2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

adaşım ne zaman gidicen peki tatile?ben ağustos annelerindeyim ama yüzde 90 temmuzda doğurucam doktorum zati demişti 15 temmuz ile 2 ağustos arası doğum diye kaldıki bu normal süreç biraz daha erken olursa temmuz başını bulur belkide kimbilir.Nisan annelerine bende baktım 20 kişiden 5-6 tanesi zamanında doğrumuş hepsii martta hemde martın başlarında düşün artık e peki ne zaman gidicem ben tatile uçakla gidemem ki?araba ile çekebilirmyim uzun yol? biçok yer mayıs haziranda soğukk sadece güney sıcak oluyo artık tek şansım izmir sanırım umarım izmir sıcak olur haziran ilk hafta gitsem ortalama 8 aylık hamile olucam sen 6,5 ken gitmişsn güzelim?izmir gümüldürü düşündüm bakalım izmirli arkadaşlar fikir verirlerse çok ama çook mutlu olucam..

nesrinim çok güzel bişi buu buna benzer bende bulmuştum böyle birşey gitti gidiyorda 25 tl idi ama satılmıştı linkini bulabilirsem yollarım

acaba ilk hangimiz doğum yapıcazz ayy çok heyecanlı..bence günü bizden geçte olsa kız annelerin ilk doğum yapmaları daha yüksek ihtimal kız çocukları gününü beklemzmişşşş
ay bide listeler felan yapmışlar doğum yapanlar diye kelebek yapar yine listeyi yada en geç doğumu beklenen biri yapsınki listeyi güncellicek birileri olsunnn şimdiden ne dertlere düştüm yaa hayret bişiyimmm

kalkıp yemek yapmam gerek off ne kadar üşengeç tembel mızmızz mayışık oldum gezme olsa koşa koşa giderim ama laelaelaelaelae
ya altta bissürü isimler var kimse yazmıyoo herkes açık bırakıp gittimi biri bana kalk desinnn yoksa gidemicem mutfağa

gögüsler konusu canım fazla uyarılınca vucütta rahim kasılmasına sebep olan hormonu uyarıyormuş ve allah korusun erken doğum sebebi olabiliyormuş.

bu durumdan hic hoslanmayacak tamda buyumuslerken seviniodu gariban :))

geçmiş olsun baby tepiklediysede korkma yesinler o kuzucuğun tepiğini yaaa :)))))))))

saol defnem o tepiken sonra bidaha tepiklemedi ama bende hep hareket halindeydim ilgilenemedim onla.simdi pekmez ceviz dopingi verdim kendine gelsin diye :))

aftabru sorma anlık titredi sanırım ooda bilmiorum yarın su yeni acılan turk klinigine gidicem bakalım ordaki drla konusurum. gerci ben kendi azeri drumdan memnunum ama turk bi dr daha cazip geldi. hemde usg yi gorurum cihaz benim drunkinden iimi diye. cunku adapazarındaki olcumle bakudeki olcum 1 hafta farkettirmişti bakalım detayları yazarım.

kızlar ben suan itibari ile misafirlerime hazırım. yavas yavas soframı kurayıım hazırlanayım kocis gelmeden . hadi size ii sohbetler mucx

canım soyle anlatayım geçmis hamileligimde sat 26 ekimdi. seninkine benziyor olsa geerek aramız 2 hafta seninle su an . sat 26 ekim iken ben mayısın son haftası tatile gitmistim 7 ay lıkda olabiliirm yani haftamı hatırlamıyorum. 19 mayıs tatilinde birlestirip son hafta gitmistik onu çok iy ihatırlıyroum. arabayla gitmistik dura dura. dr umda gidebilirsin iki saatte birdurup yuruyus yap demisti. araba ile niye çekemeyesin çok keyifli oluyor dur kalk otur orda cay iç burda çorba iç .)

ben su andada sat 9s kasım yani geçen hamilelikten 15 gun geriden geliyorum. hazıran ortaları gibi gidersem aynı donem olur ama tabi haziran daha sıcak olur diy orum
belki oglumu bir hafta okula yollamayıp mayıs sonu gideriz. esimin isi nedeniyle biz ancak ayın3-4. haftaları çikabiliyoruz tatile. bakalım iste yapcaz birseyler bir yolunu bulacagız.
olmadı yine ada ya takılırım haftasonları greenbeach var bilirmisiniz mikroptan falan korkarım denize giremem ama dus alıp guneslenirim diyorum en kotu ihtimal.

ah asıl ben hersene solaryuma girer oyle tatile giderdim ilk gunes yanıgı hissini acısını yasamamak için bu sene solaryumda olamayacak napcam gidip izmirde falan bilmiyorum..

Merhabaaaa,
Pzt sendromundan zorla kurtardılar beni. Nasıl bir gün bu yaaa.Yoğunluk dizboyu.

Ben de haftasonu kıyafet baktım.Normal mağazalardan bakınıyorum. Ihh doğru dürüst bişey yok. Bikaç parça bişey buldum yine de...Çalışan için çok zormuş yaa..3 pantolonum var. Dön dolaş dön dolaş aynı şeyi giyiyorum haftalardır. Esrako tayt giydiğini yazmışsın. E ben taytı çizmesiz giyemiyorum. E çizmeler de artık sıkıyo..Altına spor ayakkabı mı giyiyosun. Güzel oluyo mu??

Az önce tansiyonumu ölçtürdüm burda -ambulans bekliyo sürekli-.. 14-9.. Ya kuantum fiziği misali, korktukça başıma mı geliyo ne..Tuzlu yemiyorum. Ya neden ama yaaa..

Gypsesra amanın mayısta amasrada ..bi tarafın donar kardeşim..Güneye kardeş güneye..Sonra hasta olmayasın oralarda..Boşver sen bu yaz denizi..Bak ben aklımdan çıkardım gittiiiii..

Tazefasülye, bi an bize misafir gelecekmişçesine irkildim. Olmuyo yaaa sadece anneler gelebilir, başka misafir gelmesin hamileyken, olmuyo yaaa..Hem de 2 haftaaa..ıçim bi tuhaf oldu.

Perşembe detaylı ultrasonum var benimde.. Meraklardayım..

Hımm veletzedelerle ilgili olarak ben de "manyak" "manyak naber" diye seviyorum bizim oğluşu. Ya daha söylemeyelim, kulakları duymaya başlayacak yakında adını manyak zannetmesin bizim velet diyoruz..Hihi.. VELET pek sevimli sempatik geliyo kulağa, depresyonda mıymış arkadaş anlamadım..

bayanlar hepınıze merabaa uzun zamandır yıne bısıler yazamadım ama hep takıp etmeye calısıyorum sızı.detaylı ultrason ıyı cıkanlara gozunuz aydın.benım bıraz huzursuzlugum var acıkcası.detaylı ultrasonum ıyı cıktı ancak doktorum ılaveten bırde fetal ekokardiyografı ıstedı bebısımın kalbınde bı sorun varmı yokmu yarın ona bakılacak hepınızden dua beklıyorum ınsallah hersey guzel cıkar

Yafrum.. üsgünüm ki sana iyi haber veremeyecegım.. Gümüldür'ün denizi soguktur, hele hele haziran da daha ısınmamıstır, ben anca temmuzda gırebiliyorum, o da ortalarında.. agustosun ortalarına kadar.. benım acımdam çivi gibi resmen.. çünkü akıntılı bir su.. ve de sogukkkk:1shok: hiç sevmem Gümüldür ün denizini.

SAKALEYN, canım biz kayserili değiliz. ama halamlar kayseride oturuyordu ve anadolu lisesi tam evlerinin karşısındaydı. hataydaki anadolu lisesi de yeni açılmıştı, sadece hazırlık sınıfı vardı. oysa ben hazırlığı bitirmiştim. sene kaybım olmasın diye ortaokulu halamlarda bitirdim. sonra liseye geçtiğimde babamın tayini diyarbakıra çıktı ve ailemin yanında okudum liseyi.

yarın derya sen ve benim için büyük gün desene...daha gidecek varmı bilmiyorum ama hayırlı haberler alırız inşallah.bir erkek daha geliyor haberin ola....
ay hadi insallah, gerci hic farketmez, saglikli olsunda..

kisiimmm siz normal insan degil hamilesinisss, beyninizde bizim gibi calisir...yani bis yemek dusunuyosak sizde dusunursunuss.....

bende inanairim quantum fizigine, dusundugunu cekersin, ki hep basima gelir, olumlu yada olumsuz, ama icimde oyle bi his var, engel olamiyoruuummm..
insallah yarin uzunca gorurum kuzumu...

ben sahsen gumulduru hic sevmem..cesme yada bodrum diyorum illaki...

ay islerimi bitirdim, evimin yolunu tutayim, eve elektrikci gelicek bide aksama, ufff..
hadi evden katilirim ben size yine:)))

kızlar biz buarada hiçbirşşeye yasak koymadık. dedim ya benim doktorum çok rahat diye. yüzüstü yatmama bile izin veriyor. "yatabiliyorsan yat, zaten yakında yatamayacaksın" dedi. ama prof olan "bence yatma, bebek rahatsız olur" dedi. ben de hep yan yatıyorum ama sonra bi bakıyorum yine yüzümün üstüne dönüvermişim. inşallah sıkışmıyordum yavrum.

evrişşş deme yaaa en napcam ben bilmiyomki bu yaz öff pöfff
nurdanım bende çeşmeyi sevmem çok kalabalık ama sıcak olucaksa denizi onada razıyım

evrişşş deme yaaa en napcam ben bilmiyomki bu yaz öff pöfff
nurdanım bende çeşmeyi sevmem çok kalabalık ama sıcak olucaksa denizi onada razıyım

canim cesmenin ruzgari kotudur haziranda, bizim yazlik orda yillardir ordayim en guzel zaman temmuz 15-agustos 15 bide eylululn ilk haftasi.. denizi sicak biyer istersen kusadasi bodrum daha iyi bir secenek...

Selam kızlar... dün akşam boğazım hafif kaşınıyordu, bugün o kaşıntı geçti. Yerini faranjit acısına bıraktı. Doktora gittim sağlık ocağına. Ben sağlık ocaklarına hep giderim ama, amca sağolsun ağzımı açıp bir bakmadı bile. klava: Umarım "bu hamile, nasılsa ilaç veremem" diye bakmamıştır. Sprey ve pastil ile idare edicez artık... Ama çok gıcık yapıyor, çok sevimsiz. Bir de aşımın ilk dozunu oldum. Henüz bir ağrı ya da acı yok... (Acı yok rocky laelaelaelaelae )

Teşekkür ederim nazancım. Valla Onur'a da kızdım ama öteki öküze de (Mustafa) kızdım. Evden misafir kaçırmak gibi bir düşüncem var. kötükedihüso Du bakalım...

Bi bakıma da bi bakmışım, 24. haftaya gelmişim bile :)

Canım nedir senin bu kocanın hiperaktifliği? Bi dursun ama yaaa... klava: Yazık sana...

Gözün aydın petrikcim... İnşallah hiç kesilmez o tepikler :)

babycim dünkü desteğin için sana da teşekkür ederim. Bu arada az zamandaaa ççooook işler yapmışsın valla aferin sana :)

tazefasulyeye gözünaydın dileklerimi ulaştırırmısınız
evrim hanım

TAZECİM gözün aydın canım...

evriiiim sensinnn burcunun evi nasıı anlatsana napıyonuz ne yiceksiniz burcuuu hayırlı olsun sonuçların temizmiş çok sevindim darısı başıma

Tazecik şekerinin çıkmamasına sevindim, neler yiyorsunu Evrişle : )

TAZEFASULYE, geçmiş olsun canım. ayrıca da sandığım kadar tatlı çıkmamışsın, şekerin fazla değilmiş. bak en şekerimiz ESRAKO çıktı.

Hepinize çok teşekkür ederim kıslar. İşin güzel yanı çikolata ile bağımı koparmak zorunda kalmayacağım.... kaydirigubbakcemile5

Tazefasülye, bi an bize misafir gelecekmişçesine irkildim. Olmuyo yaaa sadece anneler gelebilir, başka misafir gelmesin hamileyken, olmuyo yaaa..Hem de 2 haftaaa..İçim bi tuhaf oldu.

Değil mi? Bence de sence. Ya da gene hamile olan bir arkadaş kabul edilebilir. Napalım, zevk almaya bakıcaz... :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…