2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ah nazancım tabi zayıf olarak hamile kalmanın buiste etkisi buyuk. benz aten son donem uygulanan tedaviler sonucu esofmanlarıma bile sigamaza hale gelmisken hamile kalınca iki uç aylıkken bile ustume evdeki esofmanlarımı giyemez oldum haliyle surekli bir alısveris halindeyim çunuk hiçbir giysim olmuyor.uzerime dokumul giydigim hirkayı bile geçen gun giydim duduk gibi durdu çok genislemisim çokk:)

pantalon mecbur hamile magazasından alınıyor valal ayaklarıma kara sular indi yok cevahir yok palladium alısveris merkezi geze geze ucuz magzalardan bulurum mantıgı ile yorulduguma deymez yani ald ım artık mecburnapimm.

Ali magazasının ilk ve yıllar once acılanı asıl kazaskerde. ben uzunn yıllardır ordan alısveris yaparım daha sonra acıbadem en sonrada maltepede subesi acıldı ilk magaza kazaskerdir ve o maagzanın pazar yeri gibi halini bilirim çok sonra barkod sistemi yok alarmlar yok reyonlar falan yapıldı koli koli ihrac fazlası mallar gelirkadınlar basına ususur darmadagındı etraf falan. ihya oldular ama bu vesile ile bir marka oldu bilmeyen yok gibi istanulda nerdeyse :)
anneme hep ordan buyuk beden pantalon alırım ıbende marc spencer in falan çok guzel pantalonları oluoyr anneler için tabi:)

benim evim beşinci katta.hergün sabah öğle arası yukarı çıkarken bide geri inerken ve üçte okul bitiminde olmak üzere tam dört defa inip çıkıyorum.son günlerde akşam yürüyüş için inip çıkıyorum birde.ama beni göreceksiniz.nefes nefese tükenerek çıkıyorum son katları

kızlar cumartesi buluşuyoruz dimi arada anons yapın kızlar bilmeyenler olabilir

esracim buara bu resim cok hos, cok begendim...

hamile kiyaftlerine gelince ben hamilelik sonrasindada giyebilecegim bol bluzler almaya basladim, zaten simdiki yeni modada oyle, gogusten sonra hafif bollasiyor..Zara'dan falan bikac bluz aldim, oranin tarzini seviyorum, kis indirimindeyken almistim subatta bi kactane, mevsimlik gibi icine bodyle yada bodysiz idare eder beni, sonrada giyerim, bi kot bide pantolon almistim bide esofman alti ama onlarida dogumdan bi siure sonra giyerim cunku belleri ya tum gobek boyunca strech yada ayarlanabiliyor, yani onlarida bi muddet giyerim kilo verebilene kadar:)))baskada bisey almiycam..

hayırlım uğurlu olsun canım
sağol helinciğim..bizdeki de şan değil mi? neyse inşallah bebişlerimiz çok sağlıklı olur..sen adanadan ben eskişehirden doğurunca alırız güzel şeyler bebişimize..

geçmiş olsun MıNıK KELEBEK. kendine iyi bak canım. sana şevkat göstereyim biraz, adresini bana özelden at da sana emanetini postalayayım canım.
.
canım benım saol.valla cok zahmet oluyo cok tesekkur ederız teyzesı hedıyen için.bıuara adresı atarım sajna özelden
çok geçmiş olsun minik..pc düzeldi mi?

hemen araştırıyorum..ben de almalıyım çatlıyor benimkiler..bir de kaşınıyor sorma..nasıl kaşıyacaksın ta ucunu
yok canım nerdeyse 1 ay olcak pc siz :1no2: bakalım olursa 2 haftaya kadar.valla özledım doya doya konusmayı sizle

evet canım kremı arastır gercekten cok etkılı bı krem oladugunu duymustum
gecmis olsun kelebekim, dikkat et kendine....

saol canım artık dıkkat edıyorum kendıme.aslında yataga düşcek kadar hasta degılım ama sabhları olan öksürük nöbeti benı cıldırtıyordu.şimdi gectı cok şükür sadece ilk kalktıgımda 20 dakika kadar ökürüyorum bunada şükür

nazancim ben albumede ekledim, gobus sovada, evrim gobus sova ekledi, burko albume..

ya ne entersan bu erkekler cidden :)))
benim esimde geçen yokus asagı biryerde yuruyoruz koluma gir dedi gayet dusunceli birt avırla. iki kez hızlı gidiyorsun beni çekistiriyorusn yavas birazdaha dedim iki kezin ustune uçuncude çıktım kolundan noldu gibi baktı dedim benim hizimi tutturamıyorsun kendim inim daha iyi. oralı olmadı:))) yani anlamıyorlar bir noktaya kadaranlayan anlar yetenekli olanlar geriis anlamıyor:)))

bu aradaa ebru materinity de yapay gobek var çok alem pantalonun kac ay daha içine sıgacagına bakıyorun o gobek uç ay ileri atıyormus takınca onu takıp bak ıyorsun kendine çok komigme gitti oyle itina ile yapılmıskı gobek deligi bile vardı ten rengi idi.)))

erkeklere ondan baglıycan ama içine agırlık biryseyler koycan bakalım nası oluyor :)

bu arada bende ogluma hamile iken 6,5 aylıkkendi sanırım fethiyey etatile gitmistik her aksam tatil koyunun animasyonuun izliyorduk anfi tiyatroda acık alan bile olsa gumbur gumbur muzik oluyor malum ve oglum karnımda hiç dumdan acayip tepinirdi o muzik esliginde . yani rahatsız olurlarmı bilmem ama fazlası bence iyi olmaz .)

11 nisan cumartesi bakırköy mado buluşuyoruz istanbullu anneler... saat 13 de

Son düzenleme:

vah arkadasım vah sana yaa ne kadar zor isin senin ben nefes nefese kalıyorum aynen dura dura falan iki katı bile çikiyorum fazla kiloda buna etken tabi ama zoryani gunde 4 kez 5 katı inip çıkmak allah yardımcın olsun.

kızlar cumartesi buluşuyoruz dimi arada anons yapın kızlar bilmeyenler olabilir

bulusuyoruz tabi maviss tekrar anons yapalım evet haklısın ayrı bir mesajda carpıcı sekilde bir anons yazarım ben simdi:)

tesekkur ederim canım benim zayıf hallerimden kalma birkaç sene oncesine ait bir resim)))

bu arada sen ise ne giiyorusn anacım ? kot ? bizde kot normalde yasak birdek cumaları free friday. onun haricinde holding deki suslu hatunlardan geri kalıp kendimi kotu hissetmemek içni iste bayıldım paraları aldım pantalonları. hamile butiklerdeki gomlekler falan hiç bakmıyorum yani onlara dahada acırım altı ustu bluz yani :) ihraç fazlası yerler ve penye body ustune kolyee aksesuar fular falan ile susluyorum yoksa ust te alsam bir milyarı bulur alısveris en ekonemik hali ile sanırım.

aslında sonradan aklıma geldi birt erzi ayarlayıp bir ornek pantalon verip cesitli kumaslara diktirtrebilirdik ustumuze otursun cuk diye fala gibi bir dert de olmaycagı için onemli olan belinin rahat ve follos olmaması lastikli penye kumas konması ama iste sonradan kafayı çalıstırdım artık çok geç .))

tum istanbullu anneler ve anne adayları

11 nisan cumartesi gunu bakırkoy mado saat 13 de bulusuyoruz duymayan kalmasın:)

Kuzum.. goguslerıne ıyı bakmaya basla.. Allah korusun emzırırken sıkıntı çekmeyesin, sabah aksam nemlendır, hep nemli kalsın.. kremin gelene kadar hiç değilse evdeki zeytinyagını sür,esnek kalsın, yumusak dursun.

evrim ya nerde gobek resmi kuzumm ? baktım albumunde birkaç tanecik resim var manken gibi gelinlik resminide o arada gordum :) ama sis gobek resmin yokk :)) bende gormek istiyorum nerde nerdeeee.

Tesekkur ederım güzle yorumların ıcın tekrar :)) Göbüş show a koymustum kuzum.

Derdimiz bu olsun Esra.. tek derdimiz bu olsun, elinde olan birsey ne de olsa..

Yafrum sen niye atlatamadın bu hastalıgı?? Dinlenemiyor musun yeterince acaba?

:roflol: Ay cok güldüm.. sen o gittiğin yerlerde sigara dumanına maruz kalmıyor musun?? Söle bakimmm Biz Sinan ı bi arayıp sarsalım en iyisi... Karın hamileeeeeeee diye :)))

nazancim ben albumede ekledim, gobus sovada, evrim gobus sova ekledi, burko albume..

Ya senin anlatışını yerimm yaaa :)))) bulmaca çözer gibi :)))

Kesinlikle calısan arkadaslarımızın işi cok zor.. calıssaydım eminim ciddi sıkıntı cekecektım.. şimdi 4 tane esofman aldım.. onlarla idare ediyorum uzun suredır.. baska da bişi giyesim yok acıkcası.. arada buldukca yazlıkları topluyorum, taytlar falan aldım, bir sürü üstüme bişiler.. idare edices işte :)))

Sağol didecim.
Kıyafet konusuna gelince ben özellikle üst grupta annemden giyinmeye başladım kendine almış göğüs altından bollaşan bluzlar ben onlara el koydum doğumdan sonra az kullanılmış olarak geri veririm dedim. 1 ay içinde de bir tane yazlık pantolan alıcam elbiselerimde var onlarla idare edicem. Kış için mothercareden kadife pantolon almıştım çok rahat ettim indiriminde 32 tl ye almıştım. bir tanede kot etetk diktirdim beli lastikli penyeden işte kışı bitirdik sayılır 3 parça ürünle

esrako aldıgın pantolonlar nasıl...göbek kısmında likralı kumaş olanlardanmı yoksa ayarlanabilir lastikliler oluyor ya hani onlardanmı..hangisi daha rahat bide... ya ben ayarlanabilir lastiklilerden dedeimde göbek kısmı çok geniş oluyor lastik kısmını en aza indirsen bile pijama gibi büjüşük duruyor..ne tavsiye edersiniz. bu haftaiçi almadan siz deneyimlilre sorayımdedim.. birde benm düşük bel pantolonlarım hala oluyor malum benm göbek üste dogru baş kaldırdıgı için...

kızlar hepinize günaydııınnn. bugün pazartesi olmasına rağmen çok mutluyum.çünkü perşembe günü 3 günlüğüne balıkesire annem ile babamın yanına gidiyorum. hem onları göricem hemde bebişimin bütün eşyalarını (aklınıza ne geliyosa )dedeyle anneenne üslendi. onları lamaya gidicem. hem ziyaret hem ticaret yani...:jeyyar: hemen perşembe olsun lütfeeennnn:CüvCüv:

Esracım fotonu cok cok begendim :))

Aksam ki meselenin sizlere kadar yansımadan bitmesine cok sevindim.. sabah sabah gelip bu sevimsizliklerle karsılasmanızı hiç istemezdim. Editöre ben bildirdim, anında kilitlendi daha da büyümeden, sonradan onlar okuyup neyın ne olduguna karar verdiler.. baya baya cirkinleşmişti çünkü durum. Hiç kafanızı yormayın derim, kapatalım bu konuyu toptan.Buradaki herkes benim için kıymetli.. elbette gerekeni yapacaktık.

Yafrum sen niye atlatamadın bu hastalıgı?? Dinlenemiyor musun yeterince acaba?

ayy evrımcım ya sadece azbıse nezle gıbıydım bişeyim yoktu ayakta atlatıyodum ama 4 gun önce burun akıntım arttı ve gecede tıkanınca hep genızıme aktı.buda uyanınca benı öksürttü hep.yoksa iyyidim aslında.neysekı öksürüğümde azaldı sadece ilk kalktıgımda 20 dakıka kadar bı nöbnet gecrıyorum.ılık su gercekten iyi geldı ama artık tamamen gecmesı için ılık suyuma zorda olsa bal eklıycem :bbo: bebegım için bal yıycem yoksa agzıma süremeıyorum

canım benim aldıklarım oyle belden ayarlılardan olup buzgulu pijama gibi olanlardan değil. bedava verseler giymem onları rahat ama goruntusu kotu onların. ha rahatlıklarıda tartısılır çunku lastikli penye kumas olmaynıca belinde pantalon kuması birsekilde bol da olsa germe yapabiliyor karnını insanın. ben size resimlerni çekip aksam atarım aldıgım pantalonların unutmazsam tabi:)
anlatayım yinede. ustune dar bir body falan giydiginde benim giydigim pantalon normal bir pantalon gibi duruyor belinde kemer yeri var hatta bir kurdelesi var kemer yerine yandan fiyonk yapıyorsun ama o kemer gibi olan yerin ustunde lastikli esnek penye kumas var nerdeyse gous altına kadar geliyor rahatlık burdan yani. ama gorutntu sık asla buzusukluk yok arka popo kısmı falan tam oturuyor arkada cepleri falan var.

yani dusuk bel pantalonun ust kısmına biraz penye esnek kumas dikilmis gibi dusun alt kısım normal pantalon gorunumunde.
guzel hamile butiklerde genelde bu seklide modeller ama normal magaza olup içinde buyuk beden yada tek tuk hamile giyim satan magazalarda hep o pijama gibi buzulenlerden var . bak secen hamile de epey uyugun fiyatlar var. ben ebru maternity den çok begendigim için ilk baktııggım modeli secenden almadım iki pantalonu birden birini ordan birini ordan almıs old um. ama secende 60-70 arası çok model var e bru da ise 100 den asagı pantalon yok gibi.

secenden aldıgım pantalon kargo pantalon tarzı diz yanlarında cepleri var acık gri renkli ve istersen capri yapabiliyorsun içinde parca kuması iligi falan var dıstaki dugumeye ilikliyorsun capri oluyor. çocuk pantalonlarında olur bu tarz seyler belki bilmiyorsunuzdur o yuzden:) anlattım detaylı. oglumun bu sekil bir suru pantalonu var çunku hem pantalon hem capri olarak kullanılabilien.

fotomuz birbirine benziyor verilen pozlar itibariyle dimi evrim simdi farkettim bende.

Selamlar herkese : )
c.tesi günü oğluşumun tekmeleri iyice hissettim, eşimde hissetti çok şaşırdı senmi yapıyorsun diyor dedim ben nasıl yapayım oğlun tekmeliyor :)) alem bu adam, dün akşamda bol bol oynadı yavrum dönüp durdu, şimdide hafif hareketli çook güzel bi duygu bu harika bişey :)

Minik kelebek geçmiş olsun, dikkat et kendine

biraz geçmişe bakayım

maşallah kuzum...allah nazarlardan saklasın..

kesinlikle hemfikirim...

geçmiş olsun kuzucuk...dikkat et kendine kelebeğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…