2009 Aralık Anneleri

günaydın müzeyyenŞeniz

kuzumda bende iyiyiz şahsim adına cevap veriyorum tabeyerimseniben

senin kuzular nasıl

iyiler canım. neyseki dün daha rahat bir gece geçirdik. kendime geldim vallahi. 4 kere uyandı sadece berkay efendi. buna da şükür diyoruz napalım.

günaydın kızlaar. bir saat önce evden günaydın demek için girmeye çalıştım ben de giremedim. bir haller oluyor bugünlerde siteye. neyse ki buraya gelince girebildim. nasılsınız? kuzular nasıllar?

günaydın müzeyyencim.. kuzular nasıl .. biz iyşyşz çok şükür.. bugün annenesinde kuzum .. sabah annem alıp kendi evine götürdü .. değişiklik olsun diye ..

günaydınnn herkeseeee
son sürat hazırlanıyorum
e malum ank.yolcusuyuz bu akşam :dance:

günaydın canım .. iyi yolculuklar . selametle , gidip, gelirsiniz inşallahh...

günaydın pelincimmm.. güzel kızın nasıl ..

günaydınnn herkeseeee
son sürat hazırlanıyorum
e malum ank.yolcusuyuz bu akşam :dance:
GÜNAYDIN YASEMİNCİM
KOLAY GELSİN
ŞİMDİDEN HAYIRLI YOLCULUKLAR SİZE

iyiler canım. neyseki dün daha rahat bir gece geçirdik. kendime geldim vallahi. 4 kere uyandı sadece berkay efendi. buna da şükür diyoruz napalım.
AMAN MAN ÇOK ŞÜKÜR
4 KEZ İÇİN KALKTIĞIMIZA ŞÜKREDERE OLDUK. VALLA BU KUZULAR DIŞINDA HİÇBİRŞEY İÇİN DEĞİL 4 DEFA BİR KEZ ZOR KALKIYORDUK

Şeniz
günaydın nilgün.. ara ara uğra .. ses ver bize..

valla ben anlamadım .. debelendim durdum kendi kendime.. bilmiyorumkismile

:1no2: BENDE
VAR BİRŞEYLER AMA NEEECADIARZU

ses veriyorum kızlar,:sm_cool:
pelincim nasılsınız?kullandığın biberonun model ve markasını öğrenebilir miyim?

yasemincim iyi yolculuklar, sağ salim gidin gelin, yok ters oldu gelin gidin kafamçokkarıştı

İyiyiz kızlar toptan cevap oldu ama bulaşık makinasını boşaltıyorum bir yandan biberon nuby nilguncum Mına iyi kızlar dün esın tavuk pilav vardı e ver minayada dedi ay ağzını kitledi o kadarda ezdim istemiyor aksam yemek yemek muhallebi yiyor zorla olsada Allah'tan öğle yemeğinde sorun yok i̇yiki eşimde takmış normal yemek ne zaman yiyeceğe sanki Mına yiyorda ben vermyrm al sen yedir dedim tavuk suyuna çorbaya bile ağzını acmadı esım yap muhallebisini diyor sonra ))) ay ne çok bliyrlar bazen

sağolun kızlarrr :)))
evet müzeyyencim yeğenlerimi kardeşimi görcem allah izin verirse
geceleri uyumayız artık :))))

bu yemek işine benim aklım ermedi gitti zati :) bigün bakıyorsun çok güzel yiyor, diğer gün eliyle bi vuruyor, yemeği araki bulasın.
dün bende mercimek çorbası verdim, 3 kaşık yedi, yüzünü ekşite ekşite,
bir gün tavuk pilav yedi, diğer gün ağzına sürmedi.

anlayamadım ben ne kaçırdım acep

YAW SİYE GELİP GİDİYORDA ONU DEMEK İSTEDÜMDÜ
YOKSAM YOK BAŞKA BİRŞEY NİLGÜNÜM

şimdi gölcükteki fabrikadan sekreter bir arkadaş ile konuştum doğum iznine ayrılacakmış
kızım ismi meral yani adaşım
kızı olacak ismini öykü koyacaklarmış
şok şok üstüne derken eşinin adını sordum fatihakannehirbenimkideeeeeakannehir
soyadımız farklı allahdan:roflol:

evet gereğnden fazla çok şey biliyorlar:hulya:

OĞLUŞUM BUGÜN TAM 9 AYLIK... hihoyyyt hihoyyyt delikafadulden
nice nice 9 99 999 99999999 aylara canım

kimin aklı eriyorki:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…