2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hangi konuda yasak koyucazgerci bizim hic bi konuda yasak koymamiza gerek kalmiyor ama ben tam anliyamadim

EVRIIIIIIMMMMM.....bildim dimi, odulum ne , ne vericeksiniz bana, burcu mutfakta ne yapiyor, ne yiceksiniz beraber, hadi hadi anlatin....cokacimcoook

kızlar garip bi rüya gördüm gece...allah hayır getirsin...
işten eve dönüyordum yürüyerek..yol git git bitemedi zaten..enteresan olanı da her sokak dönüşünde arkama bakıyodum ve dr.um beni izliyordu...eve kadar takip etti adam...
bu ne biçim rüya..

tazefasulyeye gözünaydın dileklerimi ulaştırırmısınız
evrim hanım

noraa
göğüslerimizi kocalarımızdan sakınacağız.onların tehlikelerine karşılık koruma altına alacağız.göğüs uçlarının sıkılması rahim kasılmalarına sebep oluyormuş.eşlerimizde dokunmayacaklar yani

evet nazancım.o kadar koymaya başladıki...stresim artti panikse hat safhada.doktorum terapistliğime soyundu.en az yarım saat benimle konuşuyor.günlük arıyor bugün nasılsın moralin nasıl,bak şöyle olacak falan diye.çok tatlı bir adam.arkadaşlarım doktorumu hep soğuk bulurlar.işine çok düşkün paracı değil ama bizimle konuşmuyor diyorlar ben şaşırıyorum.her gittiğimde en az yarım saat bebişimi gösteriyor usg de seviyor bıldırcın diyor.oda olmazsa....canım sıkıldıkça gel diyor.malum artık sevkler 12 gün kapatılmıyor.ama annem ahhhhhhhh annem.öyle kötüyümki...zor geçiriyorum.zaten hep aşırı düşkünlük vardı iyice arttı.bende senin gibi çabuk büyümek zorunda kalanlardanım.annem ameliyat falan oldu evi hep ben taşıdım.neyse sonu güzel olsunda katlanırım...

hmm sagol, iletirim kendisine..sonrasinda icraata gecemesekte zira minciklamayi sever kocisim beni...iyi oldu bunu ogrendigim...

kızlar kusura bakmayın ya bunalım takılıyorum resmen...
TAZECıM gözün aydın canım...

ama ama ben de annemi cok ozledimsenağlamadun msnde kamerayla konustuk, gobsumu gosterdim, kamerayi optu benim yerime(((senağlama

şimdi ben izine ayrıldım ya konyaya gitmek istiyorum 10 saat.ama doktorum izin vermiyor.üç doktora gittim onlar risk yok yavaş yavaş gidin dedi ama kendi doktorum izin vermiyor.ayrılma bir yere diyor.ya kaldım buralarda.sıkılıyorum.evde oturmaya alışık değilim bunaldım ya....

canım uçakta mı yasak?
ah ne zordur isteyip de yapamamak..izin vermediler diye ben de tıkılıp kaldım burda..muğlaya ordan da izmire gidip kayınvalidemle alışveriş yapıcaktım güya..ama düşüncesiz bi adamın 2 dudağının arasından çıkan hayır kelimesiyle kalakaldım...sabah kadını tekbaşına yolladım..

tatlım adres bulabilirim ama ama mayıs sonunda sinoptada amasradada denize giremezsin en az temmuz olmalı bi daha düşün:))))
yaaa ağlamak istiyorummm ben napcamm bu yaz tatiliii çıkamazsam kafayı yerimmm zatii zorlu bi yıl benii bekliyo olcakk bide tatilsiz girersem bu doğum lohusalık vs durumlarına tam sıyırırım heraldee :çok üzgünüm: Çok üzgünüm çoook

evriiiim sensinnn burcunun evi nasıı anlatsana napıyonuz ne yiceksiniz burcuuu hayırlı olsun sonuçların temizmiş çok sevindim darısı başıma

nazancım pazardan aldım orda kabinler var 4 demir çakmışlar etrafı perdelerle çevrili kıytırık kabinler ama iş görüyoo pantolonu nasıl alırım denemedenn şeker şakkıdı

direk uçak yok malesef ve gitme dedi ya gitme.diğerleri git diyor ama kendi doktoruma daha fazla güveniyorum.korktum kaldım işte....

kızlar nisan annelerine baktım çokğu 40.haftayı doldurmadan doğum yapmış ee bizlerde çok az kalmış o zaman ya heyecanlandım bak şimdi

direk uçak yok malesef ve gitme dedi ya gitme.diğerleri git diyor ama kendi doktoruma daha fazla güveniyorum.korktum kaldım işte....

az daha sık canım dişini...dediğin gibi kendi dr.un seni daha iyi tanıdığı ve takipte olduğu için en iyisini o bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…