2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

amin güzelim..heyecanla beklemekteyim...

evrişim yaa sen bu topiğin annesi gibisin kız editöre haber vermekle ne iyi etmişsn sen olmasan çok büyük boşluk olur burda..tabii hepimiz aynıyızz hepinizi seviyorum kızlarrr..cumartesi olsun göreyim siziii bennde çok heyecanlıyım yaa :içelim:
nazan o bahsettiğin yokuşu ben biliyorum anacım ne işin var senin yaa allam yaa akıl fikir versinn biz sevgililer gününde bi yere gitmiştik aynı öle millet kalkıyo oynuyo son ses müzik o zamanlar bile çok rahatsız olmuştum ki o zaman 2 ay daha küçüktü şimdii hiç kaldıramam öle ortamları..haziranda doğumgünüm var diyorumki şimdiden kocişe hiç öle bi program yapma valla dayanamam oturamam öle yerlerde heleki o zaman koca bi göbeklee..
kayracım teksak katliamınımı izledin dün akşam bende onu izledim ne manyak bi filmdi yaa:bbo:

bugün şeker yüklemesine gidicektim hiç içmden gelmedii yarın giderim diyorum bu hafta içi gitmem gerek ama ayağım gitmiyoo aç karnınaa kan ver bekle felan çok üşeniyorumm..

yok esracım fakülte diye bişey izledim.iğrençti yaratık falan.ama şaşkılıkla bitirdim.tabii 2 de bitti yatana kadar oldu üç.sabahta annem konyadan kargoyla mamalar yollamış 8 de garaja gittik.şimdi leylayım...

oh oh ahyırlı olsun..hem ucuz hem kullanışlı ciciler almışsın akıllı kadınsın vesselam..güle güle giy..

allaaahh ne mamalar vardır kimbilir..anne emeği..özene bözene yapmıştır kuzusuna..cokacimcoook

Tesekkur ederim Nazanım.. cok zarifsiniz ya.. moral oluyor boyle seyler okuyunca.. bana resmen duba hissi veriyor, sabah göbek normal ama ogleden sonra resmen devlesıyoruz :)))

evrim psikolojim kötü.sanırım ondan...aman uzun mesele boşver.eklerim canım tamammı?

Tamam kuzum.. nası ıstersen.

Esram, estagfurullah, kim olsa aynı seyı yapardı.. ıkı-üç kişiydik zaten sitede.. yıne de saolasın. hepimiz burada ayrı ayrı gusel renklerdeyız, birimiz olmasa eksik kalırız eminim.Rabbim sonuna kadar bizi birbirimizden ayırmasın. Evlatlarımzı anlatacağımız zamanlarda bulusalım yıne.

allaaahh ne mamalar vardır kimbilir..anne emeği..özene bözene yapmıştır kuzusuna..cokacimcoook

valla sabah hem yedim hem ağladım.yoruldum gurbetten ya.16 yaşından beri dışarıdayım:çok üzgünüm:.ben annemi istiyommmmmmmmmsenağlama

defnee nasılsınn sana bişi danışcam yine aynı muhabbet ama şimdi mayıs sonu tatil için amasrada karar kıldık kesin oranın denizi nasıl oluyo o zamanlarda soğuk mu bide nerde kalcaz senin bildiğin otel kotel pansiyon felan yokmu yada dersen sinopta güzell orda tatil yapın orayada gelirisss senin fikrini almak istiyorumm senden başka o tarafta olan yok be kuzucumm Şeniz

esraaa inanmıyorum sana bu fiyatlar ahamile pantalonunu pazardanmı buldun ;? gercekten hamile pantalonumu beli lastikli falan diye sen boyle mi diyorsun?? ise giyilebilcek ciddiyette mi peki yani viskon tarzı esofman gibi olanlardanmı sayet tum sourlarıma evet yanıtınıu verirsen 20. kattan asagı atlamayı dusunuyorum d a :))) benim verdigmi paraya bak seninkilere bak anacımnerden buluyonuzz ya hamile pantalonu yok pazarlarda ben çok arandım tarandım belime agrılar girid pazar pazar gezmekten ama yoktuuuu. gule gule giyesin.

nazan ali nin kazaskerdeki magazasıda barkodlu falan ama ilk magaza kazasker iste acıbadem maltepe yıllar sonra acıldı. bende geçen detaylıya gittigimde erken gitmisim acıbadem magazayı gezdik :) tesadufen gordum yerini bilmiyordum.

esraa seker testini ihmal etme. hepiniz için diyorum kızlar basına gelen bilir yani korkutucu bir durum aman dikkat sallamayın tarihleri kaydırmayın bir an evel yaptırın rahatlayın ve kurtulun.

Esrako, gypsyEsra gülegüle giyin yeni cicilerinizi, pazarla mağaza farkı işte, buluştugumuz gün pazara giderses bizde alırız :)

petrik valal bekleyemedim ben yan i bulaceagımında bir garantisi yok ustume gore bir sey. ise taytla gelmekten gına geldi gayri ciddi tipte hisettim kendimi tayt spor ayakkabı falan mecbur aldık artıknapalım. sagol canım

Esrako olsun canın sağolsun çalışıyorum kazanıyorum harcıyorum canıma deysin de :)

esracım pazarda yürüyokene adam kocaman yazmış hamile pantolonu bulunur diyee tabii bi koşu oraya gittim keten olanda var kumaşı hafif parlak gibi olanda hani böle kokoş tarzda olan yada daha kalınca kumaş olanda var eğer paçalrını yaptırırsam cmtsiye kadar giyerim çünkü uzun oluyo orda kabinlerde var elbetteki mağazadan alınan gibi kaliteli olmayabilir ama nihayetinde hamile pantolonu kısa süreli olacağı için alınabilir gidersek pazara gösteririm şeker..ama en çok kota sevindim çünküü hamile kotlarıı kumaştan daha uçukk sinir oluyodum 30 tlye almak mutlu etti benii hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…