KIIIZLAAR dün 4 boyutluya girdik. Kızımız maşallah çok iyi görünüyor. Herhangi bir organ anomalisi yok. :dance: :sm_cool: Bi fotosunu da yüklüyorum. Bu arada ismi de DİDAR olacak. Güzel yüzlü anlamına geliyor.
selam kızlar,
internetteki sorunumuz çözüldü,2 haftalık bir aradan sonra nihayet buradayım.hepinizi çok özledim,umarım herkes iyidir.ben iyiyim.öpüldünüz.
Selam kızlar. Anne sultan nöbet bekliyor. Fazla kalamayacağım. Bebişimi göremedim adamakıllıÖzel olmayınca çevirdi monitörü kendisi baktı. Ama herşeyi tam olması gerektiği gibiymiş, gayet iyiymiş kuzucuğum 340 gram olmuşuz. Kafamız da kocamanmışdelikafadulden2 hafta sonra detaylıya çağırdı. Cinsiyetini çok net göremiyorum dedi. Hem ultrason kaliteli değildi, hem de benim yağlar izin vermedi:çok üzgünüm:Ama yorumlarınıza bakılırsa endişe etmeme gerek yokyerimsenibenÖptüm hepinizi
Evimde sağ salim sıcak bir duş alabildim sonunda ... Şimdi saçımı kurutup battaniyenin altına girmeye hazırlanıyorum. Tosunum da tekmelemeye başladı çok şükür, hadi oğlum, Doruk'um biraz daha hızlı ve güçlü salla şu teklemeleriYesin annesi onuuuuu Şeniz
KIIIZLAAR dün 4 boyutluya girdik. Kızımız maşallah çok iyi görünüyor. Herhangi bir organ anomalisi yok. :dance: :sm_cool: Bi fotosunu da yüklüyorum. Bu arada ismi de DİDAR olacak. Güzel yüzlü anlamına geliyor.
gözünaydın canım.maşallah kızına çok narin ve güzel gözüküyorKIIIZLAAR dün 4 boyutluya girdik. Kızımız maşallah çok iyi görünüyor. Herhangi bir organ anomalisi yok. :dance: :sm_cool: Bi fotosunu da yüklüyorum. Bu arada ismi de DİDAR olacak. Güzel yüzlü anlamına geliyor.
aç olman gerekiyor.su bile içmemelisinESRAKO..
canım şeker yüklemesinde açlık tokluk farkediyomu?
günaydın arkadaşlar,,,,,,
hafta sonu bizde detaylı ultrasona girdik şükürler olsun kızımın herşeyi normal.... bütün organlarına kemiklerine tek tek bakıldı.... ama benim yaramaz kızım yüzünü göstermemekte diretti ama en sonunda acıdı bize birden yüzünün yarısını gösterdi bize ve el salladı:)))))kilosu yaklaşık 500 gr mış boyunu söylemedi..... hatta 3 gün önden çıktık detaylı ultrasondu benim gittiğimde 21+4 günlüktü ama detaylı ultrasonun verdiği rapor kağıdında 22+1 günlük çıktı çok şükür bunuda atlattık arkadaşlar......
yanlız bu sabah aşı vurunmak için sağlık ocağına gittim ebe tansiyon kilo ve bacaklarımda ödem varmı diye kontrol etti kötü haber tansiyonum yüksek çıktı 13.8 ve bacaklarımda ödem varmış dr. ara haber ver dedi ebe bilgisi olsun tansiyonun yüksekliğinden ve ödemden dedi.... moralim bozuldu inşallah sadece bu sabah yüksektir.... ebe tansiyon kontrolü yaptır hergün ölçtür ve bir kağıda yazdır dedi.....
günaydın arkadaşlar,,,,,,
hafta sonu bizde detaylı ultrasona girdik şükürler olsun kızımın herşeyi normal.... bütün organlarına kemiklerine tek tek bakıldı.... ama benim yaramaz kızım yüzünü göstermemekte diretti ama en sonunda acıdı bize birden yüzünün yarısını gösterdi bize ve el salladı:)))))kilosu yaklaşık 500 gr mış boyunu söylemedi..... hatta 3 gün önden çıktık detaylı ultrasondu benim gittiğimde 21+4 günlüktü ama detaylı ultrasonun verdiği rapor kağıdında 22+1 günlük çıktı çok şükür bunuda atlattık arkadaşlar......
yanlız bu sabah aşı vurunmak için sağlık ocağına gittim ebe tansiyon kilo ve bacaklarımda ödem varmı diye kontrol etti kötü haber tansiyonum yüksek çıktı 13.8 ve bacaklarımda ödem varmış dr. ara haber ver dedi ebe bilgisi olsun tansiyonun yüksekliğinden ve ödemden dedi.... moralim bozuldu inşallah sadece bu sabah yüksektir.... ebe tansiyon kontrolü yaptır hergün ölçtür ve bir kağıda yazdır dedi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?