bu arada deprem olduuuuuu....hiseetiimmmm....
Evimde sağ salim sıcak bir duş alabildim sonunda ... Şimdi saçımı kurutup battaniyenin altına girmeye hazırlanıyorum. Tosunum da tekmelemeye başladı çok şükür, hadi oğlum, Doruk'um biraz daha hızlı ve güçlü salla şu teklemeleriYesin annesi onuuuuu Şeniz
burko gozun aydin, bebisin iyiymis..yarin benimde universitede detayli var, insallah sallamaz bizim doktorda, sole doya doya goreyim..en son gordugumde 6.5 cmdi minigim:)))
ay canım ya nasıl dayandın sen ya...ben 15 güne bir gittiğim halde sanki aylardır görmemiş gibi özlemiş oluyorum.maşallah sabrına.inşallah çok güzel haberlerle geleceksin...
hos geldin canim, insan ozluyor dimi ayri kalinca, valla bagimlilik yapiyor burasi:)))
Hoşgeldin be yavrum.. nihayet.
nihayet canım.hoşgeldin yeniden
oh beee nevincim hoşgeldin. özledik valla. bu arada ben de evime geçtim. beklerim artık. gelip gittkçe ara görüşelim olur mu? Ayrıca özel olarak da beklerim a.s.
keops hoşgeldin canım .....
nurdancım bu gece zor uyursun gibi geliyor bana ama o kadar büyümüş göreceksin ki çok şaşıracaksın iyi haberlerle gel umarım
taze burcu ve burko gözünüz aydınnnn
keops hoşgeldin özlettin kendini
sağolun canım,ben de sizi çoook özledim.üçlü test sonucumu aldım,bebişimi daha net hissetmeye başladım,seçimde sabah 6.00-akşam 22.30 aç susuz çalıştım,ama bunların hiçbirini sizinle paylaşamadım senağlama neyse,artık buradayım.görüşürüz...
Selam kızlar. Anne sultan nöbet bekliyor. Fazla kalamayacağım. Bebişimi göremedim adamakıllıÖzel olmayınca çevirdi monitörü kendisi baktı. Ama herşeyi tam olması gerektiği gibiymiş, gayet iyiymiş kuzucuğum 340 gram olmuşuz. Kafamız da kocamanmışdelikafadulden2 hafta sonra detaylıya çağırdı. Cinsiyetini çok net göremiyorum dedi. Hem ultrason kaliteli değildi, hem de benim yağlar izin vermedi:çok üzgünüm:Ama yorumlarınıza bakılırsa endişe etmeme gerek yokyerimsenibenÖptüm hepinizi
kızlar göbüş şovda baktım tatlı göbüşlere masallah hepsinedahada büyüsünle rvaktinde doğsunlar inşallah
üçlü testin için gözünaydın,seçim için geçmiş olsun diyorum.eşimde görevliydi ve o sabah 6 dan gece 3,5 a kadar çalıştı.sandık başkanıydı.bana çok şükür çıkmadaı çıksaydı da birilerine satacaktım.sağolun canım,ben de sizi çoook özledim.üçlü test sonucumu aldım,bebişimi daha net hissetmeye başladım,seçimde sabah 6.00-akşam 22.30 aç susuz çalıştım,ama bunların hiçbirini sizinle paylaşamadım senağlama neyse,artık buradayım.görüşürüz...
saol canım.hemen bugün uygulayacağımHELİN!!!!!
Evde tahin varsa, tahinin üzerinde bir yag tabakası vardır.. o yağı, göğüs uclarına sür kuzum.. bu baya baya yarıklarını rahatlatacaktır.. aklıma geldı, hemen yazayım dedim.
kasaık ağrıları bel ağrıları hamilelikte normal.adet ağrılarına benzer ağrılar hepimizde oldu.ama randevunu çok geç bi tarihe almışsın.bence en kısa zamanda git bebeğinin kesesini kese yapısını rahim içimi değilmi bebek varmı boş gebelikmi kalbi atıyormu bunları öğren derim.gittiğinde bunların hepsini görebilecek bi haftadasın.ben iki kez dış gebelik geçirdim.dış gebelikte çok çok şiddetli ağrılarım oldu ve kanamam vardı.mayıs 11 çok geç bi tarih bence.o güne kadar korkuyla bekleyeceğine al bi randevu git doktoruna için rahatlasın.hem stres daha zararlı senin içinMerhaba arkadaslar ben 7 hafta 4 gunluk hamileyim ama sag kasigima cok agri giriyor arada,cok nadirde sola...belimde kopacak gibi agriyor oturunca cok,,,birde adet olacakmisim gibiyim halaaa,,hergunn ,,,,,sanki adet olcam ve kaybetcekmisim gibi cok korkuyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Normalmi sizce bunlar....dis gebelikten falan korkuyorum kasigima agri girince...Daha hic gitmedim dr a---mayis 11 de randevum...
Merhabaaaa,
Pzt sendromundan zorla kurtardılar beni. Nasıl bir gün bu yaaa.Yoğunluk dizboyu.
Ben de haftasonu kıyafet baktım.Normal mağazalardan bakınıyorum. Ihh doğru dürüst bişey yok. Bikaç parça bişey buldum yine de...Çalışan için çok zormuş yaa..3 pantolonum var. Dön dolaş dön dolaş aynı şeyi giyiyorum haftalardır. Esrako tayt giydiğini yazmışsın. E ben taytı çizmesiz giyemiyorum. E çizmeler de artık sıkıyo..Altına spor ayakkabı mı giyiyosun. Güzel oluyo mu??
Az önce tansiyonumu ölçtürdüm burda -ambulans bekliyo sürekli-.. 14-9.. Ya kuantum fiziği misali, korktukça başıma mı geliyo ne..Tuzlu yemiyorum. Ya neden ama yaaa..
Gypsesra amanın mayısta amasrada ..bi tarafın donar kardeşim..Güneye kardeş güneye..Sonra hasta olmayasın oralarda..Boşver sen bu yaz denizi..Bak ben aklımdan çıkardım gittiiiii..
Tazefasülye, bi an bize misafir gelecekmişçesine irkildim. Olmuyo yaaa sadece anneler gelebilir, başka misafir gelmesin hamileyken, olmuyo yaaa..Hem de 2 haftaaa..İçim bi tuhaf oldu.
Perşembe detaylı ultrasonum var benimde.. Meraklardayım..
Hımm veletzedelerle ilgili olarak ben de "manyak" "manyak naber" diye seviyorum bizim oğluşu. Ya daha söylemeyelim, kulakları duymaya başlayacak yakında adını manyak zannetmesin bizim velet diyoruz..Hihi.. VELET pek sevimli sempatik geliyo kulağa, depresyonda mıymış arkadaş anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?