2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın defnecim
esrako
eğer çalışan bi bayan olmasaydım bende bu kadar para verip hamilelik kıyafeti almazdım.çalışıyorsun bi tane alamazsın mecburen daha fazla alıyorsun.iş yerinde giyeyim diye.çalışmayan bi bayan olsaydım bi kaç parça bi şeyle kapatırdım.evde eşofmanlarla pijamalarla bile insan geçirebilir.bi parça dışarı kıyafeti olsada yeter ama çalışınca olmuyor.şimdi bide yazlık kıyafetler alacağım.üst özellikle yazın çok gerekecek.diyarbakırda çok sıcak insan günde iki defa değişse yine sıcaktan terliyor.şimdiden kısa kollu giyiyorum evde.evde eşimin tişörtlerini giymeye başladım.dışarda giymek içinde iki tana var şimdilik daha alacağım temmuz bire kadar çalışacağım

durun bi dakika, bebeklerimiz için seçtiğimiz sevgi sözcükleri de mi problem oldu? benim bunlardan haberim yok. şaşakaldım. velet mi hakaretmiş, sıpa mı kötüymüş. valla ben kızıma sıpa diyorum. çok da hoşumuza gidiyor. erkek olsaydı da kesinlikle velet derdim. edebi bulmayan kullanmasın arkadaş.... ne bu alınganlık anlamadım. kim rahatsız olmuş biri bana özet geçebilir mi? ya da hangi sayfalarda?

aftabru
o çirkin hakaret sözcükleri incelemeden sonra silindi.kişide banlandı zaten.hanımefendi velet sözcüğünden dolayı ben ve tazefasulyenin öğretmenliğine yönelik çirkin sözcükler kullanmış.bende akşam girince gördüm şok oldumcevap yazmak istedim konu incelemede diye yazamadım.çok üzüldüm çok bi sözcükten dolayı işime eğitimciliğimize bu kadar laf söylemesi kendisininde öğretmen olduğunu savunan biri tarafından yapılması üzdü beni ama sizler üzmeyin canım.konuyu açmak istemiyordum ama sizler okuyunca hep merak ettiniz bende bilmeniz hakkınızdır diye hemde içimi dökmek için paylaştım.yanlış anlaşılmak kötü bi duygu ki kullandığımız sadece velet sözcüğü sevgi yle söylenen bi sözcük

ESRAKO diyetisyenin söylediklerini henüz okuyamadım, inşallah çok sıkıcı bir diyet olmaz senin için. merak ettim, belki biz de azcık dikkat ederiz senin sayende....
TAZEcim güle güle otur evinde , herhalde taşınmışsın, öle anladım. hatta yatılı misafir bile kabul etmişsiniz hemencik. benim eşim de böyledir, erkeklerin çoğu gibi... kızma onura... ben de olsam sinir olurdum ama artık olmuş bi kere, eğlenceli hale getirmeye çalışın bari. onlar içerde eğlenirken sen de kaçar topiğe girersin, bize vakit ayırırsın işte.

canım kanlı süt gelmesı sanırım göğsün yara olduysa oluyor ve eniyi kremın bu olduıgunu bılıyorum.Lansinoh Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi (56 gr) | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler hatta bana hemsıre ve doktor dedıkı son aylşarına dogru süreklı gögüs ucuna krem sürmelısın bebek dogduktan sonra sürmenın cokda faydası yok demıstı.eger yara olduysa bu kremden al ve sür sonra süreklı nemlendırıcı sürersın canım.benım arkadasım emzırırken kan gelmıstı hep,yara oldugundan dolayı.arkadası bu kremı verdı inan 2 gunde gectı.cok etkılı bı krem.
minik kelebek
çok geçmiş olsun canım.kendine dikkat et.istersen bi doktora git öksürüğün ve geniz akıntın için

saol canım,artık cumartesı gunu dayanamadım acıle gıttık sabah.öksürmekten karnım acıdı.şansımada dogum bekleyen bı doktor nöbetcıymıstı.öksürük için surup verdı.enazından gündüz öksürüğüm kesıldı.genız akıntım içinde ılık su iç balgam söktürücü hamılelıkte önermıyoruz dedı.ılık suda gercekten cok iyi geldı.sadece sabah ilk kalktıgımda 20 dakkıka öksürük nöbeti gecırıyorum.

ve helincim bu yazdıgım krem dünya saglık örgütünün onayladıgı bı krem öylekı,sürdükten hmen sonra bebegı bıle emzırebılıyorsun.almanı öneririm.çünkü bende enkısa zamanda sipariş vercem,benımde gögüs ucum ve cevresı zaman zaman soyuluyor daha bı yarılma yada kanama olmadı.ama olmya meğilli gibi duruyor

geçmiş olsun MıNıK KELEBEK. kendine iyi bak canım. sana şevkat göstereyim biraz, adresini bana özelden at da sana emanetini postalayayım canım.

HELıNcim, benim de göğsümde bir takım bezeler varmış, gittiğim bir jinekolog 2 yıl emzirmemei tavsiye etmişti. emzirince geçermiş. zararsızmış. herhalde benim ikizler ondan büyük bu kadar... aman neyse önemli bişey olmasın da... sen de çatlakları tamir etmeye çalış canım. yoksa emzirirken çok acı çekersin.

minik kelebek aftabru saolun kızlar.kremi hemen sipariş edeceğim çünkü uçları iyice yarılmış şimdiden

Son düzenleme:
PıNKY sinemaya gitmekten bişey olmaz herhalde. yani umarım olmuyordur, zira biz de cmts gece bir eğlence klubüne gittik, dumtasdumtasdumtas..... tam da hoparlörün yanına oturmuşuz. hani milletin ayakta sallandığı, sıkışık mı sıkışık, insanların birbirnine sürtüne sürtüne ilerlediği mekanlar olur ya.... piyasa derler hani, işte öyle bir yerdeydik arkadaşlarla. neyse ki oturacak yer ayarlatıldı derhal de biz ayakta kalmadık. insanlar çok eğleniyordu. genelde yabancıların takıldığı bir mekandı ve müzikler çok fenaydı. dedim ya dumtasdumtasdumtas.... benimkini bir görmeliydiniz, nasıl tekmeler savuruyor. fazla oturmayalım dedim biz erken kalktık eşimle. eşime sorarsanız kız hiç rahatsız olmamış, dans ediyormuş, çok keyifliymiş. tabi o devam etmek istiyordu ya ondan öle diyor... ayyy bu adam benim hamileliğime bi türlü adapte olamadı kızlar yauw.... örneğin arabayı cihangire parkettik, sonra tünele doğru tırmandık. oraları bilenler ne kadar yokuşlu olduğunu da bilir. ki bende topuklu ayakbaılar vardı. süslüydüm birazcık... önce bir yerde yemek yendi, sonra 11 gibi klube geçildi. bu rada hiç wc ye gidemedim. sevmem öle kalabalık yerlerde wc ye girmeyi. yokuşlardan inip çıkarken eşime "biraz yavaş yürüyelim" dedim, bana diyor ki "hayatım sen formdan düştün bayağı..." ayyyy uçacaktım üstüne. "ayol 6.ayımdayım, ayağımda topuklular var, idrar torbam sıkışık ve yokuş çıkıyoruz, eskisi gibi seesek çıkmamı mı bekliyorsun?" utandı tabi. ona kalsa beni bisiklete de bindirecek. ahhhh hep o rahat doktorum yüzünden oluyor bunlar. adam herşeye "yapabilir, edebilir" diye konuşuyor. sinan da ondan yüz buluyor.

alaturka wc ye oturamıyorum.ben de de bebek sıkışıyor sanki kasığımda ağrı gibi bi şey yaşıyorum.bi ağrı saplanıyor.okulda wc ye gitmek istemiyorum bu yüzden ama su içince mecbur gidiyorum bazen.bi şey olmamıştır aşağıya yukarıya canları nereyi isterse orayı dolaşıyorlar.bi yerden okumuştum bebek anai hareketlerde kendini uygun yere atarmış korumaya yönelik yani.onlar rahatsız olduklarında kendilerini korumayı da biliyorlar canım.bi şey olmuyor yani.

kızlar, kimler yeni foto ekledi. bakacağım şimdi. BURKO ve EVRıŞ albümüne mi eklemiş. başkaları da var mı?

ne güzel özetlemişsin canım..normalde veriyoruz o kadar para canımız yanmıyor ama bu son aldıklarımızı çok az giyeceğiz ondan biraz düşündürüyor insanı..bir de nasıl olsa almaya mecburuz diye dişe dokunur bir indirim olmuyor.
nazancığım bu mağaza gebe mi yoksa gebbe mi diye yazılıyor? onun ürünleri çok kazık eğer oysa.ben bir pntolon bir etek aldım.gerçekten pahalı
çok geçmiş olsun minik..pc düzeldi mi?
evet ya helinciğim çalışınca zor..ben mesala hafta sonları eşofmanla çıkıyorum dışarıya altına da çekiyorum spor ayakkabıları.üst grupta sıkıntı yaşamayız pek güzel geniş penyeler çok moda oldu..ben eski penyelerimi bile giyebiliyorum.ama alt grup sıkıntılı.beli lastikli bir kot pantolonum var bir de siyah kumaş başka da alt grup yok diyebilirim..bir etek beğendim fiyatı 80 tl..vermek istemiyorum o kadar para..diyarbakırda carfoure ve babile baktım orada da yoktu bir şey..sen bulursan diyarbakırda haber ver olur mu?

hemen araştırıyorum..ben de almalıyım çatlıyor benimkiler..bir de kaşınıyor sorma..nasıl kaşıyacaksın ta ucunu

bende dün arkadaşımın nişanına gittim.oğlum sürekli tekmeleyip duruyordu.hatta eşim bi ara seni dışarı çıkartayım çocuk acaba rahatsız oluyormu diye kaygılandı umarım olmamıştır ama ben kaan kocatepenin sitesinde bebeğin önce ince sesleri duduğunu dinledim.bide işitme duygusu 24.haftada tamamlanıyormuş.aftabru ve benim bebiş rahatsız olmuş olabilir.
aftabru
doktorunla bi ara görüş eşine biraz bu kız hamile desin.herşeyi yapabilir diyince eşinde rahat davranıyordur.benim eşimde tam tersi.sen hamilesin yorulma sen hamilesin şunu yapama.bebeğime yüksek sesle müzik dinletme.şunu ye bunu ye.aldığım tüm kilolar eşimin sayaesinde sanırım

Kızlar tünaydın
Nasılsınız siz ve bebişler tabiiki??
Ben bu haftasonu acayip yoruldum IKEA yı gezdik nerdeyse 2 gün boyunca annem ben ve eşim.
Ama mutlu son kızımın odasını aldık şimdi mobilyaları birkaç ay içinde taşınacağımız yeni evimize götürmek ve montajını yapmak kaldı.Eşim kutuları taşıyacam diye acayip yoruldu (canım benim).Artık eşim ve ağabeyim montajını hallederler. LEKSVIK modelini aldık masif ahşap ürünler yani hepsi doğal malzeme üzerinde bebeğe zararlı boya yok. Beşik, gardrop, alt değiştirme ünitesi ve büyüyebilen karyolasını aldık hepsi 1200 tl tuttu ve 10-12 yaşına kadar yatar artık. Büyüyen karyolasını 3 yaşından sonra kuracağız takım bozulmasın diye şimdiden aldık. Belki 3 sene sonra üretimden kalkar bilinmez yani. Yatağı, nevresimi perdesini ve cibinliğini falan almadık artık annemle bir ara alışverişe çıkıp alıcaz onları da. Odama da bir tane park yatak alıcam chicco dan model beğendim hem tekerlekli hem de taşınabilir olduğu için bizim için çok önemli anneme ve kayınvalidemlere gittiğimizde toplayıp götürcez malum çalışıyorum ben işe başladıktan sonra annemlerde ve kayınvalidemlerde ara ara yatıya kalırız.
Bu arada 3 ay boyunca ikea da %10 kdv indirimi var ve bir bankanın kredi kartına vade faksız 10 taksit yapıyorlar. Çilek mobilyaya da bakmıştım kız bebekler için tek model var büyüyen beşik ve 3 lü gardrop 1450 ye geliyor ve malzemesi mdf.
Allah tüm bebeklerimize sağlık sıhhat versin de odalarında mışıl mışıl uyutmak nasip etsin hepimize gerisi yalan.

Kızlar geçmişe göz gezdirdim de kilo işini çok takmayın herkesin bünyesi farklı benim hamileliğinde 25 kilo alan arkadaşım var şimdi doğumdan öncesinden de zayıf (kızı çok yaramaz )
Seerni oda takımı hem güzel hemde fiyatı uygun süper olur bebişine.

forwardliyorum esracim, ama zaten burda ozetlenenlerin aynisi..

gecmis olsun kelebekim, dikkat et kendine..

ya canim ctsi ayni hatayi bende yaptim, arabadaydim, elimdeki meyvesuyu paketi dusunce, egilip alayim dedim, gobek faktorunu unuttum bir anda, sonrasinda icimde nasil bi kipirti ve agri hisssettim, deim eyvah ezdim cocugu( agri biraz daha surdu, sonra tam ters tarafta tekmeleri hissettim, insallah bisi olmamistir((sakinmak gerek ani hareketlerden, egilmekten...

nazan yani esin cok hos, onun karnina bence aldiginn kilolar kadar bi agirlik bagla, bakalim o nasil sekicek, ben hemen nefes nefese kaliyorum, dun yuruyuse ciktik 3 kerre durup dinlendim(onceden esime hadi derdim amma yavas yuruyorsun, simdi dur biraz yavasla diyorum...

diyarbakırda öyle çok seçeneğin yok dide.bende cumartesi baktım hoşuma giden bi şey bulamadım.öylesine alayım diye baktığın her şeyde çok pahalı.hani çok hoşuma giden bi şey olsa yine alacağım.üst evet fazla sorun değil.geçen seneden beri bol hamile kıyafeti diyeceğin üstler moda ama alt bulmak zor.yinede bi şey bulursam haber veririm

minik sanada geçmiş olsun canm ...öksürük nöbetini bilirim ayhh çok kötü bir durum.umarım kısa zamnad gecer.. ılık suyu bende duymuştum..aslında bal yemekde yumuşatıyor ve öksürük için iyi geliyor..
bu arada HELıN cim benm henüz gögüslerimden hiç bir sıvı akışı olmadı..ama uçalrı biberon ucu gibi oldu ya...gögüz ucu ayaraları için kesinlikle tek tavsiyem ayva çekirdeği..birkaç çekirdeği gul suyu yada suya koy bi kasede akşamdan sabah o su jel kıvamında oluyor ve birebir..ben heriki ablamdada denendiği için biliyorum ve malum agustosda ayva bulamayıs diye şimdiden kurutuyorum çekirdeklerini...
benim göbeğim çok kurumaya başladı kızlar ya kenarları resmen kabuk kabuk olcak utanmasa üstelik gunde iki kere ıslak tenime beb yagı kullanıyorum..daha kuvvetli bir nemlendirici lazım sanırım..yag yetmiyor...(ıslak derken gunde 2 kere duşa giremiyecegim için sadece göbek cevremi sıcak suyla ıslatıp kurulamadan sürüyorum doktorum önermişti bu yöntemi)

Nazaaannn saol içimi ferahlattın umarım yukses ses zararlı değildir..
eşlerimizn hamileliği benimsiyemesi konusunda benm eşimde çok hızlı yürüyor bendende aynı performansı bekliyor eskiden oldugu gibi ama nerdeeeeeeeee.....nefes nefese kalıyorum. bizim evdeki sabit söz yani ben eşime sürekli hatırlatmak için söylüyorum " ben bir bedende çift yüreğim" eşimin çok hoşuna gidiyor bu söz..benim romantizim potansiyeli yüksek karıcım diye seviyor beni..bu arada dün bir gerçekle yüzyüze geldik
artık eşimle sarılamıyoruz......senağlama göbeğim yani oglum aamızda artık...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…