güle güle giy esrako aldıklarını. içine sinmiş, sevindim. benim eşimin bana GEBE den aldığı 2 parça şeye verdiği paraya ben başka bir mağazadan tam 8 parça aldım. gerçi hiçbiri hamile kıyafeti değil. ama şimdilik üzerime oluyorlar. hepsi üste giyilecek şeyler. alta bişey bulamk zor. mecbursun hamile mağazasından almaya pantolonu. o yüzden de kendini kazıklanmış hissetme. ben o kadar çok üst aldım ki kendime, hangisini giyeceğimi şaşırıyorum. hepsi de çok hşuma gitti ve hep ucuz ucuz şeyler. ama kaliteleri gayet yerinde. ihraç fazlası satan bir mağaza var acıbademde. maltepede de var şubesi. belki duymuşsunuzdur ALİ diye. işte oraya bazen çok kaliteli güzel şeyler geliyor. bazen de hiçbişey bulamıyorsun. bakın bence siz de yolunuz düşerse. altıma şimdilik sadece 40tl masraf yaptım. bir tane atalardan aldığım pantolon var hepsi o. onun dışında eskileri giymeye devam ediyorum. bi de genelde elbise giydiğim için idare edebildim. yoksa artık göbeğim sığmıyor eski pantolonlara. düğmelerini kapatmıyordum ama artık fermuar da kapanmıyor. o yüzden onlarla vedalaştık.
hayırlım uğurlu olsun canımKızlar tünaydın
Nasılsınız siz ve bebişler tabiiki??
Ben bu haftasonu acayip yoruldum IKEA yı gezdik nerdeyse 2 gün boyunca annem ben ve eşim.
Ama mutlu son kızımın odasını aldık şimdi mobilyaları birkaç ay içinde taşınacağımız yeni evimize götürmek ve montajını yapmak kaldı.Eşim kutuları taşıyacam diye acayip yoruldu (canım benim).Artık eşim ve ağabeyim montajını hallederler. LEKSVIK modelini aldık masif ahşap ürünler yani hepsi doğal malzeme üzerinde bebeğe zararlı boya yok. Beşik, gardrop, alt değiştirme ünitesi ve büyüyebilen karyolasını aldık hepsi 1200 tl tuttu ve 10-12 yaşına kadar yatar artık. Büyüyen karyolasını 3 yaşından sonra kuracağız takım bozulmasın diye şimdiden aldık. Belki 3 sene sonra üretimden kalkar bilinmez yani. Yatağı, nevresimi perdesini ve cibinliğini falan almadık artık annemle bir ara alışverişe çıkıp alıcaz onları da. Odama da bir tane park yatak alıcam chicco dan model beğendim hem tekerlekli hem de taşınabilir olduğu için bizim için çok önemli anneme ve kayınvalidemlere gittiğimizde toplayıp götürcez malum çalışıyorum ben işe başladıktan sonra annemlerde ve kayınvalidemlerde ara ara yatıya kalırız.
Bu arada 3 ay boyunca ikea da %10 kdv indirimi var ve bir bankanın kredi kartına vade faksız 10 taksit yapıyorlar. Çilek mobilyaya da bakmıştım kız bebekler için tek model var büyüyen beşik ve 3 lü gardrop 1450 ye geliyor ve malzemesi mdf.
Allah tüm bebeklerimize sağlık sıhhat versin de odalarında mışıl mışıl uyutmak nasip etsin hepimize gerisi yalan.
Kızlar geçmişe göz gezdirdim de kilo işini çok takmayın herkesin bünyesi farklı benim hamileliğinde 25 kilo alan arkadaşım var şimdi doğumdan öncesinden de zayıf (kızı çok yaramaz )
Seerni oda takımı hem güzel hemde fiyatı uygun süper olur bebişine.
sağol helinciğim..bizdeki de şan değil mi? neyse inşallah bebişlerimiz çok sağlıklı olur..sen adanadan ben eskişehirden doğurunca alırız güzel şeyler bebişimize..diyarbakırda öyle çok seçeneğin yok dide.bende cumartesi baktım hoşuma giden bi şey bulamadım.öylesine alayım diye baktığın her şeyde çok pahalı.hani çok hoşuma giden bi şey olsa yine alacağım.üst evet fazla sorun değil.geçen seneden beri bol hamile kıyafeti diyeceğin üstler moda ama alt bulmak zor.yinede bi şey bulursam haber veririm
canım benım saol.valla cok zahmet oluyo cok tesekkur ederız teyzesı hedıyen için.bıuara adresı atarım sajna özeldengeçmiş olsun MıNıK KELEBEK. kendine iyi bak canım. sana şevkat göstereyim biraz, adresini bana özelden at da sana emanetini postalayayım canım.
.
yok canım nerdeyse 1 ay olcak pc siz :1no2: bakalım olursa 2 haftaya kadar.valla özledım doya doya konusmayı sizleçok geçmiş olsun minik..pc düzeldi mi?
hemen araştırıyorum..ben de almalıyım çatlıyor benimkiler..bir de kaşınıyor sorma..nasıl kaşıyacaksın ta ucunu
gecmis olsun kelebekim, dikkat et kendine....
PİNKY sinemaya gitmekten bişey olmaz herhalde. yani umarım olmuyordur, zira biz de cmts gece bir eğlence klubüne gittik, dumtasdumtasdumtas..... tam da hoparlörün yanına oturmuşuz. hani milletin ayakta sallandığı, sıkışık mı sıkışık, insanların birbirnine sürtüne sürtüne ilerlediği mekanlar olur ya.... piyasa derler hani, işte öyle bir yerdeydik arkadaşlarla. neyse ki oturacak yer ayarlatıldı derhal de biz ayakta kalmadık. insanlar çok eğleniyordu. genelde yabancıların takıldığı bir mekandı ve müzikler çok fenaydı. dedim ya dumtasdumtasdumtas.... benimkini bir görmeliydiniz, nasıl tekmeler savuruyor. fazla oturmayalım dedim biz erken kalktık eşimle. eşime sorarsanız kız hiç rahatsız olmamış, dans ediyormuş, çok keyifliymiş. tabi o devam etmek istiyordu ya çıkıyoruz, eskisi gibi seesek çıkmamı mı bekliyorsun?" utandı tabi. ona kalsa beni bisiklete de bindirecek. ahhhh hep o rahat doktorum yüzünden oluyor bunlar. adam herşeye "yapabilir, edebilir" diye konuşuyor. sinan da ondan yüz buluyor.
nazancim ben albumede ekledim, gobus sovada, evrim gobus sova ekledi, burko albume..
saol canımcım bu arada saat 1 de buluşulacaktı dimi11 nisan cumartesi bakırköy mado buluşuyoruz istanbullu anneler...
benim evim beşinci katta.hergün sabah öğle arası yukarı çıkarken bide geri inerken ve üçte okul bitiminde olmak üzere tam dört defa inip çıkıyorum.son günlerde akşam yürüyüş için inip çıkıyorum birde.ama beni göreceksiniz.nefes nefese tükenerek çıkıyorum son katları
kızlar cumartesi buluşuyoruz dimi arada anons yapın kızlar bilmeyenler olabilir
esracim buara bu resim cok hos, cok begendim...
hamile kiyaftlerine gelince ben hamilelik sonrasindada giyebilecegim bol bluzler almaya basladim, zaten simdiki yeni modada oyle, gogusten sonra hafif bollasiyor..Zara'dan falan bikac bluz aldim, oranin tarzini seviyorum, kis indirimindeyken almistim subatta bi kactane, mevsimlik gibi icine bodyle yada bodysiz idare eder beni, sonrada giyerim, bi kot bide pantolon almistim bide esofman alti ama onlarida dogumdan bi siure sonra giyerim cunku belleri ya tum gobek boyunca strech yada ayarlanabiliyor, yani onlarida bi muddet giyerim kilo verebilene kadar:)))baskada bisey almiycam..
günaydın kızlar
uykusuz bi geceden sonra okulda da yapılacak bi sürü işimi yapmaya çalışacağım.kızlar size bi şey sormak istiyorum.dün akşam çok az göğsümden süt geldi.erken değilmi?sizlerde hiç oldumu böyle bi durum?bide süt kanlı idi.göğüs uçlaerım hep yarılmış sanırım ondan.doğum yapınca demekki göğüslerim iyice yara olacak.bi krem öneriniz varm mı ?
evrim ya nerde gobek resmi kuzumm ? baktım albumunde birkaç tanecik resim var manken gibi gelinlik resminide o arada gordum :) ama sis gobek resmin yokk :)) bende gormek istiyorum nerde nerdeeee.
helincim gittim diyetisyene.
ama sadece kan aldılar bir suru tahlil yapcaklırmıs seker troid bobrek fonkisoyonu kolesterol falan bakılcakmıs ve tahlil sonuçları bugun çıkcakmıs bugunden itibaren sonuçlar cıkınca yani gidip 1,5-2 saatlik gorusmem diyet listem vs konusulcakmıs diyetisyenle goruscekmisim. epey profesyonel yaklasım var merkezi çok begendim. ama yani cteis sadece kan vermeye gitmis o ldum e ben tekrar gelene kadar ne yiyip içieem tedirginim dedim dr da uç beyazdan uzak durmaya baslamıssındır heralde zaten dedi e tabi dedim onun haricinde birse yyapma simdilik birkaç gunden birsey olmaz dedi hala korka korka yiyorum. yanımda kepek ekmeğimle falan geziyorum. dunde acık alanda piknik mangal tarzı biryer egittik yanımda sok marketten alınma kepekli lavas larımla gittim:) ne hazin dimi yaslı teyzeler gibiiii...
neyse bunada sukur bunada sukur demekten kendimi alamıyorum yine de allah korusun bebekle ilgili bir tahlile sorun olmasından çok daha iydiir napalım.
yani yarın oburgun için falan randevu alcam tabi isyerinden habire habire izin almak olmuyor dra gore sagılıgından onemlimi isyerin diyor ama yani oyle basit değil surekli izin aldım bu ara yok detaylı yok seker yuklemesi vs diye. okadar basit değil bizim mudur sagılıgnı daha onemili diye dusunmuyordur eminim :))
günaydın kızlar nasılsınız? ben grıp soguk algınlıgı tarzı bişe oldum ondan hiç ugrayamadım.hala burnum akıyor arada hapsuruyorum ama enkötüsü her sabah bı öksürük harbı gecırıyorum.gece burnum tıkanıyor geniz akıntısı yapıyor ve sabah onu cıkarana kadar öksürmekten harap oluyorum.şükür şimdi durdu inşalah bıdahada olmaz.
inşalah herkez iyidir ben enson girdigim gun baya bı arkadas doktora gıdıcektı inşallah herkez güzel haberlerle dönmüştür
PİNKY sinemaya gitmekten bişey olmaz herhalde. yani umarım olmuyordur, zira biz de cmts gece bir eğlence klubüne gittik, dumtasdumtasdumtas..... tam da hoparlörün yanına oturmuşuz. hani milletin ayakta sallandığı, sıkışık mı sıkışık, insanların birbirnine sürtüne sürtüne ilerlediği mekanlar olur ya.... piyasa derler hani, işte öyle bir yerdeydik arkadaşlarla. neyse ki oturacak yer ayarlatıldı derhal de biz ayakta kalmadık. insanlar çok eğleniyordu. genelde yabancıların takıldığı bir mekandı ve müzikler çok fenaydı. dedim ya dumtasdumtasdumtas.... benimkini bir görmeliydiniz, nasıl tekmeler savuruyor. fazla oturmayalım dedim biz erken kalktık eşimle. eşime sorarsanız kız hiç rahatsız olmamış, dans ediyormuş, çok keyifliymiş. tabi o devam etmek istiyordu ya ondan öle diyor... ayyy bu adam benim hamileliğime bi türlü adapte olamadı kızlar yauw.... örneğin arabayı cihangire parkettik, sonra tünele doğru tırmandık. oraları bilenler ne kadar yokuşlu olduğunu da bilir. ki bende topuklu ayakbaılar vardı. süslüydüm birazcık... önce bir yerde yemek yendi, sonra 11 gibi klube geçildi. bu rada hiç wc ye gidemedim. sevmem öle kalabalık yerlerde wc ye girmeyi. yokuşlardan inip çıkarken eşime "biraz yavaş yürüyelim" dedim, bana diyor ki "hayatım sen formdan düştün bayağı..." ayyyy uçacaktım üstüne. "ayol 6.ayımdayım, ayağımda topuklular var, idrar torbam sıkışık ve yokuş çıkıyoruz, eskisi gibi seesek çıkmamı mı bekliyorsun?" utandı tabi. ona kalsa beni bisiklete de bindirecek. ahhhh hep o rahat doktorum yüzünden oluyor bunlar. adam herşeye "yapabilir, edebilir" diye konuşuyor. sinan da ondan yüz buluyor.
nazancim ben albumede ekledim, gobus sovada, evrim gobus sova ekledi, burko albume..
esracim buara bu resim cok hos, cok begendim...
hamile kiyaftlerine gelince ben hamilelik sonrasindada giyebilecegim bol bluzler almaya basladim, zaten simdiki yeni modada oyle, gogusten sonra hafif bollasiyor..Zara'dan falan bikac bluz aldim, oranin tarzini seviyorum, kis indirimindeyken almistim subatta bi kactane, mevsimlik gibi icine bodyle yada bodysiz idare eder beni, sonrada giyerim, bi kot bide pantolon almistim bide esofman alti ama onlarida dogumdan bi siure sonra giyerim cunku belleri ya tum gobek boyunca strech yada ayarlanabiliyor, yani onlarida bi muddet giyerim kilo verebilene kadar:)))baskada bisey almiycam..
Yafrum sen niye atlatamadın bu hastalıgı?? Dinlenemiyor musun yeterince acaba?
esrako aldıgın pantolonlar nasıl...göbek kısmında likralı kumaş olanlardanmı yoksa ayarlanabilir lastikliler oluyor ya hani onlardanmı..hangisi daha rahat bide... ya ben ayarlanabilir lastiklilerden dedeimde göbek kısmı çok geniş oluyor lastik kısmını en aza indirsen bile pijama gibi büjüşük duruyor..ne tavsiye edersiniz. bu haftaiçi almadan siz deneyimlilre sorayımdedim.. birde benm düşük bel pantolonlarım hala oluyor malum benm göbek üste dogru baş kaldırdıgı için...
Esracım fotonu cok cok begendim :))
Aksam ki meselenin sizlere kadar yansımadan bitmesine cok sevindim.. sabah sabah gelip bu sevimsizliklerle karsılasmanızı hiç istemezdim. Editöre ben bildirdim, anında kilitlendi daha da büyümeden, sonradan onlar okuyup neyın ne olduguna karar verdiler.. baya baya cirkinleşmişti çünkü durum. Hiç kafanızı yormayın derim, kapatalım bu konuyu toptan.Buradaki herkes benim için kıymetli.. elbette gerekeni yapacaktık.
Merhaba Kısslar..
Nasılsınız? 2-3 gündür giremiyorum. Annem gelmişti ben de genelde uzanıyorum. Allaha şükür bir daha tekrarlamadı. Ağrım da olmadı. İyiyim yani.Herkes de iidir umarım...
En son cumartesi drdaydık. Detaylı ultrason için.Çok güssel geçti. Perinatolog çekti detaylı ultrasonumu ama bayıldım adama. Herşeyini anlattı kendisi bakarken... Nereye baktığını neden baktığını. Çizgilerin ne anlama geldiğini hepsini anlattı drum. Bebişimin de maaşallah herşeyi iyi çıktı. Yalnız kulakları biraz büyük çıktı kızımın... Kepçe kulakları olacakmışşş :)
Darısı detaylı ultrason yaptıracak tüm arkadaşların başınaaaa...
E hata sende.. bir süre sesini duymamazlıktan gelmen gerekirdi kaydirigubbakcemile3 Anam bende ne vahşi oldum.. hormonlar diyelim yırtalım, hep zırlayacak değilis ya di mi ama Çok üzgünüm çoook
Bu arada.. bişi soylemek ıstıyorum, bayanın bir tanesi 30. haftalarda sanırım, su ana kadar 4 kılo almıs.. nası bole kaldın dıolar; ekmek, hamur işi, kızartma, makarna vs den hep uzak durdum dıyor.. tamam kızartma falan fılan anlıyorum da.. bu kadının birine her gün ekmek yemezse bebeğinin beyin gelişiminin sağlıklı olmayacagını keske birisi anlatsa.. sırf sadece göbeğim görünsün, yok fit hamile olayım dıye.. diyet yapar gibi hamilelik gecirmek benim kitabımda yazmaz. Yoksa bende alasını yapardım emin olun oyle hamıle kalmak ıcın.. Yiyen ve almayan arkadaslarım sanslı kesim.. ama bu bakış açısına göre beslenmek bence cok yanlış.
günaydın kızlar nasılsınız? ben grıp soguk algınlıgı tarzı bişe oldum ondan hiç ugrayamadım.hala burnum akıyor arada hapsuruyorum ama enkötüsü her sabah bı öksürük harbı gecırıyorum.gece burnum tıkanıyor geniz akıntısı yapıyor ve sabah onu cıkarana kadar öksürmekten harap oluyorum.şükür şimdi durdu inşalah bıdahada olmaz.
inşalah herkez iyidir ben enson girdigim gun baya bı arkadas doktora gıdıcektı inşallah herkez güzel haberlerle dönmüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?