gögüsler konusu canım fazla uyarılıncavucütta rahim kasılmasına sebep olan hormonu uyarıyormuş ve allah korusun erken doğum sebebi olabiliyormuş.
geçmiş olsun baby tepiklediysede korkma yesinler o kuzucuğun tepiğini yaaa :)))))))))
TAZEFASULYE, geçmiş olsun canım. ayrıca da sandığım kadar tatlı çıkmamışsın, şekerin fazla değilmiş. bak en şekerimiz ESRAKO çıktı.
vah vah vaahhhhh bebek de şaşırmıştır neye uğradığını... herhalde bişey olmamıştır ama sen yine de bi doktora filan danışsan mı? çok hafif çarpmıştır herhalde di mi?
adaşım ne zaman gidicen peki tatile?ben ağustos annelerindeyim ama yüzde 90 temmuzda doğurucam doktorum zati demişti 15 temmuz ile 2 ağustos arası doğum diye kaldıki bu normal süreç biraz daha erken olursa temmuz başını bulur belkide kimbilir.Nisan annelerine bende baktım 20 kişiden 5-6 tanesi zamanında doğrumuş hepsii martta hemde martın başlarında düşün artık e peki ne zaman gidicem ben tatile uçakla gidemem ki?araba ile çekebilirmyim uzun yol? biçok yer mayıs haziranda soğukk sadece güney sıcak oluyo artık tek şansım izmir sanırım umarım izmir sıcak olur haziran ilk hafta gitsem ortalama 8 aylık hamile olucam sen 6,5 ken gitmişsn güzelim?izmir gümüldürü düşündüm bakalım izmirli arkadaşlar fikir verirlerse çok ama çook mutlu olucam..
adaşım ne zaman gidicen peki tatile?ben ağustos annelerindeyim ama yüzde 90 temmuzda doğurucam doktorum zati demişti 15 temmuz ile 2 ağustos arası doğum diye kaldıki bu normal süreç biraz daha erken olursa temmuz başını bulur belkide kimbilir.Nisan annelerine bende baktım 20 kişiden 5-6 tanesi zamanında doğrumuş hepsii martta hemde martın başlarında düşün artık e peki ne zaman gidicem ben tatile uçakla gidemem ki?araba ile çekebilirmyim uzun yol? biçok yer mayıs haziranda soğukk sadece güney sıcak oluyo artık tek şansım izmir sanırım umarım izmir sıcak olur haziran ilk hafta gitsem ortalama 8 aylık hamile olucam sen 6,5 ken gitmişsn güzelim?izmir gümüldürü düşündüm bakalım izmirli arkadaşlar fikir verirlerse çok ama çook mutlu olucam..
BABY SLING BEBEK TAŞIMA HAMİLE &ANNE 100%GÜVENLİ, #16684466 Gittigidiyor.com
nesrincim benim söyledğimde buna benziyordu ama satılmış bu biraz daha farklı ama asıl aşağıdakinden bulmuştum alamadan satılmıştı
Photo Gallery | Sleepy Wrap
ay hadi insallah, gerci hic farketmez, saglikli olsunda..yarın derya sen ve benim için büyük gün desene...daha gidecek varmı bilmiyorum ama hayırlı haberler alırız inşallah.bir erkek daha geliyor haberin ola....
kisiimmm siz normal insan degil hamilesinisss, beyninizde bizim gibi calisir...yani bis yemek dusunuyosak sizde dusunursunuss.....Yaff aklınıs fikrinis yemekte.. biz insan değil miyiss yaaa, sohbet ıcın yan yana gelemes miyis.. habire homidili gırtlak durumlarında mı olmalı aklımıss... ne demek istiyorsunusss.. şişko muyuss bisss??? laelaelaelaelae
bende inanairim quantum fizigine, dusundugunu cekersin, ki hep basima gelir, olumlu yada olumsuz, ama icimde oyle bi his var, engel olamiyoruuummm..ay nurdan kamerayımı optu ay gozlerim doldu agladım aglıycam ya( allah ayırmasın mesafe olsun tek ayıran sey ne diyim ..
ay sus nurdan niye erken dogurcam diye beynini sartlandırıyorsunnn. kuantum fizigine inanırmısın bilmem asayet inansan bu kadar demezdin yinede biraz inan bence deme erken dourcam erken dogurcam diye.
bende oglumu 35+3 demi ne dogurdumdu . allahtan kuveze falan konmadı iyi idi kilosu gelisimi vs ama yani buyuk heyecan stres ne gerek var hersey zamanında guzel.
ay hadi insalah bu sefer cinsiyetide kesin gorursun doya doya izlersin umarım bebisini.
evrişşş deme yaaa en napcam ben bilmiyomki bu yaz öff pöfff
nurdanım bende çeşmeyi sevmem çok kalabalık ama sıcak olucaksa denizi onada razıyım
TAZEcim güle güle otur evinde , herhalde taşınmışsın, öle anladım. hatta yatılı misafir bile kabul etmişsiniz hemencik. benim eşim de böyledir, erkeklerin çoğu gibi... kızma onura... ben de olsam sinir olurdum ama artık olmuş bi kere, eğlenceli hale getirmeye çalışın bari. onlar içerde eğlenirken sen de kaçar topiğe girersin, bize vakit ayırırsın işte.
PİNKY sinemaya gitmekten bişey olmaz herhalde. yani umarım olmuyordur, zira biz de cmts gece bir eğlence .....................................................................................................................bunlar. adam herşeye "yapabilir, edebilir" diye konuşuyor. sinan da ondan yüz buluyor.
Selamlar herkese : )
c.tesi günü oğluşumun tekmeleri iyice hissettim, eşimde hissetti çok şaşırdı senmi yapıyorsun diyor dedim ben nasıl yapayım oğlun tekmeliyor :)) alem bu adam, dün akşamda bol bol oynadı yavrum dönüp durdu, şimdide hafif hareketli çook güzel bi duygu bu harika bişey :)
selam annecikler
gordugum kadarıyla herkes iimis
ben pek ii degilim dun gece o kıza cevap yazmadan once (velete takan) esimle tartısmıstık. salak konular yuzunden. sonra normal konustuk gerci ama ben 3e kadar uyuyamadım . sabahta erken kalktım borek vardı dolapta onu pişirdim eşimi işe yolladım geri yattım bi uyandım saat 12 olmus. aksamda misafir cagırdım. sac bas gozler şişik. hemen kuafore gittim fön cektirdim ordanda markete gittin alısveris yaptım geldim. yavas yavas hazırlamaya baslarım yemeklerimi...
tazefasulyeye gözünaydın dileklerimi ulaştırırmısınız
evrim hanım
TAZECİM gözün aydın canım...
evriiiim sensinnn burcunun evi nasıı anlatsana napıyonuz ne yiceksiniz burcuuu hayırlı olsun sonuçların temizmiş çok sevindim darısı başıma
Tazecik şekerinin çıkmamasına sevindim, neler yiyorsunu Evrişle : )
TAZEFASULYE, geçmiş olsun canım. ayrıca da sandığım kadar tatlı çıkmamışsın, şekerin fazla değilmiş. bak en şekerimiz ESRAKO çıktı.
Tazefasülye, bi an bize misafir gelecekmişçesine irkildim. Olmuyo yaaa sadece anneler gelebilir, başka misafir gelmesin hamileyken, olmuyo yaaa..Hem de 2 haftaaa..İçim bi tuhaf oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?