa...
Adaşçığım geçmiş olsun bu arada. Bence çoook şanslıymışsınız ki kimse zarar görmemiş. Yeni evde aksilikler her zaman olur. Ki sizinki sıfırdan bir yeni ev olacak. Biz bu eve-kiraya- ilk taşındığımızda 3-4 ay başımız dertten kurtulmamıştı. Habire evin bir tarafı pörtledi. Neyse ki atlattık. Siz de atlatacaksınız, sıkma canını:1hug:
tazecim ya sorcam sorcam doktoru nasıl buldun . bak kaç hafta sonra sorabildim. beyin büzüşük ya. ondan unutuorum
tazecim neler gelmiş başına geçmişi okuyamamıştım şimdi alıntı msjlardan gördüm o kadar soğuk suyla yıkanmışsın inşallah hastalanmassın yaa
misafir konusu benimde başıma aynı şekilde geliyodu ama bi değişiklik oldu. ama bende şimdi kötü kız olmuş durumdayım neyse artık napalım
Tazecim gecmis olsun canim ya, ama olur her evde aksilikler, bizimde dun banyonun lambaini acinca tum evin sigortasi atiyor ama even degil, ana binadan(bugun elektrikci gelip bakicak, insallah hallollur, portatif lambayla dus aldik dun, romantik romantik:))))
Seni tanımadıgından sözün sert gelmiş anlasılan :))) Aksam gormemıstim bu yorumu yoksa yazardım bi kac bişi.. oysa bılse ne yumusak baslı, ne naif, ne zarif bir kızdır benim arkadasım..
Yafrum Tazem.. tespitin dogrudur.. tek bır kelıme ınsanı ınfaz etmeye yetıyor.. ama hoşgörü sonsuz güzel bir kavram.. derdimizi anlattıysak gerisi hoşgörüye kalmış.. :)) Ve fende seni ösledim :)
Onur olayına gelınce :))) Allahh.. sopa... kavramlarının tümü... :))) Buradaki tüm kadınlar depeleye depeleye bihal olmustu Onur zaten,onların esintisi sanırım bunlar :))
Sen aksilikler yüzünden mi gerildin bakimm??? Neden kastın o kadar kendini??
Bu arada göbüş show a bi foto ekledım, basımın etini yedi kıslar, nuh nebi zamanından kalma varmıs bir tane.. güncelledik nihayet :)))
Değil mi :))) Ama kısa sürdü azap! Bununla yırtmamalıydı. kötükedihüso
Foto işini iyi yapmışsın. Gerçekten şimdiki halinle çok fark var.. Ben de koyucam yeni bir tane. Hayır ben evime geçince rahat rahat, kafama göre aldıklarımı serip fotolarını çekecektim. Püüfffff..... Neyse.. Yapıcam tabii gene de ama (ONuuruurruurururururklava: )
bende buna benzer bi tazı okudum 25.hafta ile ilgili.doktor doğum tarihini ilk 13.haftaya kadar verilen tarih olduğunu söylüyor.ama bana doktorum 25 temmuz demişti.eğer sata göre olacaksa 4 ağustos doğum tarihim oluyor.aslında sezeryan olacağı için yine 25 temmuz gibi oluyor.ben soranlara 25 temmuzda sezeryan olacağım diyorum.sağlıklı gelsinlerde zamanın önemi yok.ben hem kalabildiği kadar benimle kalmasını istiyorumkızlar bir sitede usg ye göre doğumun olmayacağı gerçek doğum tarihinin sata göre olduğu yazıyor.hatta soru ve doktorun cevabını aynen kopyalıyorum.bilgilerinize...
SORU : ZEYNEP
9.3.2009
MRH DR HANIM 13 HAFTALIK HAMİLEYİM SON ADET TARİHİM 8/12/2008 BU TARİHE GÖRE DOĞUM 14 EYLÜL ULTRASON ÖLÇÜMÜNE GÖRE 5 EYLÜL BU FARK NEDEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR BEBEĞİN GELİŞİMİYLE Mİ İLĞİLİ ACABA
YANIT : Op.Dr.xxx
Uluslararası standart hesaplamalara göre beklenen doğum tarihi son adet tarihinize göre hesaplanır. Yani 15 eylul 2009 beklenen doğum tarihidir. Ultrasonda hesaplanan beklenen doğum tarihi ise bebeğin ölçümlerine göre hesaplanır, ancak ciddi bir anlam ifade etmez
enterasan geldi banada....
gözünaydın herşeyin yolunda olmasına sevindimMerhaba Kısslar..
Nasılsınız? 2-3 gündür giremiyorum. Annem gelmişti ben de genelde uzanıyorum. Allaha şükür bir daha tekrarlamadı. Ağrım da olmadı. İyiyim yani.Herkes de iidir umarım...
En son cumartesi drdaydık. Detaylı ultrason için.Çok güssel geçti. Perinatolog çekti detaylı ultrasonumu ama bayıldım adama. Herşeyini anlattı kendisi bakarken... Nereye baktığını neden baktığını. Çizgilerin ne anlama geldiğini hepsini anlattı drum. Bebişimin de maaşallah herşeyi iyi çıktı. Yalnız kulakları biraz büyük çıktı kızımın... Kepçe kulakları olacakmışşş :)
Darısı detaylı ultrason yaptıracak tüm arkadaşların başınaaaa...
Güzelmiş :) Değerlendirseydiniz :)
.
ben 8 kilo aldım bebişim daha 600 gram.hesap et artık.sen yesende yemesende o beslenir korkma.annem derki BAZI ANNELER BEBEĞİ BAZILARI KENDİLERİNİ BESLERMİŞ.işte ben kendini sense bebişi besleyenlerdensin...
Bu arada göbüş show a bi foto ekledım, basımın etini yedi kıslar, nuh nebi zamanından kalma varmıs bir tane.. güncelledik nihayet :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?