gögüsler konusu canım fazla uyarılıncavucütta rahim kasılmasına sebep olan hormonu uyarıyormuş ve allah korusun erken doğum sebebi olabiliyormuş.
kızlar nisan annelerine baktım çokğu 40.haftayı doldurmadan doğum yapmış ee bizlerde çok az kalmış o zaman ya heyecanlandım bak şimdi
zaten benim icime de oyle doguyor, ben kesin erken dogururum35-36. haftada, esimde oyle diyor..normalde yapi olarak cok sabirsiz ve cok tez canliyimdir, sen de bu cocuk 9 ay nasil kalcak bilmem diyor, su ana kadar dogurmadigina sukur diyor:))))) zaten bende 34 haftalik dogmusum:)))
mmmmmmmmmmmmmm.......evrim değilsin sennn.....:jeyyar:
hangi konuda yasak koyucazgerci bizim hic bi konuda yasak koymamiza gerek kalmiyor ama ben tam anliyamadim
EVRIIIIIIMMMMM.....bildim dimi, odulum ne , ne vericeksiniz bana, burcu mutfakta ne yapiyor, ne yiceksiniz beraber, hadi hadi anlatin....cokacimcoook
tazefasulyeye gözünaydın dileklerimi ulaştırırmısınız
evrim hanım
noraa
göğüslerimizi kocalarımızdan sakınacağız.onların tehlikelerine karşılık koruma altına alacağız.göğüs uçlarının sıkılması rahim kasılmalarına sebep oluyormuş.eşlerimizde dokunmayacaklar yani
yaaa ağlamak istiyorummm ben napcamm bu yaz tatiliii çıkamazsam kafayı yerimmm zatii zorlu bi yıl benii bekliyo olcakk bide tatilsiz girersem bu doğum lohusalık vs durumlarına tam sıyırırım heraldee :çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook
evriiiim sensinnn burcunun evi nasıı anlatsana napıyonuz ne yiceksiniz burcuuu hayırlı olsun sonuçların temizmiş çok sevindim darısı başıma
nazancım pazardan aldım orda kabinler var 4 demir çakmışlar etrafı perdelerle çevrili kıytırık kabinler ama iş görüyoo pantolonu nasıl alırım denemedenn şeker şakkıdı
Fasulyeko hayırlı olsun bebişinin odası güle güle kulanın, odayı hazırlayınce resmini çek görelim : )
Tazecik şekerinin çıkmamasına sevindim, neler yiyorsunu Evrişle : )
sakaleyn tehlikeli olan ne neye yasak koycaz ???
kızlar cicileriniz hayırlı olsun
bende yemek yaparken biraz kendimi toparladım terapi misali :) basıma ortu orttumki kokmasın saclarım :)
buarada azonce eleketrik carptı beni yani prizden cektim fisi ama ucuna elim degdi yanlıslıkla ucunda kalan elektrik carptı beni . bebişte carpılmısmıdır ins zararı olmaz. gerci azonce tepikledi ama korkmadım degil.
bi bak canım cevap yazmaya çalıştım umarım işe yarar.sana özelden attım canım.soracağını tahmin etmiştim...
yaaa ağlamak istiyorummm ben napcamm bu yaz tatiliii çıkamazsam kafayı yerimmm zatii zorlu bi yıl benii bekliyo olcakk bide tatilsiz girersem bu doğum lohusalık vs durumlarına tam sıyırırım heraldee :çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook
dur sende ağalam ya kızlar hop alo toparlanınya aaaaa evrim nerdesin topik dökülüyor bi toparlayıversen canım ya özleyenler tatile gidemeyenler
şaka kızlar özellikle gurbetteki arkadaşlar zor istediğin zaman görememek ama bu günlerde bitecek
direk uçak yok malesef ve gitme dedi ya gitme.diğerleri git diyor ama kendi doktoruma daha fazla güveniyorum.korktum kaldım işte....
neden başka drlar git diyor seninki gitme bu drlarıda analmak zor hangisine inanacaksınki
yarın derya sen ve benim için büyük gün desene...daha gidecek varmı bilmiyorum ama hayırlı haberler alırız inşallah.bir erkek daha geliyor haberin ola....
nasıl ya evrim ve burcu yemekmi yapıyorlar odamda misafir kaynıyor göz ucuyla bakıyorum anlayamıyorum yardımmmm
kız akşamı bari bekelseydin .deryacım bu haberini okuduktan sonra kocişi arayıp söledim böle böle artık lütfen uzaktan seyredelim mümkünse dedim,hiçmi hiçmi sevmedi bu durumu hatta diyoki yine kk danmı okudun bu bana kknın yaptığı bi komplomu diyoo bir oldunuz bizlere cephemii alıyonuss diyoo bende araştırıcam diyoo ayy alem bu adamm kaydirigubbakcemile3
erkek geliyor norrazaten benim icime de oyle doguyor, ben kesin erken dogururum35-36. haftada, esimde oyle diyor..normalde yapi olarak cok sabirsiz ve cok tez canliyimdir, sen de bu cocuk 9 ay nasil kalcak bilmem diyor, su ana kadar dogurmadigina sukur diyor:))))) zaten bende 34 haftalik dogmusum:)))
yarın seninde dr kontrolün var ettik 4 kişi hepimizde güzel haberlerle gelelim inşallah.kizlar bu arada saatler gecmek bilmiyor, allahim hayirlisiyla yarin saat 14.30 olsa, bebisimi gorsem sag saglim, kac hafta oldu gormeyeli, cok ozledim, en son 12.haftada gormustum(( sagligini ve cinsiyetini bi ogrensem...
kız tam büzüşük olmuşum bi an ne küflü ekmeği sakın yeme küfü temizlesende küf olmayan yerlerindede bakteri vardır diyecektimki çaktım manzarayı .:roflol::roflol::roflol:afiyet olsun canım furcu ve evrimkaydirigubbakcemile5Ekmeği koydu önüme, küflerini ayıklayınca yeniyor allahtan... üstünü de biras ıslattık.. yumusadı, onu kemiriyoruss... bıraz da çöekelek var, içine goyduk, soğanı da kırdı mıydık.. tam olacak.. fekleyin yiyimm hohluyumm annarsınızz :)))))
canım deryacım ben çok paniğim ya birde anlattığım şeyler var tabii doktorum sanırım gözünün önünden ayırmak istemiyor.çok sık gidiyorum onun yanına.valla başka bişey gelmiyor aklıma.bir sorun bir risk yok ama GİDEMEZSİN diyor.kısmet artık deryacım ne diyeyim....
GİZZEcim gözünaydın, güzelce atlatmışsınız detaylıyı. kepçe kulaklık dert değil, yan yatırırsın geçer. biraz sağına biraz soluna yatır, kulaklar yapışsın kafaya.... kışın da kulaklıklar oluyor ya pofuduk pofuduk , hem sıcak tutar hem de yatıştırır kulaklarını.
akorkmuyor musun?
.
KAYRA cım, haklısın canım, bu duygusallıkla zor gelir hasretlik. ben de 12 yaşımda ayrılmıştım ailemden. 3 sene halamın yanında kalmıştım. saçlarım iki yandan örülü, sonra otobüse binip hataya gidiyordum. neyseki orda beni karşılıyorlardı. ailem bana hep çok güvenmiş ve ben de çok çabuk büyümek zorunda kalmışımdır. o yüzden ben evlenirken hiç ağlamadım, o kadar küçük yaşta evden ayrılınca insana vız geliyor sonraki ayrılıklar. yıllarca tek başıma yaşadım ben. ama hamilelik başka, insan çok fazla ilgi istiyor di mi?
Selam Ciciler,
Az önce Tazeburcu da asısını oldu.. sızlamıyor diyor simdilik.. bir de seker testı temiz cıktı.. hersey yolunda.. su an mutfakta kendisi.. o yüsden ben yazıyorumm girip... filin fakalım ben timim ?????? :)))
sakaleyn tehlikeli olan ne neye yasak koycaz ???
kızlar cicileriniz hayırlı olsun
bende yemek yaparken biraz kendimi toparladım terapi misali :) basıma ortu orttumki kokmasın saclarım :)
buarada azonce eleketrik carptı beni yani prizden cektim fisi ama ucuna elim degdi yanlıslıkla ucunda kalan elektrik carptı beni . bebişte carpılmısmıdır ins zararı olmaz. gerci azonce tepikledi ama korkmadım degil.
ama ama ben de annemi cok ozledimsenağlamadun msnde kamerayla konustuk, gobsumu gosterdim, kamerayi optu benim yerime(((senağlama
evriiiim sensinnn burcunun evi nasıı anlatsana napıyonuz ne yiceksiniz burcuuu hayırlı olsun sonuçların temizmiş çok sevindim darısı başıma
nazancım pazardan aldım orda kabinler var 4 demir çakmışlar etrafı perdelerle çevrili kıytırık kabinler ama iş görüyoo pantolonu nasıl alırım denemedenn şeker şakkıdı
deryacım bu haberini okuduktan sonra kocişi arayıp söledim böle böle artık lütfen uzaktan seyredelim mümkünse dedim,hiçmi hiçmi sevmedi bu durumu hatta diyoki yine kk danmı okudun bu bana kknın yaptığı bi komplomu diyoo bir oldunuz bizlere cephemii alıyonuss diyoo bende araştırıcam diyoo ayy alem bu adamm kaydirigubbakcemile3
zaten benim icime de oyle doguyor, ben kesin erken dogururum35-36. haftada, esimde oyle diyor..normalde yapi olarak cok sabirsiz ve cok tez canliyimdir, sen de bu cocuk 9 ay nasil kalcak bilmem diyor, su ana kadar dogurmadigina sukur diyor:))))) zaten bende 34 haftalik dogmusum:)))
kizlar bu arada saatler gecmek bilmiyor, allahim hayirlisiyla yarin saat 14.30 olsa, bebisimi gorsem sag saglim, kac hafta oldu gormeyeli, cok ozledim, en son 12.haftada gormustum(( sagligini ve cinsiyetini bi ogrensem...
vah vah vaahhhhh bebek de şaşırmıştır neye uğradığını... herhalde bişey olmamıştır ama sen yine de bi doktora filan danışsan mı? çok hafif çarpmıştır herhalde di mi?buarada azonce eleketrik carptı beni yani prizden cektim fisi ama ucuna elim degdi yanlıslıkla ucunda kalan elektrik carptı beni . bebişte carpılmısmıdır ins zararı olmaz. gerci azonce tepikledi ama korkmadım degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?