selam kızlar,
internetteki sorunumuz çözüldü,2 haftalık bir aradan sonra nihayet buradayım.hepinizi çok özledim,umarım herkes iyidir.ben iyiyim.öpüldünüz.
evrişşş deme yaaa en napcam ben bilmiyomki bu yaz öff pöfff
nurdanım bende çeşmeyi sevmem çok kalabalık ama sıcak olucaksa denizi onada razıyım
selam kızlar,
internetteki sorunumuz çözüldü,2 haftalık bir aradan sonra nihayet buradayım.hepinizi çok özledim,umarım herkes iyidir.ben iyiyim.öpüldünüz.
tazecim ya buarada farkettim ben seni tebrik etmeyi unutmusum sonuclar icin, ee tabi bianda aklim sen evrim ve mutfakta neler olabilir acabaya kaydi:))buzusuguz idare edicen artik..valla cok sevindim, sende benim gibi bir cukulata bagimlisiysan zor olucakti sekr, du bakalim bende ne cikicak???
şimdi sana ne kadar büyümüş gelecek.çok uzun süredir görmemişsin çünkü.ben iki haftada bi gidiyorum büyümüş buluyorum.inşalah güzel haberlerle ve cinsiyetini öğrenmiş olarak gelirsinkizlar bu arada saatler gecmek bilmiyor, allahim hayirlisiyla yarin saat 14.30 olsa, bebisimi gorsem sag saglim, kac hafta oldu gormeyeli, cok ozledim, en son 12.haftada gormustum(( sagligini ve cinsiyetini bi ogrensem...
güzel haberlerini bekliyorum.cumartesi kontrolüm benim ama kilo hafta olarak sana söylenene yakın olur sanırımyarın derya sen ve benim için büyük gün desene...daha gidecek varmı bilmiyorum ama hayırlı haberler alırız inşallah.bir erkek daha geliyor haberin ola....
güzel haberler bekliyoruz.şekeride yaptır artık.zaten haftasıda geldi yanievet canım yarın üçümüzünde dr günü yapılırsa şeker yüklemesinide arada çıkartmayı düşünüyorum.
norra erke anam seninki ahanda buraya yazıyorum.
dualarımız seninle.inşallh güzel haberlerle geleceksin.bizleri bilgilendirbayanlar hepınıze merabaa uzun zamandır yıne bısıler yazamadım ama hep takıp etmeye calısıyorum sızı.detaylı ultrason ıyı cıkanlara gozunuz aydın.benım bıraz huzursuzlugum var acıkcası.detaylı ultrasonum ıyı cıktı ancak doktorum ılaveten bırde fetal ekokardiyografı ıstedıbebısımın kalbınde bı sorun varmı yokmu yarın ona bakılacak hepınızden dua beklıyorum ınsallah hersey guzel cıkar
nihayet canım.hoşgeldin yenidenselam kızlar,
maşallah kızınaSelam kızlar. Anne sultan nöbet bekliyor. Fazla kalamayacağım. Bebişimi göremedim adamakıllıÖzel olmayınca çevirdi monitörü kendisi baktı. Ama herşeyi tam olması gerektiği gibiymiş, gayet iyiymiş kuzucuğum 340 gram olmuşuz. Kafamız da kocamanmışdelikafadulden2 hafta sonra detaylıya çağırdı. Cinsiyetini çok net göremiyorum dedi. Hem ultrason kaliteli değildi, hem de benim yağlar izin vermedi:çok üzgünüm:Ama yorumlarınıza bakılırsa endişe etmeme gerek yokyerimsenibenÖptüm hepinizi
tamam kayra.güzel haberler getireceğinden eminim.oğlunu kocaman göreceksin yarın.dahada büyümüş kilo almış olarak.
canım benim bebişlerimiz yakın birbirine.nbeninkide 385 gram mıs.benim doktorda monitorü kendisine ceviriyo.sanki hiç bebk görmemiş cevirde ben bakayım diyemiyorum tabi...benim taktiği uygula.kafası tam olusmusmu dedim.gösterirse bakalım dedi.cevirdi bebğimin kafasını gördüm:hihoyyytSelam kızlar. Anne sultan nöbet bekliyor. Fazla kalamayacağım. Bebişimi göremedim adamakıllıÖzel olmayınca çevirdi monitörü kendisi baktı. Ama herşeyi tam olması gerektiği gibiymiş, gayet iyiymiş kuzucuğum 340 gram olmuşuz. Kafamız da kocamanmışdelikafadulden2 hafta sonra detaylıya çağırdı. Cinsiyetini çok net göremiyorum dedi. Hem ultrason kaliteli değildi, hem de benim yağlar izin vermedi:çok üzgünüm:Ama yorumlarınıza bakılırsa endişe etmeme gerek yokyerimsenibenÖptüm hepinizi
kızlar nasılsınız benim boynum felaket ağrıyo pc başında çok duramıyorum o yüzden son sayfayas bakabildim gözün aydın taze sonuçlar iyi çıkmış. bide kızlar bi ara velet konusu geçmiş ya bizde bebeğimizi ilk öğrendiğimizde fasulye diyoduk hatta burda hep taze fasulyenin nickini görünce gariip oluyodum
selam kızlar,
tazecim ya buarada farkettim ben seni tebrik etmeyi unutmusum sonuclar icin, ee tabi bianda aklim sen evrim ve mutfakta neler olabilir acabaya kaydi:))buzusuguz idare edicen artik..valla cok sevindim, sende benim gibi bir cukulata bagimlisiysan zor olucakti sekr, du bakalim bende ne cikicak???
Selam kızlar. Anne sultan nöbet bekliyor. Fazla kalamayacağım. Bebişimi göremedim adamakıllıÖzel olmayınca çevirdi monitörü kendisi baktı. Ama herşeyi tam olması gerektiği gibiymiş, gayet iyiymiş kuzucuğum 340 gram olmuşuz. Kafamız da kocamanmışdelikafadulden2 hafta sonra detaylıya çağırdı. Cinsiyetini çok net göremiyorum dedi. Hem ultrason kaliteli değildi, hem de benim yağlar izin vermedi:çok üzgünüm:Ama yorumlarınıza bakılırsa endişe etmeme gerek yokyerimsenibenÖptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?