2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın kızlar
uykusuz bi geceden sonra okulda da yapılacak bi sürü işimi yapmaya çalışacağım.kızlar size bi şey sormak istiyorum.dün akşam çok az göğsümden süt geldi.erken değilmi?sizlerde hiç oldumu böyle bi durum?bide süt kanlı idi.göğüs uçlaerım hep yarılmış sanırım ondan.doğum yapınca demekki göğüslerim iyice yara olacak.bi krem öneriniz varm mı ?

ben de aynı düşüncelerle oyun parkı aldım..tekerlekli ve hafif olduğundan taşıyabilirim istediğim yere.
ülen ben de kilo almıyorum diye üzülüp duruyordum..göbüşüm de büyüyor artık ama..zaten herkes fit görünemez ki yapı ile alakalıı..ben bir çok arkadaştan az kilo aldım mesela ama fit görünmüyorum.ne alaka..fit kalmak isteyen doğurduktan sonra bakar başının çaresine..
bu velet işi gerçekten anlaşılmaz bir boyuta kaydı..biz de hep velet deriz..sıpa deriz..hem velet arapçada çocuk anlamında..evlad kelimesi de aynı kökenden geliyor..epistomolojik sulara atlamayalım şimdi..İlgi çekmek için böyle bir şeyi kullanmak kimin aklına gelir

dideceğim
yazdıklarımı düzeltmek istiyorum tekrar yazılmış oluyor.
eşimin okulu hasankeyf mardin beyazsu ve nusaybine bi gezi düzenleyecek.doğumdan önce gezmeyi düşünüyorum.ben gerçi hasankeyfe midyat mardin ve beyazsuya vana ağrı doğubeyazıta defalarca gittim ama nusaybinde bi yeraltı şehri varmış orayı hiç görmedim.bide doğumdan önce gezeyimde bi daha uzuncabi zaman gezemem diyorum.acaba benim için tehlikeli olurmu.kendimi iyi hissediyorum bi sorunda yok şimdilik allaha şükür ama insan yinede düşünüyor

Son düzenleme:
didecim
dün bu szcükten dolayı öğretmenliğimizle ilgili uğradığımız hakaret dolu sözcükleri görseydin.sözcük masum kullananın amacı farklı.arapçada erkek oğul anlamında kullanılır ama hanımefendenin bundan haberi yok.neden bu kadar tepki göstermiş anlamadım.ben yazılanları sonradan gördüm.hatta konu incelemeye alındığı için vevap da yazamadım ama çok üzüldüm okuyunca.neyseki evrişim gerekenleri yazmış ve sorunu çözdü.hepimiz sıpa zıpır gibi sözcüklerde kullanıyoruz.bi ün bunlardan dolayıda hakarete maruz kalırsak şaşmayacağım ki velet daha masum kalıyor.
neyse kızlar konuyu kapatalım.en azından o çirkin hakaret sözcükleri silinmiş ve sizin canınızı sıkmayacak.güzel bi hafa olsun bebişlerimiz ve hepimiz için

Allah Allah ben görmedim o yazılanları.Gerçekten ortam farketmiyor,içerik de bazıları için süreç hep aynı..her platformda kişiliklerini yansıtmları gerekiyor..neyse bir de ben uzatmayayım şimdi..İnşallah güzel bir hafta olur senin de dediğin gibi..sevmez oldum pazartesileri ama mecbur

günayddddıııııııııın kızlar öncelikle şu malum olay için hepinize geçmiş olsun diyyorum.hiçkimsenin bir insanın mesleği ve karakteri hakkında yorum yapmaması gerektiği kanısındayım.bende bir öğretmen olarak ne kadar çaba gösterildiğinin canlı şahidiyim.sanırım insanlar sevimli kelimeler diye bir sey anlamıyorlar.sahsen ben bebeğimi eşek sıpası olarak severim ki bu bana çok da sevimli hgelir.ayrıca tüm öğretmenlerde sevimli yaramaz çocuklar için velet der.bu işin içinde olmayanlara yorum yapmak düşmezs kendini bilmezliktir. yasakkelime geçmiş olsun tekraardan.görüşmek üzere

seerni benim dr medikal park goztepede evet. ama ozel bir politika oldugun sanmıyorum adamcagız bakmaya calısıyor ama bebek sansa hiç gostermiyor bu dr a :) bende goruyorum yuzu koyun falan yatıyor.

ya ne guzel bir supriz burko insan kendine sasıyor valla gun gelip kocam 5 de kalkıp dr randevusu aldı diye sevnceğin aklına gelirmiydi sevinc olayları bile hamilelikle birlikte ne kadar değisiyor :)) ptesi guzel haberlerini bekliyoruz artık detaylı ultrason randevusu bu dimi ?

fasulyem gule gule oturun yeni evinizde. esin biraz dusuncesizlik etmis ama neyse olan olmus artık keyfini çıkarmaya bak derler ya :) onbes gun nası geçti anlamayacıksın kosturmayla bir bakmıssın bebisin bu arada 24-25 haftalık olmus harala ugurele ile zaman geçmis:))

basınıza gelen olaylarda traji komik hale gelmis kaza ustu kaza allah beterinden korusun. asansorde kalmıs vah vah esine diyemiyorum tabi allah sopa olayı evrimin dedigi gibi:))))

Selam kızlar. Albümüme az önce çekilmiş iki fotoğraf ekledim. Annem göbeğimin sivri olduğunu iddia ediyor. Siz ne dersiniz?:uhm:

burkoom burcum senin gobek kesin kiz gobegi aynı benimki ugibi. sayet bu gobege bakıp cinsiyet tahmininde teyzelerimizin annelerimizin bir nebze bilgisi var ise beni her goren aa kız sen ne dr dr geziyorsun çok belli diyor:)) e seninki erkek falan çıkarsa bende supeye duserim aynıb enim gobek gibi seninkide. ay bugun ogrenceksin artık yani insalah kesin olarak.

gizze kime çektirdin detaylını ist da sın ondan merak ettim çok sayıda perinataloog yok çunku.
sonuçların iyi çikmasına çok sevindim bir sınavı daha verdin sende basarıyla.

yahu ogretmen arkadaslar daha iyi bilirsiniz tabi velet arapca erkek çocuk demek değilmi ??
bu arada bende ogulumu essekk oglum diye çok severim o da sırıtarak dinler beni çocuk bile o essek in ne anlamda soylenidginin çok iyi farkında ama bazı arkadaslar nedense anlamak istemiyorlar. yada forumu surekil okumayıp patadanak birkelime ile bir insana yorum yazmak ne kadar yanlıs. hiç birinizin yuzunu gormedim ama yazılardan artık ne demek istedigin ne uslupla yazdıgını forumu surekli takip eden biri olarak çok rahat anlayabiliyorum. madem forumu t akip etmiyor tanımıyorsun kisilikleri bilmiyorusn ne diye yorum yapıyorsun . sacma.

bu arada merak ediyorum forumu surekil birileri okuyor takip ediyor olamaz site yetkillieri heralde sizlermi bildirdiniz o arkadası ?

bu arada o arkadas ecerni nickili arkadas dı dimi ? ya simdiye kadar garip bir yorumunu vs oukmamıstım noldu birden bire anlamadım ben ??

Tamam ben sana özelden bir kac bişi yazayım.. merak edip kendini üzme şimdi :)

yaa insan dusunmezmi evrim :)) simdi esrako gelir yarin ptesi is bası yapar oturur okur çok merak eder nora ya yazarken birde esrakoya cc yapayım demezmi duruyormu yazdıkların bende istiyorummmm :))

evet evet nutfeeennnnnnnn.....valla gece uyuyamama.s....

nora sende duruyormu evrimin yazdıkları sakıncası yoksa bana da forward plsss.

evrim ya nerde gobek resmi kuzumm ? baktım albumunde birkaç tanecik resim var manken gibi gelinlik resminide o arada gordum :) ama sis gobek resmin yokk :)) bende gormek istiyorum nerde nerdeeee.

helincim gittim diyetisyene.
ama sadece kan aldılar bir suru tahlil yapcaklırmıs seker troid bobrek fonkisoyonu kolesterol falan bakılcakmıs ve tahlil sonuçları bugun çıkcakmıs bugunden itibaren sonuçlar cıkınca yani gidip 1,5-2 saatlik gorusmem diyet listem vs konusulcakmıs diyetisyenle goruscekmisim. epey profesyonel yaklasım var merkezi çok begendim. ama yani cteis sadece kan vermeye gitmis o ldum e ben tekrar gelene kadar ne yiyip içieem tedirginim dedim dr da uç beyazdan uzak durmaya baslamıssındır heralde zaten dedi e tabi dedim onun haricinde birse yyapma simdilik birkaç gunden birsey olmaz dedi hala korka korka yiyorum. yanımda kepek ekmeğimle falan geziyorum. dunde acık alanda piknik mangal tarzı biryer egittik yanımda sok marketten alınma kepekli lavas larımla gittim:) ne hazin dimi yaslı teyzeler gibiiii...
neyse bunada sukur bunada sukur demekten kendimi alamıyorum yine de allah korusun bebekle ilgili bir tahlile sorun olmasından çok daha iydiir napalım.

yani yarın oburgun için falan randevu alcam tabi isyerinden habire habire izin almak olmuyor dra gore sagılıgından onemlimi isyerin diyor ama yani oyle basit değil surekli izin aldım bu ara yok detaylı yok seker yuklemesi vs diye. okadar basit değil bizim mudur sagılıgnı daha onemili diye dusunmuyordur eminim :))

haftasonu alısveris yaptım kızlar artık hamile giysisi namına birseye para vermek istemiyorum insalah daha gerek olmaz içime oturuyor bu paralar çunku. iki tane pantalon aldım biri ebru maternity den biri secen hamile giyim magazasından. allahım o ebru maternity ne kazıkcı biryerr ama mod eller guzel anneannem tarzı değil mecbur aldim kendimi iyi hissetmek en azından sısman ama sık ım diyebilmek için:) fiyatlar ucuk zaten 99 ytl pantalonlar genelde nakite %10 indirim yapıyor sagolsunlar. secenhamile daha uygun fiyatlı ordada 89 falan etiket fiyatları ama indirim yapıyorlar sezon indirimi o niye ise:) 68 e mi ne geldi iki tane aldım sonuçta biri eebru dan biri secenden. tum yazı bunlarla geçiririm umarım ise gitmek olmasa esofmandan baska birsey giymemde mecbur ise giyiniyoruz.
cuma gunu cevahir C&a dan bir keten beyaz pantalon almıstım çok sık bir model ama kahverengi kemeri falan var 69 tl o da bulamazzsam diger magazalardan diye bulmus ken almıstım komple iade hakkı var çunku. yoksa beyaz çok tercih etmem bu siskolukta ama iki tane baska pantalon alınca tabi esim oun igade edecez dimi diye basladı sormaya edicez diyoum ama onuda çok begendim toplam 3 pantalona 250 tl vermek fikri içimi acıtıyor ama begensemde onu geri vercem muhtemelen. toplam hesap yaptım 450 civarı hamile giyim almısım yazıkkk gunahhh vallahi ya. bu arnada fiyatları yazdım alısveris yapmayı dusunen ozellikle calısan arkadaslar için . çunku biz mecburuz birseyler almaya.

GÜNAYDIN GÜZEL AĞUSTOS ANNELERİ,
haftasonu evde değildim, yine giremedim. olup bitenlerden yine habersizim. fırsat buldukça geçmiş sayfalara göz atacağım.

inan hiç bilmiyorum canım ne zaman süt gelmeye başlaması normal. ama benim de geldi gelecek gibi. yakındır yani. hatta bir gece rüyamda sütüm geliyordu. kanlı olması nedendir hiç bilmiyorum. muhakkak doktorunu ara bence.

esrako
en azından sağlıklı beslenecek gereksiz yiyeceklerden uzak duracak doğum sonrası kilo yüzünden strese girmeyeceksin.ben kendimi tutmaya ne kadar çalışsamda olmuyor bi yerde bırakıyorum.banada biri yasaklasaydı ancak öyle kontrollü davranırdım.zaten ekmek tuzlu şekerli yiyeceklerin bebişe bi faydası yok.sende kızında sağlıklı besleneceksiniz.allh daha kötü sorunlardan korusun bizleri.şeker çıkıpta gayet sağlıklı kilosu iyi bi sürü çocuk dünyaya getiren arkadaş ve akrabalarım var.

aftabru
göğüsümde çok fazla yarıklar oluşmış.kabuk bağlamışlar.belki kanlı gelemsi ondandır.bide kızlar bende üniversite yıllarından bu yana göğüslerimde küçük küçük zararsız kitleler vardır.bazen yok olurlar bazen ortaya çıkarlar.4-5 tane bi göğsümde 2-3 tane diğier göğsümde var.onların bi zararı oabilirmi acaba emzirme döneminde.cumartesi kontrolüm var gidince doktorumla bunları konuşacağım

güle güle giy esrako aldıklarını. içine sinmiş, sevindim. benim eşimin bana GEBE den aldığı 2 parça şeye verdiği paraya ben başka bir mağazadan tam 8 parça aldım. gerçi hiçbiri hamile kıyafeti değil. ama şimdilik üzerime oluyorlar. hepsi üste giyilecek şeyler. alta bişey bulamk zor. mecbursun hamile mağazasından almaya pantolonu. o yüzden de kendini kazıklanmış hissetme. ben o kadar çok üst aldım ki kendime, hangisini giyeceğimi şaşırıyorum. hepsi de çok hşuma gitti ve hep ucuz ucuz şeyler. ama kaliteleri gayet yerinde. ihraç fazlası satan bir mağaza var acıbademde. maltepede de var şubesi. belki duymuşsunuzdur ALı diye. işte oraya bazen çok kaliteli güzel şeyler geliyor. bazen de hiçbişey bulamıyorsun. bakın bence siz de yolunuz düşerse. altıma şimdilik sadece 40tl masraf yaptım. bir tane atalardan aldığım pantolon var hepsi o. onun dışında eskileri giymeye devam ediyorum. bi de genelde elbise giydiğim için idare edebildim. yoksa artık göbeğim sığmıyor eski pantolonlara. düğmelerini kapatmıyordum ama artık fermuar da kapanmıyor. o yüzden onlarla vedalaştık.

günaydın kızlar nasılsınız? ben grıp soguk algınlıgı tarzı bişe oldum ondan hiç ugrayamadım.hala burnum akıyor arada hapsuruyorum ama enkötüsü her sabah bı öksürük harbı gecırıyorum.gece burnum tıkanıyor geniz akıntısı yapıyor ve sabah onu cıkarana kadar öksürmekten harap oluyorum.şükür şimdi durdu inşalah bıdahada olmaz.
inşalah herkez iyidir ben enson girdigim gun baya bı arkadas doktora gıdıcektı inşallah herkez güzel haberlerle dönmüştür

herkese günayyyyyyydııınnn.....mutlu huzurlu bir hafta bizleri bekler umarım...ayhh bu haftasonu istan bullular buluşcas dimi...heycan verici.........

ya sinemaya gittik ama yuksek ses bebişe zararlı değildir umarım...haftasonu harikaydı..havada güzeldi yürüyüş yaptık eşim oglum ve ben..bugnde arkadaşıma gitcem...

oglumun tekmeleri iyice kuvvetlendi..güçlendi benm KOÇum ya...dün arabada eşimle arkadaşlarımızı beklerken boş bulundugumbir anda bi vurdu ayhh şok oldum..ama herseferinde gözlerim doluyor benim onu hissettikçe...

heee bişey sorcam size ya... cumartesi ögleden sonra arkadşımdaydım wc ye gittim .alaturkaydı wc ve bebiş sıkıştı sanırım sol kasıgım çok sıkıştırdı beni yürümekde zorlandım çok korktum hemen ayaklarımı uzatıp yattım sonra oglum nerdesin diye karnımı okşuyodum en alttan bi vurdu kuzum ben burdayım diye..tabii ben korktum nie aşagıya gitti diye çık oglum yukarı orda sıkışırsın falan dedim bi muddet sonra çıktı ve herzamnki gibi göbek deliğim hizasında bir tekme daha...yavrucum annesine yerine geçtiğini bildirid..

sizde de oldumu böle kasılma..ac aba wc şeklindemiki?arkadaşımda çok endişelendi amasonra herşey normale döndü... ve ben bir daha anladımki oglumla aramda muhteşem bir bag var beni duyuyor hissediyor ve üzlmemi istemiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…