tazefasulye
biz daha doğmadan babası ve ben oğlumuza velet diyoruz.babası eve gelir gelmez velet nasıl diye sorar.bi isim henüz bulamadık ama velet babası ve bende sevgi sözcüğünü karşılık bi şey.eşim sınıf öğretmeni 2.sınıf okutuyor öğrencilerinden hep benim veletler diye bahseder.ben seviyorum bu kelimeyi.sözcüklerden daha çok hangi niyet ve amaçla kullandığın önemlidir
Yok yok burdayıs.. sıkıntılı bır gece ıdı.. neyse daha fazla kümse üzülmeden bitti. Yarına sarksaydı sanırım daha kötü olacaktı.. iyi ki de sarkmadı.. bu konu da burada kapanmış oldu. Anlayışları için tesekkur ederiz yönetime.. bu noktalara gelmesini istemezdik.
Norra sen yurtdışında neredesin ?
Yok yok burdayıs.. sıkıntılı bır gece ıdı.. neyse daha fazla kümse üzülmeden bitti. Yarına sarksaydı sanırım daha kötü olacaktı.. iyi ki de sarkmadı.. bu konu da burada kapanmış oldu. Anlayışları için tesekkur ederiz yönetime.. bu noktalara gelmesini istemezdik.
noldu kuzu, ben neyi kacirdim??ozelden mesaj at barim..
belcika, noldu ki??
Banlandıktan sonra bana mail atmış bir sövmüş :) İşte bu yüzden sizden ricam konu buraya gelmeden bize bildirin ki önlem alalım... Sonra cevap verdiniz diye sizde ceza alıyorsunuz haklıyken haksız duruma düşüp müdirelere veryansın yapıyorsunuz. Aslında yapmam gereken cevap verenlere de uyarı mesajı yazmaktı lakin bu üye mesajına cevap verilmedikçe 2.3. mesajı yazıp tahrik etmiş. Gerçi tahrik edildim demeniz mazeret değil : (
Banlandıktan sonra bana mail atmış bir sövmüş :) İşte bu yüzden sizden ricam konu buraya gelmeden bize bildirin ki önlem alalım... Sonra cevap verdiniz diye sizde ceza alıyorsunuz haklıyken haksız duruma düşüp müdirelere veryansın yapıyorsunuz. Aslında yapmam gereken cevap verenlere de uyarı mesajı yazmaktı lakin bu üye mesajına cevap verilmedikçe 2.3. mesajı yazıp tahrik etmiş. Gerçi tahrik edildim demeniz mazeret değil : (
valla gelene kadar ne kacirdigimi cok merak ettim( neyse umarim cok fazla can sikici birsey degildir..
İnan bilmene gerek yok.. hoşgörüsüzlüğün sonucu çok sevimsiz yerlere gitti.. işin içinden çıkılamadı.. boşu boşuna canın sıkılmasın şimdi.. burası bizim için kıymetli.. en güzel seyler yazılıp en güzel şeyler paylasılsın eskisi gibi. boşver kuzum.
Hım ABD'den birilerini arıyorum olmadı Belçika : (
Tamam ben sana özelden bir kac bişi yazayım.. merak edip kendini üzme şimdi :)
evet evet nutfeeennnnnnnn.....valla gece uyuyamama.s....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?