2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar tünaydın.nasılsınız?
minik kelebek sanırım hastasın geçmiş olsun....
gizzecim gözün aydın maşallah kuzuna.
fasülyeko hayırlı olsun.güle güle kullansın kızın..

TAZECıM ve HELıNCıM
yaşananları okudum ve çok şaşırdım.bende öğretmenim hemde türkçe öğretmeniyim.ama sevdiğim veya kızdığım zaman öyle tatlı öyle sert kelimelerim vardır ki...keşke olsaydımda benide sorgulasaydı.bir öğretmenin her öğrencisini evladı kardeşi gibi benimsediğini bu mesleğin ne kadar vefa özen ve itina ile yapılması gerektiğini algılasaydı eminim yazmazdı.bu güne dek kullandığım kelimelerden dolayı bir kez ikaz almadım.vanda başaldım göreve,şimdi malatyadayız.çocukları severim hemde çok severim.
hatta bebeğimi kaybettiğimde rapor almayı bile düşündüm psikolojim için ama yaralarımın çocuklarla daha çabuk kabuk bağlayacğına olan inancım ve onların böyle önemli bir dersten mahrum kalıp sınavları benim yüzümden kaybedebilecekleri korkusu izin vermedi.
boşverin.mesleğimizi seviyoruz ve böyle bir mesleğe sahip olduğumuz için çok şanslıyız.kim ne derse desin...

Son düzenleme:
FASULYEKO, güle güle kullansın kızın yeni odasını. ben de masif ya da beyaz istiyorum. ve galiba ikeadakileri beğeneceğim. kaliteli olanlarından aldın di mi? bazı mobilyalar çok uyduruk oluyor ikeada. ama fiyat farkı olan çok güzel şeyler de oluyor. ben de bakacağım onlara.... daha çocuk odası olayına el atamadık.
DİDE mağazanın adı GEBBE de olabilir. gayet pahalı bir mağaza. lüzumsuz bence. ama pantolon almak için gidilebilir. benim eşimin bana SMALL diye aldığı etek ve gömleği ben doğuma giderken bile giyebilirim gibi geliyor. çok esnekti eteğin beli. tabi popom bu hızla büyümeye devam ederse uzun süre giyemem.
NORRAA ve BURKO fotolarınıza yorum yaptım kızlar. ikiniz de çok şirinsiniz. BURKO seninki kız, NORA seninki de erkek. benim tahmin bu yönde... benim göbeğe de sivri diyorlar , top gibi duruyor ama kız işte.... demek ki bunlar biraz hurafe....
ESRAKO, acıbademdeki ali barkodlu filan, çok kalabalık olunca gitmiyorum ben , fenalık geliyor ama mesela bu akşam gideceğim. inşallah hala güzel modeller vardır. ben gerçekten çok hoş şeyler aldım ordan. bir ara defile yaparım eklerim fotoları.

kızlar...
pazar tatillerini nadiren yaşadığım için dün günüm çok güzel geçti...önce annem ve kayınvalidemle balkonda güzeeeel bi kahvaltı yaptık...sonra da kendimizi dışarı attık..sahile gittik..yürüdüm bol bol...ohh mis gibi geldi valla....donduuma yedimmm....sezonu açtım artık....
çocuklar gibi şendim...görmemişler gibi yürüyüşü biraz abartmışım..eve tıslaya tıslaya döndüm...
sabahleyin de kayınvalidemi yolcu ettim öle işe geldim....iyiydik gitmese de olurdu valla...sabah kahvaltım, akşam yemeğim hazır oluyodu hep...allah razı olsun kadından valla...bi tarafımı kaşıyım bari..:))

selam annecikler
gordugum kadarıyla herkes iimis
ben pek ii degilim dun gece o kıza cevap yazmadan once (velete takan) esimle tartısmıstık. salak konular yuzunden. sonra normal konustuk gerci ama ben 3e kadar uyuyamadım . sabahta erken kalktım borek vardı dolapta onu pişirdim eşimi işe yolladım geri yattım bi uyandım saat 12 olmus. aksamda misafir cagırdım. sac bas gozler şişik. hemen kuafore gittim fön cektirdim ordanda markete gittin alısveris yaptım geldim. yavas yavas hazırlamaya baslarım yemeklerimi...

oyle yani keyifsizim suan kendime gelemedim okadar uyku bana yaramıyo hava serindi yuzume ruzgar carptı biraz ama hala mallıgım gitmedi tabiri caizse.

seminer olmadigi gunler kotun ustune cici suslu bluzlarimi giyiyorum, ben zaten oldum olasi spor tarzi sevmsimdir, sikken bile spor bir tarz yaratirim; cok gelemem oyle kokos giyim tarzina, kumas pantolon kumas etekler..annem bi tane yollamis kumas pantolon daha hic giymedim, 1 ay sonra kongrem var belki orda giyerim; ama gunluk olarak kot ve kadife pantolonu giyiyorum, bide elbisemi bazen...:CüvCüv:bisde cok kasmiyorlar universite ve arastirma ortami oldugundan, seminer disinda sorun yok yani..

Ah ah kıyamam sana.. öksürüğün gecmezse o turplu baldan yap bari.. hem o balgamı da söküyor..

Evet Esram.. gercekten de benziyor :))) Hey gibi çıtır zamanlar heyyyy :))

E yafrum, yapmıssın yapacagını, fönünü de cektirmişsin.. bence gayet iyisin :))) ben begendim halini, gayet güsel görünüyorsun.. hamileyken eften püften ne cok etkılenıyoruzz yaaa :)) Eşimin cektiğini bir ben bilirim ( haliyle ben cektirdiğim için :)) )

oh ne güzel.dün bende gezdim malatya sokaklarında.ya kanal boyunda,kanalın mis gibi serin ferah kokusunu duya duya,buda bizim sahilimiz.dondurma yedim.bebişe battaniye zıbınlar aldık.yemek yedik çay bahçesinde oturduk eve geldim ve ağrılarım coştu.ne bebek durdu ne ağrı.birde korku filmi izledim üzerine ohhhhhh...şimdi sersem gibiyim...

ayy kızlar biraz nisan anneleri topicini okudum inanın gözlerim doldu hepsinde bir heyecan bir sevinç bir korku bir telaş doğuma gidenler doğumu bekleyenler süper yaa bizde öylemi olcaz ayy ne güzel bi duygu allah herkesin yardımcısı olsun

Kayra.. cicileri ne saman göreceğiss.. bi paylassan annemm ya.

ya evrimcim öyle kötü hissediyorumki kendimi kolumu kaldıramıyorum.hep yatıyorum.yarın doktora gidip şeker testimi yaptırayım sonrada ekleyeyim canım...

ha bu arada hatun daha ciddi bir eşyası yok bebişimin.beş altı parça...

ah be canım ne güzel duygu değilmi,ne güzel telaş.rabbim eksiksiz sorunsuz sonuna kadar getirip bebeklerimizi ZAMANLARINDA kucağımıza versin inşallah...

Bende aksam okudum maviş.. aynen dediğin gibi nası heyecanlılar,nası telaşlılar.. bı garip oldum bende..

ya evrimcim öyle kötü hissediyorumki kendimi kolumu kaldıramıyorum.hep yatıyorum.yarın doktora gidip şeker testimi yaptırayım sonrada ekleyeyim canım...

ha bu arada hatun daha ciddi bir eşyası yok bebişimin.beş altı parça...

Bı yaptır bakalım.. neden enerjın yok.. belkı de hava degısımdendır.. ne olursa olsun paylas canım, üçe beşe bakma :)))

kızlar ne güzel ya, siz başka topikleri bile okuyabiliyorsunuz, ben size yetişemiyorum. bu kez alıntı yapmadan ilerleyim hızla dedim ve yine hoplaya zıplaya okudum. nihayet bitti.
EVRıŞ, foto süper. sadece göbek çıkmış. bluz da flaştan parlayınca yuvarlak hatlı tüm şeyler daha bir belirgin çıkmış. çok güzel olmuşsun. ben tuttum. herkes çok kilo almış gibi yazıyor ama fotolara bakıyoruz herkes gayet hoş. demek ki normal arkadaşlar ilk 5 ayda 6 kilo civarı almak. ben de aynada bakınnca devasa görüyorum kendimi, ama foto çekiyorum bakıyorum bişey belli değil. diyorum kızlar yine kızacak eklersem bu fotoyu ama valla billa göbeğim sivrildi, basenim de genişledi....
BABY, iyi toparlamışsın bak. kuaförüne marketine gitmiş gelmişsin. bir güzel de makyaj yap hafif tarafından, bi de kırmızı bişeyler giy sana fevkalade yakışıyor.... yemekleri de yetiştirirsin saat daha erken....

evrim psikolojim kötü.sanırım ondan...aman uzun mesele boşver.eklerim canım tamammı?

herkese güzel bir hafta dilerim
şööle bi geçmişi okudumda dün kaçırdım ben dünkü olayları geçmiş olsun hepimize e illa çıkıcak böle arızalar insanoğlu bu herkes normal olamıyo maalesef
kelebeğim çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ve bebişee
helincim benden süt geldi demişsin bendeden geçenlerde çok açık renkli yapış yapış bi sıvı geldi ııyy oldum ne oldunu bilemedim sütmü acaba kararsızım bide benimde göğüsümün etrafı çok fena hep ufak ufak şişlikler var sanki beze gibi bende kelebeğin
dediği kremden alayım
cumartesi pazara çıkmıştım yaa gez gez ayaklarıma kara sular indi valla ama ben seviyorum öle atmsoferlerii pazar olsunn eminönün olsunn alışveriş mağazaları olsunnn bayılıyorum yanee hihoyyyt
valla oğluşuma bi çöp almadımmm paso kendime aldım kızlarr adaşım fiyatlardan bahsetmişsnde bende yazayım sana istinaden :)) iki tane hamile pantolonu aldım biri kot diğeri ketenimsi tiril tiril kumaş olan 20 tl kotu 30 tl ye aldım beli kalın penye olanlardan yani ileridede kullanabilirim öle lastikli felan değil ben o tarz seviyorum zaten beldeki o penyeyi katlayıp kullanabiliyorsun göbek indiğinde..2 etek aldım şu çingene eteği gibi olanlardan çok severim öle etekeleri boncuklu felan beyaz keten bi ayakkabı aldım oda boncuklu bol bir bluz aldımm bide kapri aldım o da hamile kaprisi 25 tlye pantolon gibi oda eteklerde 10 ar ytl yani sizin verdiğiniz bi pantolon parası kadar nerdeyse hepsi :)) çanta,babet,emzirme sütyeni,büyük donlar felan aldım..ama çocuk için hiç bişi almadım çünkü eminönü hürriyet çarşısı çok daha ucuz pazardan..ay bii mutlu oldum alışveriş yapınca anlatamam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…