2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar nasılsınız benim boynum felaket ağrıyo pc başında çok duramıyorum o yüzden son sayfayas bakabildim gözün aydın taze sonuçlar iyi çıkmış. bide kızlar bi ara velet konusu geçmiş ya bizde bebeğimizi ilk öğrendiğimizde fasulye diyoduk hatta burda hep taze fasulyenin nickini görünce gariip oluyodum

selam kızlar,
internetteki sorunumuz çözüldü,2 haftalık bir aradan sonra nihayet buradayım.hepinizi çok özledim,umarım herkes iyidir.ben iyiyim.öpüldünüz.

tazecim ya buarada farkettim ben seni tebrik etmeyi unutmusum sonuclar icin, ee tabi bianda aklim sen evrim ve mutfakta neler olabilir acabaya kaydi:))buzusuguz idare edicen artik..valla cok sevindim, sende benim gibi bir cukulata bagimlisiysan zor olucakti sekr, du bakalim bende ne cikicak???

selam kızlar,
internetteki sorunumuz çözüldü,2 haftalık bir aradan sonra nihayet buradayım.hepinizi çok özledim,umarım herkes iyidir.ben iyiyim.öpüldünüz.

hos geldin canim, insan ozluyor dimi ayri kalinca, valla bagimlilik yapiyor burasi:)))

evrişşş deme yaaa en napcam ben bilmiyomki bu yaz öff pöfff
nurdanım bende çeşmeyi sevmem çok kalabalık ama sıcak olucaksa denizi onada razıyım

Çeşme en ideali kuzum.. ozellikle Dalyan taraflarına giderseniz orası daha sakın olacaktır.. ama en azından denize rahat rahat gırersın.

selam kızlar,

Hoşgeldin be yavrum.. nihayet.

Büzüşük beynini yirim ben senin :)))

kizlar bu arada saatler gecmek bilmiyor, allahim hayirlisiyla yarin saat 14.30 olsa, bebisimi gorsem sag saglim, kac hafta oldu gormeyeli, cok ozledim, en son 12.haftada gormustum(( sagligini ve cinsiyetini bi ogrensem...
şimdi sana ne kadar büyümüş gelecek.çok uzun süredir görmemişsin çünkü.ben iki haftada bi gidiyorum büyümüş buluyorum.inşalah güzel haberlerle ve cinsiyetini öğrenmiş olarak gelirsin

yarın derya sen ve benim için büyük gün desene...daha gidecek varmı bilmiyorum ama hayırlı haberler alırız inşallah.bir erkek daha geliyor haberin ola....
güzel haberlerini bekliyorum.cumartesi kontrolüm benim ama kilo hafta olarak sana söylenene yakın olur sanırım

evet canım yarın üçümüzünde dr günü yapılırsa şeker yüklemesinide arada çıkartmayı düşünüyorum.
norra erke anam seninki ahanda buraya yazıyorum.
güzel haberler bekliyoruz.şekeride yaptır artık.zaten haftasıda geldi yani

Selam kızlar. Anne sultan nöbet bekliyor. Fazla kalamayacağım. Bebişimi göremedim adamakıllı Özel olmayınca çevirdi monitörü kendisi baktı. Ama herşeyi tam olması gerektiği gibiymiş, gayet iyiymiş kuzucuğum340 gram olmuşuz. Kafamız da kocamanmışdelikafadulden2 hafta sonra detaylıya çağırdı. Cinsiyetini çok net göremiyorum dedi. Hem ultrason kaliteli değildi, hem de benim yağlar izin vermedi:çok üzgünüm:Ama yorumlarınıza bakılırsa endişe etmeme gerek yokyerimsenibenÖptüm hepinizi

dualarımız seninle.inşallh güzel haberlerle geleceksin.bizleri bilgilendir

selam kızlar,
nihayet canım.hoşgeldin yeniden

maşallah kızınabayağı büyümüş.inşallah detaylıda güzel geçecek

canım benim bebişlerimiz yakın birbirine.nbeninkide 385 gram mıs.benim doktorda monitorü kendisine ceviriyo.sanki hiç bebk görmemiş cevirde ben bakayım diyemiyorum tabi...benim taktiği uygula.kafası tam olusmusmu dedim.gösterirse bakalım dedi.cevirdi bebğimin kafasını gördüm:hihoyyyt

sağol canım. tazefasulye de tam yerini buluyordu o zaman ? :)

selam kızlar,

oh beee nevincim hoşgeldin. özledik valla. bu arada ben de evime geçtim. beklerim artık. gelip gittkçe ara görüşelim olur mu? Ayrıca özel olarak da beklerim a.s.

Aman kuşum ne olacak... Kız keşke sen de buralarda olsaydın. Sen uzaktasın ya İzmir'den seni hep anıyorum. İstanbul'daki günlerim geliyor aklıma...

Kız o kıııızzzzz. ayrıca her şeyin yolunda olmasına sevindim.

Evimde sağ salim sıcak bir duş alabildim sonunda ... Şimdi saçımı kurutup battaniyenin altına girmeye hazırlanıyorum. Tosunum da tekmelemeye başladı çok şükür, hadi oğlum, Doruk'um biraz daha hızlı ve güçlü salla şu teklemeleri Yesin annesi onuuuuu Şeniz

burko gozun aydin, bebisin iyiymis..yarin benimde universitede detayli var, insallah sallamaz bizim doktorda, sole doya doya goreyim..en son gordugumde 6.5 cmdi minigim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…