FASULYEKO, güle güle kullansın kızın yeni odasını. ben de masif ya da beyaz istiyorum. ve galiba ikeadakileri beğeneceğim. kaliteli olanlarından aldın di mi? bazı mobilyalar çok uyduruk oluyor ikeada. ama fiyat farkı olan çok güzel şeyler de oluyor. ben de bakacağım onlara.... daha çocuk odası olayına el atamadık.
Canım ikea da en kaliteli olan masif ahşap olan zaten en pahalı olan da o zaten kız bebeğe de erkek bebeğe de olur. Üstünde boya yok. Allah nasip ederde ikinci olursa bile mobilyayı sök kaldır sakla ikinciye kullan yani beşik de özellikle. :ecrin_bebek:
IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.
Beyaz olanda güzeldi ama bize onun gardrobu birazcık kısa geldi.
Tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar isim saymayayım :)
hangi konuda yasak koyucazEVET KIZLAR KOCİŞLERİNİZEDE YASAK KOYUN artık tehlikli yanlız ben iki ay önce o yasağı başlatmıştım :jeyyar:
HELİN geçmiş olsun inşallah ağrımaz canım.kaydirigubbakcemile3benim tetanoz filan yapılmadı ya doktorda bişey söylemiyor
Selam Ciciler,
Az önce Tazeburcu da asısını oldu.. sızlamıyor diyor simdilik.. bir de seker testı temiz cıktı.. hersey yolunda.. su an mutfakta kendisi.. o yüsden ben yazıyorumm girip... filin fakalım ben timim ?????? :)))
oh yine biaraaya gelinmis
istanbullularda bulusuyo ben kaldım yaban ellerde ugggg((
GİZZEcim gözünaydın, güzelce atlatmışsınız detaylıyı. kepçe kulaklık dert değil, yan yatırırsın geçer. biraz sağına biraz soluna yatır, kulaklar yapışsın kafaya.... kışın da kulaklıklar oluyor ya pofuduk pofuduk , hem sıcak tutar hem de yatıştırır kulaklarını.
ayrıca da kepçe kulaklık da çok şirin oluyor bebeklerde.
.
GYPSY, süpersin kızım. ne kadar ucuz almışsın. nerden buluyorsun bunları? pazardan mı? eğer pazardansa nasıl deniyorsun? denemeden mi alıyorsun? ya olmazsa diye korkmuyor musun?
.
KAYRA cım, haklısın canım, bu duygusallıkla zor gelir hasretlik. ben de 12 yaşımda ayrılmıştım ailemden. 3 sene halamın yanında kalmıştım. saçlarım iki yandan örülü, atlıyordum otobüse kayseriden adanaya gidiyordum. adanada yol kenarında inip eski garajlara yürüyor, ordan kendime hatay otobüsü ayarlıyordum. o zamanlar ailem hatayda yaşıyordu (babamın mesleği icabı) adana garajında elimde valizimle bekliyordum, sonra otobüse binip hataya gidiyordum. neyseki orda beni karşılıyorlardı. ailem bana hep çok güvenmiş ve ben de çok çabuk büyümek zorunda kalmışımdır. o yüzden ben evlenirken hiç ağlamadım, o kadar küçük yaşta evden ayrılınca insana vız geliyor sonraki ayrılıklar. yıllarca tek başıma yaşadım ben. ama hamilelik başka, insan çok fazla ilgi istiyor di mi?
tazefasulyeye gözünaydın dileklerimi ulaştırırmısınız
evrim hanım
noraa
göğüslerimizi kocalarımızdan sakınacağız.onların tehlikelerine karşılık koruma altına alacağız.göğüs uçlarının sıkılması rahim kasılmalarına sebep oluyormuş.eşlerimizde dokunmayacaklar yani
evet nazancım.o kadar koymaya başladıki...stresim artti panikse hat safhada.doktorum terapistliğime soyundu.en az yarım saat benimle konuşuyor.günlük arıyor bugün nasılsın moralin nasıl,bak şöyle olacak falan diye.çok tatlı bir adam.arkadaşlarım doktorumu hep soğuk bulurlar.işine çok düşkün paracı değil ama bizimle konuşmuyor diyorlar ben şaşırıyorum.her gittiğimde en az yarım saat bebişimi gösteriyor usg de seviyor bıldırcın diyor.oda olmazsa....canım sıkıldıkça gel diyor.malum artık sevkler 12 gün kapatılmıyor.ama annem ahhhhhhhh annem.öyle kötüyümki...zor geçiriyorum.zaten hep aşırı düşkünlük vardı iyice arttı.bende senin gibi çabuk büyümek zorunda kalanlardanım.annem ameliyat falan oldu evi hep ben taşıdım.neyse sonu güzel olsunda katlanırım...
sakaleyn tehlikeli olan ne neye yasak koycaz ???
kızlar kusura bakmayın ya bunalım takılıyorum resmen...
TAZECİM gözün aydın canım...
şimdi ben izine ayrıldım ya konyaya gitmek istiyorum 10 saat.ama doktorum izin vermiyor.üç doktora gittim onlar risk yok yavaş yavaş gidin dedi ama kendi doktorum izin vermiyor.ayrılma bir yere diyor.ya kaldım buralarda.sıkılıyorum.evde oturmaya alışık değilim bunaldım ya....
hayırdır kayra çok sıkılmışsın ondanmı canım ya hiç takılabileceğin arkadaşın filan yokm u oralarda
yaaa ağlamak istiyorummm ben napcamm bu yaz tatiliii çıkamazsam kafayı yerimmm zatii zorlu bi yıl benii bekliyo olcakk bide tatilsiz girersem bu doğum lohusalık vs durumlarına tam sıyırırım heraldee :çok üzgünüm:tatlım adres bulabilirim ama ama mayıs sonunda sinoptada amasradada denize giremezsin en az temmuz olmalı bi daha düşün:))))
canım uçakta mı yasak?
ah ne zordur isteyip de yapamamak..izin vermediler diye ben de tıkılıp kaldım burda..muğlaya ordan da izmire gidip kayınvalidemle alışveriş yapıcaktım güya..ama düşüncesiz bi adamın 2 dudağının arasından çıkan hayır kelimesiyle kalakaldım...sabah kadını tekbaşına yolladım..
direk uçak yok malesef ve gitme dedi ya gitme.diğerleri git diyor ama kendi doktoruma daha fazla güveniyorum.korktum kaldım işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?