günaydın müzeyyenŞeniz
kuzumda bende iyiyiz şahsim adına cevap veriyorum tabeyerimseniben
senin kuzular nasıl
günaydınnn herkeseeee
son sürat hazırlanıyorum
e malum ank.yolcusuyuz bu akşam :dance:
günaydın herkese,
yoğunum biraz, haber edeyim dedim
eeee bende hiç sorun yoktu sitede kimse yoktu:sm_confused:
nilgüncüm günaydın canım
kolay gelsin
ara ara uğra ama
Selam kızlar
günaydın herkese,
yoğunum biraz, haber edeyim dedim
günaydın kızlaar. bir saat önce evden günaydın demek için girmeye çalıştım ben de giremedim. bir haller oluyor bugünlerde siteye. neyse ki buraya gelince girebildim. nasılsınız? kuzular nasıllar?
günaydınnn herkeseeee
son sürat hazırlanıyorum
Selam kızlar
GÜNAYDIN YASEMİNCİMgünaydınnn herkeseeee
son sürat hazırlanıyorum
AMAN MAN ÇOK ŞÜKÜRiyiler canım. neyseki dün daha rahat bir gece geçirdik. kendime geldim vallahi. 4 kere uyandı sadece berkay efendi. buna da şükür diyoruz napalım.
ŞenizSelam kızlar
günaydın nilgün.. ara ara uğra .. ses ver bize..
valla ben anlamadım .. debelendim durdum kendi kendime.. bilmiyorumkismile
:1no2: BENDE
VAR BİRŞEYLER AMA NEEECADIARZU
İyiyiz kızlar toptan cevap oldu ama bulaşık makinasını boşaltıyorum bir yandan biberon nuby nilguncum Mına iyi kızlar dün esın tavuk pilav vardı e ver minayada dedi ay ağzını kitledi o kadarda ezdim istemiyor aksam yemek yemek muhallebi yiyor zorla olsada Allah'tan öğle yemeğinde sorun yok i̇yiki eşimde takmış normal yemek ne zaman yiyeceğe sanki Mına yiyorda ben vermyrm al sen yedir dedim tavuk suyuna çorbaya bile ağzını acmadı esım yap muhallebisini diyor sonra))) ay ne çok bliyrlar bazen
OĞLUŞUM BUGÜN TAM 9 AYLIK... hihoyyyt hihoyyyt delikafadulden
anlayamadım ben ne kaçırdım acep
evet gereğnden fazla çok şey biliyorlar:hulya:İyiyiz kızlar toptan cevap oldu ama bulaşık makinasını boşaltıyorum bir yandan biberon nuby nilguncum Mına iyi kızlar dün esın tavuk pilav vardı e ver minayada dedi ay ağzını kitledi o kadarda ezdim istemiyor aksam yemek yemek muhallebi yiyor zorla olsada Allah'tan öğle yemeğinde sorun yok i̇yiki eşimde takmış normal yemek ne zaman yiyeceğe sanki Mına yiyorda ben vermyrm al sen yedir dedim tavuk suyuna çorbaya bile ağzını acmadı esım yap muhallebisini diyor sonra))) ay ne çok bliyrlar bazen
nice nice 9 99 999 99999999 aylara canımOĞLUŞUM BUGÜN TAM 9 AYLIK... hihoyyyt hihoyyyt delikafadulden
bu yemek işine benim aklım ermedi gitti zati :) bigün bakıyorsun çok güzel yiyor, diğer gün eliyle bi vuruyor, yemeği araki bulasın.
dün bende mercimek çorbası verdim, 3 kaşık yedi, yüzünü ekşite ekşite,
bir gün tavuk pilav yedi, diğer gün ağzına sürmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?