2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu arada deprem olduuuuuu....hiseetiimmmm....

çok geçmiş olsun...

oh gözün aydın.güle güle kirlen.o tekmeler nasılda mutlu ediyor değilmi?

burko gozun aydin, bebisin iyiymis..yarin benimde universitede detayli var, insallah sallamaz bizim doktorda, sole doya doya goreyim..en son gordugumde 6.5 cmdi minigim:)))

ay canım ya nasıl dayandın sen ya...ben 15 güne bir gittiğim halde sanki aylardır görmemiş gibi özlemiş oluyorum.maşallah sabrına.inşallah çok güzel haberlerle geleceksin...

ay canım ya nasıl dayandın sen ya...ben 15 güne bir gittiğim halde sanki aylardır görmemiş gibi özlemiş oluyorum.maşallah sabrına.inşallah çok güzel haberlerle geleceksin...

valla sorma, bende kendime hayret ettim ilk defa, hic sabirli biri degilimdir oysa, ama cabucak gecti, bitti..insallah sabrin sonu selamet olucak:)))

burko gözünaydın canım
nurdanımm güzell haberlerle gel canım bende yarın tosunumu görücem inşallah

keops hoşgeldin canım .....
nurdancım bu gece zor uyursun gibi geliyor bana ama o kadar büyümüş göreceksin ki çok şaşıracaksın iyi haberlerle gel umarım
taze burcu ve burko gözünüz aydınnnn

hos geldin canim, insan ozluyor dimi ayri kalinca, valla bagimlilik yapiyor burasi:)))

Hoşgeldin be yavrum.. nihayet.

nihayet canım.hoşgeldin yeniden

oh beee nevincim hoşgeldin. özledik valla. bu arada ben de evime geçtim. beklerim artık. gelip gittkçe ara görüşelim olur mu? Ayrıca özel olarak da beklerim a.s.

hoşbulduk canlarım.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
burko,gözün aydın canım,bebişin iyiymiş.
burcu,senin de gözün aydın canım,evinde olmanın tadını çıkar Şeniz :asigim: davetin için teşekkürler,memnuniyetle kabul ederim.ben de sizi selçuk'ta ağırlamayı çok isterim.yavaş yavaş 2. buluşmanın organizasyonunu da yapalım hihoyyyt

keops hoşgeldin özlettin kendini

sağolun canım,ben de sizi çoook özledim.üçlü test sonucumu aldım,bebişimi daha net hissetmeye başladım,seçimde sabah 6.00-akşam 22.30 aç susuz çalıştım,ama bunların hiçbirini sizinle paylaşamadım senağlama neyse,artık buradayım.görüşürüz...

evet nevin evet!!! 2. buluşma için kolları sıvayalım. Şu yağmurlar bir geçsin de.. Seçim işi çok zor olmuş senin için keşke satsaydın birine... Neyse geçmiş olsun.

HELıN canım sana geçmiş olsun demeyi unuttum ben. Memişler patlamış ya.. o bakımdan :) Benim de feci çatlamıştı 13. hafta civarı. Hemen bir krem alıp icabına bekmıştım. Şimdi haftada 2 defa falan sürüyorum ama doğuma yaklaştıkça sıklaştırmayı planlıyorum.

kızlar göbüş şovda baktım tatlı göbüşlere masallah hepsine dahada büyüsünle rvaktinde doğsunlar inşallah

Ah kıyamam sana yaaa...

Hadi gözün aydın annem.. cok sevindim.

HELİN!!!!!

Evde tahin varsa, tahinin üzerinde bir yag tabakası vardır.. o yağı, göğüs uclarına sür kuzum.. bu baya baya yarıklarını rahatlatacaktır.. aklıma geldı, hemen yazayım dedim
.

Merhaba arkadaslar ben 7 hafta 4 gunluk hamileyim ama sag kasigima cok agri giriyor arada,cok nadirde sola...belimde kopacak gibi agriyor oturunca cok,,,birde adet olacakmisim gibiyim halaaa,,hergunn ,,,,,sanki adet olcam ve kaybetcekmisim gibi cok korkuyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Normalmi sizce bunlar....dis gebelikten falan korkuyorum kasigima agri girince...Daha hic gitmedim dr a---mayis 11 de randevum...

üçlü testin için gözünaydın,seçim için geçmiş olsun diyorum.eşimde görevliydi ve o sabah 6 dan gece 3,5 a kadar çalıştı.sandık başkanıydı.bana çok şükür çıkmadaı çıksaydı da birilerine satacaktım.

HELİN!!!!!

Evde tahin varsa, tahinin üzerinde bir yag tabakası vardır.. o yağı, göğüs uclarına sür kuzum.. bu baya baya yarıklarını rahatlatacaktır.. aklıma geldı, hemen yazayım dedim
.
saol canım.hemen bugün uygulayacağım

kasaık ağrıları bel ağrıları hamilelikte normal.adet ağrılarına benzer ağrılar hepimizde oldu.ama randevunu çok geç bi tarihe almışsın.bence en kısa zamanda git bebeğinin kesesini kese yapısını rahim içimi değilmi bebek varmı boş gebelikmi kalbi atıyormu bunları öğren derim.gittiğinde bunların hepsini görebilecek bi haftadasın.ben iki kez dış gebelik geçirdim.dış gebelikte çok çok şiddetli ağrılarım oldu ve kanamam vardı.mayıs 11 çok geç bi tarih bence.o güne kadar korkuyla bekleyeceğine al bi randevu git doktoruna için rahatlasın.hem stres daha zararlı senin için

dün tetanoz aşısının ikinci dozunu da yaptırdım çok şükür ağrı sızı olmadı.gece üzerinde bile uyayabildim.artık üçüncüsü ekim ayında.hamilelikte aşı olmayacağım artık

telkırma
cizme bana oluyor hala ama giymiyorum niye oluyor biniici tarzı bol model cizmem vardı o normal strech cizme gorunumune geldi son donem ama bana fenalık geldigi için giymiyorum. spor ayakkabı ile babet arası değisik bir ayakkabım var yanları spor ayakkabı gibi nike in isareti olur ya o sekil ustu babet gibi taytın altına guzel duruyor siyah ve de bu ayakkabılar siyah çorap ince tabi ve siyah tayt ile oluyor bir butun. yani çizme gibi hos durmuyor belki ama abes yada garip de durmuyor. en rkahat ettigim sey tayt vazgecemiycem valla.

tansiyon olayın ciddi yani dikkatli olmalısın onceden varmıydı boyle bir sorunun hergun olçuturuyormusun ? sekerden sonra en çok korktugum sey tansiyon aman allahım aklımdan attım hemen cancel cancel :))

burkocum gozun aydın bence senin karın direk kız karnı banada herkesler soyledi zaten aynı modeliz kızımız olcak insalahhhh

nurdan buyuk gun bugun hadi bakalım insalah guzelce doya doya izlersin bebisini ve cinsiyeti kesinlestirmis gelirsin. cidden çok uzun zaman nası dayancaksın faland iye dusunurken zaman akıp geçiyor valla bir bakmısız doguama gidiyoruz cidden ilk kim dogurcak bende çok merak ediyorum. muhtemelen nazan dogurcak rahatsızlıgından dolayı yada kaçakkedi kalp sorunundan dolayı bakalım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…