2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

tazefasulye
biz daha doğmadan babası ve ben oğlumuza velet diyoruz.babası eve gelir gelmez velet nasıl diye sorar.bi isim henüz bulamadık ama velet babası ve bende sevgi sözcüğünü karşılık bi şey.eşim sınıf öğretmeni 2.sınıf okutuyor öğrencilerinden hep benim veletler diye bahseder.ben seviyorum bu kelimeyi.sözcüklerden daha çok hangi niyet ve amaçla kullandığın önemlidir

Demek ki bu konuda aynı kafadanız :) ben de aynı şekilde düşünüyorum. Dediğin gibi amaç önemli. İcabında p.ç kelimesini bile kullanırım sevdiğim biri için. "sevimli, yaramaz, fırlama" anlamında.

İnsanlar tuhaf, bir kelimeden karakter tahlili yapıyorlar. Bu arkadaş için demiyorum. Bir başka forumda da benzer kelime kullanmıştım ve aforoz edilmediğim kalmıştı. Oysa çocuklarla iletişimim çok güçlüdür. Şimdiye kadar en ufak bir şikayet bile işitmediğim gibi veliler tarafından hep tebrik edilirim iletişim biçimim nedeniyle. Nayse çenem düştü gene. Teşekkür ederim paylşımını için :) a.s.

Merhaba,
Böyle üyeler geldiği zaman lütfen cevap yazmayın ve bize bildirin gereksiz karakterler yüzünden konunuzun kapanmasına hiç gerek yok.

Not : Velet çok güzel bir kullanımdır ; )

Norra sen yurtdışında neredesin ?

Yok yok burdayıs.. sıkıntılı bır gece ıdı.. neyse daha fazla kümse üzülmeden bitti. Yarına sarksaydı sanırım daha kötü olacaktı.. iyi ki de sarkmadı.. bu konu da burada kapanmış oldu. Anlayışları için tesekkur ederiz yönetime.. bu noktalara gelmesini istemezdik.

noldu kuzu, ben neyi kacirdim??ozelden mesaj at barim..

Banlandıktan sonra bana mail atmış bir sövmüş :) ışte bu yüzden sizden ricam konu buraya gelmeden bize bildirin ki önlem alalım... Sonra cevap verdiniz diye sizde ceza alıyorsunuz haklıyken haksız duruma düşüp müdirelere veryansın yapıyorsunuz. Aslında yapmam gereken cevap verenlere de uyarı mesajı yazmaktı lakin bu üye mesajına cevap verilmedikçe 2.3. mesajı yazıp tahrik etmiş. Gerçi tahrik edildim demeniz mazeret değil : (

noldu kuzu, ben neyi kacirdim??ozelden mesaj at barim..

İnan bilmene gerek yok.. hoşgörüsüzlüğün sonucu çok sevimsiz yerlere gitti.. işin içinden çıkılamadı.. boşu boşuna canın sıkılmasın şimdi.. burası bizim için kıymetli.. en güzel seyler yazılıp en güzel şeyler paylasılsın eskisi gibi. boşver kuzum.

valla gelene kadar ne kacirdigimi cok merak ettim( neyse umarim cok fazla can sikici birsey degildir..

Haklısınız.. seviyemizi aşmadan cevaplamak istedik ama konu çok başka yerlere gitti birden.. bir de karsı taraf "ben burayı kaale almıyorum ki" falan diye cevap yazınca iyice sevimsizleşti durum.

Sanırım bir daha ki sefere ne yapılacağını yaşayarak öğrenmiş olduk.. gece gece de sizi huzursuz ettik, arkadaslarım adına kusurumuza bakmayın. Bu noktalara gelmesini gercekten istemezdik. Anlayışınız için tekrar tesekkur ederiz.

tamam canim, hadi uzulmeyin sizde, optum ben herkesi gobusunden..

Hım ABD'den birilerini arıyorum olmadı Belçika : (

ok, yardim edebilecegim bisi olursa soylersin...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…