çok sinir bozucuydu .uyumadan bakıyım bir diye girdim gerildim resmsn ama şikayeti iyi düşünmüzsün canım .Yok yok burdayıs.. sıkıntılı bır gece ıdı.. neyse daha fazla kümse üzülmeden bitti. Yarına sarksaydı sanırım daha kötü olacaktı.. iyi ki de sarkmadı.. bu konu da burada kapanmış oldu. Anlayışları için tesekkur ederiz yönetime.. bu noktalara gelmesini istemezdik.
bu bana ders oldu sanırım böyle konuşanları hemen şikayet etmek gerekmiş ilginiz için teşekkür.Banlandıktan sonra bana mail atmış bir sövmüş :) İşte bu yüzden sizden ricam konu buraya gelmeden bize bildirin ki önlem alalım... Sonra cevap verdiniz diye sizde ceza alıyorsunuz haklıyken haksız duruma düşüp müdirelere veryansın yapıyorsunuz. Aslında yapmam gereken cevap verenlere de uyarı mesajı yazmaktı lakin bu üye mesajına cevap verilmedikçe 2.3. mesajı yazıp tahrik etmiş. Gerçi tahrik edildim demeniz mazeret değil : (
gögüs uçlarınızı sakın süt varmı diye sıkıp kontrol etmeyin rahim kasılamsını tetikleyebiliyormuş .doktoruna sor canım.günaydın kızlar
uykusuz bi geceden sonra okulda da yapılacak bi sürü işimi yapmaya çalışacağım.kızlar size bi şey sormak istiyorum.dün akşam çok az göğsümden süt geldi.erken değilmi?sizlerde hiç oldumu böyle bi durum?bide süt kanlı idi.göğüs uçlaerım hep yarılmış sanırım ondan.doğum yapınca demekki göğüslerim iyice yara olacak.bi krem öneriniz varm mı ?
ürgüpte bi yeraltı şehrine gittimtik canım aşağı indilçe oksijen baya azalıyor nefesin daralıyor bence sen girme derim ki ben o zaman hamiş bile değldim.birde o inişlerin çıkışı var çok yorulursundideceğim
yazdıklarımı düzeltmek istiyorum tekrar yazılmış oluyor.
eşimin okulu hasankeyf mardin beyazsu ve nusaybine bi gezi düzenleyecek.doğumdan önce gezmeyi düşünüyorum.ben gerçi hasankeyfe midyat mardin ve beyazsuya vana ağrı doğubeyazıta defalarca gittim ama nusaybinde bi yeraltı şehri varmış orayı hiç görmedim.bide doğumdan önce gezeyimde bi daha uzuncabi zaman gezemem diyorum.acaba benim için tehlikeli olurmu.kendimi iyi hissediyorum bi sorunda yok şimdilik allaha şükür ama insan yinede düşünüyor
sağol canım artık üstünde konuşulmayacak kadar değersiz bir konu boşveringünayddddıııııııııın kızlar öncelikle şu malum olay için hepinize geçmiş olsun diyyorum.hiçkimsenin bir insanın mesleği ve karakteri hakkında yorum yapmaması gerektiği kanısındayım.bende bir öğretmen olarak ne kadar çaba gösterildiğinin canlı şahidiyim.sanırım insanlar sevimli kelimeler diye bir sey anlamıyorlar.sahsen ben bebeğimi eşek sıpası olarak severim ki bu bana çok da sevimli hgelir.ayrıca tüm öğretmenlerde sevimli yaramaz çocuklar için velet der.bu işin içinde olmayanlara yorum yapmak düşmezs kendini bilmezliktir. yasakkelime geçmiş olsun tekraardan.görüşmek üzere
çok geçmiş olsun ıhlamur kayanat balla iç canımgünaydın kızlar nasılsınız? ben grıp soguk algınlıgı tarzı bişe oldum ondan hiç ugrayamadım.hala burnum akıyor arada hapsuruyorum ama enkötüsü her sabah bı öksürük harbı gecırıyorum.gece burnum tıkanıyor geniz akıntısı yapıyor ve sabah onu cıkarana kadar öksürmekten harap oluyorum.şükür şimdi durdu inşalah bıdahada olmaz.
inşalah herkez iyidir ben enson girdigim gun baya bı arkadas doktora gıdıcektı inşallah herkez güzel haberlerle dönmüştür
bende alıcam gögüs uçlarım çok kuru ve acıyor.ve helincim bu yazdıgım krem dünya saglık örgütünün onayladıgı bı krem öylekı,sürdükten hmen sonra bebegı bıle emzırebılıyorsun.almanı öneririm.çünkü bende enkısa zamanda sipariş vercem,benımde gögüs ucum ve cevresı zaman zaman soyuluyor daha bı yarılma yada kanama olmadı.ama olmya meğilli gibi duruyor
hayırlı olsun canım güle güle kullanırsınız inşallahKızlar tünaydın
Nasılsınız siz ve bebişler tabiiki??
Ben bu haftasonu acayip yoruldum IKEA yı gezdik nerdeyse 2 gün boyunca annem ben ve eşim.
Ama mutlu son kızımın odasını aldık şimdi mobilyaları birkaç ay içinde taşınacağımız yeni evimize götürmek ve montajını yapmak kaldı.Eşim kutuları taşıyacam diye acayip yoruldu (canım benim).Artık eşim ve ağabeyim montajını hallederler. LEKSVIK modelini aldık masif ahşap ürünler yani hepsi doğal malzeme üzerinde bebeğe zararlı boya yok. Beşik, gardrop, alt değiştirme ünitesi ve büyüyebilen karyolasını aldık hepsi 1200 tl tuttu ve 10-12 yaşına kadar yatar artık. Büyüyen karyolasını 3 yaşından sonra kuracağız takım bozulmasın diye şimdiden aldık. Belki 3 sene sonra üretimden kalkar bilinmez yani. Yatağı, nevresimi perdesini ve cibinliğini falan almadık artık annemle bir ara alışverişe çıkıp alıcaz onları da. Odama da bir tane park yatak alıcam chicco dan model beğendim hem tekerlekli hem de taşınabilir olduğu için bizim için çok önemli anneme ve kayınvalidemlere gittiğimizde toplayıp götürcez malum çalışıyorum ben işe başladıktan sonra annemlerde ve kayınvalidemlerde ara ara yatıya kalırız.
Bu arada 3 ay boyunca ikea da %10 kdv indirimi var ve bir bankanın kredi kartına vade faksız 10 taksit yapıyorlar. Çilek mobilyaya da bakmıştım kız bebekler için tek model var büyüyen beşik ve 3 lü gardrop 1450 ye geliyor ve malzemesi mdf.
Allah tüm bebeklerimize sağlık sıhhat versin de odalarında mışıl mışıl uyutmak nasip etsin hepimize gerisi yalan.
Kızlar geçmişe göz gezdirdim de kilo işini çok takmayın herkesin bünyesi farklı benim hamileliğinde 25 kilo alan arkadaşım var şimdi doğumdan öncesinden de zayıf (kızı çok yaramaz )
Seerni oda takımı hem güzel hemde fiyatı uygun süper olur bebişine.
Sağol didecim.
Kıyafet konusuna gelince ben özellikle üst grupta annemden giyinmeye başladım kendine almış göğüs altından bollaşan bluzlar ben onlara el koydum doğumdan sonra az kullanılmış olarak geri veririm dedim. 1 ay içinde de bir tane yazlık pantolan alıcam elbiselerimde var onlarla idare edicem. Kış için mothercareden kadife pantolon almıştım çok rahat ettim indiriminde 32 tl ye almıştım. bir tanede kot etetk diktirdim beli lastikli penyeden işte kışı bitirdik sayılır 3 parça ürünle
kızlar lcwaikikide çok hoş üstler var ilgilenen olursa fiyatlarıda çok uygun.bende oradan aldım