didecim
dün bu szcükten dolayı öğretmenliğimizle ilgili uğradığımız hakaret dolu sözcükleri görseydin.sözcük masum kullananın amacı farklı.arapçada erkek oğul anlamında kullanılır ama hanımefendenin bundan haberi yok.neden bu kadar tepki göstermiş anlamadım.ben yazılanları sonradan gördüm.hatta konu incelemeye alındığı için vevap da yazamadım ama çok üzüldüm okuyunca.neyseki evrişim gerekenleri yazmış ve sorunu çözdü.hepimiz sıpa zıpır gibi sözcüklerde kullanıyoruz.bi ün bunlardan dolayıda hakarete maruz kalırsak şaşmayacağım ki velet daha masum kalıyor.
neyse kızlar konuyu kapatalım.en azından o çirkin hakaret sözcükleri silinmiş ve sizin canınızı sıkmayacak.güzel bi hafa olsun bebişlerimiz ve hepimiz için
canım kanlı süt gelmesı sanırım göğsün yara olduysa oluyor ve eniyi kremın bu olduıgunu bılıyorum.Lansinoh Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi (56 gr) | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler hatta bana hemsıre ve doktor dedıkı son aylşarına dogru süreklı gögüs ucuna krem sürmelısın bebek dogduktan sonra sürmenın cokda faydası yok demıstı.eger yara olduysa bu kremden al ve sür sonra süreklı nemlendırıcı sürersın canım.benım arkadasım emzırırken kan gelmıstı hep,yara oldugundan dolayı.arkadası bu kremı verdı inan 2 gunde gectı.cok etkılı bı krem.günaydın kızlar
uykusuz bi geceden sonra okulda da yapılacak bi sürü işimi yapmaya çalışacağım.kızlar size bi şey sormak istiyorum.dün akşam çok az göğsümden süt geldi.erken değilmi?sizlerde hiç oldumu böyle bi durum?bide süt kanlı idi.göğüs uçlaerım hep yarılmış sanırım ondan.doğum yapınca demekki göğüslerim iyice yara olacak.bi krem öneriniz varm mı ?
minik kelebek
çok geçmiş olsun canım.kendine dikkat et.istersen bi doktora git öksürüğün ve geniz akıntın için
alaturka wc ye oturamıyorum.ben de de bebek sıkışıyor sanki kasığımda ağrı gibi bi şey yaşıyorum.bi ağrı saplanıyor.okulda wc ye gitmek istemiyorum bu yüzden ama su içince mecbur gidiyorum bazen.bi şey olmamıştır aşağıya yukarıya canları nereyi isterse orayı dolaşıyorlar.bi yerden okumuştum bebek anai hareketlerde kendini uygun yere atarmış korumaya yönelik yani.onlar rahatsız olduklarında kendilerini korumayı da biliyorlar canım.bi şey olmuyor yani.herkese günayyyyyyydııınnn.....mutlu huzurlu bir hafta bizleri bekler umarım...ayhh bu haftasonu istan bullular buluşcas dimi...heycan verici.........
ya sinemaya gittik ama yuksek ses bebişe zararlı değildir umarım...haftasonu harikaydı..havada güzeldi yürüyüş yaptık eşim oglum ve ben..bugnde arkadaşıma gitcem...
oglumun tekmeleri iyice kuvvetlendi..güçlendi benm KOÇum ya...dün arabada eşimle arkadaşlarımızı beklerken boş bulundugumbir anda bi vurdu ayhh şok oldum..ama herseferinde gözlerim doluyor benim onu hissettikçe...
heee bişey sorcam size ya... cumartesi ögleden sonra arkadşımdaydım wc ye gittim .alaturkaydı wc ve bebiş sıkıştı sanırım sol kasıgım çok sıkıştırdı beni yürümekde zorlandım çok korktum hemen ayaklarımı uzatıp yattım sonra oglum nerdesin diye karnımı okşuyodum en alttan bi vurdu kuzum ben burdayım diye..tabii ben korktum nie aşagıya gitti diye çık oglum yukarı orda sıkışırsın falan dedim bi muddet sonra çıktı ve herzamnki gibi göbek deliğim hizasında bir tekme daha...yavrucum annesine yerine geçtiğini bildirid..
sizde de oldumu böle kasılma..ac aba wc şeklindemiki?arkadaşımda çok endişelendi amasonra herşey normale döndü... ve ben bir daha anladımki oglumla aramda muhteşem bir bag var beni duyuyor hissediyor ve üzlmemi istemiyor...
ne güzel özetlemişsin canım..normalde veriyoruz o kadar para canımız yanmıyor ama bu son aldıklarımızı çok az giyeceğiz ondan biraz düşündürüyor insanı..bir de nasıl olsa almaya mecburuz diye dişe dokunur bir indirim olmuyor.haftasonu alısveris yaptım kızlar artık hamile giysisi namına birseye para vermek istemiyorum insalah daha gerek olmaz içime oturuyor bu paralar çunku. iki tane pantalon aldım biri ebru maternity den biri secen hamile giyim magazasından. allahım o ebru maternity ne kazıkcı biryerr ama mod eller guzel anneannem tarzı değil mecbur aldim kendimi iyi hissetmek en azından sısman ama sık ım diyebilmek için:) fiyatlar ucuk zaten 99 ytl pantalonlar genelde nakite %10 indirim yapıyor sagolsunlar. secenhamile daha uygun fiyatlı ordada 89 falan etiket fiyatları ama indirim yapıyorlar sezon indirimi o niye ise:) 68 e mi ne geldi iki tane aldım sonuçta biri eebru dan biri secenden. tum yazı bunlarla geçiririm umarım ise gitmek olmasa esofmandan baska birsey giymemde mecbur ise giyiniyoruz.
cuma gunu cevahir C&a dan bir keten beyaz pantalon almıstım çok sık bir model ama kahverengi kemeri falan var 69 tl o da bulamazzsam diger magazalardan diye bulmus ken almıstım komple iade hakkı var çunku. yoksa beyaz çok tercih etmem bu siskolukta ama iki tane baska pantalon alınca tabi esim oun igade edecez dimi diye basladı sormaya edicez diyoum ama onuda çok begendim toplam 3 pantalona 250 tl vermek fikri içimi acıtıyor ama begensemde onu geri vercem muhtemelen. toplam hesap yaptım 450 civarı hamile giyim almısım yazıkkk gunahhh vallahi ya. bu arnada fiyatları yazdım alısveris yapmayı dusunen ozellikle calısan arkadaslar için . çunku biz mecburuz birseyler almaya.
nazancığım bu mağaza gebe mi yoksa gebbe mi diye yazılıyor? onun ürünleri çok kazık eğer oysa.ben bir pntolon bir etek aldım.gerçekten pahalıgüle güle giy esrako aldıklarını. içine sinmiş, sevindim. benim eşimin bana GEBE den aldığı 2 parça şeye verdiği paraya ben başka bir mağazadan tam 8 parça aldım. gerçi hiçbiri hamile kıyafeti değil. ama şimdilik üzerime oluyorlar. hepsi üste giyilecek şeyler. alta bişey bulamk zor. mecbursun hamile mağazasından almaya pantolonu. o yüzden de kendini kazıklanmış hissetme. ben o kadar çok üst aldım ki kendime, hangisini giyeceğimi şaşırıyorum. hepsi de çok hşuma gitti ve hep ucuz ucuz şeyler. ama kaliteleri gayet yerinde. ihraç fazlası satan bir mağaza var acıbademde. maltepede de var şubesi. belki duymuşsunuzdur ALİ diye. işte oraya bazen çok kaliteli güzel şeyler geliyor. bazen de hiçbişey bulamıyorsun. bakın bence siz de yolunuz düşerse. altıma şimdilik sadece 40tl masraf yaptım. bir tane atalardan aldığım pantolon var hepsi o. onun dışında eskileri giymeye devam ediyorum. bi de genelde elbise giydiğim için idare edebildim. yoksa artık göbeğim sığmıyor eski pantolonlara. düğmelerini kapatmıyordum ama artık fermuar da kapanmıyor. o yüzden onlarla vedalaştık.
çok geçmiş olsun minik..pc düzeldi mi?günaydın kızlar nasılsınız? ben grıp soguk algınlıgı tarzı bişe oldum ondan hiç ugrayamadım.hala burnum akıyor arada hapsuruyorum ama enkötüsü her sabah bı öksürük harbı gecırıyorum.gece burnum tıkanıyor geniz akıntısı yapıyor ve sabah onu cıkarana kadar öksürmekten harap oluyorum.şükür şimdi durdu inşalah bıdahada olmaz.
inşalah herkez iyidir ben enson girdigim gun baya bı arkadas doktora gıdıcektı inşallah herkez güzel haberlerle dönmüştür
evet ya helinciğim çalışınca zor..ben mesala hafta sonları eşofmanla çıkıyorum dışarıya altına da çekiyorum spor ayakkabıları.üst grupta sıkıntı yaşamayız pek güzel geniş penyeler çok moda oldu..ben eski penyelerimi bile giyebiliyorum.ama alt grup sıkıntılı.beli lastikli bir kot pantolonum var bir de siyah kumaş başka da alt grup yok diyebilirim..bir etek beğendim fiyatı 80 tl..vermek istemiyorum o kadar para..diyarbakırda carfoure ve babile baktım orada da yoktu bir şey..sen bulursan diyarbakırda haber ver olur mu?günaydın defnecim
esrako
eğer çalışan bi bayan olmasaydım bende bu kadar para verip hamilelik kıyafeti almazdım.çalışıyorsun bi tane alamazsın mecburen daha fazla alıyorsun.iş yerinde giyeyim diye.çalışmayan bi bayan olsaydım bi kaç parça bi şeyle kapatırdım.evde eşofmanlarla pijamalarla bile insan geçirebilir.bi parça dışarı kıyafeti olsada yeter ama çalışınca olmuyor.şimdi bide yazlık kıyafetler alacağım.üst özellikle yazın çok gerekecek.diyarbakırda çok sıcak insan günde iki defa değişse yine sıcaktan terliyor.şimdiden kısa kollu giyiyorum evde.evde eşimin tişörtlerini giymeye başladım.dışarda giymek içinde iki tana var şimdilik daha alacağım temmuz bire kadar çalışacağım
ve helincim bu yazdıgım krem dünya saglık örgütünün onayladıgı bı krem öylekı,sürdükten hmen sonra bebegı bıle emzırebılıyorsun.almanı öneririm.çünkü bende enkısa zamanda sipariş vercem,benımde gögüs ucum ve cevresı zaman zaman soyuluyor daha bı yarılma yada kanama olmadı.ama olmya meğilli gibi duruyor
forwardliyorum esracim, ama zaten burda ozetlenenlerin aynisi..yaa insan dusunmezmi evrim :)) simdi esrako gelir yarin ptesi is bası yapar oturur okur çok merak eder nora ya yazarken birde esrakoya cc yapayım demezmi duruyormu yazdıkların bende istiyorummmm :)
nora sende duruyormu evrimin yazdıkları sakıncası yoksa bana da forward plsss.
gecmis olsun kelebekim, dikkat et kendine..günaydın kızlar nasılsınız? ben grıp soguk algınlıgı tarzı bişe oldum ondan hiç ugrayamadım.hala burnum akıyor arada hapsuruyorum ama enkötüsü her sabah bı öksürük harbı gecırıyorum.gece burnum tıkanıyor geniz akıntısı yapıyor ve sabah onu cıkarana kadar öksürmekten harap oluyorum.şükür şimdi durdu inşalah bıdahada olmaz.
heee bişey sorcam size ya... cumartesi ögleden sonra arkadşımdaydım wc ye gittim .alaturkaydı wc ve bebiş sıkıştı sanırım sol kasıgım çok sıkıştırdı beni yürümekde zorlandım çok korktum hemen ayaklarımı uzatıp yattım sonra oglum nerdesin diye karnımı okşuyodum en alttan bi vurdu kuzum ben burdayım diye..tabii ben korktum nie aşagıya gitti diye çık oglum yukarı orda sıkışırsın falan dedim bi muddet sonra çıktı ve herzamnki gibi göbek deliğim hizasında bir tekme daha...yavrucum annesine yerine geçtiğini bildirid..
sizde de oldumu böle kasılma..ac aba wc şeklindemiki?arkadaşımda çok endişelendi amasonra herşey normale döndü... ve ben bir daha anladımki oglumla aramda muhteşem bir bag var beni duyuyor hissediyor ve üzlmemi istemiyor...
PİNKY sinemaya gitmekten bişey olmaz herhalde. yani umarım olmuyordur, zira biz de cmts gece bir eğlence klubüne gittik, dumtasdumtasdumtas..... tam da hoparlörün yanına oturmuşuz. hani milletin ayakta sallandığı, sıkışık mı sıkışık, insanların birbirnine sürtüne sürtüne ilerlediği mekanlar olur ya.... piyasa derler hani, işte öyle bir yerdeydik arkadaşlarla. neyse ki oturacak yer ayarlatıldı derhal de biz ayakta kalmadık. insanlar çok eğleniyordu. genelde yabancıların takıldığı bir mekandı ve müzikler çok fenaydı. dedim ya dumtasdumtasdumtas.... benimkini bir görmeliydiniz, nasıl tekmeler savuruyor. fazla oturmayalım dedim biz erken kalktık eşimle. eşime sorarsanız kız hiç rahatsız olmamış, dans ediyormuş, çok keyifliymiş. tabi o devam etmek istiyordu ya ondan öle diyor... ayyy bu adam benim hamileliğime bi türlü adapte olamadı kızlar yauw.... örneğin arabayı cihangire parkettik, sonra tünele doğru tırmandık. oraları bilenler ne kadar yokuşlu olduğunu da bilir. ki bende topuklu ayakbaılar vardı. süslüydüm birazcık... önce bir yerde yemek yendi, sonra 11 gibi klube geçildi. bu rada hiç wc ye gidemedim. sevmem öle kalabalık yerlerde wc ye girmeyi. yokuşlardan inip çıkarken eşime "biraz yavaş yürüyelim" dedim, bana diyor ki "hayatım sen formdan düştün bayağı..." ayyyy uçacaktım üstüne. "ayol 6.ayımdayım, ayağımda topuklular var, idrar torbam sıkışık ve yokuş çıkıyoruz, eskisi gibi seesek çıkmamı mı bekliyorsun?" utandı tabi. ona kalsa beni bisiklete de bindirecek. ahhhh hep o rahat doktorum yüzünden oluyor bunlar. adam herşeye "yapabilir, edebilir" diye konuşuyor. sinan da ondan yüz buluyor.
kızlar, kimler yeni foto ekledi. bakacağım şimdi. BURKO ve EVRİŞ albümüne mi eklemiş. başkaları da var mı?
kızlar, kimler yeni foto ekledi. bakacağım şimdi. BURKO ve EVRİŞ albümüne mi eklemiş. başkaları da var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?