2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

KIIIZLAAR dün 4 boyutluya girdik. Kızımız maşallah çok iyi görünüyor. Herhangi bir organ anomalisi yok. :dance: :sm_cool: Bi fotosunu da yüklüyorum. Bu arada ismi de DİDAR olacak. Güzel yüzlü anlamına geliyor.

herkese günaydıın arkadaşlar...
aidaa kızın çok şeker..adıyla büyüsün inşallahh...

herkese gunaydın

ceylanmelek sanırım yurt dısındasın ve daha evel dr a gitme imkanın yok. ama varsa sayet immkanın mutlaka bir an evel gitmelisin dis gebelik konusunu en azından ekarte etmelisiniz. ama ilk haftalar kasık bel agrısı adet olcakmıssın gibi hisler muhakkak olan belirtiler endise etmene gerek yok ama yinede dr a gidip herkseyi netlestirmen en uygunu

gozun aydın canım. massallah kızınada narin yuzlu olcak sanırım

Esrako,
Daha önceden yoktu tansiyon problemi. Benim de açıkçası gebelikte en korktuğum şey Allah korusun. Perşembe detaylı ultrason akşam da kendi dr kontrolüm var. Bakalım ne diycek. Eve bi tansiyon aleti alıp takip edicem artık..

herkese günaydın bu arada..

herkese günaydın...

selam kızlar,
internetteki sorunumuz çözüldü,2 haftalık bir aradan sonra nihayet buradayım.hepinizi çok özledim,umarım herkes iyidir.ben iyiyim.öpüldünüz.

özlemiştik seni..hoşgeldin nevin....

allah nazarlardan saklasın..maşallah..detaylıda daha net görürsün kuzucuğunu..

oohh sefan olsun artık...onca sıkıntıdan sonra...allah başka aksilik göstermesin...

adıyla yaşasın...maşallah kuzuna...

gözünaydın şekerim kızın çok güzel görünüyor ismi gibi ismiyle yaşasın

HERKESE GÜNAYDIN

telkırma aman ihmal etme. banada seker için gittigim dr seker olcum aleti al dedi. kayınvaldemin bir ara çok yuksekti hergun olçuyord simdi 15de bir olcuyormus aleti ben alcam ondan odunc:) acken ve tokken ilk zamanlar hergun olcum yapacakmısım parmagımı delerek yani allahtan tansiyon olcmek acıtmıyor ..

ama nazanın dedigi gibi bu durumda en SEKER benim gurupta: ))

Telkırma selam.
Detaylı ultrasonda doktor bebeğe giden damarlardaki basınca da bakıyor bende doktor damarlardan birinde basınç sorunu var son aylarda tansiyonun çıkabilir onun için tuzsuz ye dedi aynı şeyi ikili test yaparken de aynı doktor söylemişti. Gebeliğini takip eden doktor günde 1 tane bebek aspirini içmeni önerebilir de dedi. Tuzsuz ve az tuzlu yiyorum bende.Tansiyonumda şimdilik normal ama haftalar geçtikçe ne olur bilinmez tabii.

Saol esrako,

Fasülyeko bende tuzsuz yemeğe dikkate diyorum.Bakalım ne diyecek dr.lar...

gözünaydın canım.maşallah kızına çok narin ve güzel gözüküyor

ESRAKO..
canım şeker yüklemesinde açlık tokluk farkediyomu?
aç olman gerekiyor.su bile içmemelisin

İyi dilekleriniz ve güzel sözleriniz için teşekkürler. Yüksek tansiyonu ve şekeri olanlar varmış, pek geçmişe bakamadım ama telkırma ve esrakonun mesajlarından okudum. Geçmiş olsun arkadaşlar. Esrako bu foton çok güzel çıkmış hiç değiştirme canım. Çok beğendim :)

günaydın arkadaşlar,,,,,,

hafta sonu bizde detaylı ultrasona girdik şükürler olsun kızımın herşeyi normal.... bütün organlarına kemiklerine tek tek bakıldı.... ama benim yaramaz kızım yüzünü göstermemekte diretti ama en sonunda acıdı bize birden yüzünün yarısını gösterdi bize ve el salladı:)))))kilosu yaklaşık 500 gr mış boyunu söylemedi..... hatta 3 gün önden çıktık detaylı ultrasondu benim gittiğimde 21+4 günlüktü ama detaylı ultrasonun verdiği rapor kağıdında 22+1 günlük çıktı çok şükür bunuda atlattık arkadaşlar......

yanlız bu sabah aşı vurunmak için sağlık ocağına gittim ebe tansiyon kilo ve bacaklarımda ödem varmı diye kontrol etti kötü haber tansiyonum yüksek çıktı 13.8 ve bacaklarımda ödem varmış dr. ara haber ver dedi ebe bilgisi olsun tansiyonun yüksekliğinden ve ödemden dedi.... moralim bozuldu inşallah sadece bu sabah yüksektir.... ebe tansiyon kontrolü yaptır hergün ölçtür ve bir kağıda yazdır dedi.....

hadi şükürler olsun atlatmışsın detaylıyı da..maşallah prensesine...
yaww şu ebeler de kötü haber tellalı resmen..bana da hızlı kilo alıyosun demişti..oysaki dr.um normal gidiyosun diyodu...neyse sen yine de bilgilendir dr.unu...takipte olursan sorun olmaz...

oğlum sabahtan beri kıpır kıpır.....allah yokluklarını göstermesin...böyle bi duygu yaşamadım bu yaşıma kadar...

Gel kardeşim gel sende gel yanıma..

Tuza dikkat et olur mu...ben de aynı dertten muzdaripim..

hoş geldin kaç haftalık hamissin bebeğinin cinsiyeti bellimi.

sağol dilay, aramıza hoş geldin.

hsb saolun kızlar 22 haftalık hamileyim cinsiyeti henüz belli deil saklıyo kendini kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…