ayy kızlar biraz nisan anneleri topicini okudum inanın gözlerim doldu hepsinde bir heyecan bir sevinç bir korku bir telaş doğuma gidenler doğumu bekleyenler süper yaa bizde öylemi olcaz ayy ne güzel bi duygu allah herkesin yardımcısı olsun
herkese güzel bir hafta dilerim
şööle bi geçmişi okudumda dün kaçırdım ben dünkü olayları geçmiş olsun hepimize e illa çıkıcak böle arızalar insanoğlu bu herkes normal olamıyo maalesef
kelebeğim çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ve bebişee
helincim benden süt geldi demişsin bendeden geçenlerde çok açık renkli yapış yapış bi sıvı geldi ııyy oldum ne oldunu bilemedim sütmü acaba kararsızım bide benimde göğüsümün etrafı çok fena hep ufak ufak şişlikler var sanki beze gibi bende kelebeğin
dediği kremden alayım
cumartesi pazara çıkmıştım yaa gez gez ayaklarıma kara sular indi valla ama ben seviyorum öle atmsoferlerii pazar olsunn eminönün olsunn alışveriş mağazaları olsunnn bayılıyorum yanee hihoyyyt
valla oğluşuma bi çöp almadımmm paso kendime aldım kızlarr adaşım fiyatlardan bahsetmişsnde bende yazayım sana istinaden :)) iki tane hamile pantolonu aldım biri kot diğeri ketenimsi tiril tiril kumaş olan 20 tl kotu 30 tl ye aldım beli kalın penye olanlardan yani ileridede kullanabilirim öle lastikli felan değil ben o tarz seviyorum zaten beldeki o penyeyi katlayıp kullanabiliyorsun göbek indiğinde..2 etek aldım şu çingene eteği gibi olanlardan çok severim öle etekeleri boncuklu felan beyaz keten bi ayakkabı aldım oda boncuklubol bir bluz aldımm bide kapri aldım o da hamile kaprisi 25 tlye pantolon gibi oda eteklerde 10 ar ytl yani sizin verdiğiniz bi pantolon parası kadar nerdeyse hepsi :)) çanta,babet,emzirme sütyeni,büyük donlar felan aldım..ama çocuk için hiç bişi almadım çünkü eminönü hürriyet çarşısı çok daha ucuz pazardan..ay bii mutlu oldum alışveriş yapınca anlatamam :))
yok esracım fakülte diye bişey izledim.iğrençti yaratık falan.ama şaşkılıkla bitirdim.tabii 2 de bitti yatana kadar oldu üç.sabahta annem konyadan kargoyla mamalar yollamış 8 de garaja gittik.şimdi leylayım...
kızlar ne güzel ya, siz başka topikleri bile okuyabiliyorsunuz, ben size yetişemiyorum. bu kez alıntı yapmadan ilerleyim hızla dedim ve yine hoplaya zıplaya okudum. nihayet bitti.
EVRİŞ, foto süper. sadece göbek çıkmış. bluz da flaştan parlayınca yuvarlak hatlı tüm şeyler daha bir belirgin çıkmış. çok güzel olmuşsun. ben tuttum. herkes çok kilo almış gibi yazıyor ama fotolara bakıyoruz herkes gayet hoş. demek ki normal arkadaşlar ilk 5 ayda 6 kilo civarı almak. ben de aynada bakınnca devasa görüyorum kendimi, ama foto çekiyorum bakıyorum bişey belli değil. diyorum kızlar yine kızacak eklersem bu fotoyu ama valla billa göbeğim sivrildi, basenim de genişledi....
BABY, iyi toparlamışsın bak. kuaförüne marketine gitmiş gelmişsin. bir güzel de makyaj yap hafif tarafından, bi de kırmızı bişeyler giy sana fevkalade yakışıyor.... yemekleri de yetiştirirsin saat daha erken....
evrim psikolojim kötü.sanırım ondan...aman uzun mesele boşver.eklerim canım tamammı?
evrişim yaa sen bu topiğin annesi gibisin kız editöre haber vermekle ne iyi etmişsn sen olmasan çok büyük boşluk olur burda..tabii hepimiz aynıyızz hepinizi seviyorum kızlarrr..cumartesi olsun göreyim siziii bennde çok heyecanlıyım yaa :içelim:
nazan o bahsettiğin yokuşu ben biliyorum anacım ne işin var senin yaa allam yaa akıl fikir versinn biz sevgililer gününde bi yere gitmiştik aynı öle millet kalkıyo oynuyo son ses müzik o zamanlar bile çok rahatsız olmuştum ki o zaman 2 ay daha küçüktü şimdii hiç kaldıramam öle ortamları..haziranda doğumgünüm var diyorumki şimdiden kocişe hiç öle bi program yapma valla dayanamam oturamam öle yerlerde heleki o zaman koca bi göbeklee..
kayracım teksak katliamınımı izledin dün akşam bende onu izledim ne manyak bi filmdi yaa:bbo:
allaaahh ne mamalar vardır kimbilir..anne emeği..özene bözene yapmıştır kuzusuna..cokacimcoook
herkese güzel bir hafta dilerim
şööle bi geçmişi okudumda dün kaçırdım ben dünkü olayları geçmiş olsun hepimize e illa çıkıcak böle arızalar insanoğlu bu herkes normal olamıyo maalesef
kelebeğim çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ve bebişee
helincim benden süt geldi demişsin bendeden geçenlerde çok açık renkli yapış yapış bi sıvı geldi ııyy oldum ne oldunu bilemedim sütmü acaba kararsızım bide benimde göğüsümün etrafı çok fena hep ufak ufak şişlikler var sanki beze gibi bende kelebeğin
dediği kremden alayım
cumartesi pazara çıkmıştım yaa gez gez ayaklarıma kara sular indi valla ama ben seviyorum öle atmsoferlerii pazar olsunn eminönün olsunn alışveriş mağazaları olsunnn bayılıyorum yanee hihoyyyt
valla bi pantolon parası kadar nerdeyse hepsi :)) çanta,babet,emzirme sütyeni,büyük donlar felan aldım..ama çocuk için hiç bişi almadım çünkü eminönü hürriyet çarşısı çok daha ucuz pazardan..ay bii mutlu oldum alışveriş yapınca anlatamam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?