tesekkur ederim canım benim zayıf hallerimden kalma birkaç sene oncesine ait bir resim)))
bu arada sen ise ne giiyorusn anacım ? kot ? bizde kot normalde yasak birdek cumaları free friday. onun haricinde holding deki suslu hatunlardan geri kalıp kendimi kotu hissetmemek içni iste bayıldım paraları aldım pantalonları. hamile butiklerdeki gomlekler falan hiç bakmıyorum yani onlara dahada acırım altı ustu bluz yani :) ihraç fazlası yerler ve penye body ustune kolyee aksesuar fular falan ile susluyorum yoksa ust te alsam bir milyarı bulur alısveris en ekonemik hali ile sanırım.
aslında sonradan aklıma geldi birt erzi ayarlayıp bir ornek pantalon verip cesitli kumaslara diktirtrebilirdik ustumuze otursun cuk diye fala gibi bir dert de olmaycagı için onemli olan belinin rahat ve follos olmaması lastikli penye kumas konması ama iste sonradan kafayı çalıstırdım artık çok geç .))
ayy evrımcım ya sadece azbıse nezle gıbıydım bişeyim yoktu ayakta atlatıyodum ama 4 gun önce burun akıntım arttı ve gecede tıkanınca hep genızıme aktı.buda uyanınca benı öksürttü hep.yoksa iyyidim aslında.neysekı öksürüğümde azaldı sadece ilk kalktıgımda 20 dakıka kadar bı nöbnet gecrıyorum.ılık su gercekten iyi geldı ama artık tamamen gecmesı için ılık suyuma zorda olsa bal eklıycem :bbo: bebegım için bal yıycem yoksa agzıma süremeıyorum
selam annecikler
gordugum kadarıyla herkes iimis
ben pek ii degilim dun gece o kıza cevap yazmadan once (velete takan) esimle tartısmıstık. salak konular yuzunden. sonra normal konustuk gerci ama ben 3e kadar uyuyamadım . sabahta erken kalktım borek vardı dolapta onu pişirdim eşimi işe yolladım geri yattım bi uyandım saat 12 olmus. aksamda misafir cagırdım. sac bas gozler şişik. hemen kuafore gittim fön cektirdim ordanda markete gittin alısveris yaptım geldim. yavas yavas hazırlamaya baslarım yemeklerimi...
oyle yani keyifsizim suan kendime gelemedim okadar uyku bana yaramıyo hava serindi yuzume ruzgar carptı biraz ama hala mallıgım gitmedi tabiri caizse.
kızlar...
pazar tatillerini nadiren yaşadığım için dün günüm çok güzel geçti...önce annem ve kayınvalidemle balkonda güzeeeel bi kahvaltı yaptık...sonra da kendimizi dışarı attık..sahile gittik..yürüdüm bol bol...ohh mis gibi geldi valla....donduuma yedimmm....sezonu açtım artık....
çocuklar gibi şendim...görmemişler gibi yürüyüşü biraz abartmışım..eve tıslaya tıslaya döndüm...
sabahleyin de kayınvalidemi yolcu ettim öle işe geldim....iyiydik gitmese de olurdu valla...sabah kahvaltım, akşam yemeğim hazır oluyodu hep...allah razı olsun kadından valla...bi tarafımı kaşıyım bari..:))
Kayra.. cicileri ne saman göreceğiss.. bi paylassan annemm ya.
ayy kızlar biraz nisan anneleri topicini okudum inanın gözlerim doldu hepsinde bir heyecan bir sevinç bir korku bir telaş doğuma gidenler doğumu bekleyenler süper yaa bizde öylemi olcaz ayy ne güzel bi duygu allah herkesin yardımcısı olsun
ayy kızlar biraz nisan anneleri topicini okudum inanın gözlerim doldu hepsinde bir heyecan bir sevinç bir korku bir telaş doğuma gidenler doğumu bekleyenler süper yaa bizde öylemi olcaz ayy ne güzel bi duygu allah herkesin yardımcısı olsun
ya evrimcim öyle kötü hissediyorumki kendimi kolumu kaldıramıyorum.hep yatıyorum.yarın doktora gidip şeker testimi yaptırayım sonrada ekleyeyim canım...
ha bu arada hatun daha ciddi bir eşyası yok bebişimin.beş altı parça...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?