2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

çok sinir bozucuydu .uyumadan bakıyım bir diye girdim gerildim resmsn ama şikayeti iyi düşünmüzsün canım .
bu bana ders oldu sanırım böyle konuşanları hemen şikayet etmek gerekmiş ilginiz için teşekkür.
gögüs uçlarınızı sakın süt varmı diye sıkıp kontrol etmeyin rahim kasılamsını tetikleyebiliyormuş .doktoruna sor canım.
ürgüpte bi yeraltı şehrine gittimtik canım aşağı indilçe oksijen baya azalıyor nefesin daralıyor bence sen girme derim ki ben o zaman hamiş bile değldim.birde o inişlerin çıkışı var çok yorulursun
sağol canım artık üstünde konuşulmayacak kadar değersiz bir konu boşverin
çok geçmiş olsun ıhlamur kayanat balla iç canım
bende alıcam gögüs uçlarım çok kuru ve acıyor.
hayırlı olsun canım güle güle kullanırsınız inşallah

kızlar lcwaikikide çok hoş üstler var ilgilenen olursa fiyatlarıda çok uygun.bende oradan aldım

bende C and A mağazasından bi kot birde yazlık beyaz likralı hamiş pantuşu birde yazlık 2tane tişört ve emzirme bluzu aldım onların fiyatida 35 tlden 9 tl ye düşmüştü pantuşlarda indirimdeydi 70 tlden ikiside 40 tlye inmişti aldım çok rahat şimdilik dışarı çıkarken kotumu giyiyorum lcwaikikiden penye tişörtler aldım onalr değişik fiyatları

seni çok iyi anlıyorum.bende tatile gireceime yakın günlerde heyecan basardı beni.ne güzel.doya doya ailenle vakit geçir zamanı iyi değerlendir.gurbette olmak zor kızlar.özlediğin anda aileni görememk zor oluyor bazen.bebek alışverişinide üstlenmişler.daha ne istiyorsun.benimde annem hazırlıklara başlamış bebişim için ama ben daha görmedim

haklısın canım.neyseki sizler okuyup üzülmediniz.mesleğimizi çok seviyoruz bizler.ben de bebeğim olmadığı zamanlarda ve olmayacağını düşündüğüm zamanlarda yaralarımı öğrencilerime vererek daha yoğun çalışarak sarmaya çalışırdım.

neyseki daha sonra oturup konuşmuşsunuz.fönde çektirmişsin ne güzel.bi makyaj da yaptınmı tamamdır.hem hamileyim hem güzelim mesajı verirsin misafirlerine
bugün şeker yüklemesine gidicektim hiç içmden gelmedii yarın giderim diyorum bu hafta içi gitmem gerek ama ayağım gitmiyoo aç karnınaa kan ver bekle felan çok üşeniyorumm..
şekeri ihmal etme.bi an önce git yaptır.nasıl olsa eninde sonunda yapıracaksın.

sakaleynmaster
uyarın için teşekkürler canım.ben bazen göğüslerimi yağlarken yarılmalarına bakarken sıkıyordum da.tehlikeliymiş madem bi daha sıkmam asla

canım CA dan bende çokca aldım bluz aldım senin dedigin gbi 9 tl ye dusenlerden . ama son donem pantalon bulamadım orda uygun fiyata. git gel gelmismidir yeni hamile pantalonu indirim olmusmudur idiye gidip bakarken harcadgım benzini dusundum ve gidip direk bir hamile magazasından al esra direnme dedim kendi kendime:) git gel hem zaman hem eziyet hem masraf yani . gorunmuyor gibi ama orda varmıdır surda varmıdır ucuz hamile pantalonu diye ne çok yer gezmisim napalım artık petrik in dedigi gibi calısıyorm kazanıyorum alacam napim mo dundayım:)

benim pantalonlarda çok şıklar belden lastikli değil almamda zaten göbek bölümleri penye çok hoş duruyor giyinince hatta kotum ve emzierme bluzum albümümdeki resimde beyaz bluzlu olan .beyaz pantalonumda öyle düşük bel pantalon gibi belide yine penye göbeği sarıyor normal badi ve tişörtlede çok hoş duruyorlar.kotumun çom hoş kemeride var ama şimdilik çıkardım

ne güzel ne mutlu sana bende ailemin yanındayım artık hihoyyytbu arada bizm alışverişin yarısını anneannemiz yaptı yatağımızıda anneannemiz alıcak .hihoyyyt
şimdiden sana iyi gezme ve bol alışverişler canımkaydirigubbakcemile5

aman ha sakın helin sikma bende biliyorum. yani eslerde ellemezzse artık su aylardan sonra iyi olur acıkcası çunku bu hareket dogum kasılmalarını baslatabiliyor.

çok saolun kızlar .biran önce gitsem keşke. çocuklar gibi şenim valla sorma. uzakta ta gurbette de olsam onnların var olduğunu bile bilmek rahatlatıyor beni. allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin...

sakaleynmaster
benim pantolonlarımda seninkiler tarzında.beli düşük bel pantolon gibi karın bölgesi penye ve göbeğin büyüdükçe ayarlayabiliyorsun.çok şıklar.hatta doğum sonrasında bile penye kısımlarını iptal edip giyebilirim

günlerde .

sakaleynmaster
uyarın için teşekkürler canım.ben bazen göğüslerimi yağlarken yarılmalarına bakarken sıkıyordum da.tehlikeliymiş madem bi daha sıkmam asla
dün akşam kağan kocatepenin sitesinde emzirme ile ilgili bölümü okudum orada yazıyordu canım hatta kopyalayıp sizlerde iletmek istedim ama olmadı.

benim eve yakın etlik antares var büyük alışveriş merkezi ordada mağazası var .bende indirime girsin diye bekledim bir iki kere gittim sonra oğloşuma bişeyler almaya gittiğimde indirm olmuş ozaman aldım beyaz pantalonu kotu yine indirimdeydi ama iki üç ay önce aldımilk ayda 4.5 kilo alınca hiçbişeyim olmuyordu.

GİZZEcim gözünaydın, güzelce atlatmışsınız detaylıyı. kepçe kulaklık dert değil, yan yatırırsın geçer. biraz sağına biraz soluna yatır, kulaklar yapışsın kafaya.... kışın da kulaklıklar oluyor ya pofuduk pofuduk , hem sıcak tutar hem de yatıştırır kulaklarını.
ayrıca da kepçe kulaklık da çok şirin oluyor bebeklerde.
.
GYPSY, süpersin kızım. ne kadar ucuz almışsın. nerden buluyorsun bunları? pazardan mı? eğer pazardansa nasıl deniyorsun? denemeden mi alıyorsun? ya olmazsa diye korkmuyor musun?
.
KAYRA cım, haklısın canım, bu duygusallıkla zor gelir hasretlik. ben de 12 yaşımda ayrılmıştım ailemden. 3 sene halamın yanında kalmıştım. saçlarım iki yandan örülü, atlıyordum otobüse kayseriden adanaya gidiyordum. adanada yol kenarında inip eski garajlara yürüyor, ordan kendime hatay otobüsü ayarlıyordum. o zamanlar ailem hatayda yaşıyordu (babamın mesleği icabı) adana garajında elimde valizimle bekliyordum, sonra otobüse binip hataya gidiyordum. neyseki orda beni karşılıyorlardı. ailem bana hep çok güvenmiş ve ben de çok çabuk büyümek zorunda kalmışımdır. o yüzden ben evlenirken hiç ağlamadım, o kadar küçük yaşta evden ayrılınca insana vız geliyor sonraki ayrılıklar. yıllarca tek başıma yaşadım ben. ama hamilelik başka, insan çok fazla ilgi istiyor di mi?

çok saolun kızlar .biran önce gitsem keşke. çocuklar gibi şenim valla sorma. uzakta ta gurbette de olsam onnların var olduğunu bile bilmek rahatlatıyor beni. allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin...

ben de Balıkesir de okumuştum üniv.yi..güzel günlerim geçti oralarda..güzel dostluklar edindim...ilçelerine haftasonları kaçıp gezerdik...ösledim o zamanları..

EVET KIZLAR KOCİŞLERİNİZEDE YASAK KOYUN artık tehlikli yanlız ben iki ay önce o yasağı başlatmıştım :jeyyar:
HELİN geçmiş olsun inşallah ağrımaz canım.kaydirigubbakcemile3benim tetanoz filan yapılmadı ya doktorda bişey söylemiyor

aynen bende öyle düşünüyorum çünkü doğum sonrası göbişler hemen toparlanmıyor.:CüvCüv:

tatlım adres bulabilirim ama ama mayıs sonunda sinoptada amasradada denize giremezsin en az temmuz olmalı bi daha düşün:))))

Selam Ciciler,

Az önce Tazeburcu da asısını oldu.. sızlamıyor diyor simdilik.. bir de seker testı temiz cıktı.. hersey yolunda.. su an mutfakta kendisi.. o yüsden ben yazıyorumm girip... filin fakalım ben timim ?????? :)))

mmmmmmmmmmmmmm.......evrim değilsin sennn.....:jeyyar:

sakaleyn tehlikeli olan ne neye yasak koycaz ???

kızlar cicileriniz hayırlı olsun

bende yemek yaparken biraz kendimi toparladım terapi misali :) basıma ortu orttumki kokmasın saclarım :)

buarada azonce eleketrik carptı beni yani prizden cektim fisi ama ucuna elim degdi yanlıslıkla ucunda kalan elektrik carptı beni . bebişte carpılmısmıdır ins zararı olmaz. gerci azonce tepikledi ama korkmadım degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…