Yazdım kuzum.. çok opuyorum bende seni.. iyi geceler canım benım, bebişinden benim için bir makas al lütfen.İyi uykular.
ben de aynı düşüncelerle oyun parkı aldım..tekerlekli ve hafif olduğundan taşıyabilirim istediğim yere.hımm ben oyun parkı aldım ekerlekli ve hafif olduğu iin gece gündüz ben hangi odadaysam oraya tasıcam.en azından almadıysanız size bi fikir olsun.onun dısında şifonyer ve gardrop aldım ayrıca odasına koydum.hem baya büyüyene kadar kullanılıyo oyun parkı.aklınızda bulunsun.bende tavsiye üzerine aldım.
ülen ben de kilo almıyorum diye üzülüp duruyordum..göbüşüm de büyüyor artık ama..zaten herkes fit görünemez ki yapı ile alakalıı..ben bir çok arkadaştan az kilo aldım mesela ama fit görünmüyorum.ne alaka..fit kalmak isteyen doğurduktan sonra bakar başının çaresine..E hata sende.. bir süre sesini duymamazlıktan gelmen gerekirdi kaydirigubbakcemile3 Anam bende ne vahşi oldum.. hormonlar diyelim yırtalım, hep zırlayacak değilis ya di mi ama Çok üzgünüm çoook
Bu arada.. bişi soylemek ıstıyorum, bayanın bir tanesi 30. haftalarda sanırım, su ana kadar 4 kılo almıs.. nası bole kaldın dıolar; ekmek, hamur işi, kızartma, makarna vs den hep uzak durdum dıyor.. tamam kızartma falan fılan anlıyorum da.. bu kadının birine her gün ekmek yemezse bebeğinin beyin gelişiminin sağlıklı olmayacagını keske birisi anlatsa.. sırf sadece göbeğim görünsün, yok fit hamile olayım dıye.. diyet yapar gibi hamilelik gecirmek benim kitabımda yazmaz. Yoksa bende alasını yapardım emin olun oyle hamıle kalmak ıcın.. Yiyen ve almayan arkadaslarım sanslı kesim.. ama bu bakış açısına göre beslenmek bence cok yanlış.
bu velet işi gerçekten anlaşılmaz bir boyuta kaydı..biz de hep velet deriz..sıpa deriz..hem velet arapçada çocuk anlamında..evlad kelimesi de aynı kökenden geliyor..epistomolojik sulara atlamayalım şimdi..İlgi çekmek için böyle bir şeyi kullanmak kimin aklına gelirtazefasulye
biz daha doğmadan babası ve ben oğlumuza velet diyoruz.babası eve gelir gelmez velet nasıl diye sorar.bi isim henüz bulamadık ama velet babası ve bende sevgi sözcüğünü karşılık bi şey.eşim sınıf öğretmeni 2.sınıf okutuyor öğrencilerinden hep benim veletler diye bahseder.ben seviyorum bu kelimeyi.sözcüklerden daha çok hangi niyet ve amaçla kullandığın önemlidir
dideceğim
dün akşam sadece velet kelimesi için öğretmenliğimizle ilgili uğradığımız hakaret yazılarını görseydin şok olurdun.sözcük masum arapça kökenli "veled" yazılır hatta erkek oğul demektir ama neden bu kadar tepkigösterdi anlamadım.haketmediğimiz cümlelere maruz kaldık.hatta ben yazılanları sonradan gördüm neyseki saolsun evrişim sorunu çözmüş ve o çirkin hakeret sözcükleride silinmiş.sonuçta hepimiz sıpam zıpırım diyoruz.o zaman bunları kullanıyoruz diyede bi gün hakarete uğrayabiliriz ve velet sözcüğüne göre daha yanlış anlaşılmaya açık bi sözcük.neyse arkadaşlar canınızı sıkmayayım.sizler iyisinizdir umarım güzel bi hafta olsun hepeimiz için
evet sakalyn bende tam öğrenemedim.
esrako senin doktorun medikal parkta dimi sana cinsiyet söylemeyen ben de bursada medikale gidiyorumda acaba çalıma politikaları falanmı benim doktorum için beş buçuk aydan önce söylemez diyorlar
Ve ben sabah sabah günümü aydınlatan bir haber aldım kızlar. Benim canımmmmm sevgilim sabahın beşinde çıkmış, gitmiş sıraya girmiş. Bana 9 Eylülden randevuyu koparmışhihoyyytHem de ne zamana biliyor musunuz? Pazartesiye:hooray:Kuzucuğumu görmeme çok az kaldı yaniiii:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Bilin bakalım ne oldu?
Üniden çok yakın bir arkadaşımız 2 haftalığına bize geliyor! Yahu ben hiç yalnız kalamayacak mıyım kocamla? Evimde şöyle bir keyif çatamayacak mıyım?? Tabii ki misafirliğe değil, İspanya'da doktora yaparken yardım eden hocası İzmir'de bir üniye gelmiş. Mustafa da adamın yanında bulunmalıymış (doktorası bitmedi). Onur da biz varken başka yerde kalma demiş, çağırmış!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bir de bu ikisi bir araya gelince köpek osursa gülerler, çok sinir bozucu oluyorlar. Umarım sandığım kadar korkulu geçmez. Ah Onur'um yaaaa, insan bir sormaz mı, davet edeyim mi diye?
Selam kızlar. Albümüme az önce çekilmiş iki fotoğraf ekledim. Annem göbeğimin sivri olduğunu iddia ediyor. Siz ne dersiniz?:uhm:
Merhaba Kısslar..
Nasılsınız? 2-3 gündür giremiyorum. Annem gelmişti ben de genelde uzanıyorum. Allaha şükür bir daha tekrarlamadı. Ağrım da olmadı. İyiyim yani.Herkes de iidir umarım...
En son cumartesi drdaydık. Detaylı ultrason için.Çok güssel geçti. Perinatolog çekti detaylı ultrasonumu ama bayıldım adama. Herşeyini anlattı kendisi bakarken... Nereye baktığını neden baktığını. Çizgilerin ne anlama geldiğini hepsini anlattı drum. Bebişimin de maaşallah herşeyi iyi çıktı. Yalnız kulakları biraz büyük çıktı kızımın... Kepçe kulakları olacakmışşş :)
Darısı detaylı ultrason yaptıracak tüm arkadaşların başınaaaa...
tazefasulye
biz daha doğmadan babası ve ben oğlumuza velet diyoruz.babası eve gelir gelmez velet nasıl diye sorar.bi isim henüz bulamadık ama velet babası ve bende sevgi sözcüğünü karşılık bi şey.eşim sınıf öğretmeni 2.sınıf okutuyor öğrencilerinden hep benim veletler diye bahseder.ben seviyorum bu kelimeyi.sözcüklerden daha çok hangi niyet ve amaçla kullandığın önemlidir
Haklısınız.. seviyemizi aşmadan cevaplamak istedik ama konu çok başka yerlere gitti birden.. bir de karsı taraf "ben burayı kaale almıyorum ki" falan diye cevap yazınca iyice sevimsizleşti durum.
Sanırım bir daha ki sefere ne yapılacağını yaşayarak öğrenmiş olduk.. gece gece de sizi huzursuz ettik, arkadaslarım adına kusurumuza bakmayın. Bu noktalara gelmesini gercekten istemezdik. Anlayışınız için tekrar tesekkur ederiz.
Tamam ben sana özelden bir kac bişi yazayım.. merak edip kendini üzme şimdi :)
evet evet nutfeeennnnnnnn.....valla gece uyuyamama.s....
günaydın kızlar
uykusuz bi geceden sonra okulda da yapılacak bi sürü işimi yapmaya çalışacağım.kızlar size bi şey sormak istiyorum.dün akşam çok az göğsümden süt geldi.erken değilmi?sizlerde hiç oldumu böyle bi durum?bide süt kanlı idi.göğüs uçlaerım hep yarılmış sanırım ondan.doğum yapınca demekki göğüslerim iyice yara olacak.bi krem öneriniz varm mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?