2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gögüsler konusu canım fazla uyarılınca vucütta rahim kasılmasına sebep olan hormonu uyarıyormuş ve allah korusun erken doğum sebebi olabiliyormuş.

deryacım bu haberini okuduktan sonra kocişi arayıp söledim böle böle artık lütfen uzaktan seyredelim mümkünse dedim,hiçmi hiçmi sevmedi bu durumu hatta diyoki yine kk danmı okudun bu bana kknın yaptığı bi komplomu diyoo bir oldunuz bizlere cephemii alıyonuss diyoo bende araştırıcam diyoo ayy alem bu adamm kaydirigubbakcemile3

kızlar nisan annelerine baktım çokğu 40.haftayı doldurmadan doğum yapmış ee bizlerde çok az kalmış o zaman ya heyecanlandım bak şimdi

zaten benim icime de oyle doguyor, ben kesin erken dogururum35-36. haftada, esimde oyle diyor..normalde yapi olarak cok sabirsiz ve cok tez canliyimdir, sen de bu cocuk 9 ay nasil kalcak bilmem diyor, su ana kadar dogurmadigina sukur diyor:))))) zaten bende 34 haftalik dogmusum:)))

kizlar bu arada saatler gecmek bilmiyor, allahim hayirlisiyla yarin saat 14.30 olsa, bebisimi gorsem sag saglim, kac hafta oldu gormeyeli, cok ozledim, en son 12.haftada gormustum(( sagligini ve cinsiyetini bi ogrensem...

Esracım adama alıştıra alıştıra söyleseydin bari..adamın yüreğine inmiştir...

Fasulyeko hayırlı olsun bebişinin odası güle güle kulanın, odayı hazırlayınce resmini çek görelim : )
Tazecik şekerinin çıkmamasına sevindim, neler yiyorsunu Evrişle : )

yarın derya sen ve benim için büyük gün desene...daha gidecek varmı bilmiyorum ama hayırlı haberler alırız inşallah.bir erkek daha geliyor haberin ola....

mmmmmmmmmmmmmm.......evrim değilsin sennn.....:jeyyar:

Efet efet ben değilim.. doğru fildinis :))

Sülemem.. ayuıp olur sonnaaa, ödülünüsss kucaman bi öpücük a.s.

Ulaştı Helinim.. bilgine.

Burcu nun evi yıkık dökük, yerin altında, güneş görmez, kervan geçmez, portakal sandıklarının ü-serinde oturuyoruss... ev cok küf kokuyor... kapıcı bile eve ugramıyor, kapıcının bir altında otrudugundan.. yanında kömürlük var :))) yeterli mi??? foto ister misiniss :)))

Fasulyeko hayırlı olsun bebişinin odası güle güle kulanın, odayı hazırlayınce resmini çek görelim : )
Tazecik şekerinin çıkmamasına sevindim, neler yiyorsunu Evrişle : )

Obama dan sonraki en büyük derdimis... Furcu ıle Evrimm ne yerrrr.. Az Sonaaaaaaaa ;:))

Ekmeği koydu önüme, küflerini ayıklayınca yeniyor allahtan... üstünü de biras ıslattık.. yumusadı, onu kemiriyoruss... bıraz da çöekelek var, içine goyduk, soğanı da kırdı mıydık.. tam olacak.. fekleyin yiyimm hohluyumm annarsınızz :)))))

geçmiş olsun baby tepiklediysede korkma yesinler o kuzucuğun tepiğini yaaa :)))))))))

sana özelden attım canım.soracağını tahmin etmiştim...
bi bak canım cevap yazmaya çalıştım umarım işe yarar.

canım deryacım ben çok paniğim ya birde anlattığım şeyler var tabii doktorum sanırım gözünün önünden ayırmak istemiyor.çok sık gidiyorum onun yanına.valla başka bişey gelmiyor aklıma.bir sorun bir risk yok ama GıDEMEZSıN diyor.kısmet artık deryacım ne diyeyim....

yarın derya sen ve benim için büyük gün desene...daha gidecek varmı bilmiyorum ama hayırlı haberler alırız inşallah.bir erkek daha geliyor haberin ola....

evet canım yarın üçümüzünde dr günü yapılırsa şeker yüklemesinide arada çıkartmayı düşünüyorum.
norra erke anam seninki ahanda buraya yazıyorum.

nasıl ya evrim ve burcu yemekmi yapıyorlar odamda misafir kaynıyor göz ucuyla bakıyorum anlayamıyorum yardımmmm

biraz uzanayım.müsadenizle.çok yazmayın okuyamıyorum....öptüm şekerler...

nasıl ya evrim ve burcu yemekmi yapıyorlar odamda misafir kaynıyor göz ucuyla bakıyorum anlayamıyorum yardımmmm

Yaff aklınıs fikrinis yemekte.. biz insan değil miyiss yaaa, sohbet ıcın yan yana gelemes miyis.. habire homidili gırtlak durumlarında mı olmalı aklımıss... ne demek istiyorsunusss.. şişko muyuss bisss??? laelaelaelaelae

kız akşamı bari bekelseydin .çok komik ya komplo ha anlasınlar bak buda olabilrbizi kızdırırlatrsa heran herşey olabilir dimikaydirigubbakcemile5
erkek geliyor norra hıımmmCADIARZUerken doğarlarsa kızlar ozaman iyi besleyelim biz bu yaramazları :CüvCüv:
kizlar bu arada saatler gecmek bilmiyor, allahim hayirlisiyla yarin saat 14.30 olsa, bebisimi gorsem sag saglim, kac hafta oldu gormeyeli, cok ozledim, en son 12.haftada gormustum(( sagligini ve cinsiyetini bi ogrensem...
yarın seninde dr kontrolün var ettik 4 kişi hepimizde güzel haberlerle gelelim inşallah.
kız tam büzüşük olmuşum bi an ne küflü ekmeği sakın yeme küfü temizlesende küf olmayan yerlerindede bakteri vardır diyecektimki çaktım manzarayı .:roflol::roflol::roflol:afiyet olsun canım furcu ve evrimkaydirigubbakcemile5

aman canım ya şu korkulu günleri bi geç gidersin bence doktorunda o günlerin geçmesini bekliyor yani senin için Şeniz

nazan ya inanamıyorum sanaa. aslen simdi siz kayserilimisinz bu arada ?
eskiden ortalık daha bir duzgunmus tabi simdi olas yapılırmı yine sag salim ulasırmısın ailenin yanına bilinmez valla.

burcucum gozun aydın olsun seker sonucun normalse mutfaktan hiççikma benim yerimede ye :)

ay geçmis olsun baby ya b irsey olmaz . sanmıyorum yani statik elk mi ne derler ona. bizim sirkette sakacı arkadaslarda geçenlerde cakmak gorunumlu bastıgınuda eline elk carpan bir saka aleti ile geldiler bende meraklı atladmı bakim a ne degisik cakmak diye kahvaltı ederken masada. daha onlar bırak sen diyceklermis mis guya artık gunahları boyunlarına bir caktım ve elimden firlatmamm bir oldu çok kızdım insan dedim hamile kadını uyarır sen bırak bosver falan der yani dedim:) ama birsey ol duunu sanmamda korktum epey :))

ama ama ben de annemi cok ozledimsenağlamadun msnde kamerayla konustuk, gobsumu gosterdim, kamerayi optu benim yerime(((senağlama

ay nurdan kamerayımı optu ay gozlerim doldu agladım aglıycam ya ( allah ayırmasın mesafe olsun tek ayıran sey ne diyim ..

esracım sana kim dedi cıkma tatile diye yahuuu. bak ben geçenhamilelikte bi cesaret 6,5 aylık fethiyeye gitmistim ama bunda yemiyor oz aman genclik cahillik falan:)
ama bu sefer yine gitmeyi dusunuyorumda izmir kusadası gibi biryerlere yani buyuk sehir olup allah korusun erken dogum vs olursa tam tesekkullu hastane olusn diye. hatta gitmeden evel izmirli arkadaslardan dr adres telefonlarını irtibat bilgilerini alayım diyorum tanımadık dr değil bildik biri olur enazından falan yani boyle planlarım var oyle yada boyle dr gitme demesse ozel bir durumum gelismesse insalah gideceğim sende alemsin amasra dıısında yermi yok yahuuu. gideriz insalah valla bende uzun yıllardırtatilsiz geçirdigim ir yaz olmadı sonraki yaz gelmez bunalımlardan çıkamam vallah :)

ay çok alem senni kociste okusun nerden isterse baksın vallada ben sizin cinsel hayatlara hayranım arkadaslar bizde ellemek ilk gunden beri yok o organlara. deli gibi acıyorlar acayip dolgunlar kim nnereye elliyor vururum elini sureni oglum carpıyoda kıyamet koparıyorum sizde hala islev goruyor anlasılan masalah diyim gozumuz yok ama bizim niye yok :))))) obur iste de jubileyi yaptık hele geçen sizdenmi biryerden duydum iliski sonrası bir kaç damla pembe kan gelmesi normalmis falan diye aha dedim bitmistirr olayy tamam iki dk keyif sonrasu bu stresi yasamaktansa tamam dedim anlattım esimede kardesmiyiz dedim kardesiz dedik and içtik :))))

ay sus nurdan niye erken dogurcam diye beynini sartlandırıyorsunnn. kuantum fizigine inanırmısın bilmem asayet inansan bu kadar demezdin yinede biraz inan bence deme erken dourcam erken dogurcam diye.
bende oglumu 35+3 demi ne dogurdumdu . allahtan kuveze falan konmadı iyi idi kilosu gelisimi vs ama yani buyuk heyecan stres ne gerek var hersey zamanında guzel.

ay hadi insalah bu sefer cinsiyetide kesin gorursun doya doya izlersin umarım bebisini.

TAZEFASULYE, geçmiş olsun canım. ayrıca da sandığım kadar tatlı çıkmamışsın, şekerin fazla değilmiş. bak en şekerimiz ESRAKO çıktı.

buarada azonce eleketrik carptı beni yani prizden cektim fisi ama ucuna elim degdi yanlıslıkla ucunda kalan elektrik carptı beni . bebişte carpılmısmıdır ins zararı olmaz. gerci azonce tepikledi ama korkmadım degil.
vah vah vaahhhhh bebek de şaşırmıştır neye uğradığını... herhalde bişey olmamıştır ama sen yine de bi doktora filan danışsan mı? çok hafif çarpmıştır herhalde di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…